Spannendverhaaltje.nl

Daphne

-
16-08-2010
Ik kwam regelmatig op bezoek bij een goede vriendin van me, Tanja. Zij was gescheiden en woonde met haar dochtertje van 18, Ilse, sinds ongeveer 5 jaar in een gezellig huisje in een dorp op ongeveer een uurtje rijden van mijn woonplaats. Afgelopen jaren had ik Ilse dus op zien groeien van een sprieterig meisje tot een mooie lekkere meid waar alles aan en op zat. In tegenstelling tot wat in veel verhalen wordt beweerd, duurt het echt niet tot hun 18e jaar voor meiden eindelijk eens borsten beginnen te krijgen en zin in sex etc. Als ik soms met Tanja meeging om Ilse van school te halen, zag ik meiden uit groep 8 rondlopen in kleding die weinig te raden overliet en met een geweldig figuurtje en een stel lekkere tieten waar je het gewoon warm van kreeg. Ilse was als een dochter voor me, dus ondanks dat ze er erg leuk uitzag, zou ik haar nooit proberen in bed te krijgen. Ilse's vriendinnetje Daphne was net zo oud als Ilse en aangezien ze vrijwel vanaf het begin veel bij Tanja over de vloer kwam, had ik haar ook zien opgroeien vanaf dat ze 8 was.
Het was een leuke spontane meid en ze had een mooi koppie. Na een wat verlegen begin, werd ze heel open en vrij naar mij toe en als ik bij Tanja kwam om bijvoorbeeld wat in de tuin te doen of zomaar voor de gezelligheid, dan werd ik altijd enthousiast begroet door Daphne. Ze trok behoorlijk naar me toe in de loop der jaren. Het afgelopen jaar begon ze trouwens ook steeds meer flirterig te doen naar me. In het begin besteedde ik daar niet veel aandacht aan, maar Ilse's lichaam begon al mooie vrouwelijke vormen te krijgen, dus ik werd hier op den duur best opgewonden van. Op een middag, het was zomer en on-Nederlands heet, had ik bij Tanja het zwembad klaargezet in de tuin, zodat ze er direct in kon duiken als ze thuiskwam. Ze zou Ilse uit school halen en daarna met haar een uurtje of 2 gaan winkelen, dus ik had nog wel even. Aangezien het bad al helemaal gevuld was met water, leek het me een geweldig idee om er in te duiken. Ik had uit voorzorg m'n zwembroek meegenomen, dus de beslissing was snel genomen. Ik zat nog geen 5 minuten, toen ik de poort van de tuin open hoorde gaan.
Daphne kwam achterom lopen en vroeg of Ilse er al was. Ik vertelde haar dat het nog wel 2 1/2 uur kon duren. Daarop zei Daphne dat ze dan wel haar bikini aan ging trekken en ook gezellig bij me in het bad kwam zitten om te wachten. Dit vond ik uiteraard een erg goed plan en terwijl ik op Daphne's terugkeer zat te wachten, probeerde ik me voor te stellen hoe ze er in bikini uit zou zien. Daphne kwam weer achterom, op slippers en met een enorme handdoek omgeslagen. Ze schopte haar slippers uit en liet de handdoek op het gras vallen en bij mij vielen bijna m'n ogen uit hun kas: wat een geweldig lichaam had dit meisje! Ze was ongeveer 1,65 m groot, slank, met lange benen, een slanke taille en een stel flinke borsten die uiteraard nog strak naar voren staken, gezien haar leeftijd. Bij mij stak ook meteen iets strak naar voren en ik moest even anders gaan zitten, omdat m'n erectie wel heel erg op zou vallen. Snel stapte Daphne over de rand van het bad en liet zich met een zucht in het water zakken. "Heerlijk" zei ze en keek me met een gelukzalige glimlach aan. Ze dobberde wat rond en ondertussen kletsten we over koetjes en kalfjes. Op een bepaald moment begon ze met water te spetteren in m'n gezicht en dat kon ik natuurlijk niet op me laten zitten en al gauw waren we in een heus watergevecht beland.
