Spannendverhaaltje.nl

Dagje Scheveningen

-
31-07-2015
Ik had gehoord dat het een zomers weekje zou worden dus het leek me lekker een dagje naar het strand te gaan. Mijn naam is Hans en ik ben 45 en sinds kort weer vrijgezel. Ik lag lekker te zonnen met m’n Ipodje op en doezelde lekker weg. Ik merkte dat het steeds drukker werd omdat de zon aanbidders steeds dichterbij kwamen liggen. Toen ik het weer tijd vond om te smeren deed ik m’n muziekje af zetten en begon te smeren. Naast mij lagen twee dames van mijn leeftijd waarvan er één zei” Zal ik je rug even doen schat want je zit zo te worstelen” Ik keek naar de vrouwen om te zien of ze het tegen mij had en gelijk zei ze” Ja jij want er valt meer op het zand dan dat er op je lichaam terecht komt” Ik maakte kenbaar dat ik dat wel wilde en bood aan om haar rug dan ook in te smeren.



Haar vriendin zei grappend “Zij heeft een lekker ding die haar kont insmeert. En ik denk dat je mijn billen dan ook moet doen”. Geen enkel probleem pareerde ik de vraag en toen mijn rug ingesmeerd was stelde ik me voor en de blonde dame heette Inge en haar donkere vriendin heette Lies. Inge ging op haar strandbedje liggen en ik begon haar rug in te smeren. Het bandje van haar bovenstukje werd los gemaakt en ik smeerde lekker verder. Ik raakte ook de aanzet van haar borsten en Inge zei” Zit je nou stiekem aan m’n boobies” Ik keek haar aan en zei “ Alleen als jij het wilt” en smeerde verder. Toen ik haar billen insmeerde deed ze haar broekje tussen haar billen a la string. Ik merkte dat ze d’r benen iets van elkaar deed en zag dat er een klein vochtig plekje zichtbaar werd.

Hierna behandelde ik Lies hetzelfde maar zij deed er nog een schepje op en zei” Ik denk dat je zwembroekje iets te strak zit” Ik wist waar ze het over had en zei heel stoer” Dat komt omdat jullie een man alleen op het strand geil proberen te maken”. Dat is ook zo want wij waren al een poosje geil en zochten een excuus om contact te leggen en dat is gelukt Als we straks de zee ingaan kunnen we misschien een beetje spelen”. Ik beaamde dat dit voorstel als muziek in mijn oren klonk en na een half uurtje liepen de dames naar de zee.. Na een kwartiertje kwam Inge terug en zei” Lies wacht op je” Ik deed mijn IPod in m’n tas en liep naar het water.

Toen ik eenmaal onder water gedoken was liep Lies op me af en binnen no time voelde ik haar hand verkennend over mijn lichaam gaan. Ze wist precies wat ze zocht en enkele seconden later voelde ik haar hand mijn zwemshort in gaan en mijn half stijve piemel vast pakken. Ze trok mijn voorhuidje naar achteren en weer naar voren en zei” Jezus wat een lekker speeltje heb ik hier . Die wil ik wel eens lekker in m’n kutje voelen” Ik ging achter haar staan en deed haar boven stukje omhoog en speelde met haar dikke tieten. Door het koude water werden haar tepels al harder maar toen ik er mee speelde en er aan trok zei ze” Jij weet wat de meisjes lekker vinden “ Mijn andere hand liet ik zakken om ook in haar broekje te voelen toen ik merkte dat haar broekje al naar beneden geschoven was en ik haar kale kutje voelde. Ik gleed soepel naar binnen en voelde hoe geil deze vrouw was. Omdat haar tieten boven water uit dreigde te komen zakten we op onze knieën,



“Wil je me zo lekker neuken met die grote knots van je. Achterlangs en lekker diep en wild. Dat is wat ik wil”. Eerst werden we door een golf bijna omver gespoeld en toen voelde ik mijn eikel in haar pret paradijs schuiven. . Ze begon gelijk te kreunen en schunnige taal uit te slaan. Hierdoor zweepte ze mijn gevoelens op en ook Lies begon steeds wilder terug te stoten. Toen ik zei dat ik bijna klaar kwam zei ze spuit het in m’n geile zaadkut. Hard, diep en veel. Doe het spuit want ik kom ook. Ik voelde hoe Lies haar kut spieren aanspande en bijna gelijk kwamen we klaar. Toen ik terug trok zei Lies ik moet even wat uit m’n kutje spoelen anders plakt m’n broekje straks zo als ik weer ga zonnen. Lies bracht haar hoofd onder water en likte aan mijn nog stijve pik en zei toen ze boven water was” Ik weet zeker dat Inge straks ook mee het water in gaat want die laat deze kans niet voorbij gaan”.

