Spannendverhaaltje.nl

De datingsite

-
16-08-2010
Het begon allemaal met die geile bui die ik zo nu en dan heb. Een vrouw die door haar werk (stewardess) vaak een paar dagen weg is en ik, die dan ineens erge zin in seks heb. Ik zat op internet te surfen en zoeken en kwam terecht op een dating site die speciaal gericht was op mensen zoals ik: op zoek naar seks. Laat ik voorop stellen dat ik niet ongelukkig ben in mijn relatie, maar dat ik gewoon zo nu en dan behoefte heb aan opwinding en avontuur. Iets dat mijn vrouw me niet kan bieden door jetlag, oververmoeidheid, en haar zo nu en dan optredende vaginale krampen. Maar goed ik schreef me in op de site en ging op zoek. Direct viel een groot deel van de dames af omdat ik niet zo gecharmeerd ben van naaktfoto’s, laat staan van opengesperde geslachtsdelen. Al snel vielen me een aantal dames op die dezelfde voorkeuren hadden als ik: Beffen, Neuken, Orale Seks, Standje 69, Pijpen, Tongzoenen en Vingeren.
Ik mailde me een krediet crisis (je moest per bericht betalen) en kreeg van de meer dan vijftig verzonden mailtjes drie antwoorden terug. Na daarop gereageerd te hebben hoorde ik niets meer, totdat – drie weken later – ik ineens een antwoord kreeg van Sonja (die naam weet ik nu, maar toen had ze een pseudoniem): ze had inderdaad dezelfde verlangens en wilde graag een afspraak regelen. Die kwam er. Opgetogen, maar helaas door de spanning niet meer opgewonden, ging ik op weg naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Tot mijn grote verbazing, maar vooral tot mijn genoegen, was ze nog mooier dan op de foto bij haar profiel. Ze droeg een mantelpakje met daaronder een prachtige witte blouse waarin ik duidelijk ontdekte dat ze al aardig opgewonden was: een stijve tepel priemde overduidelijk naar voren. In een uiterst geanimeerd gesprek leerde ik dat ze in een zelfde situatie verkeerde als ik: haar man was, evenals mijn vrouw, vaak van huis en ze had ook zo nu en dan behoefte aan wat avontuur en opwinding, zonder haar man daarvoor te verlaten.
Na het hoofdgerecht zei ze ineens dat ze hoognodig naar het toilet moest. Bij terugkeer keek ze me geil aan en zei: ik heb een cadeautje voor je. Onder het tafelkleed kreeg ik het aangereikt: haar slipje. Ik werd op slag erg opgewonden. Ik had haar namelijk gemaild dat ik een kick kreeg van vrouwen die er uitzagen als een secretaresse maar dat ik, als ik wist – zonder het te zien – dat ze onder die duidelijk truttige kledij opwindende lingerie zou dragen zonder slipje, me dat erg opwond. Nou, dat deed het. Met een hoogrode kleur stopte ik haar slipje in mijn broekzak en kon niet anders dan ook haar geil aankijken. Dat de ober daarna een toetje bracht weet ik niet meer. Wel, dat ik ineens een voet in mijn kruis voelde die een sensuele massage begon onder tafel. Mijn normale 15 centimeter groeide langzaam naar een ongekende 17 centimeter. Na afgerekend te hebben raakten we in de garderobe verzeild in een innige tongzoen die mijn genante – voor de overige gasten – erectie zeker niet deden afnemen.
Na een kort: your place or mine, besloten we met mijn auto naar haar huis te gaan dat gelukkig niet te ver weg was. In de auto kon ik het niet nalaten te controleren of ze inderdaad geen slipje meer droeg. Dat deed ze inderdaad niet en bovendien voelde ik aan de vochtigheidsgraad dat er een veelbelovende avond in het verschiet lag. Ook voelde ik dat ze geen panty droeg, maar jarretels met kousen. Ze was dus duidelijk voorbereid en dat hield een belofte in voor deze avond. Een belofte die ik graag wilde vervullen. Zodra de voordeur van haar huis achter ons dichtviel, vonden onze tongen elkaar weer. Ik wilde niet anders meer dan deze vrouw bezitten, haar alles geven waarnaar ze – en ook ik – verlangde. Ze keek me weer aan met die van geilheid vervulde ogen en liet tergend langzaam haar jas van haar schouders glijden. Op de eerste trede van de trap naar boven was het de beurt aan haar jasje van het mantelpak. Halverwege de trap was haar rok een zelfde lot beschoren. Lange benen, gestoken in ragfijne nylons, en daarboven een kaal kutje met een keurig getrimd plukje haar daar weer boven.
