Spannendverhaaltje.nl

De Bom Barstte

-
10-02-2012
Ik moet met je praten' zei Joke tegen haar man Johan. 'Over ons huwelijk. Jij weet net zo goed als ik dat het niets meer voorstelt.'
Ze had besloten dat de aanval de beste verdediging was.
'Ik zal maar eerlijk zeggen waar het op staat. Ik neuk met Sjaak onze nieuwe buurman die jij zo'n aso vindt. Ik ben niet van plan om daar mee te stoppen. Hij geeft me wat jij me nooit kan geven.'

(wat er aan vooraf ging: lees H1 ‘Hoe moet dit verder?’ en H2 ‘Waar gaat dit naar toe?’

H3 de bom barstte

Johan keek zijn vrouw Joke aan met een blik alsof hij water zag branden. Zo direct, zo zelfbewust, en rustig tegelijk, had hij Joke nog nooit meegemaakt. Wat ze tegen hem zei kwam daardoor amper bij hem binnen, omdat hij een heel andere interpretatie gaf aan Jokes woorden.
‘Dat ze zo reageerde kon niet anders dan betekenen dat ze dus wist van hem en Bea. Ze probeerde vast op deze manier haar boosheid op hem over te brengen.
Johan neukte nu al twee jaar met Bea, die hij van de voetbalclub kende als leidster van het meidenteam, die hij zelf trainde. Bea had ook een kind dat op dezelfde school zat als zijn kinderen. Na het opruimen van een vrijwilligersfeest bij de voetbalclub was hun relatie ontbrand. Eerst was het alleen geilheid geweest. Ze waren allebei aangeschoten en de remmen gingen vanzelf los toen ze alleen in het clubhuis waren. Hij had bea geneukt in de bestuurskamer. Ze was veel meer zijn type dan Joke. Zijn ouders hadden gevonden dat hij Joke niet kon laten barsten toen ze zwanger van hem werd. Hij was niet sterk genoeg geweest om daar tegen in te gaan, zoals hij zich vaak dingen aan liet leunen.
Al snel ontmoetten Bea en hij elkaar vaker en werden ze verliefd op elkaar. Bea was inmiddels gescheiden en ontving Johan bij haar thuis. Joke merkte er niks van en zo lang dat goed ging, had Johan de boel op zijn beloop gelaten. Maar uiteindelijk nam Bea daar geen genoegen mee. ‘Ik ken Joke ook van school’ zei ze. Ik vind het lullig. Ik vind dat je duidelijk moet zijn. Als je met mij verder wilt, dan moet dit uitgesproken worden.
’Johan voelde zich ineens enorm voor het blok staan en had tegen Bea gezegd dat hij wel wilde, maar het niet durfde te vertellen. ‘Als jij het niet doet, dan doe ik het’ had Bea geantwoord.
Johan was opgelucht van dit voorstel en onzeker tegelijk. Hij voelde zich ook een lafaard. Dat kwam er nu van als je van twee walletjes at.’ Hoewel dat laatste niet helemaal klopte. Joke en hij hadden al snel na hun huwelijk de seksuele belangstelling voor elkaar verloren. Ze hadden nooit moeten trouwen. Maar dat was wijsheid achteraf. Ze leefden als broer en zus en ook dat beklemde Johan. Johan meed zo veel mogelijk de situatie thuis en hij voelde zich ook schuldig over het feit dat Joke meestal alleen voor de kinderen opdraaide. Hij was zijn eigen gelieg dan ook meer dan zat. Met toenemende spanning kwam hij om de week thuis van Bea vandaan. Als haar kinderen bij haar vader waren, Bea had co-ouderschap geregeld, dan was de kust veilig. Ze neukten met elkaar en met toernooien deelden ze ook elkaars bed. Als hij thuis kwam dook hij de douche in zogenaamd bezweet na een zware training en zo had Joke nooit iets gemerkt.

‘Hoorde je wat ik zei? vroeg Joke. ‘Johan schrok op uit zijn overpeinzing en keek Joke onzeker en kwetsbaar aan.