Na een paar minuten liep ik ook het water uit omdat de erectie nu wat afgenomen was. Lies en Inge waren druk in gesprek en Inge zei” Ik weet zeker dat wij straks nog even het water in moeten want als ik hoor wat Lies in d’r kutje heeft gehad wil ik daar ook een deel van hebben”. We smeerden elkaar weer in en nu was het Inge die de rem er af gooide. Nadat ik haar rug en schouders ingesmeerd had moest ik haar billen insmeren. Ik begon bij haar boven benen en ging langzaam richting van haar kruisje. Ik keek om me heen en bracht één vinger in haar broekje en gelijk zei Inge” Steek em er even snel in”. Ze was zo glad en nat dat ik zonder probleem tussen haar lipjes door naar binnen schoof. “Ik wil neuken. Ga mee het water in en woon me uit “. Ik had alweer een stijve en zei dat ze vast moest gaan dat ik zo zou komen en weg was ze. Lies keek me aan en zei "Als je het lekker doet mag haar ook in d’r sterretje neuken en dat is de wens van iedere man denk ik”



Even later liep ik weer het water in en gelijk voelde ik haar iets kleinere tieten. Ze had zelf het bovenstukje laten zakken en speelde met haar harde knoppen. Ik bracht mijn hand weer onder water en ook Inge stond met haar benen wijd en haar broekje naar beneden. Mijn broek moest er snel aan geloven en ik wilde haar ook achterlangs neuken maar dat wilde Inge niet en sloeg haar benen om mij heen en ik voelde hoe ze haar kutje boven mijn eikel positioneerde en zich in één keer op mijn stijve pik liet zakken. Zo stond ik dan met Inge op mijn pik met m’n gezicht naar het strand en de armen van Inge om mijn nek. Ik speelde met haar tepels en enkele seconden later zei Inge” Ik kom ik spuit uit m’n kut” Ik voelde dat er iets gebeurde en even later verzwakte haar greep om mijn nek en liet Inge haar benen verslappen en ging voor me staan. Ze pakte m’n pik vast en zei” Wil je me ook in m’n kontje neuken met die grote vrolijkmaker van je”? Ik knikte en niet lang daarna schoof ik mijn harde pik haar darmen in. Inge gaf iedere stoot die ik gaf hard terug. Ik pakte haar klitje en speelde er mee terwijl Inge zelf met haar tepels speelde. Ze was zo strak dat ik snel klaar zou komen. Inge zei dat ze weer klaar kwam en dat ik moest voelen hoe ze de sappen uit haar kutje spoot . Gelijk kwam ze klaar en ik voelde de warme sappen uit haar kut spuiten. Nu kwam ik ook klaar en loste mijn zaad in de darmen van Inge.

Ik was leeg van de inspanning en ook Inge spoelde zich even en na een kwartiertje lagen we weer te zonnen. We wisselden telefoon nummers uit en tien minuten later verlieten deze twee vrouwen het strand . De volgende dag was het weer lekker weer en kreeg ik een appi met de vraag of het voor mij ook strand weer was. Ik moest werken en maakte de afspraak dat ik als ik vrij was naar dezelfde strand tent zou komen. Drie dagen later lag ik weer op het strand van Scheveningen en na een half uurtje kwamen Lies en Inge met twee mannen naast mij liggen. Dit waren de echtgenoten en even later werd ik in het water door Lies af getrokken. Die vertelde dat dit niet te voorzien was geweest en dat Inge straks als ik weer in het water was ook langs zou komen. Na een uurtje of twee liep ik weer het water in en Inge volgde . We spraken wat en ik voelde haar hand om mijn stijve pik. Ik heb haar even gevingerd maar meer zat er niet in. Al met al voor mij een super begin van een warme seks zomer.
Aantal keer gelezen:
1893
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)