Spannendverhaaltje.nl

De dochter van de boekhouder 1

-
17-04-2015
Deel 1....

Het was niet de eerste keer dat de dochter van de boekhouder kwam helpen op kantoor. Ze deed dat wel vaker om een zakcentje bij te verdienen.

Angela was 16 toen ze eens per week kwam helpen met huishoudelijke klusjes binnen een hardwerkend bedrijf.
Angela was jong qua gedrag en erg na´ef zal later blijken, maar wilde mensen graag helpen met diversen taken en werkjes. Ze zag er wel erg onschuldig en lekker uit helaas voor haar..
Ze kwam vaak in de zomer helpen zodat ze geld kon sparen voor de vakantie met vriendinnetjes.
Ik kon de verleiding niet weerstaan om steeds naar haar te kijken als ze kwam helpen, ze droeg vaak een erg kort wijd jurkje met hoge hakjes eronder in de zomer. Eigenlijk wilde ik niet kijken en doorwerken, maar ze keek je onschuldig aan met haar grote ronde ogen en kwam in de loop van de dag vragen wat ze voor je kon doen.Toen ze voor mij heeft gewerkt de afgelopen tijd en diverse klusjes heeft uitgevoerd, kopiŰren, opruimen en aftekenen werd het tijd voor een nieuwe klus. Ik had net een werk afgerond en deze moest worden gearchiveerd, en zeer grote klus met veel opruimwerk en uiteindelijk in de stellingen opbergen.
Angela kon mij goed helpen met deze klus de 1e week en heeft geholpen met dragen van diverse dozen naar het archief. In het archief was het stoffig en stil, en hebben we de dozen opgeruimd gewoon snel en netjes..

De 2e week werd het zomer in Nederland, 28-32 graden en veel zon!! Geen weer om te werken, maar Paul moest werken om alles bij te kunnen benen. Gelukkig kwam vrijdag Angela weer helpen zodat het werk kon afgerond, er moesten nog 40 dozen naar het archief.

Angela kwam binnen en had haar wijde korte rok aan, een set hoge hakken van ik gok 13-15cm, en een inkijk wat absoluut niet bij dit meisje hoor en ze zelf ook geen idee van heeft wat ze aanricht..Ik schatte een cup C-D, ze kwamen er nog net niet uit, maar waren erg groot en het zweet stond er een beetje op van het fietsen... Vanaf dat moment is het beeld compleet veranderd en heb ik vele uren besteed aan haar en geen werk wat ik met jullie zal delen de komende tijd..
Ik had haar nog nooit zo gezien, onschuldig maar botergeil en de dochter van... nee dit kon echt niet

Ze rook een beetje naar zweet en ik vroeg of het warm was buiten, ja heel erg zei ze en moest glimlachen. Je moet wat dozen voor me tillen vandaag want ik heb last van me rug, maar ik kom je helpen!
Ze moest even nog wat opruimen voor de directeur maar daarna kwam ze helpen.
In het archief heb ik de trap stiekem neergezet, zodat ik de dozen kon aangeven op hoogte... mijn gedachten dwaalden steeds meer af en ik liep met een keiharde lul van 20cm door het kantoorpand. Moest dit stoppen of doorgaan?

Nee het werk moest immers afgerond worden, dus ging ik ervoor...mijn concentratie was weg, maar ik probeerde niet aan haar te denken...

Angela stond op de wankele trap, ik gaf de dozen aan.. Ze had totaal geen idee dat ik hoopte om haar onderkant te willen zien.. en ze zeurde dat het erg heet was in het archief en ze niet zo stabiel stond op dr hakjes..
Ik bood aan om de trap vast te houden maar kon niet veel sjouwen door mijn rug.
Angela hielp en liep de trap op.. op welke plank moeten ze vroeg ze? Ehm tja.. de bovenste dacht en zei ik direct... Daar kan ik niet zo goed bij hoor.., ik hou de trap vast en help je!

Ze ging al wankelend op de bovenste leuning staan en het lukte gelukkig, ik gaf de dozen aan maar ze moest diep bukken om ze aan te pakken en lachte. Wat heb ik het heet zei ze!

Ik ook zei ik! het is hier niet te harden maar we moeten door.. en keek recht onder haar rokje, op haar natte kleine stringetje wat ik niet had verwacht...
Ik hield het niet meer maar ze bukte alweer dus kijk snel weg haar diepe boezem in....
Wacht ik doe even mijn hakken uit, dan kan ik er beter bij denk ik en ze wilde naar beneden lopen..

To be continue in deel 2..
Aantal keer gelezen:
1043
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)