Spannendverhaaltje.nl

Contrast

-
16-08-2010
Jij en ik lopen als twee onbekenden midden in Amsterdam. Zodra je langs loopt grijp ik je beet en neem je mee naar mijn busje dat op een parkeerplaats staat geparkeerd. Je sputtert wel tegen, maar alleen naar buiten toe. Diep van binnen ben je blij dat iemand eindelijk begrijpt wat je wil en je wordt er al nat van. Terwijl jouw heerlijke sappen beginnen te vloeien en je schaamlippen opzwellen, krijg je van mij een blinddoek om en til ik je achterin de bus. Met de touwen die al klaar lagen in de bus bind ik je vast. De touwen zitten net iets strakker dan lekker is, maar de pijn lijkt je nog geiler te maken.
De hele spanning van de afgelopen minuten die eigenlijk een seconde leken hebben ook bij mij de stoppen verder door laten slaan. Ik ruk je kleding van je lijf en daarbij kras ik je huid aan alle kanten open. Terwijl ik mijn broek open rits en mijn 20 cm keihard vlees tevoorschijn haal kijk ik nog eens goed naar hoe je daar op die vuile bodem van de bus ligt. Je jurkje hangt nog half over je lijf en van je lingerie is al helmaal niets meer terug te zien. Dan kan ik mezelf niet meer tegenhouden en ga ik door de knieen. Toch enigzins geschrokken kijk je me aan en terwijl je probeert zo onschuldig mogelijk te kijken zie ik je geile alter ego me zaadvragend aankijken. Je maakt je klaar om hard en direct door mij doorboord te worden, maar net op het moment dat je mijn brute entree verwacht voel je niets meer dan mijn eikel die zich heel rustig tussen je wijd openstaande schaamlippen nestelt.
Als een pas geboren varkentje lijkt hij beschutting te zoeken in de warme vochtige omgeving van jouw prachtige kutje. Langszaam trek ik nu terug en als een veer haal ik mijn lul langs jouw clit, omhoog en omlaag....omhoog en omlaag. Teder en zachthandig drijf ik je tot waanzin. Diep van binnen wil je dat ik je neem, dat ik je als een hoer berijd en je als een verkrachter bruut doorboor. Maar deze tederheid, deze zachte prachtige behandeling die je nu van me krijgt is eigenlijk nog mooier. Die spanning die we hadden opgebouwd, die op knappen staande spanning tussen de jager en zijn prooi, die vindt zijn climax in de anticlimax. Langzaam wordt de spanning in je lichaam te groot voor je geest en met je je helemaal overgeven aan die warme staaf die dan weer over je venusheuvel glijdt en dan weer heeeeel voorzichtig en heeel ondiep alleen maar lijkt te kijken of je schammlippen nog wel open kunnen.
Je zicht verglijdt langzaam en je hoort geen enkel geluid meer behalve je eigen gesteun. Je probeerd je met alle macht tegen me aan te drukken om de druk op je clit te verhogen en jouw climax te mogen bereiken, maar je kan je niet bewegen. Er zit geen rek in de touwen en je bloed al waar ze aan je lichaam zitten. Maar dan lijkt het dan toch oz ver te zijn, zou je dan eindellijk mogen komen en zou je dan het einde van de spanningsboog mogen zien, die pot met goud vinden die nog groter is dan die aan het einde van de regenboog? Precies op dat moment houdt het op, de staaf verdwijnt en je vochitge clitje verschrikt onder de koude lucht die er langs waait. Na een pauze die een eeuwigheid leek te duren voel je met je zevende zintuig weer iets naderen, een rilling van blijdschap loopt door je lichaam.
Dan opeens komt de klap, de pijn die je niet verwacht had. Opeens drukt er een keiharde paal tegen je zachte poortje en beukt tot aan zijn wortel in de diepste plekjes van je lichaam en je ziel. De pijn loopt door tot in je ziel. Nu voel je wat macht is, nu voel je wat verlangen met je kan doen. Als een bezetene ga ik nu in je tekeer, als een brute beer misbruik ik je prachtige lichaam. Handen, nee klauwen vergrijpen zich aan je borsten, en meer. De klauwen van dit monster maken diepe krassen in je lijf, in de bescherming van je ziel, terwijl die altijd beukende staaf een pijnscheut tot diep in je ziel veroorzaakt. Maar dan slaat je gevoel om. Door dat heerlijke contrast tussen tedere passie en brute macht gaat den spanningsboog nog verder omhoog, wordt de trap naar de climax per tientallen treden per stoot hoger.
Je begint te schokken over je hele lichaam, het begint in je tenen, die je vanwege de afknelling bij je enkels al zeker een half uur niet meer gevoeld hebt. Het trekt door je benen naar boven maar lijkt je kutje over te slaan. Jouw warme vrouwelijkheid moet nog even wachten, zelf nu nog. Eerst is je bovenlichaam aan de beurt. Terwijl de klauwen nog steeds op je in haken en het monster zelf ook begint te steunen en te happen naar lucht, loopt er een electriciteit door je heen, de vonken lijken van je tepels af te springen, als de tanden van deze bruut erin, nee er haar doorheen bijten. Dan, als een donderslag bij heldere hemel, is je climax bereikt. Van het ene op het andere moment van een totale spanning naar een totale ontspanning.
De spieren, diezelfde spieren die door het vlees van een man bruut worden opgerekt, proberen nu deze staaf te melken, als een gek gaan ze te keer en jouw pulserende kutspieren proberen mijn paal te breken. Als een moezon lopen je klieren leeg. Het warme vocht maakt de poort naar jouw verboden tuin zo glad als....zo glad als het vocht zelf. Nog nooit heb je zo'n orgasme gehad, het lijkt wel een achtbaan. Terwijl ik bruut in je blijf stoten, nog harder en nog dieper dan je ooit voor mogelijk had gehouden, beleef jij de ene top na de andere, er lijkt geen eind te komen aan deze ketting van climaxen. Maar dan opeens merk je dat ook ik het niet meer houden kan, met drie laatste felle en diepe stoten probeer ik tevergeefs nog dieper in jou te komen.
Maar dan is ook voor mij de spannigsboog te groot geworden en geef ik me helemaal over aan de melkende beweging van jouw schaamspieren. Vanuit mijn ballen voel je de stralen op je af komen, het lijkt wel alsof je ze tegen je baarmoederwand hoort kletsen. Het warme zaad dat je opvult, als ware je een emmer onder een op knappen staande koe. Wit en warm sroomt het jouw binnen. Volledig uitgeput draait het voor ons beider ogen en als een doodgeschoten beer val ik bovenop je. Ik vergeet je zelfs los te maken, maar dat vind je niet eens erg. Je vindt het eigenlijk wel prettig die herinnering aan het ruwe, het harde. Dat zorgt ervoor dat de zachte droom waar je nu langzaam in glijdt nog zachter lijkt. Je zegt tegen jezelf dat je moet onthouden, dat enkel en alleen maar door het contrast met de pijn het genot van een man zo groot kan zijn.
Aantal keer gelezen:
685
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)