Spannendverhaaltje.nl

De babysitter

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door jo-jo meer verhalen van jo-jo De bel ging om precies 17.45 uur. Ze heette Marinte en was ouder dan de babysit die anders kwam. Ik schatte Marinte op 18 of 19 jaar. Marijke, mijn vrouw, had de oppascentrale al een week daarvoor gebeld en had gevraagd om een wat ouder meisje, want het zou laat kunnen worden. Ik vroeg bij haar binnenkomst of 1.00 uur geen probleem was, maar Marinte vond dat prima. Leuk gezichtje, mooie roodbruine, wilde krulharen, dacht ik. Toen ze haar dikke winterjas uitdeed viel mijn oog op een paar leuke borsten een paar mooie brede billen, die zich in de strakke spijkerbroek helemaal thuis voelden. De vent die haar krijgt is een geluksvogel, dacht ik.
Ze zette haar sporttas onder de kapstok. ‘Ik heb nog huiswerk te doen’, zei ze. Ik wat ze studeerde. 'Toneel' was het korte antwoord. Ik nam haar mee naar de box, waar onze Sianne lag te spelen met een bijtring. Hierna liet ik haar zien waar de cola en de chips stonden, hoe de TV werkt en ten slotte waar Sianne slaapt.
Ik liet mijn telefoonnummer bij haar en liep door de tussendeur naar de garage.
In het restaurant moest ik een kwartier wachten op de pief van ons moederbedrijf uit Japan, met wie ik zou dineren. Ik zag tegen de avond op, want hij sprak onverstaanbaar engels.
Hij kwam en liet al bij het voorgerecht weten dat hij niet lang wilde blijven, maar dat hij hoog nodig naar een goede hoerenkast gebracht moest worden. Het voorgerecht was meteen het enige.
De baas is de baas, dus ik bracht hem naar een bordeel voor zakenlieden, liet de creditcard van het bedrijf zien en wenste hem veel genoegen. Even kwam ik in de verleiding om me daar ook te laten verwennen, misschien doordat Marijke toen al meer dan een week weg was, maar ik besloot om mijn energie te bewaren voor haar thuiskomst. Dat duurde nog maar een paar dagen. En een avondje rust zou me sowieso goed doen.
Rustig reed ik naar huis, zette de auto in de garage en deed de deur naar de gang open.
Tot mijn verbazing hoorde ik uit de huiskamer knalharde neukgeluiden komen. Een luid gekreun van een vrouw, wilde brulkreten van een man en op de maat van de neukpartij kraakte een bank of stoel. Ik werd woenend: die slet, neukt in mijn huis een vriendje terwijl ze op mijn Sianne moet passen en denkt nog geld te kunnen vangen ook!
Met een ruk gooide ik de deur naar de huiskamer open. Ik verwachtte een vrijend paar te zien, maar door wat ik zag was ik even helemaal uit het veld geslagen. Op de DVD draaide een pornofilm, die voor de geluiden zorgde. Ik kende de film niet, dus die moest van Marinte zijn. In close-up schoof een pik een kale kut in en uit en harige ballen hingen steeds hinderlijk in beeld. Maar dat was niet het enige dat mij verbaasde. Voor de TV lag Marinte op de grond, de knieën uit elkaar en haar gulp wijd open, terwijl ze in haar hand een dildo hield, die een flink eind in haar kutje stak. Met grote schrikogen keek ze mij aan en trok de dildo eruit. Een paar druppeltjes vocht vielen glinsterend op de vloer. Met snelle bewegingen trok ze haar spijkerbroek dicht. Een witte borst keek me aan vanuit haar open geknoopte blouse. De tepel stond hard en puntig omhoog, midden op een samengetrokken tepelhofje.
Ze stotterde ‘M .. m .. maar u zou toch pas laat terug komen?’.
