Spannendverhaaltje.nl

De caravan

-
16-08-2010
Vaak als ik het even nodig had om rust te hebben trok ik me altijd terug in de caravan van mijn ouders. De caravan stond bij ons achter op het erf bijna uit zicht en helemaal achterin. Ik had de eerste paar keer gewoon de sleutels van mijn vader gepikt maar als hij weg was kon ik er niet in. Ongemerkt heb ik toen zelf een sleutel bij laten maken. Mijn ouders gebruikten de caravan 1 keer per jaar en de rest van het jaar was het mijn domein. Als mijn ouders eens een weekendje weg waren bleef ik gewoon in de caravan slapen en het beviel me altijd uitstekend. Dan nam ik een stapel seksblaadjes mee en lag ik me keer op keer af te trekken op het grote twee persoonsbed. Op een gegeven moment zouden we de familie Langelaar op visite krijgen en ik kreeg het al benauwd bij het idee met de hele dag visite in huis.
Nog voor dat ze er waren vertrok ik stilletjes zonder wat te zeggen. Af en toe gluurde ik door de gordijntjes heen om te kijken of ze er al waren. Na een uurtje waren ze er. Het echtpaar had twee kinderen althans de oudste was al een echte dame zo te zien en daarna was ze per ongeluk jaren later nog eens zwanger geworden en huppelde er nu een klein jochie van 4 bij ons achter. Ik besloot toch maar eens om polshoogte te gaan nemen bij de gasten. Ik herkende ze nog wel van een aantal jaren terug. De familie Langelaar wilde wat van de omgeving zien en vroegen mij of ik ook mee ging. Daar had ik dus helemaal geen zin in en aan het gezicht van hun dochter te zien had ze er ook geen zin in. De Dochter heette Manon en ik vroeg haar of ze geen zin had hier te blijven. Vragend keek ze haar ouders aan en ze vonden het goed. Niet lang daarna hadden we het Rijk alleen.
We gingen in de tuin zitten en ze vertelde wat over zichzelf, Net 16 was ze en had eigenlijk liever thuis gebleven vandaag maar haar ouders waren streng en ze moest dan ook mee. Ach stelde haar gerust door te vertellen dat we nu rust hadden. Ze voelde zich steeds meer op haar gemak. Ze vond dat we zo een grote tuin hadden en stond op om de tuin in te gaan. Ik liep haar achterna. Toen zag ze de caravan. Is die van jullie vroeg ze meteen ik knikte en hoopte dat ze er niet naartoe wilde. Dus we kunnen er zo in kijken ik knikte en wilde de andere kant op lopen maar Manon stond al bij de deur van de caravan die ik niet op slot had gedaan. Terwijl ze deur openmaakte bedacht ik me of er niks lag wat ze beter niet kon zien maar Manon was al binnen. Ik liep achter haar aan en ze vond het wel knus zo een caravan.
Ze ging aan het tafeltje en ik nadat ik de deur had dicht gedaan tegenover haar. Ze keek nieuwsgierig in het rond. Mooi hoor zo een caravan gezellig hoor. Ze stond op keek naar het keukentje en zag toen een schuifdeur de deur naar het slaap gedeelte. Ze een gilletje van opwinding toen het grote bed zag. Ze trok meteen haar schoentjes uit en kroop op het bed. Ik keek goed of al mijn sexblaadjes wel weg waren en haalde opgelucht adem toen ik niets zag. Ze ging zitten en deed de gordijntjes dicht. Oh wat gaaf is dit net een mini huisje doet het lichtje het ook. Ik knipte het lampje aan je ziet het t beste met schuifdeur dicht zei ik. Ik trok ook mijn schoenen uit en kwam op bed. Toen de schuifdeur dicht was kon je het mooie kleurtje van het lampje veel beter zien. We lagen nu naast elkaar op het bed naar het plafond te staren. Het is net alsof we op vakantie zijn, best romantisch zo een caravan.
