Spannendverhaaltje.nl

Dana Durft

-
25-10-2010
‘Daaamn.. een gast van 26?’ Kelvins mond viel bijna open van verbazing. We waren bij Thijs op zijn feessie. Het was op het eind van de avond, de anderen waren al weg. Alleen Kelvin en Thijs en ik en mijn vriendin Kim zaten nog wat te chillen en een beetje te drinken. De ouders van Thijs waren niet thuis dus we hadden het rijk alleen. Thijs was 18 geworden vandaag. Hij was de laatste van ons groepje, de rest was al 18. We kennen elkaar van school en zijn al jaren een vriendenclubje. Kim ken ik zelfs al van de basisschool. We zijn echte hartsvriendinnen en vertellen alles tegen elkaar. Er is niemand die zoveel van mij weet dan Kim.

Ik weet niet meer wie er over begonnen was maar plotseling hadden we het met z’n vieren over ‘de eerste keer’. Voor we het wisten zaten we elkaar onze geheimen te vertellen. Iedereen was opvallend eerlijk, zelfs Kelvin en Thijs. Meestal willen jongens vooral stoer doen en komen ze alleen maar met sterke verhalen aanzetten. Maar toen Thijs vertelde wanneer hij voor het eerst getongd had en met wie kwam Kelvin ook over de brug. Hij vertelde zelfs wanneer hij zich voor het eerst had afgetrokken en dat hij vanaf die dag bijna elke avond met zijn pik lag te spelen. Kim en ik vertelden ieder hoe we ontdekt hadden dat vingeren zo lekker is en wanneer we voor het eerst het gevoel van klaarkomen kregen. Maar wat iedereen het liefst wilde weten was wanneer we het voor het eerst met iemand anders hadden gedaan.

Van Kim wist ik al dat we allebei op ons 15e onze eerste ervaringen hadden. We zaten toen samen in vwo 4. Tot onze verbazing waren ook Kelvin en Thijs dat jaar voor het eerst wat verder gegaan met een meisje. Die zaten ook alle twee bij ons op school. Van ons groepje was ik de enige die voor het eerst seks gehad had met iemand van buiten de school. ‘En hoe kende je die dan?’ vroeg Thijs nieuwsgierig. ‘Van de chat’ antwoordde ik. Ik merkte meteen dat Kelvin en Thijs extra geïnteresseerd raakten en zei: ‘En hij was ook gelijk de oudste jongen die ik tot nu toe gehad heb. Elf jaar ouder dan ik, dus 26’. ‘Daaamn.. een gast van 26?’ riep Kelvin. Ik wist niet of hij dat idioot vond of juist heel interessant, dus ik zei: ‘Het was een knappe jongen, nog een kop groter dan jij, donkerblond en lekker gespierd, hij zat ook op thaiboxen. Op de chat kan je zoveel jongens krijgen, ze willen allemaal gelijk afspreken. Maar met Patrick heb ik het gedaan. Ik weet niet, hij had iets, en ik moest toch een keertje een beetje zelfvertrouwen scoren’.

Ik vertelde dat we de eerste keer afgesproken hadden in een kroegje in de stad. ‘Ik was echt kapot zenuwachtig maar het was ook super spannend. Ik had mijn nieuwe skinnyjeans aan en een mooi strak truitje.' ‘Dat roze dat je van mij had toch?’ onderbrak Kim mij. Ze moest altijd weer een beetje aandacht op zich vestigen, zelfs als ik de jongens aan mijn lippen had hangen omdat ze mijn verhaal wilden horen. Kim is wel mijn beste vriendin maar wel een beetje aandachtsgeil. Ik ging gewoon door met mijn verhaal. ‘Hij droeg een mooie spijkerbroek, een polootje en een zwart jasje. Hij wist dat ik nog totaal onervaren was maar hij stelde me meteen op mijn gemak. Achteraf denk ik dat hij het gewoon een kick vond om zo’n jong meisje in te wijden. En ik weet niet wat er van waar is, maar het schijnt ook dat hij toen eigenlijk ook een vriendin had, bestwel een player eigenlijk. In no time was hij me aan het knuffelen. Hij streelde mijn rug, zat aan mijn kont en begon me best wel hard tegen zich aan te drukken. Het was echt zo duidelijk dat ie een stijve had!’ ‘Ja vind je het gek!’ zei Thijs: ‘Bij jullie zie je het niet meteen, het is ook niet eerlijk’. Kim wilde weer geen kans missen om aandacht te krijgen en zei: ‘Ik vind ik wel geil eigenlijk, ik zie het als een compliment’. Kelvin wilde weten hoe het verder ging dus ik ging door en zei dat ik best wel opgewonden was. Zeker toen hij daarna mijn borsten vastpakte en er mee begon te spelen. ‘Is er nog iets gebeurd toen?’ vroeg Thijs weer. Hij werd blijkbaar ongeduldig. Net zo ongeduldig als Patrick die avond, die mij steeds probeerde over te halen om verder te gaan. ‘Ik durfde nog niet. Hallo, ik was nog maagd. Ik vond dit al geil genoeg’.