Ze zag waar mijn blik op rustte en trok snel haar blouse dicht. Met trillende handen probeerde ze de kleine knoopjes dicht te krijgen, maar ook dat lukte niet goed en de blouse zat scheef dichtgeknoopt. Er bleef zo inkijk, maar ik besloot daar even geen gebruik van te maken. Intussen speelde de DVD door en de vrouw op de TV kwam gillend klaar. Uit mijn ooghoek zag ik hoe haar spleet onwerkelijk veel vocht uitspoot, het leek wel een tuinslang.
Er speelden allerlei gedachten door mijn hoofd. Ik wist niet wat ik moest doen. ‘Oh, vertel het alsjeblieft niet aan de oppascentrale’, zei ze, ‘ik heb dat geld zo hard nodig’.
Op de DVD schreeuwde de vrouw hard AU, AU, AU, terwijl de man zijn enorme pik in het veel te kleine kontgaatje van de vrouw wurmde. Ik drukte de DVD uit en het werd stil. Ik wist nog steeds niet wat ik met de situatie moest.
‘Kijk’, zei ze, ‘ik heb de babyfoon aan staan, dus ik zou het gehoord hebben als Sianne wakker zou zijn geworden.’
Ik bedacht dat ze gelijk had. Wie had er nu last van gehad dat ze zichzelf verwende? ‘OK, niets aan de hand’, zei ik. Ik hoorde haar opgelucht ademhalen. ‘Sorry' zei ik 'maar ik werd boos omdat ik dacht dat je hier met je vriendje lag te neuken.’
‘Nee, dat zou ik nooit doen, echt niet!’ verzekerde ze mij terwijl ze mij met haar mooie donkere ogen aankeek.
‘Ik geloof je’, zei ik, ‘kom, ik zal je betalen, en dan vergeten we alles, OK?’
Ik reikte haar het geld aan, maar ze liet het op de grond vallen. Haar handen trilden. Ik dacht dat ze het zou oppakken, maar in plaats daarvan stond ze naar de grond te kijken. Ik pakte het op en keek omhoog in haar gezicht. Nu zag ik dat er dikke tranen over haar wangen liepen.
‘Ach meisje,’ zei ik, ‘ga even rustig zitten. Wil je een cola-tje, of iets anders?’ Ze knikte ja, en door het knikken biggelden opnieuw een paar dikke tranen over haar wangen naar beneden. ‘Iets anders, dus?’, vroeg ik voor de zekerheid. Ze knikte ja en bracht met trillende stem ‘wijntje?’ uit. ‘Uitstekend!’ zei ik. Het luchtte me op dat ze wijn koos, want het ontkurken gaf me wat langer de tijd in de keuken, zodat we allebei onszelf terug konden vinden. Ik voelde namelijk een dringend verlangen om mijn arm om haar heen te slaan en dat was niet alleen omdat ik haar wilde troosten. In mijn broek begon het een en ander te bewegen.
Toen ik een minuut of twee in de kamer kwam, was ze weg. Ik zette zacht een muziekje op. Even later hoorde ik de WC doorspoelen. Ze kwam binnen met een gezicht dat net gewassen was, maar keek nog niet echt vrolijk.
‘Kom op’, zei ik beslist, ‘ga zitten en vertel me wat je …….. (Ik liet even een pauze vallen terwijl ik haar recht in de ogen keek. Ik zag even paniek) … van de wijn vindt.’
Ze glimlachte even verlegen. Gelukkig kon ze het grapje aan.
‘Ik was even bang dat je me meer ging vragen’, zei ze. ‘Jij bent nu even niet in voor persoonlijke dingen, dus’, flapte ik eruit. ‘Ach,’ zei ze, ‘dat weet ik niet, maar ….’
Opnieuw kwamen de tranen boven. ‘Shit’, hoorde ik haar zachtjes zeggen.
