Spannendverhaaltje.nl

De Boswandeling - 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Arweijn Toen we uit het zicht waren proesten we het uit van het lachen, toen we uit gelachen waren zei Anne ik hoop niet dat hij wat gezien heeft. Wat dan vroeg ik, dit zei ze en spreidde haar benen waar in dikke slierten kut geil vermengd met sperma langs naar beneden liep, o maar daar weet ik wel wat op. Ik knielde voor haar en likte langs haar benen, dit smaakt lang niet gek, haar kut geil kende ik maar mijn eigen sperma nog niet ik merkte dat het me opnieuw in een geile bui bracht. Ook Anne liet het niet onberoerd, want ze drukte mijn hoofd tegen haar kutje. We liepen door en vonden al gauw een ander plekje om lekker te gaan liggen, ga jij alvast maar zwemmen zij ik tegen Anne, en jij dan zei ze, ik kom ook maar ik wil eerst even wat anders doen. Ja,ja zei ze en begon zich uit te kleden eerst haar topje waardoor haar prachtige borsten te voorschijn sprongen wat is dat toch een heerlijk gezicht.
Daarop volgde haar shorts bij de aanblik voor haar glad geschoren kut voelde ik mijn pik weer steigeren van genot, en er verscheen een dikke bobbel in mijn broek Anne zag dat en begon zich zelf uitdagend te strelen eerst haar borsten daarna liet ze haar handen sensueel naar haar kutje afglijden en haalde een vinger tussen haar schaamlippen door. O, heremetijd wat was dat een geil gezicht, ik pakte haar bij haar heupen en trok haar kut naar mijn gezicht en begon haar stevig te likken. Is het lekker vroeg ze, ik kreunde jaaaa, mooi zei ze en ga me een duw, waardoor ik achterover viel.
Lachend rende ze het water in, ik begon de picknick mand uit te pakken en de hapjes en de drankjes klaar te zetten, toen ik daar mee klaar was kleedde ook ik mij uit, daar ik regel matig naar Anne keek en haar naakt het zag. De aanblik van hiervan deed mijn bloed koken wat zag ze er mooi uit, als een waternimf liep ze door het water naar mij toe mijn paal groeide bij de aanblik van al dat moois. O lala jij hebt er zin in zei ze, en pakte met een hand mijn pik en met de andere mijn ballen en trok me zo het water in. Waar natuurlijk een stoei partij ontstond waarbij alle lichaamsdelen het moesten ontgelden, op een gegeven moment kreeg ik haar bij haar arm te pakken en trok haar naar mij toe. Ik kuste haar hartstochtelijk op haar mond waarbij ik mijn tong in haar mond boorde, mmmmmmm murmelde ze, lekker, ik trok dat lekkere lijf tegen me aan en streelde haar billen waarbij mij lul zich tegen haar buik omhoog richtte. Anne wrong haar hand tussen ons in en pakte mijn lul vast en begon deze af te trekken toen was het mijn beurt om naar adem te happen. Onder tussen liet ik mij afzakken naar haar tepels die probeerden gaatjes in mijn borst te prikken zo hard waren ze.
Ik nam er voorzichtig een in mijn mond en beet er zachtjes in en vervolgens rolde ik haar tepel tussen mijn tanden door, Ahhhhh kreunde ze, en wierp haar hoofd in haar nek. Met een hand drukte ze mijn hoofd tegen haar borst, ga doooor kermde ze, dat liet ik me geen twee keer zeggen ik knielde bij haar kutje en begon deze te likken ze legde haar handen op mijn hoofd en begon heftig met haar kut tegen mijn mond te rijen. Kom dan gaan we in het gras liggen zei ik dat is beter dan in het water, zo liepen we terug met onze armen om elkaar heen terug naar ons plekje waar ze de uit gestalde lekkere hapjes zag staan. O, dat is lekker zei ze, daar heb ook wel zin in, ik voerde haar olijven, kleine petitfourtjes en schonk een glaasje wijn in, mmm, lekker, ze genood zichtbaar van al het lekkers, wanneer ik haar een olijf toe stopte deed ik deze tussen mijn tanden om vervolgens deze in haar mond te stoppen. Het spreekt van zelf dat op deze manier onze lippen elkaar raakten en iedere keer ontaarde dat in een zoen, deze zoenen werden steeds langer en langer, tot dat ze overgingen in geile tong zoenen waarbij onze tongen een hartstochtelijk spel speelden langzaam liet ik mijn hand over haar borst glijden en vond haar rechtopstaande tepel, zachtjes rolde ik haar tepel tussen mijn vingers heen en weer, ze kronkelde van genot, langzaam liet ik mijn hand afglijden richting haar glad geschoren kutje.
En als van zelf spreidde ze haar benen om mijn hand toegang te verlenen tot haar grotje, toen ik mijn hand dan ook over haar kut liet glijden kromde ze haar rug. Met mijn vingers spreidde ik haar lipjes en schoof vervolgens met een vinger haar natte kutje in. En begon haar clitje te strelen en te vingeren wild drukte ze haar bekken tegen mijn hand, o neuk me, toe nou, steek die lekker paal van je in mijn kut smeekte ze me. Ik knielde voor haar kutje en begon met mijn lul langs en tussen haar van het kut geil glinsterende gladde schaamlippen te bewegen. Heel voorzichtig drukte ik de kop van mijn lul tegen de opening van haar grotje om hem vervolgend weer terug te trekken. O toe nou, ga nou door riep ze en bewoog hoor bekken richting mijn behoorlijk geile paal. Ik schoof over haar heen en ramde mijn paal naar binnen, een dierlijk gegrom ontsnapte aan haar mond en kreunde van opwinding.