‘Heb je dinsdag met Bea gepraat?’ Hij wist dat Bea afgelopen dinsdag met Joke koffie wilde drinken om het erover te hebben als vrouwen onder elkaar. Hij had Bea nog niet gesproken. Hij had haar ook niet durven bellen.
‘Joke keek hem niet begrijpend aan? ‘Wat heeft Bea hier mee te maken? Ik heb het over mij, over ons. Hoezo? Vertel!’ Joke was enigszins van haar stuk gebracht want deze reactie had ze niet verwacht en ze was ineens alert en nieuwsgierig na dit vreemde antwoord.
‘Ik heb zelf al twee jaar een verhouding met Bea. Ik durfde het je niet te vertellen. Ik dacht dat wat je net zei daar mee te maken had. Dat je wraak op me wilde nemen.’
De adrenaline stroomde ineens door Jokes lijf van opwinding en opkomende kwaadheid. Ze moest aan Sjaak denken die het vermoeden had uitgesproken dat Johan misschien met iemand anders neukte. ‘Een man kon zijn vrouw toch niet zo aan haar lot overlaten.’‘Dus je bedoelt godverdomme dat je mij twee jaar droog laat staan terwijl meneer rond neukt op de voetbalclub! Schreeuwde ze boos. Ineens was alles duidelijk. Johan knikte slapjes ja. ‘en dan heb je niet eens de ballen om het me zelf te vertellen. Dan laat je Bea er voor opdraaien om het mij te vertellen. Of je wacht op het moment dat je eigen vrouw vreemdgaat die daar meteen eerlijk open kaart over speelt!’
Johan leek wel te krimpen en zweeg. ‘Je bent nog een grotere slappe lul dan ik al dacht. Je bent een lafbek. Ze stapte op hem af en gaf hem en harde klap met haar vlakke hand in zijn gezicht. ‘Vieze klootzak, wat ben jij min zeg! schreeuwde ze. Zit ik hier met een uitgedroogde kut mijn gezin bij elkaar te houden en meneer neukt vrolijk rond met Bea alsof er niets aan de hand is! En die is dan zo loops van je, wat ik trouwens niet kan begrijpen, dat ze voor jou het vuile werk op wil knappen?’
Ze schopte Johan tegen zijn schenen en die dook angstig weg op de bank en durfde zich uit schuldgevoel amper te verweren toen ze hem op zijn rug stompte. Joke schrok van haar eigen agressie, maar jaren van frustratie kwamen nu tot een climax.
‘Ik wil dat je je spullen pakt en oplazert. Het is over en uit.’ Ik heb een echte kerel gevonden die wel weet hoe hij me neuken moet. Die niet alleen maar loopt te klagen en zeuren met benepen praatjes over anderen. Die voor jou een aso mag zijn, maar die tenminste weet hoe hij zijn lul moet gebruiken. En wat voor lul! De reus uit het sprookje waarin jij klein duimpje speelt. Bea heeft zeker een hele nauwe dichtgenaaide kut, anders voelt ze je niet.’
Johan zat te huilen op de bank terwijl Joke hem tot de grond toe afbrak en vernederde.
Ik wil dat je oprot, nu meteen! Flikker op naar Bea!’ en ze stompte Johan weer.
Johan weerde nu wel af en stond op. ‘en de kinderen dan?’ ‘
‘Zo, nu denkt meneer ineens aan de kinderen? Hé op de valreep boeken we winst. Heb je inmiddels ontdekt dat ze bestaan? Mijnheer de voetbaltrainer. Ja altijd maar trainen, ja in Bea’s kut begrijp ik nu. Dat was dus belangrijker dan je eigen kinderen. Ik was toch wel je huissloof. Rot nou maar op, neem je kleren mee, over de kinderen hebben we het later wel. Ik wil je even niet meer zien. ‘Oprotten godverdomme! vieze vuile laffe klootzak!’ en ze stompte hem weer. ‘Als ik niks gezegd had, had jij Bea er voor op laten draaien om te vertellen dat je me al jaren belazerd. Nou wegwezen, komt er nog wat van?’
Joke had nog nooit zo fel en boos gekeken.
