Spannendverhaaltje.nl

Danny ontmaagd een heel geil belgisch sletje

-
25-10-2010
Danny was een hete jongen van 23 jaar oud en hij was naarstig op zoek naar een spannde date. Hij wist niet zo goed waar hij nu nog moest zoeken in het echte leven, zelfs internet had hij al afgezocht naar een lekker wijf wat heerlijk wilde sex met hem wilde hebben. Hij besloot er de brui aan te geven voor een tijdje. Hij had van een vriend van hem over Second Life gehoord en besloot dat maar eens een keertje te proberen. Meteen was hij verkocht en toen hij eenmaal goed doorhad hoe het er allemaal werkte, gaf hij al zijn geld wat hij spaarde voor hobby’s er aan uit. Het was nu dus officieel zijn hobby geworden en hij kon er maar geen genoeg van krijgen. Op een gegeven moment kwam hij er een meisje tegen en daar praatte hij lekker mee en ineens was ze zijn Second Life vriendinnetje. Ze hadden virtuele sex met elkaar maar dat gaf natuurlijk helemaal geen enkele voldoening. Het bleek dat dit meisje uit België kwam en dat was niet zo heel erg ver voor Danny. Hij woonde 20 kilometer van de grens af dus dat was gewoon een stukje. Zij woonde zelfs aan de grens bijna dus Danny zijn hart begon al sneller te kloppen en hij stelde haar gewoon voor om dat virtuele neuken om te zetten in echt neuken, real life.
Tot zijn enorme verbazing zei het meisje dat ze dat wel wilde. Ze was erg in voor een lekkere kerel en omdat ze elkaar al een foto hadden gestuurd, was er geen enkel probleem om met hem naar bed te gaan, ze had immers het gevoel dat ze hem al kende. Dus meteen sprong Danny in zijn auto toen hij via de e-mail haar adres ontvangen had. Hij was op weg naar Debbie die er heerlijk uitzag. Hij was bij haar huis aangekomen en trok aan de ouderwetse deurbel en meteen ging deze open. Daar stond Debbie, helemaal bloot! Danny wist even niet wat hij zag. Ze was werkelijk wonderschoon, een plaatje om te aanschouwen. Ze leek wel om op te vreten zo lekker. Danny stapte naar binnen, trok de deur achter zich dicht en drukte Debbie tegen de muur aan en liet meteen twee vingers tussen haar benen verdwijnen. Hij likte aan haar lippen en boorde daarna met zijn tong diep in haar mond en zonde haar heerlijk en Debbie beantwoordde zijn zoenen met haar tong. Ze pakte Danny zijn broek vast en maakte deze open en liet hem tot op zijn enkels zakken. Ze greep zijn pik en trok hem vurig af. Danny tintelde helemaal en tilde Debbie op en zag dat de woonkamerdeur openstond en gooide Debbie eenmaal binnengekomen op de zachte kunstlederen bank. Hij dook tussen haar benen en likte haar lekkere natte kutje. Hij vond haar smaak een beetje zurig en het was duidelijk dat haar kutje ongewassen was maar het deerde hem niet, helemaal nu niet. Hij wilde haar proeven tot achterin zijn keel.Hij slikte terwijl hij likte en genoot volop. Haar kut was inmiddels nog natter geworden door zijn snelle tong die pangs haar klitje gleed en over haar schaamlippen streelde. Even boorde hij zijn pik naar binnen en was het net of hij haar aan het neuken was met zijn tong. Nu kroop hij op haar en met een handige beweging zat zijn pik ineens in haar smachtende jonge kut. Hij ramde zijn pik diep en hard in haar schede en het meisje was aan het gillen van de pijn. Ze schreeuwde uit dat ze nog maagd was en even dacht Danny dat ze wilde dat hij stopte en hij wilde het zelf ook even, maar meteen dacht hij aan het feit dat hij een maagd had nu en hij kon doen en laten wat hij wilde en dan gewoon kon zeggen dat alles normaal was wat hij deed. Dat was ook zo, maar het zouden niet allemaal dingen zijn die iedereen doet.
