Spannendverhaaltje.nl

De beste dag

-
16-08-2010
Het gebeurde allemaal na een drukke les gym waarbij ik gewond was geraakt tijden een potje rugby. Ik had mijn enkel verswikt en kon amper nog lopen, de meester had zoiets gezegt van nu moeten jullie wel extra lief zijn voor hem. Blijkbaar hadden een aantal meiden uit mijn klas verkeerd begrepen (of niet) want na afloop liep een van hun ,Maaike naar mij toe en vroeg of ik vanmiddag naar haar huis zo komen om een "spelletje" te spelen. Zo'n uitnodiging liet ik natuurlik niet aan mij voorbij gaan dus ik zei ja sure. Toen ik die middag daar aankwam stonden er een stuk of 4 fietsen voor de deur net alsof er een feestje was.
Ik belde aan en maaike deed de deur open. Ze stond in der badjas alsof ze net onder de douche vandaan kwam want der haar was ook nat. Ze heeft een fantastisch figuurtje rood half krullend haar en middelmatige tieten. Binnengekomen zei maaike tgen mij om achter haar aan te lopen we gingen een soort draaitrap op. Hierdoor kon ik aangezien zij eerst ging onder haar badjas door kijken en het leek er op alsof ze geen slipje aanhad maar ik wist het niet zeker want het was maar een fractie van een seconde. Door het idee kreeg ik meteen een stijve en mijn broek knelde hem helemaal af. Boven gingen we een kamer binnen en tot mijn verbasing zaten daar een stuk of 5 meisjes uit mijn klas Tessa, Kim, Michelle, Mariska en Manon ook allemaal in badjas.
Toen ik binnenkwam begonnen ze een beetje te giegelen, Maaike deed achter mij de deur op slot en nam de sleutel mee, daarna ging ze bij de andere zitten en deden ze allemaal tegelijk hun badjas uit. Een voor een zaten ze daar helemaal naakt voor mij, ik kijk mijn ogen uit. Opeens zegt tessa ,,wij zullen jou eens lekker verwennen" Ik begin mij uittekleden en loop naar het bed Ga jij maar rustig op het bed liggen want we willen niet dat je je enkel beseert. Ik ga helemaal achterover liggen en laat hun de leiding nemen. Ik hoor een beetje onderling geroesemoes en gegiegel over wie er het eerst gaat. Dan pakt Manon mijn lul vast en begint hem zachtjes af te trekken. Manon heeft lang blond haar een lekkere kont en best wel grote tieten Maaike gat op haar knieen boven mijn hoofd zitten en vraagt of ik haar wil beffen. Ik steek mijn tong uit naar haar schaamlipjes en duw ze een klein beetje uit elkaar.
Maaike kreunt zachtje binnensmonds. Ondertussen zijn Manon en Michelle met hun mond begonnen. Michelle likt aan mijn ballen en stam en Manon laat haar mond snel over mijn paal glijden. Michelle heeft gekruld bruin haar, iets minder grote tieten en een gigantisch strak kontje. Ik begin mijn tong steeds dieper tussen maaike der schaamlipjse te duwen en glij steeds sneller over haar klitje heen die helemaal hard is geworden, ze begint steeds wilder te kreunen, ook haar lichaam beweegt al helemaal mee. Tessa,Kim en Mariska die ondertussen niks te doen hebben beginnen een beetje met elkaar te spelen.
Mariska pakt een tas van onder het bed vandaan en keert hem onderste boven. Er vallen een stuk of 10 dildo's en vibrator's uit. Tessa is odertussen Kim begonnen te beffen, Kim die kort zwart haar heeft een lekker lichaam en lekker tieten die op het ritme van tessa's wilde hoofd mee bewegen. Tessa heeft donker blond haar een strakke kont en waarschijnlijk de grootste tieten van hun allemaal. Maaike is al zwaar aan het hijgen en ook ik krijg het benauwd door Michelle der mond die nu over mijn paal glijd, ik heb Maaike der lekker tieten vast in mijn handen en maseer ze op het ritme dat mijn tong over haar klitje heen glijd, na een paar seconden begint Maaike te gillen en valt ze van mijn gezicht af ik zie nog net hoe de sappen uit haar kut stromen . Mariska heeft een dildo van 20 bij 3.5 gepakt en smeert hem in met een glijmiddeltje.