Ik kon me niet meer inhouden. Gulzig hapte ik naar de boorden van haar kousen en langzaam ging mijn tong richting de zevende hemel. Net toen ik het knopje van die lift naar de zevende hemel met mijn tong wilde indrukken, rukte zij zich los uit mijn omhelzing en vervolgde haar tocht op de trap naar boven. Als een slaaf volgde ik haar, totaal geobsedeerd door de aanblik van een verrukkelijke bilpartij. Voor we de slaapkamer hadden bereikt had ze zich ontdaan van haar blouse, wat me een geweldige aanblik bood op haar in een kwart beha gehulde C-cup. Daarom priemden haar tepels dus zo door de dunne stof van haar blouse. Nadat de deur van de slaapkamer achter ons was dichtgevallen kon ik me niet meer inhouden. Ik hapte naar de eigenwijs vooruit stekende tepels en zoog ze vol overgave naar binnen. Een diepe dankbare zucht was mijn beloning. Met mijn handen de massage van haar tepels voortzettende, ging ik langzaam likkend met mijn mond naar onderen. Via het keurig geschoren driehoekje belande ik op de blote stukken boven haar kousen.
Ik kuste me langzaam weer een weg naar boven en likte haar inmiddels vochtige lippen. Na dit geplaag vond ik uiteindelijk haar parmantige knopje. Gulzig nam ik dit in mijn mond en zoog en likte alsof mijn leven er vanaf hing. Binnen de kortste keren waren mijn verrichtingen genoeg voor een schokkend orgasme. Daarna was het mijn beurt. Sonja scheurde zonder omhaal mijn shirt van mijn bovenlichaam en daarna begon ze een worsteling met de riem en ritssluiting van mijn broek. Toen mijn broek uiteindelijk, samen met mijn slip, over mijn enkels waren gezakt pakte ze mijn stijve en stak hem zonder omhaal in haar mond. Mijn god. Ik was al vaker gepijpt, maar dit was de hemel. Tot voorbij haar huig verdween ik in een grot van ongekende diepte en daarbij was de massage aan mijn ballen overweldigend. Binnen de kortste keren voelde ik het zaad borrelen en wist ik dat ik zou klaarkomen. Toen ik haar waarschuwde voor de naderende gebeurtenis kreeg ik geen reactie. Zonder nadenken slikte ze mijn hele lading in en keek me daarna trots aan want dit was de eerste keer zei ze.
Uitgeput liet ik me achterover op bed vallen, maar een pauze was niet wat Sonja in haar hoofd had. Met haar in kousen gestoken voeten begon ze mijn lul en ballen te masseren. Binnen de kortste keren was ik weer op volle oorlogssterkte. Sonja draaide zich op haar buik naast me en stak haar billen omhoog. Ik begreep direct wat ze wilde en nam haar op z’n hondjes. Terwijl ik diep in haar genotsgrot stak kneedde ik haar vrij hangende prachtige borsten. Haar hijgen werd steeds zwaarder en langzaam veranderde de keurige secretaresse in een wellustige vrouw. “Neuk me, neuk me harder. Ik wil je diep in me voelen. Oh wat maak je me geil”. Haar rechterhand was naar onder afgedaald en masseerde afwisselend mijn ballen en haar clit. Op het moment dat ik een tweede zaadlozing voelde opkomen kroop ze onder me vandaan, draaide me op mijn rug en besteeg me als een volleerde amazone. Even bleef ze roerloos zitten en deden alleen de spieren van haar vagina het werk. Wat een zalig gevoel. Terwijl ze zelf haar borsten streelde begon ze langzaam op en neer te bewegen. “Ik ga zo komen en ik wil dat je gelijk met mij komt”. Meer aansporing had ik niet nodig. Binnen de kortste keren bereikten we gelijktijdig een alles omvattend hoogtepunt. Gelukzalig lagen we in elkaar armen na te genieten. En dat was beslist niet voor het laatst, maar daarover een volgende keer.
Aantal keer gelezen:
712
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)