Ik kon niet anders. Ik ging naast haar zitten en sloeg een arm om haar schouder. ‘Weet je,’ zei ik, ‘je schaamt je en dat hoeft helemaal niet. Wat je deed is heel gewoon, en alleen doordat ik dat toevallig zag is het vervelend, vervelend voor jou, maar ook voor mij, omdat het vervelend is voor jou, begrijp je me nog? Ik heb wel vaker vrouwen gezien die met zichzelf speelden, maar daar was ik van begin af bij. Hdet is alleen doordat ik nu opeens binnenkwam dat het een beetje raar is. Als je mij had betrapt met masturberen, dan zou ik me ook schamen, maar zo erg is dat toch ook weer niet?’
‘Nee, niet zo erg’, fluisterde ze.
‘Precies!’ ‘Maar u bent zoveel ouder’. Dit deed me pijn. Ze legde haar hoofd tegen mijn schouder. Opeens had ik weer volop zicht in haar blouse. Door het tunneltje tussen de knopen zag ik de bovenkant van haar tepel en ik voelde opnieuw hoe het zaakje in mijn onderbroek begon te bewegen.
Een tijdje zaten we naar de muziek te luisteren en af en toe namen we een slokje wijn. Het was lekker warm zo samen, maar mijn hart bonsde. Ik voelde namelijk hoe mijn pik tegen haar onderarm begon te drukken. Ik hoopte dat ze het niet door zou hebben, maar opeens trok ze haar hoofd omhoog en keek naar de bobbel in mijn broek.
‘Kan een man dat ding echt niet in controle houden?’, vroeg ze glimlachend.
Ze legde haar hand in mijn nek en trok mij naar zich toe. Onze lippen leken wel magneten. Onze tongen omsterngelden elkaar en wilden elkaar niet loslaten. Ik liet langzaam mijn hand over haar blouse een zoektcht omhoog maken, tot hij bij dat prachtige borstje was aangekomen. Wat een ongelooflijk spannend gevoel was dat, dat borstje dat zo onbereikbaar leek lag nu gezellig uit mijn hand te eten. Haar tepel drukte hard in de palm van mijn hand. Ik bedacht dat ze vast wel meer wilde als ik het handig zou aanpakken.
Ze schoof een been opzij. Deze uitnodiging liet ik niet lopen en ik liet mijn hand naar beneden gaan, tot in haar kruis. De dikke spijkerstof verhinderde niet dat ze even rilde, toen ik stevig met mijn duim over de naad wreef. Intussen maakte ze zich uit de kus los en hijgde zwaar. Met trillende handen maakte ze mijn broek open. Zodra ze de gulp open had duwde mijn lans mijn onderbroek naar buiten. Ze kneep er even in en streek toen met haar bolle hand over de hele stam. Ik voelde hoe mijn pik begon te wippen van genoegen. Mijn handen trilden ook een beetje toen ik de kleine knoopjes van de blouse openmaakte en deze over haar schouder openschoof. Ze maakte haar rug hol en hield de schouders iets naar achteren, waardoor die twee schatjes mij uitnodigend toelachten. Ik bedacht me geen moment en nam er een in mijn mond. Marinte zoog diep adem in. Ze liet zich langzaam achterover zakken, tot ze tegen de bankleuning kwam, met mij schuin naast haar. Met een paar bewegingen had ik zonder te kijken haar gulp open en stak mijn hand naar binnen. Ik voelde onmiddellijk schaamhaar en kutsappen: ze had geen slipje aan. Dit wond me nog meer op en ik voelde hoe mijn paal knalhard werd. Met één beweging schoof ik mijn broek en onderbroek naar beneden. Zij rukte mijn overhemd open. Ik stroopte haar spijkerbroek naar beneden en snoof in het voorbijgaan de geur van haar heerlijke leifdessap op. Toen ik hem uit had liet ik mijn mond langs haar voet en haar been omhoog komen. Intussen liet ik mijn tong hier en daar kringetjes maken op haar huid. Ze trok haar benen op en duwde daarmee mijn hoofd omhoog, totdat mijn tong haar liefdeslippen bereikte. Even deed ik mijn hoofd omhoog om dat prachtige landschap te bewonderen. Grappige krulhaartjes groeiden als struikjes in een perfecte driehoek op haar venusheuvel, en ver daarachter lonkten de twee symmetrische bergen, met hun vuurrode topjes. Maar ze liet me geen tijd verspillen en duwde nadrukkelijk met haar onderbeen tegen mijn achterhoofd, zodat ik maar eens goed aan het werk ging. Mijn tong maakte overuren. Haar lippen stonden al open als een rode tulp, zodat ik alleen maar de binnekant van die bloem hoefde te masseren. Nu eens liet ik mijn tong lange halen maken langs de buitenkanten van haar lippen, dan weer stootte ik er opeens zo diep mogelijk mee naar binnen. Af en toe liet ik het klitje even genieten, maar niet teveel.