Ze vroeg of er soms nog spullen in de kastjes lagen voor ik wat kon zeggen stond ze alweer te neuzen in het kastje van mijn moeder. Zo zo jou moeder heeft nog best sexy onderbroeken hoor er kwam een hele stapel uit de kast en 1 voor 1 liet ze me de broekjes van mijn moeder zien. Jou moeder is een stuk moderner dan de mijne zei Manon vastberaden nadat ze alle broekjes had bekeken. Ik zei maar dat de broekjes van me moeder me nooit zo hadden geintresseerd. En jij ben jij modern wat je slipjes betreft vroeg ik stoer om van onderwerp te veranderen. Ze viel even stil en vertelde toen dat doordat haar ouders zo streng waren het moeilijk was voor haar. Wat ze echt wilde mocht meestal niet maar stiekem kocht ze soms wel iets. En wat heb nu aan een mooie of een tuttige. Ze durfde me zelfs even niet aan te kijken toen ze zei een tuttige.
Hoe tuttig is tuttig voor jou Manon, hier kijk zelf maar dan zei ze direkt. Langzaam deed ze haar broek los en deed hem onwennig omlaag. Ze had inderdaad niet echt een sexy slipje aan maar haar figuur was goed. Ze deed haar broek helemaal uit en pakte een kanten slipje van mijn moeder, hier dit staat toch veel leuker zei ze een beetje verdrietig. Misschien wel Manon maar dan niet die van mijn moeder, ik vertelde dat mijn zus die er toch niet was vast wel iets moois had in haar kast, mijn zus was twee jaar ouder dan mij en kleedde zich altijd erg sexy. Ik zei Manon op me te wachten en rende door de tuin het huis weer in. De kast van mijn zus had geen geheimen voor mij ik neusde wel vaker tussen haar lingerie als ze er niet was en ik pakte dat wat ik het mooiste vond uit de kast en vergat de behaatjes niet natuurlijk.
Toen ik terug kwam in de caravan zat Manon nog steeds in haar onderbroek op bed. Kijk wat ik heb meegenomen zei ik enthousiast. Manon vroeg of mijn zus dat niet erg vond. Ik zei haar wat niet weet wat niet deert joh. Ze bekeek gespannen de lingerie die ik mee had genomen. En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan? Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan. Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan. Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders. Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten. Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien. Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent. Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik wegga.
Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes. Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde. Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen. Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan. Mooi? vroeg ze me meteen, je bent prachtig was mijn welgemeende antwoord.Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf. Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden. Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof. Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat. Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon. Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen.
Manon staarde omhoog en was stil. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote buik. Ik voelde een rilling bij haar en ze keek opzij. Hier droom ik vaak over zei ze terwijl ze aankeek met haar mooie ogen. Romantisch met een leuke jongen zoals jij. Ben jij wel eens met een meisje naar bed geweest vroeg ze opeens. Ik schudde van niet want ik wilde eerlijk zijn. Ik heb zelfs nog nooit een blote jongen van dichtbij gezien ging ze verder. Wil je dat ik me uitleed Manon. Zou je dat willen vroeg ze verbaasd. Ik trok mijn shirt uit, als je niet wilt hoeft het niet hoor hoorde ik Manon nog zeggen. Ik had mijn broek al los en trok mijn onderbroek ook uit. Ik lag nu naakt op mijn rug en werd bekeken door de onderzoekende ogen van Manon. Manon ging zitten en deed haar beha af om daarna haar slipje uit te trekken en kwam toen weer naast me liggen. Ik pakte haar hand, spannend he Manon. Ik vroeg of ik haar mocht aanraken en ze knikte. De toppen van mijn vingers gleden vanaf haar hals over haar borsten die zo heerlijk zacht aanvoelde.
Ik voelde haar tepels verstijven onder mijn vingers. Ik legde mijn hand helemaal op haar borst en voelde haar hartje sneller kloppen. Ik wreef zacht over haar borsten heen en hoorde Manon sneller ademhalen. Ik ging op mijn knieen naast haar zitten en streelde nog steeds die mooie borsten. Ik zakte langzaam naar haar buik toe en met een lieve blik keek ze naar me. Ze schrok even toen mijn vingertoppen haar schaamhaar bereikte maar hield me niet tegen. Wil je mij niet aanraken vroeg terwijl ik veilig haar benen aanraakte om maar niet meteen aan haar kutje te zitten. Ze pakte mijn hoofd vast en trok me naar haar toe en kuste me op mijn mond. Je bent zo lief zei ze alleen. Ik kuste haar op mijn beurt met mijn hand nog op haar boven been. Ze deed haar bene iets uit elkaar en ik voelde aan haar dij. Ik voelde plotseling haar hand aan mijn inmiddels vreselijk stijve piemel en gleed automatisch omhoog en voelde haar natgeworden lipjes ten mijn hand.