Haar hart bonkte in haar keel, ze trilde helemaal. Maar terwijl Johan huilend naar boven ging om zijn spullen te pakken, probeerde ze na te denken met een kalmte die haar verbaasde. Ze haalde diep adem en herpakte zich, zocht de telefoonlijst van school, greep de telefoon en belde Bea. Ze wilde meteen schoon schip maken.
‘Met Bea’ klonk het vragend.
‘Je spreekt met Joke, de vrouw van die voetbalneuker van je! Ik ben woedend maar probeer me te beheersen. Ik heb net een gesprek met Johan gehad over jullie. Ik trap hem nu het huis uit en ik heb gezegd dat hij maar naar jou toe moest gaan.
Ik kan hem even niet zien. Ik moet nadenken. Het was even stil.
‘Joke, ik wil je even zeggen dat ik het lullig vond om... ’
‘Houd je bek gratekut! schreeuwde Joke. Ik zit op jouw medelijden niet te wachten! Ik ben helemaal klaar met hem. We regelen wel iets voor de kinderen en jij mag hem hebben.’
‘Sorry, dat had ik niet zo moeten zeggen, zei Joke nu ineens weer rustig met een breekbare stem, maar ik voel me even vreselijk kut. Dat gaat wel weer over. ‘Nou tabee! hij komt er zo aan.’
‘Sterkte’ hoorde ze Bea nog zorgelijk en aarzelend zeggen. Ze hoorde Johan de trap afkomen. Hij deed de kamerdeur open met twee sporttassen in de hand.
‘Valt er echt niet over te praten?’ probeerde hij voorzichtig. ‘Nee rot op, het is beter zo’ zei Joke. We passen niet bij elkaar. We hebben elkaar veel te lang voor de gek gehouden. Ik wil scheiden. Ik bel je morgen op en dan vertellen we het samen aan de kinderen. Ik wil dat jij hun vader blijft. Hoe we de scheiding regelen komt later wel. ik heb Bea gebeld dat je er aan komt.
En in een moment van reflectie en berusting zei Joke: ‘we hadden nooit moeten trouwen. Ik hoop dat Bea je wel gelukkig maakt. Ik ben niet jaloers of zo. Ik heb ook iemand anders. Ik ben boos omdat dit veel te lang heeft geduurd.’
‘Johan slikte en begon te huilen. ‘Nou ga nu alsjeblieft weg, ik heb geen zin in sentimenteel gedoe. ga alsjeblieft weg voordat ik weer zo uit mijn slof schiet. We praten later wel verder. Biedt Bea mijn excuses aan voor dat ik haar uitschold voor gratekut. Dat was gemeen, het is niet haar schuld.’

Zwijgend, niet wetend wat te zeggen, ging Johan door de voordeur weg. Ze hoorde hoe zijn auto startte en hoe hij vertrok.
Joke begon nu te huilen, alle opgekropte spanning kwam nu los en ze belde Sjaak. ‘ik wil dat je komt, ik heb hem het huis uitgetrapt die slappe zak.’
‘Meisje toch, ik kom er nu aan’ zei Sjaak.

Een minuut later deed ze de voordeur open en drukte zich tegen Sjaak aan en barstte in huilen uit en begon te schokschouderend te vertellen wat er was gebeurd.
Sjaak hield haar vast en troostte haar. Hij kende het gevoel van het moment dat onomkeerbaar duidelijk is dat je relatie is stukgelopen. Dan mag je nog wel zo met de toekomst bezig zijn, het moment voelt altijd kut en als een nederlaag.
Hij bedacht ook echter ook zonder het uit te spreken, dat het nu voor Joke de ruimte ging bieden om eindelijk zichzelf te kunnen zijn. Maar daar moest het nu maar niet over gaan. ruimte voor troost en emoties.
‘Ik ben zo blij dat jij bij me bent. Als ik dat nu niet had gehad, zou ik me zo verlaten voelen.’ Sjaak droogde haar tranen en streelde haar.
Bovenaan de trap klonk nerveus en angstig ‘Mammie ik moet plassen.’ Joke schrok. ‘Ik kom er aan lieverd’ klonk het gejaagd.
