Spannendverhaaltje.nl

De chatontmoeting

-
16-08-2010
Het begon dus allemaal ongeveer anderhalve maand geleden. Het was een rotdag, slecht weer buiten je kent het wel. Echt zo'n dag om je eens goed te vervelen. Dat deed ik dus ook en besloot daarom te gaan chatten bij tmf, wat ik zo af en toe wel eens deed als ik me verveelde. Zo ook nu, en na een tijdje kwam ik in gesprek met een meisje die bella heette, ze was 18 jaar en kwam uit almere. We raakten dus in gesprek en na een kort babbeltje kwam dus het uiterlijk ter sprake. Ik vroeg haar om een foto en die had ze, dus vroeg ik haar icq nummer om de foto te sturen. Zo gezegd, zo gedaan dus hup, daar had ik haar foto op m'n beeldscherm staan. De foto was aan de onduidelijke kant maar ze leek me niet verkeerd.Zelf heb ik ook maar een foto terug gestuurd en ik viel ook wel in de smaak bij haar.
Maar goed, de volgende dagen spreek je elkaar dan weer en zo hadden we na 2 weken al aardig wat uurtjes gechat. En omdat we elkaar in die 2 weken al redelijk hebben leren kennen leek het ons leuk om wat af te spreken. Dit kwam er dus ook van en 4 dagen later zat ik op een zaterdagmiddag in de trein naar utrecht. Waar ik dus met haar had afgesproken. We hadden niets gepland en zouden wel zien wat we gingen doen. De trein arriveerde op het centraal station in utrecht en ik stapte uit. We hadden boven aan de trap afgesproken maar ze was er nog niet. Ik ben daar dus gaan staan wachten. Ik wist niet hoe ik haar moest herkennen maar ik had wel gezegd hoe ik eruit zou zien.
Dus dat was nog afwachten of ik haar zou vinden, of zij mij. Ik stond er ondertussen alweer een kwartier en begon echt te denken dat ze niet meer kwam totdat er op m'n schouder werd getikt. Ik draaide me om en daar stond een meisje, bruine haren, opgestoken, blauwe ogen, strakke zwarte broek en spijkerjasje. Ik dacht dat heb ik weer, ik wist niet wat ik moest zeggen. Zij begon:'riccardo neem ik aan?' 'ja' stamelde ik uit, 'en jij bent christel?' 'ja' was het antwoord wat ik kreeg en het leek even dat ik in de 7e hemel belande.
Wat een wijf was dit, ik zei:'zullen we ergens wat gaan drinken?' dit vond zij een goed plan en na een kwartiertje gelopen te hebben zaten we in een cafeetje. Ik bestelde een biertje en zij wilde een colaatje. We raakten dus aan de praat over het chatgebeuren en zo. Ik maakte ondertussen opmerkingen over haar, over hoe ze gekleed was, en hoe mooi haar ogen waren. Dit bleek ze leuk te vinden en ze moest steeds lachen als ik een opmerking maakte. Na 2 uurtjes wat gedronken te hebben en gebabbeld hadden we wel wat honger gekregen en besloten ergens te gaan eten.
Ik wilde eerst iets makkelijks, naar de mac ofzo maar toen liepen we langs een restaurantje en dat zag er heel gezellig uit. Dus ik dacht, 'he dat is ook wel leuk' dus gingen we daar maar naar binnen, het was binnen heel erg rustig. Hoogstens 10 klanten waren er in het toch wel best grote restaurant. De man achter de balie vroeg of we nog een bepaalde tafel wilde hebben en ik zij dat het me eigenlijk niet uitmaakte. Maar Christel kwam tussenbeide en vroeg of we de tafel helemaal achterin konden krijgen. Dat kon dus en zo gezegd zo gedaan waren we aan het eten. Het smaakte heerlijk maar ik kon m'n ogen maar niet van christel afhouden.
Wat een figuur had ze en wat een schitterend gezichtje. Totdat ze op een gegeven moment vroeg:' wat kijk je toch' en op het moment dat ze dat vroeg voelde ik een voet in mijn kruis. Ik voelde dat ik rood werd en wist niet waar ik moest kijken. Ik antwoorde:'ja, je bent ook zo mooi!' ze zei:'ja jij mag er ook wel wezen' Ik werd helemaal blij door deze opmerking van haar en we rekenden af en liepen naar buiten. We wilden ergens gaan poolen maar als we daar wilden komen moesten we door een steegje lopen.
