Spannendverhaaltje.nl

Cynthia

-
21-10-2010
“Hallo Jan,” zei ze. Ik hoefde me niet eens om te draaien wie mij zo bij mijn naam noemde, hier in de schoenenzaak waar ik werkte. Ik had die naam namelijk over herkend. “Heb je me nog iets nieuws te tonen deze week?” ging ze al vragend verder. Ondertussen stond ik tegen me zelf te zeggen, steeds maar weer. Het maakt niets uit wat ik jou laat zien, want er is maar een ding wat jij me wilt laten zien. Maar in plaats van dat luidop te verkondigen, zei ik: “Ja, hoor mevrouw. We hebben net van de week weer een nieuwe collectie binnen gekregen. Misschien zit daar iets voor u bij.”

“Toon me dan maar eens wat je hebt Jan. Ik heb zin om geld uit te geven.” “Als u een moment geduld hebt, dan zal ik het pakken. We hebben het nog niet uitgestald,” antwoordde ik en met die woorden liep ik al naar het magazijn. “Vergeet niet welk maatje ik heb, hè Jan!” riep ze me nog na. Hoe zou ik kunnen vergeten welke schoenmaat zij had. Het was dezelfde maat als die van mijn eigen lul als die keihard was en die ook altijd snel stijf werd als zij bij ons kwam winkelen.

Mevrouw de Bruin was namelijk een soort van potloodventer. Het enige verschil met dat soort mensen was, dat zij dat niet deed in een regenjas. Nee, zij ging gewoon uit winkelen op zoek naar schoenen en zo. En dan was zij altijd gekleed in een jurk, waar zij dan niets onder droeg. Nee, begrijp me nou niet verkeerd, mevrouw de Bruin was een goede klant voor ons. Ze was dan ook een trouwe bezoeker van onze winkel, waar zij een hoop geld van haar man uitgaf. En zij had altijd een hoop om uit te geven.

Haar handen waren bezaaid met diamanten en om haar nek hingen kilo’s goud om het zomaar eens te noemen. De enige klacht van mijn kant was, dat zij een soort van pik plager was. Niet zoals potloodventers probeert ze te shockeren, maar zij doet het allemaal om een man te plagen. Want iedere keer wanneer zij bij ons kwam, dan liep ik de rest van de dag rond met een stijve, waar ik dan maar niet vanaf kwam.

De eerste keer dat ik haar ontmoette was toen haar echtgenoot onze filialen kocht, zo’n twee jaar geleden. Wat zij doet is trouwens niet eens zo ongebruikelijk. Jullie moesten namelijk eens weten hoeveel rijke vrouwen, sliploos door het leven gaan. Ik denk dat het hun een extra soort van spanning geeft, doordat zij zelf heel goed weten dat ze naakt zijn onder hun jurken of veel te korte rokjes en bloesjes met van die hele diepe decolletés. Ja, want ook daar zijn ze heel vaak behaloos, want wanneer zij zich dan voorover buigen er niets te raden overbleef.

Ik wed ook dat ik in de zes jaar dat ik hier nu werkte, ik al meer poesjes en tieten heb gezien dan wie dan ook. Uitgezonderd dan een dokter. Nu, toen ik dus voor de eerste keer met haar kennismaakte, kreeg ik al een stijve van haar, die heel ongemakkelijk in mijn broek zat en nog voordat ik er achter kwam dat zij het allemaal opzettelijk deed. Ze is ongeveer een meter zeventig groot en weegt zo’n zestig kilo. Haar maten waren normaal te noemen, behalve dan haar borsten die een C cup hadden.

Haar tieten hebben ongeveer de grootte van een grapefruit en zijn stevig. Zelfs al zou zij ze niet willen showen, die dingen van haar hadden echt geen beha nodig. Haar tepels waren meestal stijf en hadden een karamelkleur. Hoe ik dat allemaal weet? Nou, wanneer je op een van die rustbankjes zat, waar zij normaal hun voeten op plaatsen en zij zich dan voorover buigen om hun schoenen te passen, dan kreeg je echt altijd van alles te zien. Uiteraard wel wanneer zij willen dat je dat ziet.