Ze gaat ligen en trekt haar benen op, tessa die smeert vervolgens Mariska's kutje in met glijmiddel. Mariska zet de dildo tgen haar kutje aan en duwd hem langzaam naar binnen, haar lichaam schokt. Michelle is ondertussen in een wild tempo haar mond over mijn lul heen aan het laten glijden hierdoor swiepen haar tieten alle kanten op tergelijketijd is ze zichzelf aan het vingeren. Ik kan het niet meer hebben en op het moment dat Manon haar tong op en neer over mijn stang laat glijden in het tegengestelde ritme van Michelle en kom ik klaar, De eerste klodder komt in Michell der mond, Michelle trekt terug de volgende klodder komt inder gezicht en de derde loopt langs mijn lul naar beneden die Manon greticht op likt, Michelle veegt de sperma uit haar mond uit over haar borsten en gaat door met vingeren.
Manon pakt een vibrator van 15 bij 4.0 met een paar uitstekende balletjes op het uiteinde. Ze gaat onder Michelle der knieen liggen en laat de vibrator langzam in der poesje glijden. Michelle kreunt hevig, en zodra Manon de vibrator aan zet begint ze zachtjes te hijgen Manon beweegt de trillende staaf heel snel op en neer in Michelle der natte kut. Ik pak een dildo van 20 bij 4.5! en smeer hem in met een dikke laag glijmiddel. Vervolgens ga ik tussen Manon der benen zitten en smeer haar poesje in met nog meer glijmiddel. Ik spreid der benen zover mogenlijk en laat haar ze optrekken en bij der knieen vasthouden.
Ik open der schaamlipjes en zet de giga dildo tegen haar poesje aan, met een korte kracht stoot glijd hij een stukje naar binnen, Manon gilt het uit maar naar een paar keer op en neer te zijn gegaan gaat het om in wild kreunen. Dus gaat ze verder met de vibrator heel snel op en neer in Michelle der poesje te schuiven en Michelle gaat steed sneller hijgen, Manon begint tergelijke tijd aan der klit te likken en ik doe dit ook bij Manon , na een paar keer te likken komen ze allebei tegelijk klaar. Michelle gaat van manon der hoofd af en haalt de vibrator uit haar poes en ik laat de dildo uit manon der poesje glijden Mariska is wild de dildo in haar kut aan het pompen en pakt er een tweede iets kleinere bij, ze doet hem effen in der mond om het glad te maken en vervolgens steekt ze hem in der bil. Ze heeft nu 2 dildo's in der lichaam en beweegt ze allebij in een hoog tempo op en neer. Tessa en Kim liggen in een 69 met tessa bovenop en likken elkaar zo wild als ze kunnen. Kim pakt een vibrator van 35 bij 3.0 en zet hem op de allerhoogste stand, hij trild zo hard dat der tieten zelfs een beetje beginnen te schudden.
Ze opende tessa der schaamlipjes en duwd hem zo diep mogenlijk in der schede naar binnen, Tessa kreund alsof der leven er vanaf hangt, Ze pakt een precies dezelfde vibrator en duwd hem bij Kim naar binnen. De 2 meiden liggen elkaar met een tril staaf zo hard mogenlijk te neuken, ze blijven maar hard in en uit glijden. Het duurt ook niet lang of tessa gilt en trekt de vibrator uit haar poes en laat haar sappen over kim der gezicht lopen vervolgens begint Tessa met 2 handen de vibrator in Kim op en neer te bewegen en tergelijke tijd likt ze aan der klit. Kim hijgt als een wilde en op een gegeven moment vloept tessa de vibrator uit kim der poes en douwd hem tegen der klit aan, Kim gilt, kreunt en hijgt en dan komt ze klaar.