Joke droogde gauw haar tranen met een handdoek uit de keuken en wilde naar boven gaan. ‘Heb je liever dat ik ga?’ vroeg Sjaak. ‘Nee ik wil dat je bij me bent vannacht. Ik wil het van me afkletsen, hier op de bank. Schenk jij wat te drinken in?’ en terwijl Joke naar boven ging, liep Sjaak ging naar de koelkast en haalde er een fles witte wijn uit.
Joke ging naar boven en hielp haar dochtertje plassen. Haar zoontje sliep zoals gewoonlijk door alles heen. Na en kwartiertje kwam Joke weer naar beneden met een dekbed.
‘ik wil niet alleen zijn vannacht, maar ik wil ook niet dat mijn kinderen jou hier morgenochtend aantreffen terwijl Johan niet thuis is. Om zes uur stuur ik je weg.’
‘Sjaak begreep precies wat Joke bedoelde en schikte zich helemaal naar haar wensen. In al zijn betrokkenheid bij Joke, keek hij ook met bewondering en respect naar hoe verstandig ze er ondanks de emoties eigenlijk mee omging.
In al haar boosheid vanwege jaren opgekropte frustraties, was ze leeggelopen, maar ze had Johan ook eigenlijk al meteen vergeven. Het was lullig, maar ook zij was schuldig aan het feit dat hun relatie niets voorstelde vond Joke.
Joke zat tegen Sjaak aan terwijl ze honderduit vertelde en de wijn rijkelijk vloeide. Het maakte Joke meer ontspannen. Af en toe huilde ze en was ze bang voor de toekomst, met name die van haar kinderen. Sjaak stelde haar gerust. ‘Alles komt uiteindelijk op zijn pootjes terecht. Ze moest even door een moeilijke periode heen en dan zou ze vast wel weer grip op haar leven krijgen.’
Sjaak streelde haar hals en gaf kusjes op haar mond en wangen. Hij wreef over haar bovenarm om haar gerust te stellen.
Joke dronk veel meer dan gebruikelijk voor haar was. Toen de ene fles leeg was, opende ze een ander en schonk haar glas en dat van Sjaak tot bijna de rand toe vol.’
‘Wat ben ik blij dat jij bij me bent’ zei Joke terwijl ze Sjaak diep in zijn ogen keek. ‘Vind je me echt zo leuk als je zei, of zeg je dat alleen omdat je met me wilt neuken?’‘Liefje toch, ik zei je toch dat jij heel bijzonder bent voor mij. Ik wil jou niet meer kwijt.’
Sjaak zocht Jokes mond en roezig als ze waren zaten ze hartstochtelijk te kussen. Hun handen zochten als vanzelf hun weg over elkaar lichamen. Hun ademhaling werd sneller en het geile verlangen om elkaar te bezitten kreeg de overhand. Jokes hand dwaalde over Sjaaks kruis. Het voelde weer keihard daar. Sjaaks hand gleed heerlijk strelend over haar dijbeen naar boven op weg naar haar kut. Maar hij liet haar toch met rust en begon haar buik te strelen onder haar truitje om de weg al strelend naar haar tieten te vervolgen. Joke hijgde zwaar vanuit geil verlangen en genot. Alles wat Sjaak met haar deed was raak. Wat ze in geile euforie gezegd had tegen Sjaak ‘dat ze altijd voor hem klaar zou liggen als hij zin had’ meende ze op dit moment. Als ze Sjaak zag. wilde ze met hem neuken. Hij was de eerste echte man in haar leven, dat voelde ze. In al zijn onaangepastheid was hij de eerste die haar wist te raken in haar ziel, in wie ze was en wilde zijn. Hij draaide nergens om heen. Hij was hard maar eerlijk.
‘Ohh Sjaak’ kreunde Joke, ‘wat maak je me weer geil!’ Sjaak had onder haar truitje haar bh losgemaakt en kneedde nu haar tieten en kneep in haar tepels die helemaal stijf waren van geil verlangen. Hij stroopte het op tot boven haar tieten en wilde op haar tepels gaan zuigen.