Veel van dat soort vrouwen zullen altijd zeggen, dat zij het zich niet hebben gerealiseerd. Het dan zo proberen te ontkennen, maar diep in hun harten kun je het aflezen door die geheimzinnige glimlach die dan op hun gezichten zit. Maar laten we maar weer terugkeren naar mevrouw de Bruin voordat we te ver afdwalen. De eerste keer dat ik mijn ogen op haar richtte, dacht ik even dat ik dood was gegaan en in de hemel was terechtgekomen. Ze liep niet gewoon een kamer binnen, nee ze gleed. Met lange, blonde haren die natuurlijk golfden in dat prachtige gezicht van haar en meteen zag ik al dat zij een echte blondine was. Niet zoals je dat wel eens zag bij andere klanten. Haar huid had namelijk de kleur van melk, maar heeft nou net niet die kleur om haar haren er bleek uit te laten zien.

Ik stelde me die dag netjes voor en vanaf dat moment dat zij me toen alles zo van zichzelf toonde, deed ze dat nooit bij iemand anders van het bedrijf. Ik dacht er wel eens aan om een poging bij haar te wagen, maar daar bleef het echter alleen maar bij. Een gedachte… Ik had trouwens al eerder deze ervaring opgedaan met andere vrouwen die zich op deze manier tentoonstelden en wist dan ook dat zij graag plaagden en niet de verkoper wilden plezieren en toch gedroeg zij zich heel anders. Zij was altijd vriendelijk en behulpzaam, maar zoals het gezegde luid. Eenmaal gebrand, de tweede keer verlegen.

De eerste keer dat ik haar hielp en naar haar schoenmaat vroeg, antwoordde zij: “Kijk maar even, maar ik ben er zeker van dat je al snel zult zien welke maat het is.” De jurk die zij die dag droeg was paars van kleur en paste perfect bij haar huid en was kort genoeg om me haar knieën te laten zien. Goed, ik tilde haar voet toen op, om die op te meten toen haar jurk wat verder omhoog gleed en ik meteen recht tegen haar prachtige kutje aankeek. Vervolgens keek ik omhoog, pal in haar blauwgrijze ogen en zag hoe ze naar me glimlachte. “Is er iets mis?” vroeg ze op een haast onschuldige manier. Ik keek weer snel naar beneden. “Nee…” stamelde ik. “Er is niets aan de hand.”

Oh, dat prachtige gouden driehoekje van haar en waar maar een paar lichtblonde haren die schat verborgen. Terwijl ik er weer naar staarde, zag ik dat haar kleine kittelaar zich verstijfde en dat er kleine druppels geil op haar schaamlippen verschenen. Dat deed het bij mij en ik kwam dan ook spontaan hierdoor klaar. Ik spoot een enorme zaadlading in mijn broek en het was zoveel zelfs, dat ik even bang was dat het door mijn broekspijpen weer naar buiten zou lopen. Ik excuseerde mezelf dan ook even en haastte me naar het toilet toe om me daar enigszins weer wat schoon te maken, van wat mij liters sperma leek.

Toen ik even later bij haar terugkeerde nam ik meteen wat dozen met schoenen mee, die ik voor me hield en ondertussen probeerde om mijn gedachten ergens anders op te richten. Het eerste paar dat ze aantrok ging ze niet eens staan. Ze boog zich alleen naar voren om ze te betastten en hierdoor zag ik nu ook meteen haar mooie tieten. Oh jee, dacht ik dan ook. Wat doe je me toch allemaal aan. Want we waren inmiddels nog geen tien minuten verder of ik had door haar alweer een stijve gekregen. Ik hoefde echter niet bang te zijn dat er alweer wat gebeurde, want ze zei nu: “Deze zijn goed. Ik neem ze en kom volgende week wel weer eens kijken.” Waarop ik tegen haar zei, dat ik er nu al naar uit keek en dat het een groot plezier voor me was geweest om haar te mogen helpen.