Ik pakte haar stevig vast en rolde om, waardoor ze boven op kwam te liggen vervolgens drukte ik haar rechtop hierdoor schoof mijn paal nog dieper in haar soppende kut. Ze trok haar benen op waardoor het aller laatste stukje lul in haar kut verdween ik zat nu werkelijk tot aan mijn ballen in haar. In deze positie had ik een prachtig gezicht op haar kut met daarin mijn op oorlog sterkte lul, waar haar kut geil langs stroomde. Ik nam haar borsten in mijn handen en begon ze te kneden, Anne begon te zuchten en te kreunen van pure geiligheid. Omdat ze in een soort gehurkte houding op me zat, kon ze vrij met haar heupen bewegen. Met een verende beweging begon ze zich te neuken daarbij met haar handen steunend zoekend op mijn borst. Wat was dat een geil gezicht iedere keer mijn lul in en uit haar soppende kut te zien glijden. Dit was zo verschrikkelijk geil dat mijn zaad begon te borrelen mijn lul begon te verkrampen en rekte zich nog uit zodat het aller laatste puntje tot in de top van haar kut zat. Ik ga komen o, ja en haar kutje sloot zich als een vuist om mijn dikke paal en de eerste heet zaad schot haar kut in, ze veerde omhoog, vervolgens zakte ze naar beneden om de volgende lading heet zaad te ontvangen, zo schoot ik vier tot vijf ladingen haar kut in, waarbij ze het uit gierde van genot. Ze kreeg bij iedere lading zaad een orgasme zo hevig dat ik bang was dat mijn paal zou breken zo strak sloot haar kut zich om mijn paal.
Heftig schokkend kwam ze klaar, en liet zich uit geput over mij heen vallen, haar borsten zwoegden als blaasbalgen tegen mijn borst. Zachtjes streelde ik haar rug, en langzaam kwam ze weer op de wereld terug O, wat was dat heerlijk, zo lekker ben ik nog nooit klaar gekomen.
En kuste me zachtjes op mijn mond, ik vond je ook fantastisch fluisterde ik in haar oor, wat ben je toch een lekker geil vrouwtje, en ze rilde van genot o,ja vind je vroeg Anne mm, mm, murmelde ik. Na een tijd zo lekker bij elkaar gelegen te hebben, vroeg ik of ze nog wat eten en drinken wilde hebben. Dat vond ze een goed plan, want zei ze ik heb best wel honger gekregen. En rolde zich van me af, toen mijn lul zich uit haar kut terug trok golfde haar kut geil vermengd met mijn zaad in dikke slierten haar kutje uit. Ze ving het op in haar hand en begon het over haar buik uit te smeren, en likte daarna haar handen schoon heerlijk om jou zo te proeven,wil je ook wat en stak me haar hand toe, ik nam haar vingers in mijn mond en begon ze af te likken en er op te zuigen, o, niet doen ik wordt er geil van en trok haar hand terug. Na wat gedronken en gegeten te hebben maakten we aanstalten om weg te gaan. We kleden ons aan, hé getver zei ze, moet je mijn short nu eens voelen, helemaal nat nou die kan ik niet aan hoor, wat moet ik nu doen. Niet getreurd zei ik, sla het picknick kleed als een sarong om je heen, en niemand die dan ziet dat je naakt bent, alleen ik weet het en ik vind het vreselijk geil, dat is het juist zei ze, te weten dat jij het geil vind, wind mij op.
Na de picknick mand weer ingepakt te hebben en alle rommel op te hebben ingeruimd liepen we richting de auto niet alvorens ik mijn vriendin nog eens stevig te hebben om helst waarbij ik mijn hand onder haar “ sarong” liet glijden en haar kut je streelde. O, jij geile beer zuchtte ze, en drukte haar kut tegen mijn hand en wreef deze lekker tegen mijn hand aan en zuchtte. Arm in arm liepen we terug naar de auto, jeetje wat hangt daar in de boom zei ze, ik weet het niet laten we maar gaan kijken zei ik , het lijkt wel een slipje toch niet van jou hé zei tegen mij, nee ik geen bij me ik had geen slip onder mijn broek aan, en jij geen string antwoordde ik. Op ons gepraat dook het stelletje op uit de struiken, zijn jullie misschien iets kwijt vroeg de jongen veel betekenend, en kijkend naar mijn vriendin. Hoe dat zo, vroeg Anne verbaast, om dat jij met een kleed om je heen loopt was zijn antwoord. Mag dat niet vroeg Anne , ja,ja,wel stotterde de jongeman, nou dan wat zeur je dan, wat ik onder dit kleed wel of niet aan heb gaat je niets aan, en je zult het ook nooit weten, mij ondertussen ondeugend aankijkend. Verbouwereerd lieten wij het stelletje achter, en liepen lachend door naar de auto elkaar onderweg kussend en strelend. Dit beloofde nog een heel interessante avond te worden.
Aantal keer gelezen:
808
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)