Spannendverhaaltje.nl

De buurman

-
21-08-2010
Mijn vriend (Dan 32) en ik (Saskia 30) waren bezig met een sm spel via het internet. Ik had tepelklemmen op mijn tepels en klemmen op mijn schaamlippen. We zouden net gaan beginnen met kaarsvet toen plots de deurbel ging. Daar zat ik dan met tepelklemmen, klemmen op m'n schaamlippen en een brandende kaars. Snel blies ik de kaars uit, zette de webcam uit deed mijn ochtendjas aan en liep naar de deur. Als je goed keek zag je de klemmen op mijn tepels zitten. Ik deed de deur open en zag de buurman (John) staan. We kende elkaar nog niet zo erg goed en hij vroeg of ik ziek was (aangezien het 2 uur in de middag was en ik in ochtend jas liep) zei ik maar dat het zo was. Hij vroeg of hij even mocht bellen aangezien ze bezig waren met zijn telefoon aansluiting. Ik liet hem binnen en wees hem de telefoon, toen hij klaar was met telefoneren vroeg hij plotseling vind je dat lekker die tepelklemmen? Ik schrok van die directe vraag en voelde mijn gezicht kleuren. Ik stamelde een beetje... ja.. uh...dat vind ik lekker...... Hij zag de kaars op het buro liggen en vroeg stoorde ik je in je spel? uh... ja eigenlijk wel John zei ik.... John zei ik zal mij even wat verder voorstellen Mr John ben ik op internet ook wel bekend als Mr_J.. Ik dacht door de grond te zakken daar stond mijn internet Meester die mij en mijn vriend op weg had geholpen in de wereld van de sm. Wij hadden nooit real contact alleen via internet en we wisten alleen dat we in dezelfde stad woonde maar niet dat we buren waren. Ik zei ik zal mij ook maar wat verder voorstellen ik ben andrea[J] op internet.
Hij pakte mijn kin beet tilde mijn hoofd een beetje omhoog keek mij diep in de ogen en zei dan mag je wel beginnen met mij Meester te noemen ipv John en liet een brede grijns zien. Hij ging op de bank zitten en zei zo slavin bied jij je Meester eens wat te drinken aan. oh.. en doe je ochtendjas ook maar eens uit.. Daar stond ik dan oog in oog met mijn internet Meester die mijn buurman bleek te zijn die mij zei m'n ochtendjas uit te doen en drinken voor hem in te schenken. Ik deed mijn ochtendjas uit en legde die over de stoel heen en vroeg wat wenst u te drinken Meester (een beetje onwennig) Hij zei doe maar een spa slavin. Ik wou naar de keuken lopen toen hij z'n keel schraapte. Opeens drong tot mij door dat we het via internet erover hadden gehad dat een slavin niet hoort te lopen maar moet kruipen ik zakte door mijn knieen en kroop naar de keuken daar stond ik op pakte een glas schonk spa in en krop met het glas spa weer terug naar de woonkamer bood het glas netjes aan en ging op mijn knieen naast hem op de grond zitten. Hij streek met zijn hand over mijn haar en zei ga jij eens een koord pakken ik kroop naar het dressoir pakte een koord eruit deed die in mijn mond kroop terug en bood het koord aan. Hij gebood me op mijn rug te gaan liggen en verbond met het koord alle klemmen aan elkaar hij deed het koord erg strak tussen teppelklemmen en de klemmen op mijn schaamlippen. Hij zei mij weer op mijn knieen te gaan zitten en dronk z'n glas spa leeg. Hij vroeg mij waar ik al mijn speeltjes had verborgen en vertelde hem waar het lag.