Ze kwam inderdaad die week erop weer terug en daarna kwam ze regelmatig om de vier of zes weken bij ons langs. Altijd was zij dan spiernaakt onder haar kleding. En als zij eens geen jurk of een rokje droeg, dan was dat wel een tennisbroekje met wijde pijpen en dan sloot en opende zij haar benen zo op een bepaalde manier, zodat ik dan toch wel iets van haar meest begeerde plekje op kon vangen. ’s Nachts in bed kon ik dan heerlijk fantaseren over wat ik met dat heerlijke lichaam van haar wel niet zou gaan doen, wanneer ik daarvoor de kans kreeg. Dan trok ik me lekker af en sliep daarna in. Ondertussen dan dromend over haar. Wat ik toen echter nog niet wist, was dat op een goede dag mijn dromen eindelijk waarheid zouden gaan worden.

Vandaag nu zij er dus was, vond ik het een hele vreemde dag. Ik weet niet hoe het kwam, maar ik voelde het aan mijn botten en aan mijn penis. Zij had vandaag een soort van glazige blik in haar ogen en toen zij in de stoel ging zitten, leunde ze daarbij wat naar achteren, waardoor haar achterste wat naar voren kwam. Ik nam voor haar plaats en hield haar nu een paar schoenen voor en wilde van haar weten hoe die haar bevielen. Ze glimlachte naar me en zei: “Denk je dat je me vandaag kunt helpen Jan?” Waarna zij haar benen weer naar haar stoel verplaatste en ik keek toe hoe haar jurk hierdoor wat terug gleed en zoals gebruikelijk probeerde ik meteen een glimp van haar kutje op te vangen.

Holy shit! Ze was daar nu even naakt als op haar billen, want ze had haar hele venusheuvel geschoren. Weg met die klotenbaan van me dacht ik opeens. Ik kwam er meteen recht vooruit en vertelde haar dat ik alles voor haar wilde doen, zolang ik maar van haar nectar mocht proeven. Tot mijn grote verrassing verbaasde zij me nu met haar antwoord. Want ze vertelde me dat het allemaal als een spelletje voor haar was begonnen, maar sinds het laatste jaar sinds ze mij dus bezocht was het erger geworden en wel zo dat zij iedere keer nadat ze bij ons in de winkel was geweest zij zichzelf ergens had moeten gaan vingeren. Vervolgens vertelde ze me ook doordat ik schijnbaar geen aanstalten maakte om ook maar iets met haar te beginnen en dat zij daarom door was blijven gaan met onze winkel te bezoeken. Dat wilde zij net zolang blijven doen totdat ik het uit zou gaan schreeuwen van geilheid en haar dan bruut wilde nemen. En dat kwam al zeker doordat de bult in mijn broek dat al twee jaar lang dat zo luidop verkondigde aan haar.

Ze vertelde me nu ook dat haar echtgenoot op zakenreis was en daarom had ze haar kut geschoren, speciaal voor mij. “Ik wil dat jij eens bij mij komt passen Jan, maar ditmaal niet met schoenen. Ik wil dat jij mijn kutje past en die dan eens lekker stevig gaat vullen.” Ik zou straks misschien wel eens zonder werk kunnen zijn, maar hiervoor was ik klaar. Waarop ik haar te kennen gaf dat zij maar naar huis moest gaan en dat ik dan in minder dan een uur bij haar zou zijn. Daarna ging ik naar mijn chef en vertelde hem dat ik me niet lekker voelde en dat ik naar huis ging. Mijn chef zei: “Ja, je ziet er zeker niet florissant uit. Ga maar naar huis en dan zie ik je morgen wel weer.”

