Spannendverhaaltje.nl

De beste vakantie ooit

-
16-08-2010
dit verhaal gaat over mij en een frans meisje(juliŽt). Ik ging een keer op vakantie naar frankrijk. De camping heette le fief. Het was er altijd heel warm. De tweede dag kwam ik een leuk meisje tegen. Ze was frans. Ik leerde haar kennen en later speelden we elke dag met elkaar. We lagen in het zwembad of waren elkaar onze taal te leren.
Later begon ik het te merken dat ik verliefd op haar werd en zij op mij. Dus namen we verkering(echt iets voor mij). Er was vanavond bingo en het was behoorlijk warm. Dus besloten wij om niet te gaan. Ik nam haar mee naar een afgelegen plek waar ik een hut had gemaakt. Ze begon mij te strelen en ik haar. We werden opgewonden. Ik gaf haar een tongzoen. Ze graaide met haar hand in mijn broek en masseerde mijn lul. Ik sloot mijn ogen en genoot van dit moment. Ik deed het knoopje van haar broek los en trok haar broek uit. Later haar slipje .
ook trok ik haar blousse uit en haar bh. Ze had al best grote borsten voor haar leeftijd (cup christie). Ik kneedde haar borsten. Nu begon zij mijn t-shirt uit te trekken en mijn broek. Zij was naakt dus besloot ik ook maar mijn boxershort uit te trekken. Mijn lul stond al stijf natuurlijk. Ik bukte en kwam dichterbij haar kut. Ik begon haar te beffen. Ook zij sloot haar ogen van genot. Ik vroeg hou je van pijpen. Natuurlijk wist ze dat niet want ze had het nog nooit gedaan. Maar wilde het wel eens proberen. Dus pakte ze mijn lul vast en begon eraan te likken en aan te zuigen. Ik kwam klaar en spoot een straal sperma in haar mond.
Ze slikte het nog net allemaal door. Maar ze bleef maar door gaan. Later kwam ik nog een keer klaar in haar mond. Dit was zo veel dat ze het niet allemaal door kon slikken en het liep helemaal uit haar mond. Toen ze gestopt was liep ik naar haar toe en kwam langzaam in haar. Later ging ik steeds harder en dieper. Ze begon zachtjes te kreunen. Maar hoe harder ik ging hoe luider ze begon te kreunen. Toen stopte ik om sperma te lozen. Ik pakte haar kont vast maar ze wilde dat niet omdat ze het daar nog nooit had gedaan en dus deed het daar nog pijn. Ik zei: je voelt er niet zo veel van hoor. En duwde hem er zachtjes in. Nu deed het al wat pijn. Ik ging rustig heen en weer om haar anus wat wijder te maken. Daarna begon ik met harde stoten in haar te beuken. En bij elke stoot gaf ze een luide kreet. Ik zei ontspan je maar.
Ik kreeg nog een zaadlozing en spoot die in haar anus. Ze voelde het warme zaad door zich heen. Zij vroeg nu of ik van standje 69 hield en ik zei ik vind het goed als het maar geil is. Dus begon ik haar te beffen en zij begon hard te pijpen. Ik likte haar clitoris zodat ze snel klaarkwam zij likte mijn eikel en zoog aan mijn hele lul. Ook likte ze mijn ballen af. Het was nu al 3 uur dus besloten we maar om naar bed te gaan. De volgende dag stond ik net op het punt om naar haar toe te gaan en toen hoorde ik dat we weg moesten naar huis.
Ik nam afscheid van haar met een hevige tongzoen en besloten te schrijven en te emailen. We wisselden ook fotoís. Nu praat ik nog steeds met haar via de webcam. En doen dan ook geile dingen. Ik ga ook om de 3 maanden naar haar toe en doen het dan nog wel eens over. Nou ik hoop dat jullie dit verhaal geil en leuk vonden want ik heb het met plezier geschreven. Dus geef een cijfer dat je zelf goed vindt ok.
Aantal keer gelezen:
220
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)