Spannendverhaaltje.nl

Claire, de geile stagiaire

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Ik ben bijna 40, vrijgezel, hard werkend en ik neuk geregeld met het vrouwelijk schoon. Maar deze dames waren altijd maximaal 15 jaar jonger of 10 jaar ouder. Nu schaam ik me dood, want ik heb me vanochtend onder douche staan aftrekken bij de gedachte dat ik de nieuwe jonge stagiaire, die qua leeftijd mijn dochter had kunnen zijn, bij mij op kantoor had staan neuken. Mijn dikke klodders sperma kwamen tegen de douchedeur en dropen langzaam naar beneden. Deze stagiaire, Claire, is 19 jaar jong. Clair is niet slank en niet dik (maatje 42), maar heeft geweldige rondingen. Mmmmmm. Claire heeft een donkere huidskleur en heeft amandel vormige bruine ogen waar ze zwoel mee kijkt. Ze is ongeveer 175 cm lang, ze heeft echt heerlijke dikke tieten (F-cup) en een enorme sexy uitstraling.
Mijn baas heeft mij aangewezen om haar de weg binnen het bedrijf te wijzen. Ook moest ik haar begeleiden met haar stage opdracht. Ze moest een SWOT analyse van het bedrijf maken. Normaal gesproken ben ik 4 dagen per week of op de zaak of naar de klant en een dag werk ik thuis. De komende 3 dagen zou Claire met mee gaan om informatie te vergaren bij mijn klanten. Strak in het pak stapte ik de eerste dag in de auto en reed naar een hotel in Deventer, in de buurt van de MC Donalds, waar ik haar zou op pikken. Toen ik daar aan kwam stond ze al te wachten. Haar aanblik benam me mijn adem. Ze had een mantelpakje aan. Het jasje zat strak om haar bovenlijf. Haar voluptueuze boezem puilde boven het jasje uit. Het rokje kwam tot haar knieën. Haar gevormde kuiten werden nog extra geaccentueerd door haar pumps. Het was net niet hoerig, maar wel zeer sexy. Ze stapte in met een vrolijk “hallo”. Een zweem van een lekker luchtje bereikte mijn neus. Haar tas zette ze voor haar neer en keek me aan. “Waar gaan we heen vandaag” vroeg ze. Ik antwoordde dat we naar 3 klanten in de buurt van Arnhem gingen. Ik bedacht welke klanten ik vandaag tegenover me zou hebben zitten. Het waren alle drie dames. Gelukkig geen mannen, want die zouden alleen maar naar Claire kijken en niet naar mijn verhaal luisteren. We spraken over het bedrijf en ze maakte aantekeningen. Het was druk onderweg en ene file naar de andere doemde voor ons op. Zo duurde de rit erg lang. Voor de aantekeningen moest ze geregeld in haar tas duiken. Schriftje hier en papiertje daar. Door al die bewegingen schoof haar rokje steeds verder naar boven. Af en toe probeerde ze het rokje weer goed te doen.
Omdat haar rokje iedere keer weer omhoog schoof gaf ze de moed op. Zo kon naar haar heerlijke dijen gluren. Het rokje schoof zo ver omhoog dat ik haar rode slipje kon zien. Haar geurtje, tieten, slipje en dijen zorgden er voor dat mijn pik lichtjes begon te steigeren. Helaas kwamen we bij de eerste klant. Dit bezoek duurde een ruim een uur en Claire had een hoop aantekeningen gemaakt. Toen we weer in de auto zaten en naar de volgende klant reden vertelde ze dat ze dit een nuttig bezoek voor haar verslag vond. Ik hoorde wat ze zei, maar luisterde niet echt. Haar rokje zat weer hoog en het rode slipje lonkte. Geile gedachten gingen door mijn hoofd. Nog nooit had ik een donker gekleurde vrouw geneukt en was benieuwd hoe haar kutje, tieten en tepels er uit zagen. Mijn groeiende pik zocht zich een weg in mijn short, maar kon deze niet vinden. Op een gegeven moment zat ik zeer ongemakkelijk in de autostoel. Ik bewoog wat me met mijn onderlichaam om mijn lul een stukje te helpen met het vinden van de juiste weg. Claire vroeg of ik ergens last van had en ik antwoordde dat ik wat last van mijn rug had en dat ik een goede positie zocht. In eens schoot mijn lul in een gunstige positie en ik zuchtte van verlichting. Mijn kloppende eikel duwde tegen het elastiek van mijn short. Na ongeveer een kwartiertje rijden kwamen we bij de volgende klant. Toen het gesprek met deze klant was afgelopen, werden we door de klant uitgenodigd om in hun kantine een broodje te eten. Dat sloegen we niet af. De klant en ik zaten naast elkaar en Claire zat tegen over me. Op mijn bord lagen twee