Tessa likt zo snel mogenlijk over der kut heen en als kim der orgasme stopt zit tessa der gezicht helemaal onder. Dan kruipen de 2 meiden af op Mariska, Mariska heeft geblondeerd haar een strak kontje en lekker tieten. Ze pakken allebij een van de 2 dildo's vast. Ze bewegen ze op en neer, als de een erin gaat gaat de ander eruit. Mariska gaat achterover liggen en kreund steeds als een staaf diep in der komt. Tessa begint aan de poes van Mariska te likken en Kim neemt een van de tepels in der mond. Neuk me zo hard mogenlijk, hijgt Mariska en de dildo's gaan steeds sneller in haar gaten. Steeds sneller hijgt Mariska en na een tijdje komt ze klaar en de dildo's vloepen uit haar lichaam.
Na dit lekkere voorspel waarbij we allemaal al waren klaargekomen was het tijd voor echte actie. Ik kruip naar Mariska toe en lik langzaam over der tepels heen en Mariska wordt meteen zo geil dat ze mijn lul vastpakt en hem begint af te trekken ik krijg binnen no time weer een stijve en lijd Mariska der hoofd naar mijn lul toe, ze beweegt even der mond over mijn lul zodat hij een beetje nat is. Ik vinger haar even maar zo te voelen is ze al weer nat. Ik leg haar op haar rug neer en ga bij haar kont zitten, ik leg haar benen in mijn nek en duw mijn lul tegen haar poesje aan, ik beweeg hem plagend over haar schaamlipjes heen. Plotsenling duw ik mijn eikel tusen haar schaamlipjes en in haar schede, Mariska kreund, bij de volgende stoot glijd mijn lul helemaal naar binnen en ik begin haar lekker te neuken. Mariska hijgt iedere keer als mijn lul in der poesje glijd, ik pak der tieten vast en begin ze zachtjes te maseeren.
Mijn lul glijd vlug op en neer tussen der schaamlipjes en Mariska is zichzelf aan het vingeren. Na een tijdje haal ik mijn lul uit haar kut en zet ik hem tegen haar poepgaatje aan. Ik duw hem krachtig in der kont en laat hem vlug in en uit glijden. Ik pak een vibrator en duw hem in haar poesje, De staaf trilt zo hard dat ik het zelfs in der kont voel. Door de trilling worden we allebij hartstike geil. Ik haal de vibrator uit haar kut en doe mijn lul er weer in, vervolgens doe ik de vibrator in haar bil en der hele kont begint te schuden, hier door komt ze klaar en der kut zuigt zich vast aan mijn lul, hierdoor kom ik ook klaar, na een keer te spuiten trek ik mijn lul uit haar en spuit de rest over haar tieten heen.
Uitgeput liggen we bij elkaar maar niet voor lang want na dit schouwspel aan te hebben gezien is Kim hartstikke heet geworden, ook Maaike wil wel wat pret beleven. Aan gezien ik nog hartstikke moe ben ga ik op mijn rug liggen en laat hun het werk doen. Kim pijpt me eerst even en gaat vervolgen op der knieen boven lul zitten, Ze opent der poesje en laat der kutje langzaam over mijn lul heen glijden, ze begint zachtjes op en neer te wippen en ze maseert der eigen borsten, maaike heeft onder tussen een flexibele dildo van 40 bij 4.0 gepakt die aan beiden uiteindes een eikel heeft zodat hij door twee tegelijk kan worden gebruikt.
Kim gaat over mij heen hangen zodat Maaike makkelijk bij haar achterkant kan. Maaike duwd de eene kant langzaam in haar eigen poesje, ze gaat op der knien zitten met haar kont gericht naar Kim, ze duwd voorzichtig het andere uiteinde in Kim der anus. Door dat Maaike der poes en Kim der kont nu op gelijke hoogte zitten kan maaike de dildo snel heen en weer bewegen waardoor hij er bij de een erin gaat en bij de ander eruit. Kim wordt hartstikke geil en begint steed harder der kont op en neer te bewegen, mijn paal glijd in een rot tempo in en uit haar poes, maaike beweegt de dildo in en uit kim der anus en in en uit haar eigen poes. Kim hijgt als een bezetene en bgint samen met Maaike de dildo op en neer te bewegen.
