Spannendverhaaltje.nl

De bedrijfsarts

-
16-08-2010
Ik zat achter de kassa dan had ik het weer koud dan weer warm ik voelde me niets lekker. Ik werkte in de supermarkt omdat ik toch niet meer full time op school zat ik had de MAVO net gedaan en deed nu een soort deeltijd opleiding. De volgende morgen werd ik wakker en voelde me nog steeds niet lekker. Ik vroeg mijn moeder mijn baas te bellen. Mijn moeder belde en even later was ik alleen thuis en lag in mijn bed wat tv te kijken.
Ik kroop lekker onder de dekens maar kreeg het al gauw te warm. Even later lag ik in mijn t shirtje onder de dekens en had mijn joggingpak uitgedaan. Na een paar ging de deurbel. Ik verwachte niemand en deed mijn ochtendjas aan en liep naar beneden. Ik deed de deur op een kiertje en keek wie er was. Er stond een onbekende man met aktetas voor de deur. Dag jongedame ik ben Veenstra bedrijfsarts, mag ik even binnen komen? Ik liet hem binnen. Het is de laatste tijd wat erger geworden met de ziekmeldingen en dan komen we gewoon dezelfde dag nog even controleren. Ik knikte. Lag je in bed meisje. Ik knikte weer.
Zullen we dan maar weer naar je bed gaan kan ik je even onderzoeken. Ik liep voor hem de trap op. Op mijn kamer vroeg hij mij even op bed te gaan liggen. Ik deed mijn ochtendjas uit en ging liggen. Hij kwam op het randje zitten en voelde mijn pols. Tja snelle pols sprak hij rustig. Met een klein lampje scheen hij in mijn ogen. Toch maar even de longen beluisteren. Hij haalde het apparaat uit zijn tas en vroeg me even het shirtje uit te doen. Ik had geen behaatje aan want dat heb ik nooit als ik in bed lig. Ben je alleen thuis vroeg hij me en ik knikte weer. Hij zette de koud voelende stethoscoop op mijn borst en ik moest diep ademhalen.
Terwijl ik diep adem haalde kwamen mijn borsten omhoog met daarop mijn harde tepeltjes. Hij schoof naar links en raakte mijn tepel zachtjes aan. Ik rilde er een beetje van hij moet het gezien hebben. Weer diep adem halen. Draai je maar even om hoor. Ik ging op mijn buik liggen en voelde het ding op mijn rug. Doe maar ontspannen jongedame het is allemaal niet zo erg. Ik voelde hoe hij mijn schouders wreef. Heel gespannen ben je. Ik zie dat je echt ziek bent zal ik je spanning wegmasseren daar knap je misschien ook wel wat van op. Hij haalde een flesje uit zijn tas en liet wat in zijn hand lopen. Ik voelde zijn grote handen mijn schouders masseren.
Voordat ik bedrijfsarts ben geworden was ik nog een tijdje sportmasseur dus ik weet wat ik doe. Het voelde lekker maar ik was toch wel wat ongemakkelijk met deze vreemde man. Je bent de laatste voor vandaag dus ik zal mijn best doen. Hoe laat komen je ouders thuis? Nog lang niet zei ik pardoes.Aha hier voel ik ook nog wat spanningen en zijn handen zakten lager. Naarmate hij masseerde begon ik het lekkerder te vinden. Het laagste stukje van mijn rug was aan de beurt en ongevraagd schoof hij mijn slipje iets naar beneden. Draai me om, het klonk een beetje als een bevel. Ik ging op mijn nog wat plakkerige rug liggen. De voorkant van mijn schouders werd behendig gemasseerd.
En hij bekeek me op zijn gemak. Mooie borsten heb je jongedame of vind je het vervelend dat ik dat zeg. Ik schudde maar van niet. Zal ik jou eens een trucje leren om ze mooi stevig te houden. Ik wist niet wat hij bedoelde maar knikte. Hij smeerde zijn handen weer in en masseerde mijn borsten. Masseren is overal goed voor jongedame of mag ik misschien Marina zeggen. Zijn handen speelden met mijn borsten waarbij hij met zijn duimen steeds over mijn tepeltjes wreef. Mijn tepeltjes werden er harder en harder van. Dit zelfde geldt ook voor je buik Marina.