Marinte spande haar spieren steeds meer, begon steeds erger te trillen en liet opeens een geluid als van een tijgerin horen. Ik voelde hoe haar benen opeens hard tegen mijn hoofd aan drukten en kreeg even geen adem meer. Met haar hand duwde ze mijn hoofd naar beneden, zodat mijn neus een stuk naar binnen schoot. Op dat moment voelde ik dat een golfje vocht een weg naar buiten zocht. Na een minuut of wat ontspande ze zich gelukkig weer, waardoor ik meer lucht kreeg.
Even lag ze stil met ogen dicht na te genieten, maar haar energie was nog lang niet op. Ze duwde mij op de grond en ging schrijlings op me zitten, met haar rug naar me toe. Ik voelde hoe ze mijn pik, die niet meer zo opgewonden was, in haar ene hand nam en met haar andere hand de balzak omvatte. Ik bewonderde haar mooie achterkant en kreeg zin om haar eens goed van achteren te nemen. Maar ik kreeg geen kans. Ze liet me niet los en met haar duim maakte ze rondjes over mijn toompje. Al snel stond mijn lans weer helemaal klaar om ergens in te duiken. Marinte bleef er mee spelen, gaf er af en toe een rukje aan en boog zich op een bepaald moment naar voren om de stam af te likken. In mijn buik kriebelde het nu zo erg dat het bijna ondraaglijk werd. Ik zei dat ik het niet lang meer hield, waarop ze onmiddellijk iets naar voren schoof en zich voorzichtig op mijn stijve paal liet zakken. Strak kneedde haar grot eerst alleen mijn eikel, toen ook steeds meer van mijn paal en tenslotte voelde ik mijn eikel tegen de bovenkant van haar grot stoten. Wat een geweldig gevoel. Nu begon ze langzaam met haar billen te draaien. Tussen haar op en neer gaande billen door zag ik steeds even mijn pik glinsteren in het licht, voordat hij weer uit zicht verdween. Ik zag intussen haar bilspieren bewegen. Alleen al door dit uitzicht zou ik in de kortste tijd klaarkomen. Sidderend voelde ik hoe mijn zaad omhoog kroop, hoger en hoger. Ik besloot dat het tijd was en duwde mijn billen omhoog op het moment dat ik haar kut al helemaal in bezit had. Ze bleef stil zitten. Een overweldigend gevoel daalde over me heen terwijl mijn ballen en de stam van mijn lul tintelden. Darana begon mijn lul als een gek te pompen. Ik voelde hoe het zaad met forse halen naar buiten werd geperst.
Een tijdlang bleef Marinte op me zitten, voordat ze op stond. Ze draaide zich om en zette haar voeten elk aan een kant van mijn buik. Ik liet mijn blik zakken naar haar druipende spleet.
‘Jee, maak me nóg eens zo lekker klaar’, zei ze. Maar ik was even uitgeblust en van mijn trotse lans was even niet veel meer over. 'Hier heb ik een oplossing voor' zei ze. Ze liep naar de gang en kwam vrijwel meteen terug met de dildo in haar hand.
