Spannendverhaaltje.nl

Controle

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Reppie meer verhalen van Reppie Als je 8 jaar getrouwd bent en 3 kinderen hebt, dan gebeurt het dat je liefdesleven is een soort van sleur raakt, de sex vind alleen nog maar plaats in de slaapkamer en gaat niet veel verder dan een paar standjes. Bij ons (Richard en Esther, 36 en 34) is het niet anders.
Ik (Richard) heb de laatste maanden sterk de behoefte om ons seksleven een nieuwe impuls te geven………
Het is bijna 3 april (dan ben ik jarig) en IK wil eindelijk eens kunnen bepalen wat we gaan doen en hoe we het doen….ik wil dat Esther zich totaal overgeeft aan mij.
Tijdens het dagelijkse televisiekijken vraagt Esther “wat wil je dit jaar voor je verjaardag?”, “dat weet je wel!”zeg ik “ik wil dat je 24 alles doet wat ik je vraag”, het blijft lang stil, maar dan zeg ze tot mijn grote verbazing “OK is speel je spelletje mee, ik doe alles wat je me vraagt”, dit antwoord had ik zeker niet verwacht omdat ik al zo vaak had voorgesteld.
De dagen voor 3 april merk ik dat Esther wat zenuwachtig is en probeert te achterhalen wat ik zoal ga vragen aan haar…
En dan is het 3 april… ik ben al vroeg wakker en ben bloedgeil door alle plannetjes die in mijn hoofd ronddwalen, deze plannen zijn eigenlijk heel gewoon, maar het gevoel van de controle maakt me zo geil. Heel voorzichtig zak ik in bed af onder Esther’s dekbed en daal af richting haar poesje, ik wil haar heerlijk wakker laten worden. Voorzichtig doe ik haar benen iets uit elkaar…ze zucht een beetje, maar word nog niet wakker, heel voorzichtig ga ik met mijn hoofd tussen haar benen liggen en ruik haar heerlijke kutje, voorzichtig doe ik met 1 vinger haar string opzij en steek mijn tong uit en begin heel zachtjes haar heerlijk kutje te likken. Esther kreunt zachtjes en begint langzaam wakker te worden “aaahhh,oooeh o wat doe je?” ik zeg niks, maar lik lekker verder langs haar lipjes en voel haar steeds natter worden, heel langzaam ga ik omhoog naar haar lekkere klitje en draai er rondjes omheen (heel zacht en heel gevoelig), Esther begint met haar heupen te draaien en steeds harder te kreunen, ik pak haar tepels vast tussen mijn vingers en begin er zachtjes aan te trekken en rond te draaien, oooooooohhhhhhh Esther word helemaal gek van geiligheid in zit op het randje, nog heel even…..aaaaauuuuuuuuuuhhhhhhh Ze komt klaar met een enorm orgasme, ze gooit haar heupen omhoog en kreunt keihard.
Na een paar minuten draaien en kreunen komt Esther weer een beetje bij haar positieven, ik heb naar haar prachtige gezicht liggen kijken, wat is het toch mooi om een vrouw zo klaar te zien komen.
“Goede morgen schatje heb je genoten?” vraag ik haar, “o je bent geweldig lieverd dit moeten we vaker doen, kom en stop die lekker pik snel in mijn kutje ik wil meer…” zegt ze, “nee schatje vandaag is mijn dag ik bepaal wat er gebeurt en hoe het gebeurt” een geile kreun ontsnapt uit haar mond “ooooohhh maar ik wil je zo graag in me voelen”, “je mag mijn lekker pik in je mondje nemen en me heel zachtjes en teder klaar pijpen” (normaal mag ik nooit in haar mondje klaarkomen, maar vandaag gaat dit zeker gebeuren), ze gooit het dekbed van me af en gaat tussen mijn benen zitten en begint mijn ballen te kussen en gaat langzaam omhoog naar mijn pik die keihard omhoog wijst, langzaam gaat ze met haar tongetje over mijn eikel, mijn god wat kan ze lekker teasen, ze kijkt me diep in mijn ogen aan als ze mijn pik heel langzaam in haar mondje laat verdwijnen oooooohhhhwwww wat is dit lekker, langzaam beweegt ze haar hoofd op en neer en laat mijn pik af en toe uit haar mondje schieten, ik voel me in de zevende hemel en weet dat het niet lang meer gaat duren (ik benieuwd of ze me werkelijk in haar mondje laat komen) oooo jaaa, “ga door”kreun ik, even stopt ze “niet in mijn mond komen hoor!”, “jawel schat ga door ik wil je mond volspuiten” ze kijkt even geschrokken, maar beseft dan welke afspraak we hebben gemaakt en zegt “ok kom maar lekker in mijn mondje, spuit je maar helemaal leeg” en begint me weer zalig te pijpen, dit wordt me teveel en ik voel het zaad opkomen, o wat lekker, dit wil ik al zo lang…..
Met een grote schreeuw spuit ik de ene na de andere lading in haar mondje, ik hoor haar kreunen en voel het zaad over mijn ballen lopen, het is teveel om in haar mond te houden.
O wat is dit heerlijk, wat heb ik hier naar verlangt…..”rustig aan schatje, hij is nu heel gevoelig” ze wil stoppen, maar dat wil ik nog niet, ze mag hem weer lekker hard maken “lekker op sabbelen schatje, dan kan ik je daarna lekker neuken..”ze neemt mijn pik weer in haar mond en laat haar lipjes heel zachtjes en langzaam over mijn pik glijden, wat kan ze dit toch geweldig. “nu op je knieën schatje” zeg ik haar en zet mijn eikel tegen haar lekker natte lipjes, mijn eikel is weer lekker groot geworden door haar heerlijke pijpwerk, en dan duw ik met een grote stoot mijn pik in haar kutje, wow wat voelt dit strak aan…..met lange halen neuk ik Esther van achteren, het liefst zou ik haar ook in haar kontje willen neuken nu, maar dat wil ze nu zeker niet, wie weet een andere keer. Dan ga ik naar achteren zitten met mijn billen tegen mijn hakken, Esther zakt mee naar achteren, ze weet wat ik nu wil.
Esther neemt het ritme nu over en zorgt er voor dat mijn pik net niet uit haar kutje schiet, dan zakt ze heel langzaam een klein beetje naar beneden onder mijn eikel, dit stimuleert zo enorm dat ik het niet lang uit hou en pak haar heupen beet en stoot met grote kracht naar voren zodat ik tot aan de wortel in haar zit ooooaaaahhhh, ik blijf met lange halen en hoog tempo stoten en voel dat ik klaar ga komen oooo aaaaa met grote harde stralen spuit ik haar kutje vol….
Dat is nog eens wakker worden.
Willen jullie weten hoe de rest van de dag ging? Laat het me weten.
Reppie(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar reppie73@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
664
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)