bolletjes en aan de overkant van de tafel staken twee bolletjes boven het jasje uit. Vanaf het moment dat ik vandaag van huis weg reed tot en met deze lunch voelde ik een geile spanning. Dit sloeg door in een kinderlijke daad. Ik liet mijn servet vallen. Natuurlijk ging ik hem oprapen. Met mijn hoofd onder de tafel raapte ik het servet op en keek richting het kruis van Claire. Ze zat met gesloten benen en ik zag geen ruk tot dat ze ging verzitten. Ze opende haar benen en ik keek tot aan de hemelpoort. Het rode slipje was een stringetje. Ik zag het draadje tussen haar billen verdwijnen. Ze sloot haar benen weer. Dit alles gebeurde in een fractie, maar het was al genoeg om een stijve te krijgen. Een paar seconde later was ik weer met mijn hoofd boven tafel en deed als of alles normaal was.
Na de lunch stapten we wederom in de auto en reden richting Oosterbeek naar mijn derde en laatste klant van de dag. Claire keek me met die zwoele blik aan en zei dat ze weer veel informatie had gehoord. Tijdens de rit bespraken we de vorige bezoeken en analyseerden de informatie die ze tot nu gehoord had. Claire veranderde van onderwerp en zei dat ze wilde dat ze het rokje niet aangedaan had, want het rokje zat te iets te krap om haar dijen en het kroop continue omhoog. Terwijl ze dat zei keek ze me met een twinkelende ondeugende blik aan. Omdat ik toch al geil was zei ik voor de grap (was niet voor de grap, maar serieus) dat ze het rokje wel uit mocht doen. Ze zei dat ze dat niet kon maken. Ik ging er op door en zei dat ze hem ook verder omhoog kon schuiven. Ze keek me aandachtig aan. We reden Oosterbeek binnen en een paar minuten later stonden we bij de klant in het kantoor. Dit gesprek duurde maar een half uur, want de klant had weinig tijd. Ik baalde als een stekker, want ik wilde nog veel meer bespreken. Zo zaten we veel eerder dan gepland weer in de auto. Aangezien ik alles op afspraak moet doen, zat er niks anders op dan Claire weer naar het hotel in Deventer te brengen. We zaten een minuut of tien in de auto toen Claire wat heen en weer begon te bewegen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat ze haar rokje omhoog had geschoven. Haar rode string zag ik duidelijk. Ik keek naar rechts en Claire keek me aan. Vervolgens daalde mijn blik richting haar kruis en zag dat het stringetje transparant was. Een klein toefje schaamhaar was zichtbaar. Ze fluisterde dat ze me erg leuk vond en dat ze geil was. Ze had niet voor niets haar benen van elkaar gedaan toen ik mijn servetje opraapte.
Ik legde mijn hand op haar kruis, maar Claire duwde mijn hand weg en zei dat ik twee handen aan het stuur moest houden. Haar rechterhand ging tussen haar benen en ze trok het stringetje naar rechts. Met haar linkerhand wreef ze over haar bijna zwarte schaamlippen. Een vinger verdween vervolgens tussen haar lipjes. Haar vinger ging rap in en uit haar gleuf. Toen ik een vrachtwagen inhaalde werd er luid geclaxonneerd. Claire zat zich zo ongegeneerd te vingeren, dat iedere chauffeur haar het kon zien doen. Ik zag haar vingers nog sneller gaan en hoorde de soppende geluiden die haar vinger in haar kut maakte. Mijn neuklat kon in mijn short geen kant op en ik stak mijn hand in mijn broek om hem recht overeind te zetten. Kreunend vingerde zij zich naar een hoogtepunt. Met een luide gil kwam ze klaar. Terwijl ze klaar kwam haalde ze haar vinger uit haar natte lekkende kut en deed haar hand onder haar verkrampende roompot Op die manier kon ze haar geil opvangen. Nadat ze klaargekomen was deed ze haar hand naar mond. Een sliertje geil verbond haar hand met haar schaamlippen en toen haar hand verder omhoog ging, brak deze verbinding. Nog nahijgend van het klaar komen dronk ze haar hand leeg en likte hem vervolgens schoon. Ik ging met mijn hand langs haar natte gleuf, wreef er een paar keer over heen en bracht mijn hand naar mijn neus en mond. De zoete geur van haar geil bedwelmde mij en vervolgens likte ik mijn hand schoon. Mmmmm zo lekker! Omdat Clair met het omhoog geschoven rokje en met het naar rechts getrokken stringetje zo bleef zitten kon ik de hele terugweg naar haar venusheuvel en lipjes kijken.