Zijn handen zakten weer wat. Weer ongevraagd werd mijn slipje iets naar beneden geschoven en mijn schaamhaartjes werden zichtbaar. Zijn handen gleden over mijn hele buik. Even de bips omhoog Marina, wat ik vreemdgenoeg deed en hij ritste mijn slip omlaag. Anders komen er mischien vlekken op. Direct daarna begon hij mijn dijen te masseren. Doe je benen maar iets uit elkaar dat is lekkerder voor je. Ik deed het terwijl zijn handen omhoog gleden. Net voordat hij te hoog kwam gleden ze weer omlaag en weer omhoog. Ik vond het wel lekker en deed nog iets meer mijn benen uitelkaar. Ik wist dat hij nu alles goed kon zien.
Zijn handen gleden omhoog en hij liet zijn duimen over mijn lies glijden. Onverwacht mocht ik op mijn buik gaan liggen en werden mijn billen gemasseerd en toe de achterkant van mijn benen. Alles wat hij deed voelde steeds lekkerder. Wil je benen weer iets wijder doen. Zijn handen gleden langs de binnenkant van mijn benen onhoog en gingen door tot ik zijn vingers tegen mijn poesje voelde. Neem me niet kwalijk verontschuldigde hij zich. Geeft niet hoor zei ik maar. Geeft het niet Marina zei hij meteen speels en wiebelde met zijn vinger tussen mijn schaamlipjes. Nee zuchtte ik. Draai je dan maar weer even om. Zijn hand werd op mijn borsten gelegd en zijn ander wreef zacht over mijn poesje.
Voorzichtig drukte hij zijn vinger ietsje naar binnen. Ik trok mijn knieen op om de weg vrij te maken. Ik voelde zijn middelvinger in me verdwijnen en zijn ontdekkingstocht was begonnen. Hij draaide zijn vinger in me wat heen en weer en ik deed mijn ogen dicht. Al vingerend pakte hij met zijn andere hand mijn hand en legde hem op zijn schoot waar ik een grote bobbel voelde. Voel je ik heb ook wat spanningen Marina. Hij maakte zijn broek los en zei me mijn hand onder zijn onderbroek te doen. Ik deed wat hij vroeg en maakte kennis met zijn harde piemel. Pak maar vast fluisterde hij en ik klemde mijn hand er om heen. Zijn vinger bewoog steeds sneller en zijn duim voelde ik over mijn knopje heen wrijven.
Hij haalde zijn vinger uit me en ik mocht mijn hand terug. Toen hij stond liet hij zijn broek zakken. Ga maa even op de rand van het bed zitten Marina. Hij kwam met zijn blote piemel voor me staan. Zuig er maar aan laat zien of je het kunt. Ik stopte zijn piemel een stukje in mijn mond en zoog. Hij kreunde, Oh ja dat is lekker. Mm ik deed het goed ik pakte zijn piemel nu ook vast en zoog gewoon door. Hij liet zijn handen over mijn borsten glijden en kneep zachtjes in mijn tepels. Ga maar liggen hoor, hij deed zijn schoenen uit en ook zijn broek en kroop tussen mijn benen en likte me. Zijn tong kwam overal en ik voelde een vloedgolf van warmte door mijn lichaam heen gaan. Hij kroop omhoog en toen gebeurde het echt hij kwam met die grote piemel diep in me. Langzaam bewoog hij en en uit.
Ik sloeg mijn armen om hem heen en liet hem. Hij voerde het tempo op en ik kreeg een hemels gevoel als of ik overal tintelde. Oh ja dit is zo goed fluisterde hij in mijn oor en gaf een harde kreet. Ik begreep dat hij klaar was gekomen. We bleven even zo liggen toen hij op stond. Blijf nog maar een dag of twee thuis daarna kun je wel weer aan het werk. Hij kleedde zich aan. Ik vind de uitgang zelf wel hoor en hij verdween. Na een paar dagen ging ik weer aan het werk. tussen de middag met de meiden van mijn afdeling vroeg ik de andere of ze de bedrijfsarts ook wel eens hadden gezien. Ze knikten allemaal. Tja dat hoort er bij zo een bedrijfsarts. Wij laten hem nooit binnen hoor we vullen dat formuliertje wel bij de deur in. Maar onderzoekt hij jullie nooit dan vroeg ik. Marina daar heb je toch je eigen dokter voor daar is een bedrijfsarts bij zo een controle niet voor.
Aantal keer gelezen:
1172
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)