Ik pakte hem aan en zei haar om languit op de bank te gaan liggen. Ik legde een been over de leuning, ging naast haar zitten en legde het andere been op mijn schoot. Eerst wreef ik met mijn hand over haar buik, al snel in de richting van de dampige spleet. Heel langzaam haalde ik mijn wijsvinger daardoor naar beneden tot ik haar genotsknobbeltje raakte. Ze schokte. Ik maakte kleine cirkeltjes om haar klitje. Ze zoog adem in. Ik zag haar tepels samentrekken er leken elektrische schokken door haar buik te gaan. Ze deed haar ogen dicht en schrok toen ik even later met mijn andere hand de dildo een kopje liet geven tegen haar wijd openstaande schaamlippen. Ik haalde hem weer even terug en herhaalde dit spelletje totdat na een keer of vijf haar lichaam in een reflex naar beneden schokte toen de dildo haar aanraakte, waardoor de dildo opeens naar binnen floepte. Ze begon te puffen alsof ze een kind baarde. Met mijn wijsvinger ging ik door met het masseren van haar klitje, terwijl ik met mijn andere hand de dildo liet draaien en alle kanten van haar kutwanden liet zien. Ik zag hoe ze met haar billen en heupen meebewoog. Na een tijdje werd haar gezicht rood, daarna ook haar hals en ten slotte zelfs haar borsten. Ik liet de klit even los en pakte een tepel tussen duim en wijsvinger. Er ontsnapte een ‘oeh’ en Marinte begon harder te puffen. Ik voelde een golfje kutvocht over de dildo op de bank druipen. Hier raakte ik hier weer zo opgewonden van, dat mijn lul weer opstond. Ik besloot om de kans niet voorbij te laten gaan en haar eens stevig te neuken. Ik stond op en ging aan de korte kant van de bank staan. Ik trok haar naar een kant van de bank tot ze met haar billen op de armleuning lag en ik tussen haar benen stond. Twee kussens duwde ik onder haar rug. Ze begreep het en trok met haar handen haar grot wijd open. Nu duwde ik mijn pik recht vooruit, zodat die in haar open tulpje keek. Ik hoefde alleen maar mijn billen naar voren te duwen, waarna ik helemaal tot bovenin stootte. Marinte liet alles los en gilde het uit ‘Ahhhh, Ahhh, JA, JA, JA’ op de maat van mijn neuken. Wild trok ik met mijn handen haar heupen heen en weer, zodat mijn pik en haar kut van alle kanten werden gemasseerd. Haar grot zoog aan mijn harde neukstaaf en kneep erin. Na een flinke tijd wild neuken zag en voelde ik dat haar buikspieren zich samenspanden. De tepels begonnen nog hoger op haar borsten te staan en de tepelhofjes waren knopjes geworden. Kort daarna explodeerde het in Marintes buik en werd mijn pik ruw bewerkt door allerlei spieren. Mijn stang werd hierdoor extra vastgezogen. Na nog een een paar stoten spoot hij een tweede lading sperma in haar grot. Mijn benen trilden van de inspanning en ik voelde hoe mijn pik langzaam in elkaar schrompelde.
Ik trok hem eruit en ging op de grond liggen. Marinte kwam naast me liggen. Ze legde vertrouwelijk haar hand op mijn steeds kleiner wordende lul. Minutenlang bleef het stil.
Toen zei ze dat de tijd nog niet op was. Ik keek haar voor de zoveelste keer die avond verbaasd aan. Toen zei ze: ‘als je nog iets wilt, kun je dat deze hele nacht doen. Maar daarna is het op.’ Ik keek alweer verbaasd.
‘Ja, wist je niet dat ik dit voor mijn brood doe?’ ‘Babysitten?’ vroeg ik.
‘Nee, gekkerd, op grote mannen sitten’, zei ze. ‘Marijke heeft me betaald voor de hele nacht, dus je zegt het maar. Maar je kunt natuurlijk altijd voor een andere avond zelf bellen met het toneelburo en vragen of ik tijd voor je heb’.
Aantal keer gelezen:
569
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)