Spannendverhaaltje.nl

De drenkeling

-
21-08-2010
Dit verhaal heeft zich drie jaar geleden afgespeeld op een zonnig eiland in het zuiden van europa en ging als volgt.
Ik was met mijn ouders op vakantie dat is op zich niet vreemd waar het niet dat ik al 26 jaar oud was. Wij hadden een appartement aan het strand en ik was daar dan ook dagelijks te vinden. Ons appartement had uitzicht over een baai met daarin enkele zeiljachten welke daar voor anker lagen. Op een mooie warme dag gingen mijn ouders voor de zoveelste keer naar een of andere kerk om deze te bekijken ik had daar geen zin in en bleef bij het appartement. Zo rond het middag uur zag ik dat het op het strand al aardig druk begon te raken en besloot daarop mij onder de mensen te gaan begeven. Wie weet viel er voor mij nog iets te scoren op het strand ik was namelijk al weer enkele maanden vrijgezel en verder dan rukken was ik niet gekomen. Ik pakte mijn luchtbed onder de arm en liep naar beneden naar het strand. Op het strand waren er niet veel meiden die mijn aandacht konden trekken dus besloot ik maar op mijn luchtbed te gaan dobberen in zee. Nadat ik lichte branding voorbij gezwommen was kon ik mij neerleggen op mijn luchtbed. Kennelijk ben ik even hierna op mijn luchtbed in slaap gevallen en een eind van het strand gedobberd. Toen ik op gegeven moment wakker werd merkte ik dat mijn luchtbed niet erg hard meer was en wilde deze in het water opblazen voordat ik zou zinken. Ik was inmiddels ongeveer 350 meter van het strand weggedreven. Ik liet mij in het water zakken en trok het stopje uit mijn luchtbed om deze op te blazen. Plotseling schoot het dopje tussen mijn vingers vandaan en zonk direct naar de bodem. Daar lag ik dan een eind uit de kust met een luchtbed wat leeg liep. Ik besloot daarop dan maar zonder luchtbed terug te zwemmen omdat het best wel een eind weg was. Plotseling kreeg ik kramp en kon ik niet meer verder. Op ongeveer 40 meter afstand van mij lag een zeiljacht en mijn enige redding was naar dat jacht te zwemmen.
Ik wist bij de zeilboot te komen en ging op het plateau zitten wat achter het schip hing. Plotseling hoorde ik boven mij een licht gegiechel. Ik schrok en draaide mij om en zag daar twee meiden staan. Beide waren gekleed in een bikini en alle twee lekker bruin gebrand. Tot mijn verbazing was ik op een schip geklommen wat werd bewoond door Nederlandse mensen. De twee meiden spraken mij aan en ik vertelde ze dat ik kramp had gekregen. Het ene meisje heette Evelien en was 20 jaar oud het andere meisje (haar vriendin) heette Karin en was 18 jaar oud. De meiden vertelde mij dat ze alleen waren omdat hun ouders de gehele dag op excursie zouden zijn. Ze vroegen of ik geen zin had even te blijven aangezien ze al enkele maanden van huis waren en al een tijd geen Nederlandse jongen hadden gezien. Ik besloot hierop nadat mijn kramp was weggetrokken nog maar even te blijven. Ik kreeg van de meiden een biertje en wij gingen voor op het dek zitten. Na enkele minuten kreeg ik in de gaten dat Karin en Evelien zaten te giechelen en tot mijn schrik zag ik waarom. Omdat ik nogal in een rare houding zat zag ik dat mijn pik door een van mijn broekspijpen van mijn boxershort naar buiten stak. Ik ben gemiddeld geschapen maar hij is wel erg dik. Ik wilde anders gaan zitten maar Evelien hield mij tegen zij vroeg mij in welk been ik nou kramp had gehad en greep daarbij gelijk naar mijn kruis. Ik schrok hiervan maar merkte dat ik een stijve begon te krijgen. Evelien merkte dit ook en drukte mij achterover op mijn rug en begon mij direct heerlijk te tongen. Ik voelde ondertussen dat Karin mijn boxershort van mijn kont aftrok en voelde dat zij mijn pik in haar mond nam. Ik wist niet wat mij overkwam maar zou zeker niet gaan tegen werken. Na enkele minuten zij evelien dat zij mij hadden gered en dat zij daar wat voor terug wilde hebben. Evelien trok in een mum haar bikini uit en wat ik zag maakte mij enkel geiler. Evelien had lekkere volle borsten een d cup denk ik. Tevens had zij haar kutje geheel geschoren en kennelijk was dit kort geleden gebeurd want ik zag geen stoppeltjes. Evelien kwam hierop met haar kutje op mijn gezicht zitten en moest aan de gang. Ondertussen had Karin zich ook uitgekleed en zoog als een kalf aan mijn stijve lul.
Ik likte evelien alsof het mijn laatste dag zou zijn en proefde haar geile sap. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam kreunend klaar. Doordat Karin zo ontzettend lekker aan mijn lul zoog spoot ik binnen mum van tijd mijn zaad diep in haar keel. Ik zag dat daarop mijn zaad langs haar kin naar beneden liep. Evelien zag dit ook en likte Karin haar kin af. Dit maakte mij zo geil dat mijn lul niet slap te krijgen was. Karin vroeg mij of ik haar wilde neuken en daar zij ik natuurlijk geen nee tegen. Karin ging op haar rug liggen en evelien pijpte mijn lul nog stijver. Evelien bracht mijn stijve lul bij karin naar binnen en begon daarop met karin te tongen. Dit was een zeer geil gezicht. Na enkele minuten wilde evelien geneukt worden meer niet in haar kut maar in haar kont dit omdat zij niet aan de pil was. Evelien ging op haar knieŽn voor mij zitten en nadat karing het sterretje van evelien nat gelikt had duwde ik mijn dikke paal in haar kontje. Toen ik even bezig was voelde ik plotseling iets kouds tussen mijn billen en merkte dat karin haar vingers had nat gelikt en probeerde deze in mijn ster te duwen. Ik had dit nog nooit meegemaakt maar was zo geil geworden dat het mij ook niet meer uitmaakte. Karin duwde eerst een vinger in mijn kont en al snel kwam daar een tweede bij. Dit was zo lekker dat het niet lang duurde voordat ik mijn zaad voelde koken en ik spoot mijn goedje in de kont van evelien. Evelien viel op haar buik en ik zag hoe mijn sperma uit haar kontje kwam gelopen. Karin zag dat ook en dook meteen al likkend tussen de heerlijke billen van evelien. Ik was uitgeteld en heb nog een aantal minuten naar dit heerlijke schouwspel zitten kijken. Die middag hebben wij nog enkele keren heerlijk geneukt waarna ik naar het strand ben terug gezwommen. Aangezien karin en evelien nog een week zouden blijven spraken wij de volgende dag af bij ons appartement dit omdat mijn ouders er toch niet waren.
Aantal keer gelezen:
313
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)