Toen we daar liepen vertelde ze van alles en soms moest ik erom lachen. Toen keek ze me ineens aan, en ik dacht 'wat is er nou weer' ze zegt:'er zit nog een stukje sla tussen je tanden' ik wilde het weghalen maar zij was me voor, ze kwam met haar gezicht naar de mijne en haalde met haar mond het stukje sla tussen m'n tanden weg. Ik werd gek van haar en kon het niet laten haar te zoenen. Dus daar kwam onze eerste kus.Ze zoende heerlijk! Onder het zoenen streelde ik haar kontje en die voelde zo lekker aan! De broek was zo strak dat je de string er gewoon doorheen heel goed kon voelen! ze vroeg:'wat vind je van m'n kont?' ik zei 'hij is prachtig' toen draaide ze zich om en ging met haar kontje tegen mijn inmiddels stijve paal aanstaan.
En begon ermee heen en weer te gaan..na dat even gedaan te hebben draaide ze zich weer om en vroeg:'je bent opgewonden of niet?' ik zei:'ja vind je het heel gek....' ze had dus duidelijk mijn paal door mijn broek heen gevoeld. We begonnen weer te zoenen en op een gegeven moment vroeg ze of ik nog maagd was..., dat was ik dus nog maar twijfelde of ik dat na deze dag nog steeds zou zijn. Ik zei dus:'ja, ik ben nog maagd' toen vroeg ze:'wil je dat morgen nog steeds zijn?' daar wist ik geen antwoord op, ja van binnen wel, maar durfde het niet zo te zeggen.
Haar hand ging over mijn broek over mijn paal heen en daarbij zei ze:'your gun is still loaded!' ik werd gek en we zoenden weer. Nu ging ik met m'n handen op verkenningstocht en ging onder haar jas en trui wat een borsten had ze..niet groot maar lekker stevig. Ze fluisterde in m'n oor: 'ik heb eigenlijk niet zo'n zin in poolen, maar ze hebben hier een heel mooi park' ik snapte haar bedoeling en antwoorde: 'ja daar kan je heel leuk wandelen' dus we liepen hand in hand richting het park, en ze legde tijdens het lopen met haar hand die van mij op haar kont.
Ik werd echt helemaal gek, ik moest haar zo gewoon neuken, ik hield het bijna niet meer! Dus bij het park aangekomen gingen we ergens achteraf op een bankje zitten. En we begonnen gelijk te zoenen. Haar handen verdwenen in 1 keer in mijn broek.en ze had haar hand al om mijn penis geslagen. Zegt ze:'kan je knoop niet los?, dan kan ik er makkelijker bij. Dus die knoop ging los en m'n genotsknots kreeg wat meer ruimte. Ze begon mij al zoenend af te trekken, en ik kon mijn handen ook niet thuis houden en zat weer onder haar trui. Toen stopte ze met zoenen en fluisterde in m'n oor:'mag ik je pijpen?' dat liet ik me geen 2e keer zeggen en in no-time zat ze gehurkt voor me.
Eerst likte ze mijn eikel en maakte me gek met haar tong, toen nam ze hem helemaal in har mond. Met korte en diepe halen pijpte ze mij! Ooooooh, wat werd ik naar!na een heerlijke pijpbeurt zei ik: 'mag ik nou een keer?' met alle plezier antwoorde ze en we wisselden van positie. Ze was mooi geschoren, zo'n streepje schaamhaar, echt geweldig! dus ik likte haar, en ze werd nog natter dan ze al was!wat een wijf! ze begon zachtjes te kreunen en dat gaf mij het idee dat ik het goed deed. Na haar helemaal schoon gelikt te hebben vroeg ze of ik condooms bij me had. Ik had gelukkig van de zomer een keer een pakje gehaald voor de zekerheid en die kwam nu goed van pas! Ik zei'ja hoor' toen zei ze: 'oke dan gaan we het maar doen he!?!?' dus ik schoof het condoom om en kwam heel rustig in haar.
Ik vroeg:'hoe heb je het het liefst? Rustig, hard je zegt het maar ze wilde heel rustig geneukt worden en ik ging dus met rustige halen in en uit haar. Ze genoot ervan want ze kreunde enorm. Ik dacht dat anderen ons zouden horen, maar er was helemaal niemand te bekennen in de duisternis! Ik hield het niet meer en zei dat ik ging komen. Ik spoor het eruit en gelukkig ving het condoom alles op. Zij was nog niet klaar gekomen en besloot haar klaar te laten komen door haar klitje nogmaals te likken. Toen zij ook klaar gekomen was hebben we ons aangekleed en zijn naar het station gelopen. Na een hele lange afscheidszoen zijn we allebei weer naar huis gegaan en we hebben nu alweer een maand wat.
Aantal keer gelezen:
779
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)