Spannendverhaaltje.nl

Daten op het strand

-
21-03-2015
…het is lekker weer die dag als we elkaar voor de eerste keer ontmoeten op ‘t strand bij een strandtent, waar we hebben afgesproken om wat te gaan drinken. Jij zit aan een tafeltje te wachten als ik met wat knikkende knieën naar je toe loop. Ik kijk je recht in de ogen en wordt een beetje sprakeloos als ik zie dat je in het echt nog mooier bent…….jeetje, denk ik…… ”wat een ogen heeft die griet” Ietwat onwennig geef ik je drie zoenen en vraag wat je wil drinken en roep de ober om onze
bestelling op te nemen. We kletsen wat over koetjes en kalfjes en het “ijs” is al snel gebroken en kletsen wat af. Na het tweede drankje stel je voor om wat te gaan wandelen langs de waterlijn op het strand, een goed idee………..dus zo gezegd zo gedaan. Er staat een zacht briesje en het is een graatje of 25, het is niet echt druk maar er liggen toch nog genoeg strandliefhebbers te zonnen terwijl wij met onze voeten lopen te slenteren door het water. De kustlijn is lang en na een half uurtje verlaten we het water en lopen we richting de duinen en laten we ons lekker in het zand vallen. Hier staat nauwelijks wind en al gauw trek ik mijn t-shirt uit om toch een beetje afkoeling te hebben.. Terwijl we naast elkaar op ons rug liggen hebben we het over het ontstaan van ons contact via internet en komen zo ook op het opwindende doucheverhaal die ik je gestuurd heb. Je vertelde dat je daar erg van genoten had en dat je er best wel opgewonden van raakte. Ik liet mijn knie onschuldig tegen je been leunen en voelde dat je dat niet erg vond want je trok je been niet weg. Van deze aanraking in combinatie met het onderwerp waar we het over hebben merk ik dat ik nogal opgewonden begin te raken. Jij draait je op je zij en merk dat je jou opgetrokken knie op de mijne legt terwijl we samen het doucheverhaal in stukkies en beetjes opnieuw de revue laten passeren. Ik merk dat het jou ook niet koud laat en weet dat we elkaar heerlijk aan het opgeilen zijn. Je zegt dat je dat stukje over dat likken in de douche voor je zag terwijl je het aan het lezen was. Ik zei dat me dat ook gruwelijk geil maakte toen ik het schreef. Ik draaide me naar je toe en gaf je een voorzichtig zoentje op je lippen. Ik voelde dat je je mond opendeed en we begonnen elkaar heftig te tongzoenen, de spanning was nu echt weg en we kropen bijna in elkaar alsof we de “verloren” tijd van het wandelen en aftasten moesten inhalen. Ik trok je over me heen en lagen nu op elkaar terwijl onze tongen innig in elkaar verstrengeld waren. Ik laat mijn handen over je rug glijden van boven naar beneden en voel je blote huid onder je blouse. Ik glij eronder om over je warme huid te wrijven en voelde mijn pik tegen je lichaam aandrukken. Ik haalde mijn handen onder je blouse vandaan en laat mijn vingers door je haren gaan en voel je hoofd draaien op het ritme van onze tongen. Jou armen waren om mijn hoofd heen geslagen terwijl ik mijn handen via je rug over je heerlijke kontje liet glijden. Ik knijp met mijn vingers in je billen
en voel dat je je kruis tegen mijn stijve pik aandrukt. Jee…wat maak je me geil, ik laat een hand naar je broekrand glijden en probeer mijn hand erin te steken maar dat gaat niet zo goed omdat je broek vrij strak om je heen zit. Je kijkt op en kijkt achterom of we niet gestoord zouden worden door de overige badgasten. Die kunnen ons zeker zien liggen maar waren ver genoeg verwijderd om de details te kunnen zien.Je laat je hand tussen ons in komen om je knoop en rits van je broek los te maken zodat ik wat meer ruimte had. Je laat je weer zakken en begint me weer heerlijk te zoenen terwijl ik langzaam mijn hand in je broek laat glijden. Ik voel je slip en volg de stof met mijn vinger door je bilnaad heen, aai over je kont en knijp zachtjes maar toch met enige kracht in je bil. Mijn vinger volgt weer het stukje stof en laat mijn vinger weer door je billen heen glijden tot op je lippen. Je doet je benen wat verder uit elkaar terwijl ik mijn vingertop rondjes laat draaien over de stof van je slip precies op de plek waar je heerlijke in gangetje moet zitten. Je kronkelt en hoor een lichte zucht iedere keer als ik wat op je lippen druk. Ik vind dit wel zo geil dat ik je echt wil voelen nu, mijn vinger glijd naar de rand van je slip en glijd er zo onder. Ik voel je natte lippen en glij zonder moeite in een keer diep met mijn vinger bij je naar binnen. Je kreunt nu echt en geniet van iedere stoot die mijn vinger maakt, ik trek langzaam mijn vinger uit je kut en glijd door je lippen heen naar je klitje. Zo goed en kwaad als het kan probeer ik je klit vrij te maken met mijn wijs- en ringvinger zodat mijn middelvinger heerlijk over je knobbeltje kan glijden. Ik verhoog het tempo en wissel dit af door iedere keer even mijn vinger in je kut te glijden. Ik hoor je ademhaling en merk dat het niet lang meer gaat duren voordat je klaar gaat komen, ik steek mijn vinger zo diep als het kan bij je naar binnen en vinger je hevig, ga dan terug naar je klit en laat mijn vingertop hard rondjes draaien over je glibberige knobbeltje net zolang totdat ik voel hoe je een hevige golf van genot door je heen stroomt en klaarkomt. Je hijgt hevig en vind het zeer geil om te zien hoe je klaarkomt ik trek je hoofd tegen mijn borst aan en fluister in je oor dat ik je wil voelen. We blijven even liggen zodat je kan bijkomen terwijl ik je zachtjes kus.

