Spannendverhaaltje.nl

Compensatie

-
21-10-2010
22 jaar geleden werkte ik in de Directie der Wegen van het Ministerie van Openbare Werken te Gent. Omwille van mijn visuele handicap en mijn grote mond werd ik soms uitgesloten van recepties of feestjes in het kantoor.
Mijn chef was een jonge dame van ongeveer 28 jaar. Ze had pikzwart haar. Ze was erg klein, had niet al te grote borsten en mooie billen. 2 jaar later verliet ik de dienst en belandde te Brussel.
Een half jaar na mijn professionele verhuis Naarden Belgische hoofdstad belde Leona me op. Ze wenste me een gelukkige verjaardag. Ik had het kunnen weten: de dame had mijn hulp nodig.Ze had niet minder dan 50.000 BEF nodig. Of ik haar die som wilde lenen. Eerst wilde ik weigeren. Maar al gauw kreeg ik een duivels plan: ik zou haar die som lenen, tegen bepaalde voorwaarden, die ik op papier gezet had. Ik had er nog een voorwaarde bij gedaan, die ik niet op papier geschreven had. Men wist immers nooit of haar ventje dit document onder ogen kreeg.
Om 11 uur arriveerde Leona bij mij thuis. Na elkaar omhelsd te hebben, handelden we de zaken af. Ik liet haar het document met de schuldbekentenis tekenen.
Na afhandeling van deze zaak deelde ik haar mee: "Het spijt me Leona, maar er is nog een zeer belangrijke voorwaarde, die u eerst moet vervullen, eer u het geld krijgt;"
"Welke is die voorwaarde, Sloef," wilde ze weten.
"Ge moet u volledig uitkleden," was mijn antwoord.
"Moet dat, Sloef?" reageerde ze angstig.
"Dat moet Leona, eerder krijgt ge de centen niet," bevestigde ik.
Ik wilde wel eens zien of ze werkelijk die som nodig had. Als dat niet zo was, zou ze zeker mijn flat verlaten zonder geld.
Eerst kwamen er waterlanders. Al gauw zag ik haar handen naar de rand van haar truitje gaan en het kledingstuk uittrekken, gevolgd door de lange spijkerbroek, beha en klein slipje. Zo gauw ze zich van haar kleren ontdaan had, volgde ik haar voorbeeld. Wanneer we allebei in ons blootje stonden, nam ik haar in haar zij en trok haar tegen me aan, er wel voor zorgend dat haar poesje tegen mijn stijf geworden paal wreef. Nu onze naakte lichamen zich tegen elkaar genesteld hadden, werd ik erg opgewonden. Mijn stijve staaf boorde zich tussen haar billen, net niet in haar grotje. Ik nam haar beide borsten en bewerkte de tepels.Dit keurde ze goed door te kreunen en te hijgen. We gingen naar de slaapkamer, waar we op mijn eenpersoonsbed gingen liggen. Ik nam haar buik met haar kleine navel, onderbuik en schaamheuvel onder handen. Ondertussen masseerde Leona mij ballen. Leona nam mijn stijve jongeheer in haar mond en pijpte hem, dat het een aard gaf. Ja, Leona had duidelijk zin gekregen in het spelletje sex. Ik vroeg haar zich op haar buik te leggen. Ik zette me op haar billen, net tegen haar kontje, zodat dit goed tussen mijn open billen stak. Mijn penis duwde ik in de gleuf tussen haar beide hespen en wreef hem op en neer. Na enkele minuten kreeg ik mijn orgasme en spoot mijn stijve het sperma over haar rug. Met mijn onderlijf wreef ik het zaad over haar rug uit. De vertoning sloten we af met een flinke vrijpartij. Ik vroeg: "Leona, mag mijn jongeheer bij u naar binnen?"
"Zeker Sloefje, spuit me maar eens goed vol," stemde ze toe.
Ze zette zich op mijn onderbuik en leidde mijn zwaard in haar schede. Als dat in orde was, bereed ze me, tot ik sterretjes zag. Ondertussen ondersteunde ik haar borsten. Ik hield haar tepels tussen mijn wijs- en middenvingers geklemd en speelden er mee. Het spektakel werd begeleid door een symfonie van gehijg en gekreun, dat al gauw over ging in geroep van Leona. Ongeveer tegelijk kwamen we klaar. Onder de douche wasten we elkaar, waarbij we vooral elkaars intieme delen verwenden. Terug in de kleren nodigde Leona me uit de innerlijke mens te versterken in een hamburgertent in het Gentse stadscentrum. Terug thuis overhandigde ik haar de cheque. Een maand later had Leona het geld reeds teruggestort op mijn rekening. Dit onderonsje was het begin van een nieuwe vriendschap.
Aantal keer gelezen:
841
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)