Spannendverhaaltje.nl

De eerste keer afspreken

-
16-08-2010
Daar sta je dan na vele lange gesprekken online sta je nu echt op me te wachten, op de markt met je gezicht richting de hema. Precies zoals ik zei braaf geleed in een spijkerbroek en strak topje. Ik kijk vanaf een afstandje toe en zie dat je langzaamaan nerveus word, je begint te wiebelen op je benen en ik kan me voorstellen dat je nerveus wordt. Ik sms je dat je zonder om te kijken rechts langs de hema moet lopen en dan na ong 400 meter de parkeergarage in aan je rechterhand. Ik zie je je telefoonpakken en langzaam loop je richting de hema. Ik volg je op afstand behoedzaam voor als je toch omkijkt, maar je luistert goed tot nu toe. Je gaat de parkeergarage in en ik sms dat je naar de 3e etage moet lopen en dan rechts langs de buitenkant moet lopen naar een grijze auto waar iets op het dak ligt.
Vanaf een afstandje zie ik je naar m'n auto lopen en de envelop oppakken, ik zie hoe je de brief leest en daarna even aarzelt, na een paar seconden pak je de blinddoek en doe je die om. Ik laat je weer even wachten en loop om je te plagen een paar keer voorbij met elke keer net een andere pas. Ik zie je elke keer aandachtig luisteren. Na een minuut of 3 ga ik zachtjes achter je staan en fluister ik in je oor dat je een braaf sletje bent en dat ik tevreden ben met je gehoorzaamheid tot nu toe. Ik verken met mijn handen je lichaam en controleer even of je stiekem toch ondergoed draagt ondanks dat ik je dat had verboden. Tevreden voel ik dat je ook daarin gehoorzaam bent geweest. Ik doe de auto open en help je met instappen, de stoel staat iets achterover zodat iedereen zal denken dat je slaapt. Ik stap zelf ook in en start de auto.
Terwijl we wegrijden zeg ik dat je niets mag vragen of zeggen totdat ik toestemming geef. Ik laat expres de muziek uit om je gevoel van tijd weg te nemen. Ik rij naar een parkeerplaats in het bos en parkeer de auto. Ik zeg dat je moet blijven liggen en loop naar de kofferbak en ga wat spullen pakken. Als ik je deur opendoe zie ik je borst snel op en neergaan. Ik vraag of je zenuwachtig bent en zacht zeg je 'ja meester' ik help je recht opzitten en leg je hoofd even tegen mijn schouder en streel door je haren. Teder geef ik een kus op je voorhoofd en help ik je uitstappen. We lopen een klein stukje het bos in, hand aan hand zodat je niet valt. Als ik stop sla ik mijn handen om je middel en geef je een innige kus. Ik zeg dat je op je knieŽn moet gaan zitten met je handen op je rug. Ik doe je leren handboeien om en maak de boeien aan elkaar vast. Ik stroop je topje omhoog en laat mn nagels zacht over je rug gaan.
Je ademhaling versneld maar ik negeer dat en blijf achter je zitten en over je rug kroelen. Ik sta op en loop even weg, iets later maak ik je boeien los van elkaar en maak ze meteen vast aan een touw dat op stahoogte rond een boom is gebonden. Je schrikt even als je de boom tegen je naakte rug voelt. Ik maak met een touw ook je benen aan de boom vast. Ik streel over je buik en borsten, blaas even over je tepels en ben voor je gevoel ineens weg. Ik maak je benen los en ontdoe je van je schoenen, sokken en spijkerbroek. Ik streel plagerig langs je benen, stop vlak voor je kruis en maak je benen weer vast. Ik loop weg en als je goed luistert hoor je een paar zachte klikken. Een paar tellen later zet ik ineens een rups op je borsten en kijk toe hoe deze een uitweg zoekt en over je naakte huid loopt. Als de rups de weg naar de vrijheid heeft gevonden begin ik je te kriebelen met iets wat je vind aanvoelen als een veer.
Geen plekje laat ik onberoerd. Als ik er genoeg van heb maak ik je los en ontdoe je van je blinddoek. Ik zoen je uitgebreid en trek je stevig tegen me aan om te knuffelen. Ik gebied je op handen en voeten te gaan zitten en pak een zweepje er bij om je te straffen voor alle keren dat ik heb moeten wachten op je. Als je billetjes naar mn zin rood genoeg zijn mag je overeind komen. Ik zeg dat je nu jezelf aan me mag aanbieden en dat je mijn broek mag openmaken. Je maakt de knoop los en ritst de gulp open, haalt mijn lul uit mín onderbroek. Voordat je verdergaat hou ik je tegen en zeg dat ik van je wil horen wat je wilt. Je kijkt me onderdanig aan en zegt dat je mij wilt plezieren en dienen en om te beginnen wil je me aftrekken en pijpen. Ik zeg dat dit mag maar dat je me niet mag klaarpijpen, je mag ook niet met jezelf spelen ondertussen. Voorzichtig laat je je lippen om mijn stijve glijden en ik voel je tong rondjes draaien. Steeds een beetje dieper neem je hem in je mond.
Ineens duw ik je achterover en kniel met mijn knieŽn tussen je benen. Ik begin je te zoenen bij je nek en zak beetje bij beetje af naar beneden. Tegelijk streel ik met mijn vingers de binnenkant van je lies. Als ik bij je kutje aankom begin ik je op mijn gemak te beffen, je kreunt herhaaldelijk dat je wil dat ik sneller ga maar ik ga rustig door. Ineens laat ik 2 vingers je kutje in glijden en terwijl ik met mijn tong je clitje bespeel stoot ik met mijn vingers in je kutje. Ik stop abrupt en je laat merken het daar niet mee eens te zijn, ik kom omhoog met mijn lichaam en zet mijn eikel tegen je schaamlippen en druk hem langzaam naar binnen. Ik geniet van je heerlijk strakke kutje en begin met langzame diepe halen te stoten. Met mijn handen knijp ik zacht in je billen en met 1 vinger streel ik kriebelend je kontgaatje.
Ik kijk je diep in je ogen en even later kom ik die in je buikje klaar. Ik vinger je vervolgens nog even door totdat ook jij zuchtend en steunend klaarkomt. Ik trek je bovenlijf tegen me aan en streel teder over je rug terwijl je je hoofd op mijn schouder laat rusten. Ik vraag je fluisterend hoe je het vond waarop je me een innige kus geeft. Na even in mijn armen gelegen te hebben komen we overeind en help ik je aankleden, je moet tenslotte ook weer op tijd thuis zijn. Ik zeg dat je de fotoís per mail krijgt en ik zet je even later weer af in de parkeergarage. We kussen elkaar tot ziens en ik kijk tevreden naar je kontje als je wegloopt, niet beseffend dat er een hele vochtige plek in je spijkerbroek zit dit niet veel te raden overlaat.
Aantal keer gelezen:
582
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)