In een sneltreinvaart doorkruiste ik de stad en nadat ik mijn auto wat verderop geparkeerd had, liep ik haar huis toe. Het was een enorm huis, met zeker wel twintig kamers. Ik sloop om het huis heen naar de achterkant, zoals wij dat eerder hadden afgesproken en vond haar languit naast het zwembad liggend met de kleinste bikini aan, die je maar kon bedenken. “Mevrouw de Bruin,” zei ik vormelijk, niet wetend of zij zich intussen had bedacht. “Mijn naam is Cynthia,” zei ze. “Ik denk dat als wij minnaars worden. Wij elkaar dan maar beter bij onze namen kunnen noemen, vind je ook niet?” “Hallo Cynthia,” zei ik nu dan ook en liep op haar toe en kuste haar. Heel zacht en teder eerst en toen vol passie, die maanden van lust hadden gecreëerd. De tijd voor een onschuldig spelletje tussen ons was voorbij en wij hadden dan ook niets om over te praten.

Ik maakte nu de bandjes van haar bikini los en voor de eerste keer kon ik even later haar hele lichaam bewonderen, waarvan ik tot nu toe alleen nog maar wat delen had kunnen zien. Ik deed dan ook even een stap terug om het allemaal eens goed in me op te nemen. Die zachte omtrekken van haar prachtige lichaam, haar zwellende borsten en uiteindelijk die sierlijke bult van haar venusheuvel. Ik vond dat het nu tijd werd voor wat actie.

Ik dook op mijn knieën voor haar en begon die frisse, pas geschoren kut van haar te zoenen. Ik streelde hem met mijn tong en lippen. Ik knabbelde er aan met mijn tanden en bij iedere haal van mijn tong, spreidde zij haar benen steeds verder en verder uit elkaar. Ook begon ze nu te kreunen en ik proefde haar nectar, die nu vloeiend over mijn tong sproeide, zodat ik mijn greep om haar kittelaar moest verstevigen en er nog harder aan begon te zuigen. “Oh ja,” kreunde ze en meteen ook explodeerde ze. Mijn hele gezicht daarbij met haar sappen overspoelend en toen stortte ze bovenop me ineen.

Ik liet haar langzaam naar de grond toe zakken op de handdoek, waarop zij eerder gelegen had en scheurde toen de kleren haast van mijn lichaam af en met een stijve, zoals ik die nog nooit tevoren had gehad, liet ik even later mijn trillende lul haar nog schokkende kut binnenglijden. Ik was vastbesloten om me in haar leeg te spuiten, maar zij was me alweer voor en terwijl zij opnieuw klaarkwam, beet ze in mijn schouders om haar kreten van extase te smoren. Voor elke stoot die ik in haar plaatste, stootte zij even hard terug en kwam nog twee keer klaar, voordat ik haar met zoveel zaad vulde, dat mijn lul er gewoon weer door uitgedreven werd.

Daarna lagen wij in een innige omarming verstrengeld voor een vrij lange tijd en toen gaf ze ons beiden een zet, waardoor wij in het water vielen. De volgende vier uur, brachten wij in en buiten het zwembad door. In het zwembad hield ik haar dat ik weer haar kutje kon likken en haar zo ook nog een keertje kon neuken. Zij speelde zelfs voor duikbootje met mijn lul bij tijd en wijle en dook daarbij dan onder water om mijn pik af te zuigen.

We neukten in het zwembad en daarbuiten, in elke denkbare positie die maar mogelijk was voor haar en mij, totdat we totaal uitgeneukt waren. Toen vielen we, elkaar intussen heerlijk knuffelend in slaap en werden pas ver na middernacht weer wakker.

Haar echtgenoot is zeker nog een kleine tien dagen weg en ik had gelukkig nog wat vakantiedagen. Want Cynthia heeft me gevraagd of ik die niet met haar wilde doorbrengen. Ik wist niets te bedenken wat me meer plezier kon doen. Ik denk dan ook dat ik een heerlijke vakantie zal hebben. Het leek er namelijk op dat Cynthia en ik perfect bij elkaar passen.
Aantal keer gelezen:
948
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)