Spannendverhaaltje.nl

De drie meiden

-
21-08-2010
Ik wacht inmiddels op het perron. Mijn trein moet er zo zijn. Ik zie een groepje jongeren: 3 dames en 2 jongens, een jaar of 18 schat ik. De 3 meiden zijn erg knap en aantrekkelijk aangekleed. Twee hebben een kort rokje aan, en eentje een strakke broek. De 2 jongens hebben een arm om een meisje, dat zijn vast hun vriendjes. Een meisje heeft dus geen vriend. De trein stopt, ik stap in, de jongeren ook. Ik ga in een hoekje zitten van een gedeelte met 4 stoeltjes die 2 bij 2 tegenover elkaar staan. Het wordt drukker en drukken en op een gegeven moment komen de 3 meiden en de 2 jongens ook bij de stoeltjes zitten. Naast me zit het meisje met de strakke witte broek. Tegenover me zitten de jongens met op schoot hun vriendin (tenminste, dat denk ik). Een van de meiden tegenover me is blond en heeft een wit hemdje aan en, voor zover ik kan zien, geen BH. Daaronder heeft ze een blauwe rok. De andere meid heeft een zwarte rok en een geel topje waarin haar stevige borsten goed uitkomen. Naast me zat een meid met steile bruine haren.
De meiden en jongens begonnen te kletsen als een stel gekken, niemand had oog voor mij. Ik had mooi de gelegenheid om de meiden eens beter in me op te nemen. Het meisje tegenover me keek me af en toe aan, en lachte ondeugend. Ik lachte telkens maar terug en wist verder niet wat ik ermee moest. Opeens spreiden ze haar benen even en ik kon haar zebrastreep slipje zien! Ik slikte, en mijn pik werd er hard van. Ze lachte weer en fluisterde iets in het oor van het andere meisje. De jongens praten gewoon door, maar het meisje lachte nu ook naar me en deed hetzelfde. Ik kon haar zwarte string zien! Weer had niemand het in de gaten, maar mijn pik werd enorm! We kwamen aan ik Amsterdam en ik stapte uit, de meiden en de jongens ook. Ik besloot ze even te achtervolgen, kijken waar ze heen gingen. Ze liepen een beetje rond, totdat ze een brasserie binnen gingen. Ik besloot ook maar te gaan. Ze bestelde wat drinken en dronken wat. Op een gegeven moment gingen ze naar de WC, met z’n allen. Ik besloot erachteraan te gaan. Ze liepen allemaal een hokje binnen, met z’n 5en dus. Ik ging ik het hokje ernaast en klom op de WC pot om alles goed te kunnen zien. Ze begonnen elkaar heftig te zoenen, en dan iedereen met iedereen. De jongens zoende alleen niet elkaar, verder wel alle drie de meiden. Ook de meiden zoenden elkaar en al snel betaste iedereen elkaar. Een jongen zat aan de borsten van een meisje, het meisje met de broek zat aan de jongen zijn kruis terwijl deze het derde meisje onder de rok betaste. Al snel gingen er kledingstukken uit en de borsten van de meiden werden ontbloot. De jongens trokken hun broeken uit en deden condooms om. Een ervan deed het rakje van een meisje omhoog en begon haar te neuken. Een ander meisje begon de andere jongen te pijpen. Het was een grote orgie! Iedereen deed het met iedereen en ik keek toe.
Opeens keek een van de meisjes naar boven en zag me terwijl ze die andere jongen aan het pijpen was. Ik schrok, maar ze lachte gewoon en begon nog heftiger te pijpen. Ze fluisterde ook de andere meiden weer van alles in de oren, en de jongen kregen weer niks te horen. Ze waren te druk bezig met de meiden te nemen. De jongens kwamen klaar en de troep werd opgeruimd. De meiden lachten weer en keken naar boven. Ze gingen het hokje uit, ik bleef even zitten, wachten tot ze weg waren. Toen kwam ik eruit en liep naar buiten. Daar zag ik de meiden afscheid nemen van de jongens door ze te zoenen. De jongens liepen de andere kant op en de meiden kwamen terug. Ze zagen mij, en ik liep weg. Ze rende me achterna en pakte me vast. “Wat deed je nu” riep er een. “Kom maar eens mee” zei de ander boos en ze trokken me mee naar de WC’s. Toen we met z’n 4en (ik en de 3 meiden) in het hokje zaten begonnen ze meteer met me te zoenen een uit te kleden. Alle handen die ze hadden pakte mij vast. Een van de meiden zat met haar handen op mijn borst, een stond er achter me en zij pakte me stevig vast zodat ik niet gemakkelijk weg kon en de laatste begon me te pijpen. Ook de meiden trokken nu de kleren uit en begonnen tegen mij aan te rijden.
De borsten van een van de meisjes duwde ze tegen mij aan terwijl een andere meid haar rok omhoog deed en mijn pik bij haar naar binnen bracht. Ik had geen keus, ik werd genomen. Ze hadden me vast gepakt en deden precies wat zij wilden. Het meisje deed haar lichaam op en neer totdat een van de meiden me op de WC duwde. Het meisje met de broek had inmiddels haar broek uit gedaan en ging op me zitten, met mijn pik in haar. Ze ging als een wilde vrouw op en neer terwijl ze mijn handen stevig tegen de muur duwde. De twee andere meisjes stonden aan de zijkant en duwde hun borsten in mijn gezicht. Het meisje dat op me zat stond op, met haar kutje nu recht in mijn gezicht. “Bef me” commandeerde ze en ik deed het. Een van de andere meiden sprong op en ging achter het meisje zitten en duwde weer mijn lul bij haar naar binnen. Met dit geile stel kwam ik bijna klaar, maar dat lieten ze niet toe. Als ik dan bijna kwam, stonden ze op en raakten ze me even niet aan om vervolgens weer door te gaan. Uiteindelijk kwam ik met een serie dikke stralen klaar in het blonde meisje.
Zo snel als het begon, zo snel eindigde het. Ze stonden op, kleden zich aan en gingen het hokje uit. Eentje zei er nog “Dat krijg je er nou van, dat begluren. Daar houden wij helemaal niet van” en de meiden lachten luidruchtig. Wat een dag!
Aantal keer gelezen:
941
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)