Hierdoor wordt ze heelemaal gek en begint haar kut te zuigen aan mijn lul, ze heeft een hevig orgasme en laat ze zich op mij neer vallen, daardoor glijd mijn lul uit haar poes en de dildo uit der anus. Maaike ziet dat mijn lul bloot licht en gaat met der hoofd naar mijn lul om mij vervolgens zo hard mogelijk te pijpen, der mond glijd in een wild tempo over mijn paal heen en der tong draait rondjes over mijn eikel. Kim die rolt uitgeput van mij af, waardoor ik weer vrijspel heb, ik pak Maaike der hoofd vast en beweeg hem eerst rustig maar steeds sneller over mijn lul heen, Maaike kreunt een beetje binnensmonds. Het is net of ik me aan het aftrekken ben, maar dan met haar hoofd. Na een tijdje zeg ik tegen Maaike dat ze als een hondje moet gaan zitten en ik haar eens lekker van achteren zal bewerken.
Ik ga op mijn knieen achter haar kontje zitten en doe eerst met mijn tong nog even haar schaamlipjes open. Ik pak haar bij haar heupen vast en zet mijn lul tegen haar poesje aan, Ik pers langzaam mijn lul tussen der schaamlipjes door bij haar naar binnen, Mijn lul zit helemaal in der poes en tikt tegen haar baarmoeder aan. Ik begin in een rusitg tempo mijn lul zo hard mogenlijk in haar te duwen, bij iedere klap kletsen mijn dijen tegen haar kont aan en schudden der tieten heen en weer. Maaike's gekruen gaat zachtjes over in gehijg naarmate ik het tempo opvoer. Steeds wilder glijd ik in en uit haar en na een korte tijd ben ik in vol tempo tegen haar kont aan het aan rijden en ben ik wild der tieten aan het maseren, Maaike hijgd in hetzelfde tempo als dat mijn lul in haar kut op en neer glijd en als ik tegen haar baarmoeder aantik komt er een klijn giletje uit. Ik trek mijn lul uit haar poes en boor hem zonder te stoppen bij de volgende stoot in der anus.
Ik kon wat weerstand tegen doordat maaike niet in de gate had dat ik van gat wisselde. Dit was ook aan haar gehijg te merken want ze ging opeens heel hard hijgen, ik pak haar bij haar heupen vast, duw haar lichaam heen en weer waardoor we nog harder tegen elkaar aankomen en mijn lul diep in der anus boort, Het hijgen gaat over in aaaah en ooooh en na kort komt ze klaar en glijden de sappen uit haar poes, ik probeer ze met mijn hand op te vangen om ze vervolgens als glijmiddel te gebruiken. Na nog een tijdje wild in der kont te hebben geneukt voel ik dat mijn lul op knallen staat en ik trek hem wild uit der anus en duw hem een laatse keer in haar poes. Hierdoor kom ik klaar, trek ik mijn lul terug en spuit mijn sperma tegen haar kont en poes aan.
Na een rust pauze van een minuut of 10 vinden de andere 3 meisjes Tessa, Manon, en Michelle dat het nu hun beurt is. Dus komen zij naar mij toe en gaan de andere 3 gezelig zitten kijken. Ik ga op mijn rug liggen en Tessa gaat op der knieen boven mijn hoofd zitten en vraagt of ik haar zo lekker mogenlijk wil likken, ik steek mijn tong uit naar haar schaamlipjes en duw ze zachtjes uit elkaar. Manon die gaat naar mijn lul toe en trekt hem even af zodat mijn lul zijn maximale grote aanneemt, vervolgens gaat ze met haar rug naar mijn gezicht toe op haar knieen boven mijn lul hangen en zet hem tegen haar schaamlipjes aan, langzaam beweegt ze haar poesje heen en weer waardoor mijn eikel tussen haar schaamlipjes door glijd en steeds tegen haar klitje aan tikt, tergelijke tijd is ze met haar hand mijn paal zachtjes aan het aftrekken.