Toen ik haar daar raakte kreunde ze een beetje. Ze klemde haar vinger om mijn piemel heen en begon me op haar manier af te trekken. Ik drukte mijn middelvinger tussen haar lipjes en bewoog hem zacht op en neer zonder echt in haar gaatje te komen. Ik had dit nooit eerder gedaan maar deed wat ik in mijn boekjes had gezien. Ik zocht haar speciale plekje dat clitoris heette. Ik voelde iets onder mijn vinger en toen ze daardoor nog iets meer kreunde wist ik zeker dat ik het gevonden had Manon zei me dat het heel lekker was wat ik deed. Ik voelde me stoer en wilde nu wel eens in haar gaatje. Bang om haar pijn te doen begon ik voorzichtig het topje van mijn vinger naar binnen te duwen. Ik was verbaasd hoe makkelijk dit ging en Manon deed haar benen zo wijd mogelijk. Bijna vanzelf verdween mijn hele vinger naar binnen. Ze had mijn piemel nog stevig vast maar bewoog niet meer met haar hand en toen ik mijn vinger heen en weer bewoog pakte ze mijn piemel nog steviger vast.
Ik begon mijn vinger in en uit haar te bewegen. Tussen haar bene was het behoorlijk nat geworden en af en toe wreef ik met mijn hele hand over der kutje heen zodat ik ook goed haar klitje raakte. Na een tijdje verstijfde ze helemaal en liep er vocht uit haar kutje naar buiten. Ze moest nu wel zijn klaargekomen. Ik kuste haar weer en toen zei ze me te gaan liggen. Ze vroeg me om te vertellen hoe aftrekken moest. Ik deed het even voor en toen nam ze het over. Terwijl ze me zachtjes aftrok vroeg ze opeens of neuken voor de eerste keer pijn zou doen. Ik zei niet als je heel voorzichtig bent. Zou jij met me willen neuken en ik knikte ja. Zullen we het proberen dan. Ze ging weer liggen en ik ging op haar liggen. Ik zij haar der knieen op te trekken en zocht naar het gaatje ik deed mijn piemel ervoor en duwde zachtjes.
Ik voelde haar kutje als een mondje opengaan en langzaam gleed het eerste stukje van mijn piemel naar binnen, Het voelde allemaal heel strak om mijn pik dus ik stopte even. Voorzichtig trok ik hem er weer uit om hem er meteen weer een stukje in te duwen. Ze was nog helemaal nat en langzamerhand kwam ik steeds wat dieper. Als ik in de gaten hand dat ze wat verkrampte vroeg ik meteen of het geen pijn deed maar het was juist heel lekker zei ze. Het ging steeds beter om mijn piemel in en uit haar te bewegen en op een gegeven moment zat hij helemaal in haar. Ik begon haar sneller te neuken want de weg was nu vrij. Manon hijgde en kreunde steeds harder als ik in haar kwam. Ze draaide met haar ogen toen ze klaarkwam. Ik voelde dat ik ook klaar ging komen en besefte net op tijd dat ze misschien wel niet aan de pil was.
Ik haalde mijn piemel uit haar. Op dat moment spoot er een klodder sperma naar buiten en viel op haar buik. Ik pakte mijn piemel en trok me af zodat alles eruit kwam. Ik plofte naast haar neer en keek haar aan. Het was fijn zei ze me. Ik pakte even een doekje en maakte haar buik schoon. We lagen daarna nog een tijd naakt in elkaars armen en zoenden elkaar. Ik heb geen spijt meer dat ik mee moest vandaag zei Manon.
Aantal keer gelezen:
417
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)