‘Nee, ik wil niet neuken. niet hier, niet nu!’ zei Joke. Niet vanavond en vannacht in het huis van Johan en mij. Het is te vers allemaal. Neuk me morgen bij jou thuis even lekker af, hier hangt te veel negatieve energie.’
‘Sjaak kuste haar en fluisterde in haar oor.’ Maar ik ga je wel even verwennen, de spanning moet uit je lijf lieve schat.’ Hij likte snel even langs haar oor en trok zijn hand weg bij haar tieten en verlegde zijn aandacht naar Jokes kut. Er ging een trilling van genot door haar lijf van deze heerlijke aandacht die ze niet kon weerstaan. Ze deed haar benen wijder. Haar slipje was weer drijfnat. Sjaak trok het opzij en stak zijn middelvinger in haar kut. Heftig hijgend kwam Joke meteen klaar. ‘Wat ben je lief voor me kreunde en fluisterde ze, terwijl haar kut samentrok. Maar Sjaak was nog maar net begonnen. Hij vond haar clit en begon haar te plagen. Joke probeerde zo goed en zo kwaad als het ging haar kut tegen zijn vingers aan te duwen. ‘wat is dit geil’ hijgde ze. Ze zocht Sjaaks broek en ritste zijn gulp open. Zijn lul floepte tevoorschijn en Joke begon wild en gulzig aan zijn lul te trekken. ‘Wat is ie lekker nat’ fluisterde ze, want ze wilde niet dat haar kinderen wakker werden. Zo luidruchtig als ze bij Sjaak thuis neukte wilde ze haar kinderen niet in hun veilige eigen huis aandoen.
Maar Sjaak maakte zich los en ging op zijn knieën voor Joke zitten. Hij was er vanavond voor haar had hij besloten. Wat was er lekkerder dan een heerlijk orgasme om je verdriet te overschaduwen.
Hij trok Jokes slipje uit over haar enkels en duwde haar benen uit elkaar en legde zijn handen op haar dijen en zocht met zijn tong Jokes kut terwijl hij haar aankeek. Als in trance keek Joke hem aan en bood zich ongegeneerd wijdbeens aan voor de geile liefkozingen van Sjaak. Hij likte met die heerlijke tong lang haar schaamlippen, en duwde hem een stukje naar binnen om vervolgens met het puntje van zijn tong langs haar clit te kronkelen. Joke greep naar haar tieten en kneep in de tepels. Ohh Sjaak, ik wil dat je iedere dag even aan mijn kut zuigt, zei ze fluisterend en geil, wat bef jij toch geil en lekker. Zijn baardstoppels prikten in haar dijen, hij ondersteunde en kneep in haar billen. Hij haalde zijn neus door haar kut en langs haar clit en Joke kronkelde van geil genot. Toen ze kwam klemde greep ze zijn hoofd wellustig vast en drukte haar dijen hard tegen de zijkanten van zijn hoofd. Haar lichaam spande zich en ze kwam in een heerlijke golf van genot die van onder tot boven door haar lijf trok klaar. Ze had het uit willen schreeuwen, maar beheerste zich met moeite en zette haar energie om in neukbewegingen waarmee ze haar bekken zo lang mogelijk genietend tegen Sjaak heerlijke gezicht probeerde te drukken. Sjaak was de hemel, waar ze zo naar verlangd had. Haar lichaam ontspande en ze liet zich gelukzalig en voldaan in de bank terug zakken.
Sjaak haalde adem en zag tevreden hoe Joke ontspannen was. Hij had zo'n zin om haar nu te neuken, maar hij vond dat hij Joke moest respecteren. Dan kwam hij maar en keer niet aan zijn trekken. Joke verdiende alle respect op dit moeilijke moment in haar leven.
Joke keek hem dromerig aan. Ze vond dat ze toch iets terug moest doen. Het was lullig als Sjaak zijn eigen geilheid niet kwijt zou kunnen. Maar neuken wilde ze niet. Niet hier, niet vandaag.