Ze sprong op m'n rug en we worstelden om boven water te blijven. Ondertussen voelde ik haar heerlijke lichaam tegen het mijne drukken en af en toe als ik haar vastpakte, kwamen m'n handen op plekken die vrij privé waren, maar ze liet niet merken dat ze dat erg vond. Na verloop van tijd waren we moe en ging ik even tegen de rand zitten om uit te hijgen. Daphne kwam tegen me aan zitten en ik sloeg m'n armen om haar heen. Ze liet haar hoofd tegen m'n schouder rusten en lag met gesloten ogen te genieten van de zon. Ik kon nu goed in haar bovenstukje kijken en genoot van de aanblik van haar heerlijke borsten. Ondertussen streelde ik zacht haar buik en ik voelde ze haar lichaam tegen dat van mij drukte. We zaten helaas in het zicht van de buren, dus ik durfde nu niet verder te gaan, maar m'n pik stond keihard overeind. Na een tijdje zei ik tegen Daphne dat ik nog wat dingen achter de computer moest doen en dat ik dus uit het bad ging. Ze kwam met wat tegenzin overeind, ging midden in het bad staan (hierbij had ik weer een prachtig uitzicht op haar geweldige lijf en zag dat haar tepels hard waren en dat was beslist niet door een plotselinge koude wind of zo) en ze kondigde aan dat ze dan even naar huis ging om wat anders aan te trekken en dan terugkwam, omdat ze toch op Ilse wilde wachten.
Hierop stapte ze uit het zwembadje en liep de tuin uit, waarbij ze nog even lief naar me lachte en naar me zwaaide. Nu kon ik veilig uit het water komen en ging op een drafje het huis in, terwijl ik hoopte dat niemand mijn grote erectie zou zien. Binnen droogde ik me af, trok m'n zwembroek uit en gaf m'n pik even de ruimte. Ik kon het niet laten om even m'n voorhuid een paar keer op en neer te halen terwijl ik dacht aan Ilse. Ze was zo verschrikkelijk lekker! Nu trok ik m'n onderbroek aan, een korte broek er overheen en een t-shirt. Hierna ging ik achter de laptop zitten die op de logeerkamer stond. Ik zat m'n mail te lezen toen ik Daphne weer binnen hoorde komen beneden. Ze wist waar ik was, dus ze kwam naar boven toe. Nu droeg ze een heel kort rokje en een vrij wijd openhangend shirtje. Ze kwam bij me staan en bukte zich een beetje om te zien wat ik aan het doen was op de laptop. Hierbij had ze flink inkijk en ik zag dat dit heerlijke ding geen behaatje droeg en ik dus haar geile blote borsten kon zien! Ze kwam helaas weer overeind en ik klikte door naar een volgende site, een site met allerlei komische of grappig filmpjes.
Daphne kwam naast me staan, legde een arm om m'n schouder en leunde een beetje tegen me aan. Terwijl we zo naar een filmpje keken, legde ik een arm om haar benen (ik zat, was dus een stuk lager dan zij) en begon de zijkant van haar been zacht te strelen. Dit vond ze wel fijn, want ze streelde m'n schouder ook zachtjes. Hierdoor aangemoedigd werd ik wat brutaler en liet m'n hand naar achteren gaan en streelde haar been tot vlak onder haar rokje en omdat ze hier volgens mij van genoot, liet ik m'n hand nog een stukje hoger gaan en kwam zo op haar strakke ronde billen terecht. Ze droeg een stringetje, dus ik voelde haar blote kontje. Een zucht ontsnapte aan Daphnes mond en ik zag in de reflectie van het beeldscherm dat ze stond te genieten met haar ogen dicht. In m'n broek zat ondertussen een enorme paal en de hormonen gierden door m'n lijf. Ik kon me niet langer inhouden en ging nu met m'n hand langs de binnenkant van haar benen omhoog. Daphne deed automatisch haar benen iets uit elkaar en ik kwam met m'n hand tegen haar natte kutje aan. Met een vinger ging ik tussen haar kutlipjes en vond direct haar harde clitje.