We staan op en lopen wat dieper de duinen in zodat we niemand meer zien, ik zeg je dat ik je helemaal naakt tegen me aan wil voelen en begin je broek naar beneden te trekken en zie die heerlijke slip van je op ooghoogte. Een beetje plagerig trek ik de stof naar elkaar toe en schuur je slip door je lippen heen en weer. Het zien van je lippen die zich om je slip heen vouwen maak me super geil en steek mijn tong uit en begin je heerlijk te likken. Je smaakt lekker en voel hoe je lippen over mijn tong glijden. Ik trek je slip omlaag en laat je eruit stappen terwijl jij inmiddels je blouse losmaakt. Ik trek mijn broek uit en leg die op de grond zodat je daar op kan gaan liggen. Daar lig je dan helemaal naakt voor me op de grond, wat een lekker lijf heb jij!! Ik ga op mijn knieën zitten en trek je benen uit elkaar, want ik wil je nu echt proeven en steek mijn tong in een keer diep bij je kut naar binnen. Je lippen trek ik uit elkaar en zie nu je heerlijke klitje naar buiten komen. zachtjes laat ik het puntje van mijn tong eroverheen glijden en voel direct een reactie bij je. Ik voel je handen door mijn haren glijden en je druk mijn gezicht steeds harder op je kutje. Ik stop even en draai me om, ga over je heen hangen zodat mijn benen nu naast je hoofd zitten en begraaf mijn tong weer heerlijk tussen je benen. Ik voel je handen over me heen glijden en gaat er een schok door me heen zodra je mijn pik in je handen neemt en me stevig begint af te trekken. Ik voel dat hij echt hard is en geniet van ieder haal van je hand. Je doet het echt heerlijk en merk dat je je hoofd tussen mijn benen probeert te krijgen, ik til mijn been op zodat we nu in 69 op elkaar liggen en voel hoe mijn natte pik door je mond naar binnen wordt gezogen. Ik kreun en moet even door ons heen kijken om te zien hoe mijn pik in je mond glijd. Ik ga weer snel verder met het proeven van je lekkere kut maar de druk op mijn lul is niet meer te houden en stop en vraag of ik je mag neuken. Je haalt mijn pik uit je mond en kijk je nu recht in de ogen en zie een geile verlangende blik. Ik pak een condoom en schuif die er snel overheen en ga op je liggen omdat ik je wil zien terwijl ik bij je naar binnen glijd. Je spreid je benen wijd en zie je mooie kut geheel open voor me staan, ik pak mijn lul in mijn hand en laat mijn eikel door je lippen glijden en draai ermee over je klit om hen daarna in een keer bij je naar binnen te laten glijden tot diep achter in……Ik stoot nu steeds harder bij je naar binnen en kreunen beide van genot….ooooo, wat wil ik je graag volspuiten………onze tongen ontmoeten elkaar en we zoenen heftig alsof we uitgehongerd zijn. Ik wil je van achteren neuken en vraag je om je om te draaien.

Je mooie kont steek je naar achteren en zie hoe je glimmende kut naar mijn pik verlangt, ik steek hem diep bij je naar binnen en neuk je nu echt hard. Je kreunt hevig nu, al neukend kom ik over je heen hangen en laat mijn hand via je buik naar je kut glijden en begin je klit hevig te vingeren terwijl ik mijn ballen tegen je kont aan laat kletsen om maar zo diep mogelijk in je te komen. Je ademhaling word zwaarder en je zegt dat ik door moet gaan en dat je gaat komen………….ooo, jaaaa…………kom ik wil in je zitten terwijl je komt, ik wil samen met je klaarkomen….ik neuk zo hard als ik kan en voel mijn sperma naar bovenkomen, ik neuk, neuk, en neuk en je slaakt een kreet……je schokt….ooooo, wat geil………ooooooo, ik kom……..en spuit diep in je …..
Aantal keer gelezen:
1671
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)