Spannendverhaaltje.nl

De bovenbuurvrouw

-
21-10-2010
Mijn bovenbuurvrouw, Wilma, is een jonge vrouw van rond de 25 jaar en getrouwd, een vlotte vrouw met een mooi figuur (zover het zicht toe liet) en een vrolijke lach.
Ik, Rene, ben 48 jaar en helaas is mijn vrouw afgelopen winter na een lang ziekbed overleden, door mijn werk ben ik vaak in het binnen- en buitenland. Het contact met de buren in het algemeen was oppervlakkig en de bovenburen zag ik af en toe als ik in het weekend thuis was.
Soms sprak ik haar even als ik haar tegen kwam en dan vroeg ze vaak of ze me ergens mee kon helpen.
Hoe verder we naar de zomer gingen zag ik dat mijn buurvrouw zich steeds leuker kleedde en haar vormen waren steeds beter zichtbaar, ik schatte een goede C-cup. Ook zag ik meer een kort rokje en daar het mooie weer kwam ik haar vaker tegen en dan spraken we elkaar meer en dan zei ze weer dat als er iets was dan zou ze me helpen. En ik antwoordde dat het een lief gebaar was en dat dat wederzijds was.
Ik kwam vaak in de avond thuis en als ze me zag, zwaaide ze altijd even. De ene keer stond ze gekleed, de andere keer in een nachthemd en ik begon meer naar haar uit te kijken.
Net voor mijn vakantie had ik een paar dagen vrij, het was mooi weer en kon dus lekker in de tuin zitten en de krant te lezen. Ik had me gedoucht en trok nog even een badjasje en slip aan om vervolgens in de tuin te gaan zitten.
Ik zag bij de bovenbuurvrouw de was hangen en zo wist ik dat ze thuis was, maar schonk er verder geen aandacht aan.