Op het moment dat ik het gevoelige knopje aanraakte, zuchtte Daphne heel diep en moest moeite doen om op haar benen te blijven staan. Langzaam begon ik haar te vingeren, waarbij ik af en toe met m'n vinger een stukje in haar kutje ging om zo m'n vinger lekker vochtig te maken zodat ik soepeltjes over haar clitje kon wrijven. Daphne stond geil naast me te kronkelen terwijl ze flink aan het kreunen was. Ik draaide me naar haar toe en trok met m'n vrije hand haar shirtje over haar hoofd uit, waarbij ze me gretig hielp. Haar geile strakke borsten hingen ter hoogte van m'n mond, dus ik nam een tepeltje in m'n mond en met m'n vrije hand pakte ik haar andere borst vast en streelde het tepeltje dat hier heerlijk hard stond te wezen. We waren allebei zo geil als maar wat en we wisten ook allebei wat er nu zou gaan gebeuren. Ik stond op, trok m'n shirt en m'n broek uit, zodat ik helemaal naakt en met een enorme erectie voor Daphne stond en trok toen haar rokje naar beneden. We kusten elkaar hartstochtelijk en drukte onze naakte lichamen hard tegen elkaar. "Ik wil je helemaal Daphne" kreunde ik. "Ja Frans, ik wil jou ook", wist Daphne nog net uit te brengen.
We schopten onze slippers uit en terwijl we door bleven tongen, schuifelden we naar het bed dat naast het bureau stond. We gingen liggen en meteen nam Daphne m'n harde pik in haar handen en begon me heerlijk te strelen en me af te trekken. Ik ging ondertussen met m'n vinger steeds dieper in haar natte kutje en voelde dat ik nu ook kon proberen met m'n pik dit maagdelijke holletje binnen te gaan. Ik ging op m'n rug liggen en Daphne ging automatisch op me zitten. Met m'n handen op haar heupen, hielp ik haar een beetje omhoog, waarbij ze m'n lul vastpakte en tussen haar natte lipjes zette. Voorzichtig liet ze zich zakken tot ik een klein beetje in haar zat. Langzaam bewoog ze haar heerlijke lichaam op en neer en ik voelde dat m'n harde pik steeds dieper in haar nauwe kutje doordrong. Blijkbaar was haar maagdenvlies al gescheurd door haar wekelijkse trainingen op het atletiekveld, want even later zat ik helemaal in haar, zonder allerlei grote bloedplassen en pijnscheuten. Daphne had nu flink de smaak te pakken, want met lange diepe halen begon ze me te neuken.
Haar heerlijke tieten hingen boven m'n mond, dus ik bewerkte ze met m'n lippen en m'n tong. Het duurde niet lang voor Daphne heel hard klaarkwam. Ze kreunde flink en ramde haar kutje hard over m'n lul heen. Direct na haar orgasme, draaide ik haar op haar rug, stak m'n lul weer in haar kutje en bewoog nog een paar keer op en neer en voelde toen dat m'n ballen explodeerden: hete stralen sperma spoten diep in Daphnes strakke onderbuik. Ik ging bijna van m'n stokje door het heftigste orasme dat ik ooit had gehad. Daarna lagen Daphne en ik heerlijk bij te komen in elkaars armen en Daphne fluisterde dat ze dit nog veel vaker wilde. Ik zei haar dat ik dat helemaal niet erg zou vinden, want welke 36-jarige man krijgt dit nou regelmatig aangeboden door een 18-jarig knap, lekker, geil meisje ;) ?
Aantal keer gelezen:
437
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)