Hij zei mij te blijven zitten waar ik zat en ging op onderzoek uit na een aantal minuten wat voor mij al gauw een half uur leek te duren kwam hij terug met wat spullen hij legde het wat uit mijn zicht neer. Liep op mij af en deed mij de blinddoek voor trok zachtjes aan het koord dat tussen de klemmen zat. Ik liet een zachte kreun ontsnappen, toen hielp hij mij op mijn rug te gaan liggen op de vloer. Liep weer bij mij vandaan maar kwam al snel weer terug pakte mijn rechter been vast en bracht die naar mijn rechter arm bond mijn been aan mijn arm vast en herhaalde het zelfde ritueel aan de linkerkant. Hij pakte een ander stuk touw die hij tussen de arm en been deed en bevestigde het touw aan het dressoir zodat ik die kant niet meer kon bewegen het zelfde deed hij met de andere kant alleen dat verbond hij met het buro. Weer liep hij weg hoorde een aansteker aangaan en dacht daar komt het kaarsvet hij zei je weet dat slavinnen niet mogen denken he dus zet die gedachte maar weer uit je hoofd. Nog voor hij het laatste woord had uithesproken voelde ik de stroken zweep tussen mijn benen neer komen en nog eens en nog eens. Toen voelde ik opeens kaarsvet op mijn borsten druppen maar nog voor het goed en wel was doorgedrongen voelde ik een vibo in mijn kutje verdwijnen.. hij zette de vibo aan op de laagste stand en trok zachtjes aan het koord tussen de klemmen en wreef zachtjes over mijn klitje heen ik sidderde van genot tot hij plots ook daar een klem op zette. Ik kermde van de pijn hij zei heb ik je wat gevraagd slavin? Nee Meester. Waarom hoor ik je dan? Ik hield wijslijk mijn mond.
Hij masseerde m'n schaamstreek een beetje om mijn gedachte weg te halen van de pijn. Hij liep weg en liet mij zo een beetje wennen aan mijn nieuwe positie hij nam nog wat te drinken en zat vanaf de bank naar mij te kijken hoe ik daar lag.. Hij zag dat mijn ademhaling na enkele minuten al wat zwaarder ging worden liep op mij af en trok de vibo ruw uit mijn kutje en zei niemand heeft jou gezegt dat je mag klaarkomen slavin. Hij hield de vibo voor mijn mond en beval mij de vibo schoon te likken.. Ik deed wat er van mij verlangd werd en likte de vibo hij plaagde mij wat door de vibo af en toe weg te trekken en af en toe diep in mijn mondje te stoppen. Toen haalde hij de vibo helemaal weg en zij goed gedaan slavin hij greep ruw in mijn kutje en zei hmm je geniet er wel van he slavin. Hij haalde de klem van mijn klitje af en begon zachtjes mijn klitje te strelen wat vrij pijnlijk was toen de meeste pijn weggetrokken was sloot hij z'n lippen om m'n klitje en begon zachtjes erop te zuigen, likken en sabbelen hij hoorde hoe mijn ademhaling weer begon te versnellen en stopte direct. Pakte de zweep en liet die op mijn borsten terecht komen en werkte langzaam naar beneden over mijn buik richting mijn kustje maar die sloeg hij over sloeg de binnenkant van mijn benen en werkte weer terug naar boven zo ging hij enkele minuten door tot hij vond dat het wel mooi rood was geworden en liet toen een slagen regen op mijn kutje terecht komen niet hard maar wel voelbaar.
Hij pakte een grote kaars die hij al aan had staan en goot die voorzichtig oven mijn borsten buik en kutje leeg. Ik kwam klaar als nooit tevoren hij blies de kaars uit en maakte mij los masseerde mijn armen en benen haalde de klemmen van mijn schaamlippen en masseerde die ook zachtjes en deed het zelfde met mijn tepels nam mijn tepels in z'n mond en zoog en sabbelde er zachtjes op wreef zachtjes met z'n handen door mijn haar en vroeg heb je genoten slavin? Ja Meester Hij gaf me een klein kusje op mijn voorhoofd en liep weg liet het bad vol lopen en kwam naast mij op de vloer liggen en masseerde mijn lichaam nog even na en haalde het kaarsvet van m'n lichaam. Droeg mij naar de badkamer en liet mij zachtjes in het bad zakken zeepte mij helemaal in en droogde mij af.
Aantal keer gelezen:
725
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)