Met mijn gedachten in de krant hoorde ik van boven af, goeie morgen Rene. Ik keek omhoog en tussen de was door zag ik mijn bovenbuurvrouw, helaas had ik geen zicht op haar lichaam.
Ik groette haar en zij ging verder met haar was, plots viel droge was naar beneden op mijn krant. Ik hoorde Wilma sorry zeggen en terwijl ik haar aankeek lachte zij verleidelijk en vroeg mij of ik het even naar boven kon gooien.
Ik zag dat het een licht blauwe Bh was en toen ik het omhoog gooide viel er een string uit, de BH werd niet gevangen en Wilma vroeg of ik het even boven wilde brengen. Door het gooien was mijn badjas open gevallen en Wilma kon mijn slip volop zien en volgens mij genoot ze er ook van.
Terwijl ik door huis naar de voordeur liep keek ik even naar het slipje, het was zo klein dat ik dacht dat er veel onbedekt zou blijven als ze het aan had. Toen ik de voordeur opende hoorde ik haar deur open gaan, maar zag haar niet op de trap waardoor ik naar boven liep.
Bij de deur riep ik Wilma en zei antwoordde dat ik door kon lopen en zei was koffie aan het zetten, ik zei dat ik niet geheel gekleed was. Dit beaamde zei ook omdat ze me al gezien had, maar zij zei dat ze ook niet gekleed was om een man zomaar binnen te laten.
Dus ik moest maar doorlopen was haar antwoord en ik liep door naar binnen, in de keuken zag ik haar staan in een zeer doorzichtig nachtjapon en die was heel kort. Ik keek tegen haar rug aan en zag vlakbij haar billen een wit koordje van haar string.
Ze draaide zich om en keek me uitdagend en zei, ga lekker naar binnen ik kom zo met de koffie. Toen ze met de koffie binnen kwam had ik een mooi uitzicht van de voorkant, haar borsten waren door haar nachtjapon goed te zien en haar tepels stond strak op haar borsten.
Haar nacht japon had een diepe decolleté en haar rondingen van haar borsten zag je dan ook goed, tevens was haar nachtjapon kort en kwam net onder haar string. Deze was goed door de stof waar te nemen en zag er net zo klein uit als die ik nu in mijn handen had.
Bij de tafel bukte ze om de koffie neer te zetten en ik zag haar borsten nu geheel bloot, haar tepels leken me te uitnodigen om gezoend te worden. Ze bleven even zo staan en pakte haar BH en slipje van me aan die ik van beneden had genomen, ze lachte zwoel en toen ze het slipje voor zich hield zei ze. Nou Rene deze pas je toch niet, ik denk dat je lul er niet eens in past. Waarop ik antwoordde dat haar kutlipjes ook maar weinig ruimte had in dat slipje en mijn lul kreeg een stijve houding. Ze lachte en trok haar nachtjapon iets op en je zag dat de lipjes net binnen het slipje bleef, maar het slipje was doorzichtig en zag dan ook haar geschoren kutje.
Mijn bad jas was iets open gevallen en ik zag haar ogen op mijn kruis rusten en we werden allebei alleen maar geiler en tussendoor werd de koffie snel opgedronken.
Wilma zei dat ze het warm had en deed haar nachtjapon uit en toen gaf ze aan dat ze het liefst zo liep, maar haar man Freek vond het soms niks. Ik gaf aan dat ik ook het liefst zo liep en toen vroeg ze mij om mijn badjas uit te doen.
Onder het praten over alles en nog wat streek ze langs haar borsten en string, mijn lul werd steeds harder en mijn eikel drukte tegen de rand van mijn slip. Ze zei eindelijk is het me gelukt, sinds je hier woon ben ik al bezig om je even voor mezelf te krijgen, helaas duurde het even ivm het overlijden. Elke dag zag ik je thuis komen en als Freek mij neuk, dan denk ik aan jou. Terwijl ze dit zei streek ze langs haar slipje en zag dat deze nat was geworden van haar geil. Ze stond op en kwam naast me zitten, ik liet expres die BH en string vallen. Ik zag je in badjas en dacht dit is mijn kans. Ze kwam met haar borst tegen mijn arm zitten en ik voelde haar tepel tegen mijn arm die hard aan voelde. Ze streelde mijn buik en kuste me op mijn wang en vervolgens zoende ze op mijn mond en onze tongen gingen als gekken te keer.
Ze ging op mijn schoot zitten en ik voelde haar vocht door haar string heen komen, met haar kut schuurde ze over mijn lul die nog in mijn slip zat. Mijn eikel kwam bij iedere beweging die Wilma maakte uit mijn slip en zo voelde ik de kutsappen van Wilma op mijn eikel.
Wilma drukte haar borsten tegen me aan en begon heftiger op mijn lul te glijden, ik voelde haar trillen en wist dat ze zo klaar ging komen.
Mijn lul kwam steeds meer uit mijn slip en Wilma bleef met haar string over mijn lul gaan, ik voelde haar klitje door haar string en opeens gooide ze haar hoofd in haar nek en kwam luid kreunend klaar. Even bleef ze zo zitten en ik streelde haar tepels en nam ze om beurten in mijn mond, ze geilde weer op en kreunde bij iedere aanraking. Ze wilde nu neuken en mijn sperma diep in haar kut zei ze, ze trok haar kleine string opzij en ging op mijn inmiddels blote lul zitten. Mijn eikel drukte tegen haar lipjes die langzaam open gingen, zachtjes zakte ze verder en ze hapte naar lucht van genot. Tot aan mijn ballen zat ze en ging het tempo verhogen, ze neukte me steeds harder en sneller.
Haar borsten gingen bij elke beweging op en neer, bij iedere stoot die ik extra gaf kreunde ze van genot en voordat ik mijn sperma diep in haar kut spoot kwam ze zelf twee keer klaar.
Na even bij te zijn gekomen stond Wilma op, ze liep naakt naar de keuken en ging koffie zetten. Toen ze terug kwam zei ze dat ze nog nooit zo lekker was genomen en ik antwoordde dat het wederzijds was en zij keek al weer verlekkerd naar mijn lul.
Ze lachte en liep naar de keuken, ze zei dat we eerst koffie gingen drinken en daar na wilde ze me pijpen.
We dronken onze koffie, terwijl ik me kopje terug wilde zetten speelde Wilma alweer met mijn lul. Langzaam kwam deze alweer omhoog en Wilma begon mijn eikel met maar tong te strelen. Ze likte mijn hele eikel en nam vervolgens mijn lul tussen haar lippen, ik streelde haar borsten en ze ging nu met volle overgave mijn lul pijpen.
Al snel voelde ik de tintelingen in mijn lichaam dat mijn sperma een uitgang zochten, Wilma merkte dat ik zo ging komen en zoog nu harder totdat ze een dikke warme straat in haar mond voelde gaan.
Ik hijgde nog na en Wilma begon zichzelf te vingeren, nadat ik weer bij was gekomen ging ik tussen haar benen zitten en begon haar kut lekker te verwennen met mijn tong. Zij bleef zich vingeren en mijn tong gleed over haar klit die steeds harder werd, ik ging steeds sneller en ze kwam snel klaar op mijn tong.
Na even gelegen te hebben gingen we samen douchen en na de douche vroeg ze of we even konden gaan slapen, ik vroeg naar haar man. Maar zij zei dat die enkele dagen naar het buitenland was en dat ze niet gestoord konden worden.
Na een uur werden we wakker, ze streelde mijn lul weer en mijn tong zocht haar tepels, Ze kreunde alweer en ik voelde dat haar kutje weer nat was, na alle voorspel en tongen stootte ik mijn lul diep in haar kut en voelde haar kutspieren goed aanspannen. Ze zei maar, neuk me neuk me Renee en je mag nooit meer weg, ik kon het niet meer houden en we kwamen samen wederom klaar. Even bleven we zo liggen en nadat ik mijn badjas aanhad ben ik naar beneden gegaan om me aan te kleden.
In de avond kwam ze naar beneden om mee te eten en ze was weer sexy gekleed waardoor mijn lul weer zin had…………………………….

Maar daar later meer over.
Aantal keer gelezen:
755
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)