Spannendverhaaltje.nl

cv monteur

-
21-10-2010
Dit verhaal is echt gebeurt en heb het nooit los kunnen laten en nu ben ik eindelijk zover om het te vertellen.als ik er weer aan denk....
Ik ben een goed uitziende vrouw met goede volle borsten en een goed figuur en 48 jaar, getrouwd. mijn sexleven stelt de laatste jaren niet zo veel meer voor en enkele keer kom ik klaar bij mijn man maar meestal moet ik alles zelf doen, je leest weleens wat over vrouwen die dan wat anders zoeken maar ja zo'n typ ben ik niet.

Zo'n 5 maanden geleden het was een mooie lente dag was ik eindelijk eens een dag alleen thuis.man werken en de kinderen ook.Lekker rustig aan een douche pakken en doordat het lekker weer was trok ik even wat makkelijks aan,een ruime joggingbroek ,geen slipje, doe ik nooit als ik zo thuis in een joggingbroek uit de douche kom, en een makkelijk ruim shirt. Eerst even de was afhalen op zolderals de bel gaat. he wat nu,mopper ik maar dan schiet het mij te binnen dat vandaag de cv een onderhoudsbeurt krijgt. O ja dat is waar ook, ik naar beneden voor de deur staat een leuke donkere jongen groot en knap .Goedemorgen mevrouw ik kom voor de cv. Kom verder zeg ik en we gaan naar boven. Hij gaat bij de cv staan en begint met z'n werk en ik ben weer met de was bezig .Toevallig hangen er een heleboel strings van mijn dochters aan de lijn.Zo draag u die hoor ik ineens..nee die zijn van mijn meiden zeg ik daar ben ik te oud voor hoor lach ik . Ik ga verder en moet wat rekken omdat de achterste stukken in het hoekje boven het trapgat hangen en ik voorover moet rekken over de reling als hij ineens achter mij staat en de wasmand tussen mijn enkels zet en zijn arm op mijn rug zodat ik niet overeind kan komen. he wat is dat ,laat me zeg ik verscrikt ik kan geen kant op ik voel een hand op mijn kontje, niet doen zeg ik laat me los ben je al klaar met je werk. Hij zegt niets en streelt mijn kontje heel zacht en ik voel zijn vingers die wat zoeken...je draagt geen strings zeg je net nee je draagt helemaal niets!!Shit dat is waar ook ik heb nog niets aan.Zijn vingers strelen door en hij draait zo met z'n hand dat mijn broek langzaam afzakt.
ik sta hulpeloos mijn benen uitelkaar doordat die mand ertussen staat en een grote arm over mijn rug en nu een broek die langzaam afzakt en nu mijn kontje niet meer bedekt. met een vinger is hij nu bij mijn bilnaad en dat is nu juist 1 van mijn gevoelige plekjes en ik voel me warm worden, ik wil het niet maar gebeurt hij haalt z'n vinger nu van boven iets verder naar beneden en ik voel me al wat vochtig worden en kan een zucht niet binnen houden.hij laat nu de arm op mijn rug los en trekt me weer recht op en zie dat mijn tepels hard geworden zijn door mijn shirt heen met allebei de handen begint hij langzaam mijn volle borsten te strelen en mijn tepels te verwennen met z'n vingers oh wat zalig , en ik voel me helemaal week worden wat is dit lekker ,mijn shirt gaat uit en nu die grote handen op mijn blote borsten ik sta in brand mijn tepels zijn echt keihard met 1 hand glijt hij nu naar mijn kutje ik tintel al voordat hij mijn klitje raakt en opdat moment kreun ik z'n vinger gaat verder en ik hoor het soppen zo nat ben ik , en zo nat ben ik in jaren niet geweest , wat is dit goed.
Hij pakt mijn hand en we lopen naar mijn slaapkamer, hij legt me op bed en streelt me en gaat met z'n mond naar beneden op het moment datz'n tong mijn kutje aanraakt kom ik al gillend klaar, ik drijf! hij is nu zijn broek aan het los maken en daarkomt een grote zwarte pik uit ongeloofelijk het is dus waar wat ze zeggen .Hij duwt hem in 1 keer naar binnen ik gil van genot zo'n paal in me wat heerlijk al snel kom ik weer en nu wil ik dat ook wel eens proeven ik pak die gigant en ga voor het eerst iemand pijpen want dat vind mijn man maar niets. Langzaam neem ik hem in mijn mond en zuig en lik als of het een lolly is ,o wat is dit zalig wat heb ik al een hoop gemist. Ineens voel ik wat meer schokken en haal hem uit mijn mond, hij komt klaar in mijn gezicht,allemachtig wat een hoeveelheid daar kom ik bijna weer door.
Hij staat op trekt zijn broek weer aan en zegt zo, ik geloof dat u dat eens nodig had, en gaat weg.Ik ben heel de dag van slag geweest, ben onder de douche gestapt en me bij de gedachte aan het voorval weer gevingerd en ben keer op keer klaar gekomen
S'avonds toen mijn man thuis was moet hij wel wat gemerkt hebben want bij elke aanraking van hem moest ik al licht kreunen, we hadden zelfs voor ons doen goede sex.

Nu na dit verhaal verteld te hebben zit ik hier toch weer met een vinger in mijn slipje en moet nu gaan .
Aantal keer gelezen:
931
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)