Ik ben onder tussen met mijn tong Tessa der klitje aan het likken en Tessa is zachtjes haar tepels aan het maseren. Michelle pakt een vibrator van 20 bij 4.0 met op de stam allemaal klijne balletjes, ze zet hem op middel vibratie en zegt dat tessa een stukje omhoog moet gaan. Vervolgens doet ze de achterkant van de vibrator in mijn mond en ik moet hem klemmen tussen mijn lippen, Tessa die zakt weer naar beneden en laat langzaam de trilstaaf in der poesje glijden, ze wipt op de paal in mijn mond op en neer en hijgt zachtjes. Manon die laat zachtjes haar lichaam zakken waardoor mijn lul in der kut schuift, ze begint hard op en neer te wippen waardoor mijn lul heel hard in der kut blijft glijden, Michelle die geeft mij een dildo die is ingesmeerd met glijmiddel en er zit een riem aan waardoor je hem om kan doen.
Ik zeg tegen Manon dat ze effen omhoog moet gaan zodat ik de riem kan vast maken ik doe hem net iets boven mijn lul en als Manon zich weer laat zakken glijd mijn lul in haar poes en de dildo in haar kont, ze begint weer in het zelfde tempo op en neer te wippen en is hevig aan het kreunen en hijgen door de nare dubbele penetratie. Ik heb het voor mekaar gekregen om met mijn tong de vibrator op de hoogste stand te zetten, tessa is veel sneller op en neer aan het gaan en is ook veel heviger aan het hijgen, ik heb ondertussen haar borsten vastgepakt en ben ze wild aan het maseren, aleen kan ik ze niet zo al te goed meer vasthouden zodra Michelle een hele lading glijmiddel over Tessa der borsten heen gooit.
Door het in en uit vloepen van Tessa der borsten in mijn handen en het neuken op de trillende neukstaaf die in mijn mond zit komt Tessa na een korte tijd klaar en der sappen lopen wild uit der kut over mijn gezicht. Tessa die glijd van mijn hoofd af en neemt de vibrator die haar kut heeft vastgezogen mee. Manon die gaat achterover ligen en zet der handen en voeten op de grond, vervolgens gaat ze met der onderlichaam omhoog waardoor ik mijn onderlichaam op en neer kan bewegen. k begin langzaam mijn onderlichaam op en neer te bewegen waardoor mijn lul en de dildo in Manon der kut en bil beginnen te glijden. Steeds harder ram ik mijn kont omhoog waardoor Manon steeds en stukje wordt gelanceerd, ook begint ze steed harder te kreunen. Michelle gaat tussen Manon der benen op mijn benen zitten en begint met haar tong mijn lul en haar poesje af te likken, in het begin ongeveer evenveel maar steeds meer likt ze Manon der klitje totdat ze alleen nog maar Manon aan het beffen is.
Ze pakt de vibrator die Tessa net heeft gebruikt en zet hem boven mijn lul tegen Manon der poesje aan, langzaam begint ze de vibrator naar binnen te duwen, dit kost veel moeite omdat mijn lul al in der poesje zit, na een krachtige stoot glijd de vibrator ook in Manon der poesje. Manon gilt alsof der leven der vanaf hangt want ze heeft nu 2 staven in haar poes, maar zodra Michelle de vibrator aan zet begint Manon het toch wel lekker te vinden, ook ik heb baad van de vibrator aan gezien hij tegen mijn lul aan geduwd zit. Michelle duwt de vibrator in Manon der poesje op het moment dat mijn lul terug glijd, Manon is gigantisch aan het kreunen en haar lichaam begint steed meer te schokken bij het in gaan van mijn lul en de dildo die in haar anus steekt, het duurt dan ook niet lang of ze laat der lichaam op mij neer vallen door dat ze een geweldig orgasme heeft.
Langzaam glijd ze van mij af en laat de de dildo en mijn lul uit haar lichaam vloepen. Michelle pakt mijn lul vast en gaat met haar tong langs mijn lul op en neer om vervolgens der hele mond over mijn lul te laten zaken, snel is ze me aan het pijpen maar ze kan het niet afmaken omdat Tessa een beurt wil. Tessa die nog wel een beetje moe is van het orgasme van toennet gaat op der rug liggen zodat ik het werk mag doen, lang zal de beurt niet duren want ik kwam toennet bij Manon al bijna klaar. Tessa die trekt der benen op met der handen zodat ik vrijspel heb, ik pak met mijn handen haar benen vast en duw ze naast haar lichaam tegen de grond aan (lenig is ze).