‘Dank je wel lieverd. Nu jij nog. Jij moet ook aan je gerief komen en je zaadjes kwijt. Ik wil dat je jezelf voor me aftrekt’ zei ze. ‘Je hebt zo’n mooie lul, ik wil het gewoon een keer zien van dichtbij hoe jij er mee speelt. Spuit je zaad maar in mijn mond.’
Ze keken elkaar intens en nog steeds geil en verliefd aan. Joke was echt een lot uit de loterij, vond Sjaak. Ze was ontketend en voelde zich niet meer geremd door haar eigen verlangens vreemd te vinden. En een vrouw die je geil en verlangend aankijkt terwijl jij je aftrekt. Sjaak deed het met liefde.
Hij ging overeind staan, met zijn broek op de enkels nu en pakte zijn lul vast. Hij voelde keihard en het voorvocht glansde op zijn eikel. ‘voor jou doe ik alles’ zei hij hees.
Hij begon rukbewegingen te maken en kantelde zijn bekken naar voren. Zijn ballen klotsten onder dit heerlijke geweld heen en weer. Joke keek gebiologeerd naar dit schaamteloze schouwspel. Wat had hij toch een fantastische lul, ze kon er maar niet over uit. Ze had Johan gekleineerd schoot in een flits door haar hoofd, maar die kon echt niet in de schaduw staan bij al het lekkers van Sjaak.
Ze kneep in haar tieten, ze speelde met haar kut. Ze kon het niet laten om Sjaak liefdevol bij zijn ballen te pakken terwijl ze zag hoe hij steeds opgewondener raakte.'Kom maar lekker geile beer van me' zei Joke.
‘ik ga komen kreunde hij zacht. Hij spande zijn billen en kantelde zijn bekken nog verder naar voren en richtte op Jokes mond. Ze keek hem verwachtingsvol aan met een vurige blik van ’Kom maar schat, jouw geil vind in mijn lijf altijd een goede bestemming.’ Ze hield Sjaaks ballen vast en voelde hoe bij hem alles samen begon te trekken. Zijn eikel maakte kloppende bewegingen toen Sjaak kreunend begon te spuiten. In Jokes mond, in haar gezicht en over haar wenkbrauw. Ze kneep haar oog in een reflex dicht en toen ze het weer open deed, zag ze de plakkerige slierten langs haar oogkas bungelen. Zijn zaad smaakte zo lekker zilt. Ze kon het daarom niet laten om toch even op zijn eikel te zuigen. Ze wreef zijn lul wellustig langs haar wangen met het zaad waar haar hele gezicht helemaal onder zat. ‘Dit was genot, dit was lust, dit was liefde die je met elkaar zonder taboes deelde.’
Ze stond op en tongde Sjaak en dwong hem zijn eigen zaad door te slikken. Het was zo geil en intiem tegelijk. Ze stonden wel vijf minuten tegen elkaar aan, intens genietend van de warmte van elkaars lichamen.
Ze trokken u al hun kleren uit en gingen op de bank liggen dicht tegen elkaar aan onder het dekbed.
‘Houd me vast’ zei Joke, ‘ik voel me zo fijn bij jou.‘ En Sjaak hield haar vast. Joke drukte haar billen naar achteren in zijn kruis. Sjaak hield haar tieten vast. ‘ik hou van je’ zei ze. ‘jij bent de man die ik zocht en tegen moest komen. Dank je dat je mij verleid hebt.’
‘jij hebt mij verleid,’ zei Sjaak zacht. Die ogen van jou hebben me gehypnotiseerd, jouw heerlijke lichaam deed de rest. Ze knuffelden nog wat met lieve woordjes en tongzoentjes en vielen in slaap.
Het lag ongemakkelijk op de smalle bank en Joke, schrok na een uur onrustig slapen wakker. De avond speelde zich af als een film in haar hoofd. Het was pijnlijk en onvermijdelijk geweest. Ze was keihard en gemeen voor Johan geweest, maar gek genoeg had ze er geen spijt van. Op de en of andere manier had Sjaak haar zelfvertrouwen gegeven en had ze de moed gekregen om voor zichzelf op te komen. Ze was geen huisvrouwtje, nee, Joke wilde leven. Seks was een motor voor levensgeluk ‘ had Sjaak gezegd. ‘Weer zo’n lieve levenswijsheid die ze nooit achter zijn harde uitstraling had gezocht. iedereen had een verkeerd beeld van hem.’ Nu haar seksuele motor was gestart wilde ze vol gas geven. Al was het maar om alle schade van weggestopte verlangens in te halen.
