Spannendverhaaltje.nl

De collega van mijn vrouw

-
21-10-2010
Dit verhaal heeft zich vorig jaar zomer afgespeeld.

Mijn vrouw en ik zijn in het vaarseizoen elke dag dat het mooi weer is en we vrij zijn op het water te vinden met onze boot. Een klein motorjacht, maar wel van alle gemakken voorzien. Er werd natuurlijk regelmatig gevraagd of ze mee konden varen en soms namen we wel eens iemand mee.

Nu werkt mijn vrouw in principe niet de weekenden, dus kunnen we elk weekend wel varen. Zo ook dat betreffende weekend. We zouden vrijdags rond vijf uur weggaan en dan het hele weekend gaan rondvaren. Zouden, want het werd iets anders. Mijn vrouw moest nl. koopavond vrijdags draaien. Dat zou dus niet vertrekken op vrijdag worden. Balen, en ik was nog wel vrij die vrijdag ook.
Die vrijdagmiddag zou ik net mijn vrouw naar haar werk brengen toen de telefoon ging. Het was Sandra, een collega van mijn vrouw. Sandra vroeg of ze dit weekend een dagje mocht meevaren. Mijn vrouw antwoordde dat het goed was, omdat ze toch moest werken deze middag en avond en ze spraken af dat ze zaterdagochtend om 9:00 uur bij de haven zou zijn. Toen het gesprek afgelopen was, heb ik mijn vrouw naar haar werk gebracht.

Toen ik thuis kwam bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om haar op te halen, maar door de sluizen was alleen varen niet echt lekker. Waarom bel ik Sandra niet, zij wil toch meevaren. Ik belde Sandra op en vertelde dat ik mijn vrouw als verrassing op haar werk wilde ophalen, maar dat ik een bemanningslid nodig had voor alle sluizen en of ze zin had om nu mee te gaan varen. Sandra vond dit een super idee. Ze vertelde mij waar ik haar op kon halen en zo geschiedde.

We maakte de landvasten los en voeren richting de eerste sluis. Het was lekker weer met een temperatuur van zo'n 25 graden. Sandra, een jonge meid van net 20, was gekleed in een kort rokje met een blauw t-shirt en gymschoenen aan. Zelf, 55 jaar jong, was ik gekleed in een korte grijze broek met wit t-shirt en ook gympen. Het varen door de eerste sluis ging helemaal perfect. En zo voeren we door tot de volgende sluis. We waren tussendoor lekker aan het roddelen over de collega's van mijn vrouw en Sandra haar werk. De sfeer was dus zeer goed te noemen. De tweede sluis naderde en toen we deze gepasseerd waren, hadden we een lange weg van zo'n uurtje of drie voordat we bij de laatste sluis richting de haven van het centrum moesten.Ik vroeg Sandra of zij een keer wilde sturen. Ze kwam voor me staan en ik hielp haar met mijn armen om haar heen voelen hoe het stuur voelde en hoe ze moest sturen. Op de een af andere manier had ik het idee dat er een kleine spanning te voelen was. Na twee uurtjes varen was het inmiddels 17:00 uur geworden en ik vond het tijd om even af te meren. We hadden per slot tot 21:00 uur de tijd dus het kon wel even. Ik wist een rustig plekje aan de kant waar nooit iemand kwam en daar manoeuvreerde ik naar toe. Vlak voordat ik af zou gaan meren, moest Sandra naar de wc. Nu is onze wc op de boot niet zo groot en kan je alleen zitten met de deur open. Sandra deed haar rok omhoog, string naar beneden en ging zitten plassen. Ze moest lachen want ze zat precies in mijn kijkveld. "Leuk, hé", zei ze. Ik lachte terug. Toen ze opstond en de string omhoog wilde doen zei ik " Wacht eens, kom is hier". Met de string op de enkels schoof ze naar mij toe. Zonder verder na te denken liet ik met mijn ene hand, de andere had ik nodig voor mijn stuur, deze door haar kutlipjes gaan. Sandra liet dit gewillig toe en gaf als antwoord mij een heerlijke tongzoen. Ze stapte uit haar stringetje en hielp toen met afmeren. Toen de boot vast lag, kwam ze direct naar mij toe en vloog me om mij nek en begon me hevig te zoenen. "Ik wilde al een tijdje met je naar bed", zei ze. "Maar ik durfde niet goed duidelijk te maken dat ik dat wilde". We lieten ons op de grond zakken en ik trok haar kleren uit. Ze had heerlijk kleine zachte borsten en een zalig geschoren kutje. Ze was zo heet dat ik niet lang duurde of ze kreeg haar eerste orgasme. Ik liet haar even bijkomen en toen ze op adem was,nam ze mijn lul in haar mond en zoog me heerlijk af. Sandra kon zuigen als de beste en na verloop van tijd spoot ik haar mond helemaal vol en zo goed als het ging slikte za alles door.
Nadat mijn lul weer op oorlogssterkte was kwam Sandra boven op mij zitten en begon mij te berijden. Tussendoor zoende wij passievol en streelde ik haar borsten. Wat een geile donder was dit. We zijn zo nog een tijdje doorgegaan met als afsluiting de ontmaagding van haar kontje. het ging in eerste instantie wat moeilijk, maar toen mijn lul er eenmaal inzat kon ik haar lekker anaal neuken en mijn sperma in haar gulzige kontje spuiten.

Op een gegeven moment was het tijd om naar de centrumhaven te gaan. We kleden ons aan, maakte de boot los en voeren weg. In het centrum aangekomen gingen we mijn vrouw ophalen. We deden alsof ik Sandra gebeld had om te zeggen dat ik in de centrumhaven lag en dat ze meteen mee kon gaan. Mijn vrouw vond dit een goed idee.
We hebben zo een leuk weekend, zonder sex, gehad met zijn drietjes. Wel is Sandra inmiddels mijn vaste minnares geworden en neuken we regelmatig en gaan we samen op parenclub bezoek.
Aantal keer gelezen:
700
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)