Spannendverhaaltje.nl

Dagje Zwemmen

-
21-10-2010
Tijdens de zomervakantie gingen mijn vriendin en ik (allebei 20 jaar) zwemmen in centerparks, een subtropisch zwembad. Heerlijk en ideaal om te relaxen, daar kan je helemaal tot rust komen. We maakten het echt gezellig door het speelse af te wisselen met het rustige. De topattractie is en blijft het hete bubbelbad. Een redelijk groot buitenbad waar het water lekker warm is, men kan er toch met een 30tal mensen in. Het was al redelijk laat in de namiddag toen wij plaatsnamen in het bubbelbad. Tegenover ons zat een Nederlands koppeltje van 16 - 17 jaar, dolverliefd te wezen. De rest van het bubbelbad zaten ouders met kindjes die in het midden aan het dollen waren, waardoor je af en toe en trap tegen je been kreeg. Mij niet gelaten, het was vakantie, and I was loving it! Het verliefde Nederlandse koppeltje leek zich weinig aan te trekken van de rest, en kuste hevig. Na'n tijdje leek het koppel bevredigd te zijn, althans wat het kussen betreft. De geile blikken die ze wisselden was voor mij een duidelijke indicatie dat ze hun handjes onder water niet thuis hielden. Een opwindend schouwspel eigenlijk, het knappe blondje leek echt bloedgeil te zijn, knabbelen aan zijn oor, heel gedraaid naar hem, duidelijk met haar arm aan zijn edele delen. Prachtig. Er kwam een einde aan de show toen de bubbels stopten, allebei namen ze een normale positie in en probeerden zich zo onopvallend mogelijk te gedragen. Het blonde meisje keek wat rond en onze blikken kruisten. Ik lachte ondeugend, zij lachte ondeugend en verlegen en beschaamd terug en keek snel schuin naar onder weg. En dan keek ze naar haar vriend of die onze blikken gezien had, wat niet het geval was. Hij had zijn hoofd achterover gelegd en lag met zijn ogen dicht. Ze keek opnieuw... Ik keek opnieuw... Korte blikken telkens. Af en toe met, af en toe zonder lachje. Naar mate de tijd vordert werd het oogcontact langer, intiemer,... We keken elkaar op den duur geil en uitdagend aan. Het was nu wel duidelijk hoe geil dit tienertje was! En geloof mij, het zou ieder van ons geil maken. We zaten er al enige tijd in en dus dacht ik bij mezelf: time for some action. Dus ik zakte toen er bubbels waren wat dieper door en probeerde contact te zoeken met mijn voet. De eerste keer zat ik er langs, zat ik bij de vrouw langs het meisje, die keek even verward rond maar ik bleef rustig liggen alsof mijn neus bloedde. Ik wist dus dat ik iets meer naar rechts moest, en ja hoor, daar maakte ik heel even contact, heel onopvallend. Zonder dat zij het door had dat ik het was. Dit herhaalde ik, en steeds langer, totdat ze door had dat ik het was en ze me aankeek en een ondeugend lachje tevoorschijn toverde. Waarna ze weer onschuldig naar haar vriendje keek. Het streelwerk was begonnen, zij streelde mij over mijn voet, been, ik streelde haar. Dit werd af en toe gestoord door de kindjes, of door de bubbels die even pauze namen.

We hebben daar echt meer als uur, bijna twee uur ingezeten, mensen kwamen en gingen.

Op een gegeven moment besliste mijn vriendin dat het tijd was om te gaan, zij moest haar namelijk nog douchen en we gingen bij haar ouders thuis eten.

Met een knipoog nam ik afscheid van haar.Mijn vriendin en ik gingen richting de kastjes, waar onze spullen instonden, zij nam haar douchespullen en ging in de rij staan om naar het toilet te gaan en om een privéhokje in te gaan om haar te douchen.

Ik had geen zin om daar staan aan te schuiven dus zei ik dat ik even nog een ijsje ging halen (I loveee Soft-ice). Zo gezegd, zo gedaan.

Toeval of niet, op het moment dat ik richting cafetaria wandel, zie ik haar aankomen in tegengestelde richting (richting de hokjes). Tot mijn verbazing zie ik geen vriendje in de buurt, mijn hart begon supersnel te tikken, ik wist niet meer wat ik moest doen. We lachten weer ondeugend, keken superlang tot we elkaar voorbij waren. Ik keek om, zij keek om en lachte. Ik stond stokstijf stil. WAT MOEST IK DOEN... Ik draaide mij toch maar om en ging haar achterna. Ze wist dit niet en wandelde richting toiletten. Voor ze kon afslaan naar de toiletten omarmde ik haar en nam haar mee naar de kleedhokjes. Ze volgde gewillig. We gingen een kotje binnen en ik zei: 'hoelang heb je?' Zij: 'Nou ik ben eigenlijk gewoon eventjes naar het toilet'. Ik: 'Nuja, dan beginnen we er beter aan'

En ik kuste haar vol op haar mond, die zij beantwoorde en we begonnen snel te tongen. Heerlijk, zo hevig. Mijn handen streelden haar over haar rug, over haar kontje. Haar handen deden net hetzelfde, ze kneep in mijn kontje, ze bleef knijpen in mijn kontje en zei: 'mmmh dat wou ik daarstraks als, knap kontje'. Waarop ik haar omdraai en zeg: 'Mh ik heb jou nog niet gezien, Wauuuw, wat een assss meid'. Zij steekt haar kontje naar achter en begin mijn reeds hard geworden lul te bereiden, droogneukend kusten we elkaar passioneel en met veel tong. Mijn handen bewerkte haar borsten, wat haar zo wild maakte. Ik deed haar bh uit, ging naar onder door haar rug te kussen. Aangekomen bij haar kont begon ik deze hard te masseren, zij opende haar benen wijd waardoor ik aan haar kutje kon likken langs achter... Zij was al zo geil, dit maakte haar alleen maar nog gekker. Dit moest ik dus ook niet lang doen voor ze me in haar vroeg. Aangezien we weinig tijd hadden gehoorzaamde ik maar en nam haar achterlangs, staand doggy style. Ze deed geen moeite om haar gekreun te onderdrukken. Wat het voor mij extra geil maakte.

Ik moest bijna komen, waardoor ik haar omdraaide, met één been oppakte en haar zo begin te neuken. Ze trok aan mijn haren, kneep in mijn vel met haar lange nagels. Ze kon het ook niet meer uithouden. Ik tilde haar met twee benen op en knalde haar tegen het kotje, harde diepe stoten deed haar klaar komen. Ik voelde haar nattigheid langs mijn benen aflopen. Ik zette haar neer en zij deed wat ze moest doen, wat nog nodig was. Ze ging op haar knieen zitten en pijpte mij heerlijk. Mmmh ze was echt geen amateurtje, lekker in het zakje knijpen, pijpen, ff aftrekken, ballen kussen, en weer pijpen. Het duurde dan ook niet lang vooraleer ik in haar mond klaarkwam. Ze probeerde het te slikken, maar dit lukte niet helemaal. Wat voor een lachende afsluiter zorgde.

We hebben emails uitgewisseld en zijn elk onze weg gegaan.

More? Let me know!
Aantal keer gelezen:
853
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)