Sjaak ademde rustig. Hij was zo sterk, hij gaf haar zo veel vertrouwen. Bij hem voelde ze zich veilig. Joke zou wel zien hoe het verder ging, maar een ding was zeker. Sjaak zou onderdeel van haar nieuwe leven uit gaan maken.

Ze voelde hoe zijn lul half stijf tegen haar billen drukte. De verleiding was te groot. Ze begon hem te strelen met haar hand achter haar rug en ze voelde hoe hij weer keihard werd. Sjaaks ademhaling werd iets sneller. Ze wilde hem hebben, nee, ze moest hem hebben. Nu! ondanks haar eigen voornemen om niet te neuken hier met Sjaak.
Ze tilde haar been op en pakte tussen haar dijen door Sjaaks lul vast en stopte hem in haar kut en begon tegen Sjaak aan te reien met haar kont. Sjaak werd meteen wakker uit een geile droom. ‘Neuk me’ zei Joke, ‘ik ben veel te geil van jou.’ Het dekbed gleed op de grond. Joke lag half opzij naast Sjaak met een been over hem heen geslagen. Hij tongde haar en speelde met haar tieten.
Sjaak gleed heerlijk in haar kut heen en weer met zijn trotse grote glanzende lul. het sopte heerlijk geil en iedere vezel van haar kut werd geprikkeld. Joke sloot haar ogen en genoot met haar hele lichaam van het gepomp van Sjaak. Hij draaide Joke onder zich. Ze sloeg haar benen om hem heen en krabde op zijn rug terwijl hij nu heerlijk tot diep in haar kut heen en weer gleed. Ze tongden. Ze keken elkaar vurig aan. Ze likte langs zijn oorlelletje, Sjaak beet er in en ze zeiden lieve woordjes. Het was het neuken van twee verliefde mensen. Sjaak voelde hoe Joke ging komen. Hij krabde met zijn nagels subtiel krassend over haar huid vanaf haar kont langs haar dijbeen tot in haar knieholte. Joke sidderde van genot. Even later pakte hij haar schouders vast, verdronk met zijn blik in haar ogen en pompte in de hoogste versnelling met lange harde halen tot zijn lul in haar kut ontplofte. Hun lichamen verkrampten in een samensmelting van liefde en genot. Het was zo intens en intiem tegelijk. Hij hield zijn lul zo lang mogelijk in Joke terwijl ze elkaar streelden. 'Ik wil je nooit meer kwijt' zei Sjaak. Joke pakte hem nog steviger vast' Ik jou ook niet' lieve Sjaak.'
Ze tongden, knuffelden en zeiden lieve woordjes. En Joke viel daarna weer in Sjaaks sterke armen in slaap.

Twee uur later stonden ze op. Sjaak sloop zachtjes naar buiten. Moe, voldaan, verliefd en gelukkig.
In al zijn dominantie en met al zijn haantjesgedrag, waar Joke als een blok voor gevallen was, wist hij ook dat hij haar nu de ruimte moest geven en met respect moest behandelen om haar haar zaakjes te laten regelen.
‘Maar zoals ze zelf het heft in handen had genomen!’ Hij vond het geweldig.
Joke liet zich het leven waarna ze verlangde niet meer afnemen.
‘Lig je klaar als ik straks kom? Had Joke gezegd. ‘Vrijdags blijven de kinderen altijd over, dus we hebben de tijd.’
‘Als ik met jou neuk word ik rustig en kan ik helderder nadenken.’ Had ze gezegd.
‘Wie was hier nu dominant?’ Vroeg Sjaak zich verbaasd, tevreden en verlangend af over de vrouw die wel eens de liefde van zijn leven zou kunnen worden?’
Aantal keer gelezen:
456
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)