Bij knooppunt Beekbergen had ik een idee en vroeg aan Claire of ze met me mee naar huis wilde gaan. Dat wilde ze niet, want ze had haar spulletjes (make up, kleding, e.d.) niet bij zich. Dus ik bracht haar naar het hotel in Deventer. Toen ze haar string en rokje goed had gedaan gaven we elkaar drie kussen op de wang en zeiden tot morgen. Ze liet me met een bikkel harde pik en een natte plek op de bijrijderstoel in de auto achter. Heupwiegend en uitdagend liep ze het hotel in. Toen ik naar mijn huis reed en aan mijn hand rook (mmmm lekker) baalde ik dat ik haar niet achterna was gelopen. Eenmaal thuis liep ik naar boven en trok als een gek mijn kleren uit Daarna ging ik naar de badkamer om aan mijn sjakie te sjorren. Ik zag haar kut en soppende vingers voor me. Haar borsten die boven haar jasje uitpuilden stonden mij nog duidelijk voor ogen. Mijn lul was erg gevoelig en mijn eikel gleed kloppende door mijn hand. Het voorvocht stroomde uit mijn pisgaatje. Ik ging op mijn tenen staan, duwde mijn pik naar beneden en richtte mijn dikke paarse eikel richting de wastafel. Na nog een paar keer rukken spoten er verscheidene dikke stralen sperma uit mijn pik. Het zaad kwam met kracht tegen het porselein. Er stroomde nog wat witte room over mijn vingers. Deze vingers stak ik in mijn mond en likte ze schoon. De zachte substantie smaakte zilt. Ik draaide de kraan open en waste mijn handen en mijn halfslappe pik. De kraan liet ik nog even lopen om mijn zaad door het putje te spoelen. Het was etenstijd geworden en ik piepte het restantje nasi van gisteren op. Toen ik klaar was met eten opende ik mijn laptop om nog wat te gaan werken. Ik had een mailtje van Claire gekregen. Daarin stond dat ze morgen ging uitchecken en dat ze met haar koffer op me zou wachten. De geile gedachten gingen direct door me hoofd en mijn pik richtte zich weer op. Ik stortte me op mijn werk. Om 11 uur deed ik de laptop dicht en ging naar bed. Ik haalde een koude natte washand door mijn gezicht en poetste mijn tanden. Even later lag ik naakt in bed. Ik speelde nog wat met mijn kloten en stijve pik met de gedachte dat morgenavond Claire in mijn huisje zou zijn. Uiteindelijk viel ik in slaap.
