Spannendverhaaltje.nl

De datingsite

-
20-02-2015
Je hebt ze vast wel eens gezien, ik heb het dan over die reclamespotjes voor het vreemdgaan. Er zijn van die websites waarbij je af kunt gaan spreken als je een relatie hebt. Nu vond ik het eerst maar onzin maar na een paar maanden geen seks ga je daar toch heel anders over denken. Ik was niet getrouwd maar woonde samen met Ingrid. Dit was een leuke vrouw en ze was ook erg spontaan. De eerste jaren van onze relatie waren goed. De seks was fantastisch en het was ook erg gezellig. Toch heeft Ingrid ook een drukke baan en dit kwam onze relatie nu niet altijd ten goede. Ze was vaak tot s avonds laat aan het werk en s morgens ging ze altijd weer vroeg weg. Ze werkte als assistente op een advocatenkantoor en aangezien de advocaat waar ze voor werkte lange dagen maakte moest ze deze ook maken. Nu kreeg ze goed betaald maar toch vond ik het na een tijdje wel vervelend worden. Ook ons seksleven had eronder te lijden. En ik lag dan ook regelmatig met mezelf te spelen.

Dit was natuurlijk niet de bedoeling en ik heb er met haar dan ook gesprekken over gehad. Telkens beloofde ze beterschap maar echt beter werd het niet. Het ging dan een paar dagen goed maar vervolgens werd het altijd weer slechter en was ze altijd maar aan het werk. Dit irriteerde mij mateloos. Ze ging dan wel niet vreemd maar het was net of ik met een kamergenoot samenwoonde want we zagen elkaar weinig en als ze dan eens thuis was dan was ze nog aan het werk. Na voor de derde keer gepraat te hebben besloot ik dat dit voor mij de laatste keer zou gaan worden. Ik keek het een aantal weken aan en na twee week werd het alweer minder. Ik zei maar niets maar besloot voor mezelf actie te gaan ondernemen.

Toen ik op een avond alleen televisie zat te kijken zag ik weer die commercial voor die website voorbijkomen waar je vreemd bij kon gaan. Ik gaf er nu wel aandacht aan en besloot dat een kijkje nemen geen kwaad kon. Ik surfde naar de website en bekeek wat er mogelijk was. Het bleek dat je moest betalen en dit besloot ik dan maar te doen. Toen ik daarna eenmaal was ingelogd zag ik dat er veel vrouwen waren die stonden ingeschreven en er waren ook nog eens behoorlijk wat uit de regio waar ik woonde. Ik nam op mijn gemak een kijkje aangezien mijn vriendin liet weten dat het nog wel even duurde dat ze thuiskwam.

Er waren een paar leuke dames bij en deze besloot ik allemaal aan te gaan schrijven. Ik kreeg maar twee reacties terug en n had geen interesse aangezien deze vrouw niet iemand zocht die dicht bij haar in de buurt woonde. De andere reageerde wel maar daar sprak nu eenmaal niet veel interesse uit. Ik liet het dan ook eerst maar voor wat het was en ging maar verder met mijn leven. Een weekje later kreeg ik echter een mailtje dat ik een bericht had ontvangen op de datingsite. Nieuwsgierig als ik was surfde ik erheen en het was een vrouw die zich voorstelde als Diana. Ze had geen profielfoto maar omschreef haarzelf als een lange vrouw met rood haar en als volslank. Het verhaal dat trok mijn interesse en ik besloot een antwoord terug te sturen.

Ik gaf aan dat ik het leuk vond dat ze mij benaderd had maar dat ik nog geen goed beeld van haar had zonder foto. Verder vertelde ik dat het allemaal nieuw voor mij was en ik dit nog nooit eerder had gedaan. Ik verstuurde het bericht en nog geen uur later had ik al weer antwoord. Diana wilde geen foto van haarzelf sturen maar wilde wel afspreken. Ze had geen behoefte aan lange chats via de datingsite en wilde liever alles onder vier ogen gaan bespreken. We maakten een afspraak voor over twee dagen en we zouden een stuk gaan wandelen in het park. Diana zou dan bij de ingang op mij gaan wachten.

Ik kon nauwelijks wachten tot het zover was al voelde ik me wel vreemd toen mijn vriendin binnenkwam. Ik probeerde zo normaal mogelijk te doen en dat werkte volgens mij want ze leek niets in de gaten te hebben. Toen de dag eindelijk daar was stond ik iets te vroeg bij de ingang van het park. Het leek een eeuwigheid te duren maar daar kwam dan in de verte een roodharig meisje aangelopen. Ik was meteen onder de indruk en ze stelde zich wederom aan mij voor als Diana. Ik stelde voor een stukje te gaan lopen en dat vond ze prima. Ik vertelde haar mijn verhaal en zei liet weten dat haar vriend ook vreemd ging, althans dat dacht ze. Het kwam erop neer dat ze geen zin meer had om energie in de relatie te stoppen.

Na een stukje te hebben gelopen vroeg ze waar ik naar op zoek was. Ik gaf aan afleiding te willen en geen nieuwe relatie. Ook geen seksrelatie vroeg ze. Dit wilde ik natuurlijk wel en dit leek haar ook wel wat. We zochten een stil plekje op en in het bosje zoenden en streelden we elkaar. Ik likte haar en daarna pijpte ze mij. Vanaf dat moment was ik een liefhebber van buitensex en dit hebben we nog vele malen gedaan.

Het inschrijven op de datingsite bleek de redding voor mijn relatie te zijn. Ik ben nog steeds samen met Ingrid en ook Diana zie ik nog regelmatig. Verder heb ik ook nog vele leuke dates op de datingsite weten te scoren. Nu zullen vele mensen mij misschien wel gaan veroordelen en dat moeten ze dan maar doen, ik voel me prima in deze levensstijl en zit prima in mijn vel. Diana is overigens niet meer bij haar vriend maar ze date er lustig op los dus misschien kom jij haar ook nog weleens tegen.
Aantal keer gelezen:
387
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)