Ik zet mijn lul tegen haar kutje aan en beweeg langzaam mijn lichaam naar voren, mijn lul glijd gemakkelijk in haar doos omdat hij nog openstond van haar vorige beurt ik leg mijn lichaam op haar lichaame neer en mijn borstkas komt neer op haar tieten, ik haal mijn armen achter haar knieholtes langs en pak onderlangs haar schouders vast, Vervolgens begin ik haar langzaam te neuken, mijn lul glijd tussen haar schaamlipjes diep haar kut in en haar borsten die schudde bij het stoten van mijn lichaam wild op en neer. Na een tijdje laat ik haar benen los en die klemt zij om mijn rug heen, op deze manier kan ik iets verder naar boven kruipen en glijd mijn lul nog dieper in haar kutje, ik stoot steeds wilder mijn lul in haar kut en door de vering in het bed gaan we steed harder omhoog en om laag.
Tessa hijgt in een hoog tempo en komt na een tijdje weer klaar en der kut begint hard te zuigen, hierdoor wordt het mijn lul ook te veel en spuit ik mijn sperma diep in der poesje. Na een moment van rust ga ik van haar af en zie dat er een klijn beetje van mijn sperma uit haar poesje loopt. Michelle kruipt naar haar toe en likt de sperma uit Tessa der poesje, blijkbaar vind ze tessa der poesje zo lekker want ze blijft door likken. Tessa die net is klaar gekomen mompelt eerst zoiets van ik kan niet nog een keer maar Michelle der tong blijft over der klitje op en neer glijden en na een tijdje begint Tessa toch weer een beetje te kreunen. Michelle zit op der knien met der hoofd voorover waardoor haar kontje in de lucht steekt en ondanks het feit dat ik net ben klaar gekomen wordt mijn lul weer hardstikke stijf.
Ik ga op mijn knieen achter Michelle der kontje zitten en begind met mijn tong haar zachtjes te beffen, langen halen van haar klit tot haar anus en Michelle begint zachtjes te hijgen. Manon wil ook wel weer meedoen en gaat op der knieen boven tessa der gezicht zitten met haar gezicht rechting mij en Michelle, Tessa begint manon der klitje met haar tong op en neer te bewegen en Manon pakt Tessa der borsten vast. Ik zet mijn lul tegen Michelle der kontje aan en duw hem zachtjes in haar anus, ik begin langzaam mijn lichaam tegen haar kont aan te bonken, haar hele lichaam schokt van voor naar achter, hierdoor gaat der hele hoofd op en neer over Tessa der poesje.
Ook begint Manon steeds sneller Tessa der borsten te masseren, Tessa kreunt en komt bijna klaar maar we willen met ze allen te gelijk klaar komen, tessa bljift wild manon der poes likken en duwt haar duim in der anus, ook Manon zit tegen der orgasme aan, Ik ben michelle nog steeds in der kont aan het neuken totdat ze smeekt of ik hem hard in der kut wil duwen, ik trek hem uit haar strakke kontje en zet hem tegen der schaamlippen aan, in een stoot glijd hij helemaal in haar, Ik begin haar in een 2x zo snel tempo te bonken, mijn lul glijd in een extreem snel tempo in haar poesje op en neer en het duurt ook niet lang of we zijn allebij hard aan het hijgen/kreunen. We beginnen met ze alle af te tellen 5.......4...3.2.1, Ik spuit mijn sperma zo diep mogelijk in Michelle der poes, dit is niet al te moeilijk want Michelle der poes zuicht hard aan mijn lul, Tessa komt voor de 3e keer klaar en der kut loopt leeg in Michelle der gezicht en Manon der kutje komt klaar boven Tessa der gezicht .
Na een aantal tellen zijn we allemaal klaar en glijden we uit elkaar/van elkaar af. Deze dag zal me mijn hele leven bij blijven.
Aantal keer gelezen:
711
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)