‘Was dat alles?’ vroeg Kelvin teleurgesteld. ‘Die eerste keer wel’ antwoordde ik: ‘Maar de week daarna hebben we weer afgesproken’. ‘En toen ben je wel verder gegaan’ vulde Kim aan. Zij was van dit hele verhaal al lang op de hoogte en wist dat de jongens hierna nog meer geinteresseerd zouden zijn in mij. Dus wilde ze laten merken dat zij het allemaal al wist en tof vond. De jongens gingen er ondertussen echt voor zitten met zo’n blik van ‘laat maar komen’. Ik vertelde verder: ‘Een week later ontmoetten we elkaar in hetzelfde cafeetje. Ik was een stuk minder zenuwachtig dan de keer ervoor. Ik val niet perse op ouder maar het was echt gewoon een lekker ding. En hij was ook zo zeker van zichzelf. We begonnen weer te voelen aan elkaar, nou ja eigenlijk vooral hij mij. Hij kneep heel zacht in mijn borsten en fluisterde dat hij me lief vond en dat ik speciaal was. Het was mooi weer dus we gingen naar z’n parkje in de buurt. Daar gingen we op een bankje zitten en gingen verder met voelen, nu wat heftiger. Patrick zei steeds dat hij gek op me was en dat hij me wilde. We werden alle twee goed geil. Opeens nam hij mijn hand en duwde die in zijn kruis. Ik voelde zijn harde lul door zijn broek en dacht opeens: what the hell, ik pijp hem’.

Kelvin en Thijs lagen helemaal in een deuk. Niet dat ze me uitlachten maar dit hadden ze nooit van me verwacht. ‘Ga verder’ riep Kelvin enthousiast. Ik vertelde dat ik met Patrick de struiken in dook. ‘Aan de achterkant was een vrij hoog muurtje. Patrick ging met zijn rug tegen een boom staan en ik ging op mijn hurken voor hem zitten. Nog voor ik zelf iets kon doen had Patrick zijn broek al losgemaakt en haalde hij zijn pik eruit. Hij had echt een grote. Nu denk je misschien dat ik hem zo groot herinner omdat het de eerste keer was, nou echt niet hoor. Zover ik weet heb ik ze daarna alleen maar kleiner gezien. Ik denk dat hij zeker wel 20 centimeter was’. De jongens maakten er gelijk een grap over, maar ik weet zeker dat dat uit onzekerheid was. Van Kelvin wist ik al via via dat hij niet zo’n grote had. En als je een jongen érgens mee onzeker kan maken, dan is het wel door commentaar te geven op zijn gereedschap. Dat is nou eenmaal iets waar ze niets aan kunnen veranderen. ‘En wat deed je toen?’ vroeg Kelvin die wilde weten hoe het verder ging.

‘Ik likte zijn pik langzaam van beneden naar boven’ zei ik: ‘Toen ik bij zijn eikel kwam zette ik mijn mond eromheen en zoog hem voorzichtig naar binnen toe. Ik hoorde Patrick zachtjes kreunen. Hij was hem ook een beetje aan het shaken. Super mooi als je merkt hoe je dan helemaal de macht hebt over z’n jongen. Ik hield mij vast bij zijn knieën en voelde zijn pik verder mijn mond in gaan. Nog een paar keer bewoog hij hem op en neer en kwam toen klaar. Mijn hele mond spoot hij vol met zijn spul. Ik dacht even van het houdt niet op maar hij was al echt diep in mijn keel dus ik proefde het nog niet zo erg. Ik slikte het allemaal door’. Terwijl ik het vertelde raakte ik opnieuw opgewonden en ik zag dat ook Kelvin en Thijs steeds geiler werden. Het zou me niets verbazen als ze op dit moment allebei een harde pik in hun broek hadden. Kim zag het ook en zei een beetje hatelijk: ‘Maar dat was het nog niet hè, Dana was echt té erg...’ Ik wist dat ze dat alleen zei voor de zekerheid. Ze wilde laten merken dat ze het tof vond als de jongens het ook tof vonden, maar zich tegelijkertijd een beetje indekken voor als ze later zou merken dat ze me een slet vonden,

‘We gingen weer op het bankje zitten en een beetje praten. Ik hing een beetje tegen hem aan, mijn hoofd op zijn schouder. Hij had zijn arm om mij heen geslagen en smoeste zijn hand weer een beetje onder mijn truitje en bij mijn borsten. We hadden het even over iets heel anders, alsof er niets was gebeurd, maar al snel kwam hij er toch op terug. ‘Dat deed je echt goed’ zei hij en hij stelde voor om ook mij te likken. Ik denk dat hij dacht dat, als hij dat zou doen, hij me dan kon overhalen om toch met hem te neuken. Maar ten eerste was ik gewoon nog niet zover en wilde dat sowieso niet. En ten tweede, gelikt worden leek me echt helemaal niets. Ik weet niet waarom jongens denken dat alle meisjes dat zo boeiend vinden. Ik heb me later nog wel vaak genoeg laten likken maar eigenlijk vond ik het nooit echt geil. De enige keren dat ik zo ben gekomen was een paar keer toen een ander meisje dat bij me deed. Dat is iets waar ik Kim ook nooit over heb verteld, dat vond ik gewoon niet slim. Ik kan haar wel alles vertellen maar je weet maar nooit hoe ze er op zou reageren. En als ik dat hier aan de jongens zou vertellen dan vraag ik me ook af of ze me überhaupt zouden geloven.

