Spannendverhaaltje.nl

Dagje fitness

-
16-08-2010
Het was een gewone donderdag middag en ik ging zoals gewoonlijk fitnessen. Bij de fittness was het vrij rustig : er waren maar 2 mannen bezig met trainen. Na een kwartier was ik de enige. 5 minuten later kwamen er 2 meisjes binnen van mijn leeftijd, 18-19 ongeveer. De een was blond normaal postuur en had grote tieten en een normale kont. De ander had lang bruin haar en had normale borsten, (maar toch wel het voormaat van m'n hand). Ze had een perfecte kont en omdat ze toevallig allebei een witte strakke trainingsbroek aanhadden kon je hun (waarschijnlijk zwarte) string duidelijk zien.
Ik voelde toch wel wat groeien in me broek omdat ik daar met die 2 meiden de enige was in de fittness, ik begon me al wat dingen te fantaseren. Maar die zouden toch nooit werkelijkheid worden (dacht ik) dus ik ging maar weer verder met m'n sit-ups. Terwijl ik daarmee bezig was kwam een van de 2 naast me liggen en begon ook sit-ups te doen. Het was die blonde. Terwijl ik daar op de grond lag voelde ik weer wat groeien. Toen ze op haar zij ging liggen (waarschijnlijk om haar zij-buikspieren te trainen) zag ze m'n bolling in me broek. Ik zag dat ze ernaar keek en ik kreeg een knalrood hoofd. Toen haar vriendin er ook nog eens naast kwan liggen kon ik 'm niet meer houden en hij stond hardstikke stijf. Ik hoorde de meiden giegelen.
Totdat een van de 2 iets dichter bij me ging liggen en ongeveer tegen me aan lag. Ik voelde haar been af en toe tegen mijn been aankomen. Haar heerlijke zachte, warme benen deden mijn paal verder opgloeien. Het werd me echt allemaal te veel en ging naar een ander apparaat om te trainen. Na een tijdje ging ik weg en ging de sauna in. Na daar inmiddels al weer een kwartier in te zitten ging de deur van kleine donkere hokje open. De 2 meiden van de fittness kwamen in hun ondergoed (ik zat daar dus naakt) binnen en kwamen naast me zitten en ik kreeg weer een harde. Maar dit keer begon de blonde spontaan aan me paal te zitten. De meiden kleede zich snel uit en legde hun lingerie op de houten saunabanken.
Eerst eraan zitten en toen pakte ze hem helemaal in haar hand en begon me zachtjes af te trekken. Terwijl zei bezig was kreeg ik een tong in me mond geduwd van het meisje met het lange bruine haar. Ze had werkelijk een hele zachte tong zoeen die ik nog nooit had geproeft. Ik droomde helemaal weg totdat ik een warme mond over m'n eikel voelde en zag dat het blonde meisje me aan het pijpen was. Terwijl ik nog steeds lekker aan het tongen was voelde ik dat ik moest komen en ik spoot haar hele mond vol maar ze slikte blijkbaar alles door. Nu was het blijkbaar mijn beurt om hun te bevredigen want het meisje waar ik me had getongd pakte mijn hand en leidde die naar haar super natte poes en ik begon haar te vingeren.
Het blonde meisje deed het zelfde met m'n anderen hand en zo zat ik tussen 2 lekkere meiden in en ze allebij te vingeren de blonde kwam vrij snel klaar door het vingeren van mij. Het meisje met bruin haar was nog niet op haar hoogte punt dus ging maar verder met likken bij haar omdat ik nu alletijd voor haar had. Het blonde meisje was nog even blijven zitten en ging toen alvast douchen. Nu ik dus alle tijd had voor het meisje met bruin haar was ik eigenlijk wel weer wat geiler en dus pakte ik haar op en tilde haar op me schoot op me paal. Ze begreep wat ze moest doen en begon als een wilde op en neer te bewegen. Ze kwan hefig klaar. Toen ik kwam spoot ik haar hele poes vol en ging haar lichaam nog even likken. Ik nam afscheid met een sappige tongzoen en kreeg haar nummer van haar mobiel maar ze heeft me helaas nooit teruggebeld.
Aantal keer gelezen:
300
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)