Maar misschien moest hij wel wat rustiger aan doen ermee. Ach, hij zou wel zien wat hij met haar ging doen maar het zou in ieder geval lekker zijn voor hem en wat Debbie ervan zou vinden kon hem geen ene moer schelen. Hij wilde raggen tot ze laveloos op de bank lag en met die gedachte in zijn kop beukte hij weer dat kutje helemaal kapot. Hij zag dat er een klein beetje bloed uit haar kutje kwam zetten maar al snel hield dat op en ook zag hij aan haar gezicht dat ze heerlijk begon te genieten. Hij wist dat hij goed kon neuken, hij had al een flink aantal meiden aan zijn dikke paal mogen rijgen maar een maagd, dat was voor het eerst en dus moest hij maar afwachten wat voor een resultaat dat zou hebben. Voorlopig ging het de goede kant op en hij zou er ook alles aan doen om dat in goede banen te laten blijven lopen.
Debbie werd nu opgetild en op de grond gelegd met haar hoofd terwijl de rest van haar lichaam op de bank lag. Danny klom op haar en drukte zijn pik in haar mond en ramde door en door tot hij in haar keel zat. Ze had geeneens de tijd om aan de situatie te wennen en dus was het even slikken en bijna overgeven maar al snel was ze gewend aan die dikke pik in haar lekkere keel. Hij neukte haar strot in net zo een hoog tempo als dat hij haar kutje zo even had liggen afraggen en zijn ballen tikten tegen haar kin aan. Ze liep helemaal rood aan en even trok hij zijn leuter terug, liet hij Debbie op adem komen en ramde hij zijn met spuug en slijm bedekte lul weer in haar keel. Even liet hij haar voelen wie de baas was en trok hij haar aan de haren een stukje omhoog, iets wat ze niet zo leuk leek te vinden maar nogmaals, dat kon Danny geen ene moer schelen. Hij vouwde haar dubbel en zag haar lekkere kontje. Dat poepgaatje stond gewoon open en Danny drukte zijn eikel er naar binnen en begon wederom hard te neuken terwijl hij druk op haar lichaam uitvoerde, zodat ze geen kant meer op kon. Ze leek wel door hem verkracht te worden maar ook dit deerde Danny helemaal niet. Nu was het bijna tijd om te spuiten maar eerst wilde hij Debbie spuitend laten klaarkomen. Hij duwde zijn vingers in haar kut en vingerde haar lekker op een bepaalde manier, zodat hij langs haar g spot kwam. Hij ging sneller en sneller heen en weer tot ze schokkend sappen uit har kut liet schieten. Hij was helemaal overdonderd door de hoeveelheid geil die uit haar kut spoot en ook Debbie wist niet wat er allemaal gebeurde.
Ze vroeg of ze nu ook klaar was gekomen maar Danny legde uit dat dit een andere vorm was en als ze echt klaar was gekomen ze het zeker wel anders zou ervaren. Dat was ook de enige zachte kant die hij zou laten zien want hij neukte weer meteen hard in die lekkere strakke reet van Debbie en weer schreeuwde ze het uit.
Hij kwam klaar en wilde haar het liefst achterlaten met een bek vol dampend zaad maar hij zat nu zo lekker in haar kontje dat hij haar lekker helemaal in haar darmkanaal volspoot. Hij kreunde en drukte zijn luk even extra diep in haar kont, zodat hij heerlijk ver in haar zou spuiten. Debbie voelde dat het warm werd en wist ook wel dat het niet gebruikelijk was om in je kont gespoten te worden maar ze vond het wel lekker. Gelukkig voor Danny bleef zijn pik hard en dus kon hij nog doortrekken en spoot hij daarna alsnog haar gezicht en een gedeelte van haar lichaam onder. Toen ze klaar waren is Danny nog even gebleven en maakten ze een afspraak voor op Second Life om weer eens te neuken maar eenmaal thuis gekomen had ze hem compleet links laten liggen. Danny kon er niet echt boos om worden maar vond het wel jammer dat hij dat geile sletje niet meer zag. Maar toen de deurbel de volgende week ging en ze voor zijn deur stond, wist hij dat ze verslaafd was. Verslaafd aan zijn lekkere dikke pik.
Aantal keer gelezen:
369
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)