Kelvin en Thijs hadden het al niet meer. Thijs zat in een verdachte houding, duidelijk iets aan het verbergen en toch stoer doen alsof het hem niets deed. Ik zag duidelijk dat hij zijn lul aan het kneden was. Kelvin lag onderuitgezakt in zijn stoel. Het was goed te zien dat hij een harde pik in zijn broek had. Zouden jongens ook klaar kunnen komen zonder aanraking? Ik besloot ze niet langer op de proef te stellen en vertelde het slot van mijn verhaal. ‘Patrick was zo geil dat hij na een kwartiertje vroeg of ik hem nog een keer wilde pijpen. Hij merkte dat hij me niet kon overhalen om te neuken en dat ik ook niet wilde dat hij iets bij mij deed’. Wat ik niet aan de jongens vertelde maar wel destijds aan Kim had gemeld, is dat ik er ook niet echt op gerekend had (effe opfrissen enzo). En ik was een beetje zenuwachtig want stel dat hij mijn kut lelijk vond of weet ik veel. Ik wilde dit niet verpesten doordat hij om een of andere reden op me zou afknappen. Ik had er daarvoor nog nooit van jongens commentaar op gehad dus wist ik veel. Maar pijpen vond ik prima. Net ging het heel goed, ik maakte er blijkbaar ook veel indruk mee en vond het eigenlijk best makkelijk en ook veel sneller dan ik dacht. We liepen naar hetzelfde plekje en hij haalde hem er weer uit. Hij was deze keer half hard en het was gaaf om te merken hoe zo’n ding in je mond groter wordt. Patrick vertelde me ondertussen dat je tijdens het pijpen ook je handen kunt gebruiken, dat ik niet alles met mijn mond hoefde te doen. Vond het eigenlijk wel een gouden tip. Het was zo minder zwaar voor je kaken en het voelde voor hem of ik hem nog dieper liet gaan. Ik ging deze keer ook kijken of ik hem nog dieper kon nemen. Na een tijdje begon hij weer te stoten en ging een paar keer echt heel diep naar binnen. Het duurde in totaal wat langer dan de eerste keer maar hij spoot toch weer een flinke lading. Wel minder dan de eerste keer maar deze keer was het niet gelijk in mijn keer dus ik kon het beter proeven. Eigenlijk smaakt die shit bestwel ranzig maar ja het is geil en het hoort er gewoon bij’.

Kelvin en Thijs zaten op het toppunt van hun geilheid. Ik denk dat ze zich aan het inbeelden waren hoe ze mij en Kim zouden neuken. Ik weet ook zeker dat ze zich er daarna nog paar keer op hebben afgetrokken. ‘En hebben jullie nog geneukt?’ probeerde Kelvin nog. ‘Nee’ zei ik: ‘De volgende keer dat we hadden afgesproken was hij de hele tijd aan het pushen dat we naar een hotel zouden gaan, maar ik zei dat ik daar nog niet aan toe was. En ik wilde niet naar een hotel omdat ik het dan lullig zou vinden dat hij zou betalen en ik het toch niet wilde doen. Het is niet dat ik bang was dat hij me gebruikte, ik bedoel ik gebruikte hem ook. Misschien was ik ook een beetje van mezelf geschrokken hoe ver ik al was gegaan. Daarom is het bij die derde date gebleven. We gingen toen alleen wat drinken en ik ging niet in op zijn gepush om naar een hotel te gaan. Ontmaagd ben ik pas een jaar later door een andere jongen. En van Patrick heb ik nog wel een paar keer een smsje gekregen. Vaak verwees hij dan naar die keer 'dat hij mijn mondje had volgespoten'. Ik denk ook wel dat het een van de geilste dingen was die hij had meegemaakt. Dat had ie me ook wel eens op msn verteld. Ik weet niet of hij het meende of dat hij me toch nog een keertje probeerde over te halen. Ik weet wel dat hij nu een vriendin heeft (en wie weet toen ook al misschien). Maar ik weet zeker dat als ik hem nu nog 1 keer zou terugsmsen dat hij meteen een kamer zou boeken. Ik heb hem ook laten weten dat ik daarna ontmaagd ben en het met andere jongens gedaan heb, maar dat maakte hem niet zoveel uit: 'Ben je nu nog beter, met ervaring!'

De telefoon van Kim ging en we moesten weg, we zouden zo opgehaald worden. En dat was misschien maar goed ook, de jongens hadden meer dan genoeg gehoord.
Aantal keer gelezen:
315
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)