De volgende ochtend haalde ik haar op. Inderdaad, daar stond ze met een koffer op me te wachten. Ze zag er weer heerlijk uit. Haar haren had ze opgestoken en haar naturelle gezicht lachte me toe. Ze had een blouse en een lange pantalon aan. De knoopjes van haar blouse hielden met moeite de lekkere borsten in bedwang. Haar tieten drukten haar bh door haar blouse heen. Hierdoor zag ik dat het een kanten bh was. Ik stapte uit en ze begroette me weer met een vrolijk “hallo”.Ik deed haar spullen in de kofferbak en we stapten in. Nauwelijks zat ik of ik kreeg een zoen recht op mijn mond. De toon was gezet. We reden weg en ze begon direct te kwebbelen. Toen we de snelweg richting Amersfoort opreden legde ze haar hand op mijn kruis en wreef er over. Mijn neuklat begon te steigeren. Ze zei dat ze het gisteren zo geil had gevonden dat ze zich gisteravond, op haar hotelkamer, nog een keer had liggen vingeren. Ik kon niet achterblijven en vertelde dat ik direct bij thuiskomst me zelf had staan af trekken. Ook vertelde ik hoe mijn sperma in de wastafel belandde. Nog steeds wreef ze over mijn kruis. Ze opende mijn rits, trok de rand van mijn short naar beneden en pakte mijn stijve lul vast. Een rilling ging door me heen toen ze met haar zachte warme hand mijn pik vast pakte. Ze zorgde er voor dat ie mooi recht stond en deed vervolgens mijn short goed en mijn rits dicht. “Mmmmm, wat een lekkere grote pik heb je! Die past wel hoor!” fluisterde ze verhit. Geil wreef ze over mijn kruis. “Geile pestkop” zei ik tegen haar en probeerde me op de weg te focussen. Ze maakte een paar knoopjes van haar blouse los en liet me even kijken. Door de kanten bh heen, zag ik twee zwarte enorme tepelhoven. In het midden van deze zwarte schijven priemden twee harde tepels naar voren. “Mmmmm erg fijn” zei ik tegen haar. “Tieten gezien, blouseje dicht” was haar wederwoord. Mijn pik stond kloppend in mijn broek. “Bestemming bereikt” zei mijn navigatie systeem op een gegeven moment en ik parkeerde mijn auto. Voordat we uit de auto stapten, drukte ik mijn mond op de hare en gaf haar een langzame tongzoen. Kreunend kwamen onze lippen weer van elkaar en we keken elkaar geil aan. Maar helaas, er was werk aan de winkel. Die gedachte zorgde er voor dat mijn pik wat slonk en dat ik zonder problemen bij de klant naar binnen kon. Ik liep naast Claire richting het kantoor van mijn klant en zag dat haar tepels nog steeds fier vooruit stonden. Toen ik mijn klant de hand gaf, stelde ik direct Claire voor. Deze man bekeek Claire van top tot teen. Zijn blik bleef wat langer gericht op haar F-cup. “Erg fijn kennis te maken” zei hij met een brede grijns. Ik deed erg goede zaken en ik denk dat Claire niet alleen zijn lusten had aangewakkerd, maar ook zijn kooplust. Toen we weer in de auto zaten, zei ik tegen Claire dat ik hem een vies mannetje vond. Dat vond zij ook.
Zo gingen we vandaag de klanten af. Iedere keer dat we weer in de auto zaten geilden we elkaar op. Ik kreeg een pijnlijk gevoel bij mijn zak van de bijna ondraagbare geile spanning. Dan staat mijn lul weer stijf en dan moet ie weer slap worden anders loop ik met een dikke bobbel in mijn broek bij mijn klanten naar binnen. Claire maakte me deze dag helemaal gek van geilheid. Voordat we uitstapten om bij de laatste klant naar binnen te gaan vertelde ze me dat zij haar kut kon ruiken. Mijn gefriemel aan haar kruis en borsten maakte haar heet, zeer heet. Ze had de hele tijd met een natte pruim in de auto en bij de klanten gezeten. Ik bukte me en drukte mijn neus tegen haar kruis. Een heerlijke zoetige geile lucht drong via mijn neus bij mij naar binnen. Mijn gevoel zei dat ik haar nu moest nemen, maar mijn verstand (helaas) vertelde me dat ik de laatste klant moest bezoeken. Na een uiterst lucratieve deal stapten we in de auto om naar mijn huis te rijden.
We zaten nog maar net in de auto en we konden onze handen niet van elkaar af houden. Tijdens het rijden opende ze mijn rits en stopte ze haar hand in mijn short. Ze trok me zachtjes af. Ik duwde mijn hand tussen haar dijen, die ze zo wijd mogelijk deed. Ik duwde mijn vingers hard tegen haar poesje, drukte de stof van haar broek tussen haar dikke schaamlippen en voelde hoe haar kruis natter en natter werd. Met haar ogen dicht hing ze iets onderuit gezakt in de bijrijderstoel. Ze trok me nog steeds af. Ik moest uiterst mijn best doen om de auto op de weg te houden. Ik zei met tegenzin dat ze moest stoppen, want ik kon me niet meer goed concentreren. Zelf haalde ik mijn hand tussen haar benen vandaan. Ik gaf wat meer gas en reed zo snel mogelijk naar mijn huisje. