Spannendverhaaltje.nl

Dat duitse meisje

-
16-08-2010
Het was op een camping in Limburg waar ik stond met een vriend van mij. De camping was behoorlijk saai want er waren helemaal geen andere Nederlanders om mee om te gaan. De camping zelf stelde ook niet zoveel voor eigenlijk: Een zwembadje waar je net twee slagen kon doen tot je aan de overkant was en een voetbalveldje. Achter het voetbalveldje een bos en dat was het.
De tweede dag dat ik daar was sliep mijn vriend uit en ik ging een beetje lopen over de camping om wakker te worden. Maar opeens ging het storten van de regen en dat terwijl ik midden op het voetbalveldje was. Aan de rand van het veldje stond zo een klim speelhuisje voor kleine kinderen. Het was klein, maar droog, zo dacht ik dus ik rende er heen en ging er in zitten. Nog geen twee tellen later kwam van de andere kant een leuke meid aanlopen. Ze had een wit T-shirt aan dat nat was van de regen en erdoorheen zag ik duidelijk twee punten op twee prachtig gevormde mooie grote borsten.
Ze vroeg me in het Duits of ze er bij kon om te schuilen, en dat kon ze! Het was niet ruim maar dat zou alleen maar in mijn voordeel werken. En dat vond zij blijkbaar ook, want met haar lekkere strakke kontje kwam ze bovenop mijn schoot zitten! Ze begon een beetje heen en weer te bewegen en ik kreeg een stijve die ze zeker weten gevoeld moest hebben! Het werd toen droog en mijn vriend kwam me zoeken, maar ik voelde dat dit niet de laatste keer was dat wij elkaar tegen zouden komen. De dag ging voorbij, en ik kon dit geile ontmoetinkje maar niet uit mijn hoofd zetten.
's Avonds ging mijn vriend naar het lokale café en ik had daar geen zin in dus bleef op de camping. Ik hing een beetje rond op het voetbalveldje en ja hoor! Daar was ze, maar niet alleen! Ze liep met 2 jongens en 3 andere meiden. Maar zij was duidelijk het stuk van de groep! Zo geil zag ze er uit!
Ze deed alsof er niks gebeurd was, maar nodigde me uit mee te lopen voor een wandeling door het bos. Ik ging mee. We kwamen bij een soort open plek en daar stond een picknicktafel waar we gingen zitten met zijn allen. Ik bleef staan en zij ook. Ze had weer dat zelfde witte T-shirt aan en daar doorheen schenen weer twee stevige punten. Ze zei dat ze het koud had. en niemand had eigenlijk een trui of iets dus ik bood aan om er samen eentje te halen. Dat wilde ze wel..
We liepen terug door het bos, maar eigenlijk wist ik de weg wel, maar ik deed als of ik twijfelde en zij deed vrolijk mee. Natuurlijk kwamen we heel ergens anders uit en op veldje ging ze ineens zitten en zei dat ik naast haar moest komen zitten. Ik ging naast haar liggen zodat ik de sterren kon zien - het werd al donker. En ineens voelde ik haar warme hand mijn broek inglijden! Hup daar had ze mijn pik al! Voor ik het goed en wel in de gaten had, had ze mijn broek losgemaakt en zoog ze op die heerlijke stijve pik. Ze trok mij letterlijk de kleren van mijn lijf en ik scheurde haar T-shirt van haar lijf! OW wat had ze mooie borsten.
Toen ik er even naar keek leek ze ongeduldig want ze trok zelf snel haar broekje en slipje uit en voor ik iets kon zeggen zat ze bovenop me en gleed mijn stijve pik in haar. Steeds sneller en sneller en het leek wel of ze zich niet kon beheersen. en het duurde dan ook niet lang of ik voelde een orgasme komen. Haar grote borsten deinden op en neer op het ongeduldige ritme dat maar een ding leek te willen en ik hield het gewoon echt niet lang meer. Net toen ik haar wilde manen wat rustiger gaan voelde ik haar spieren spannen en dat was net de druppel die mijn pik deed overlopen. samen kwamen we heerlijk klaar.
Na dat we nog even heerlijk hebben liggen nagenieten stelde we ons aan elkaar voor. Zei was pas 18 en ik pas 19. Die week hebben we nog veel geile avonturen meegemaakt!
Aantal keer gelezen:
1192
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)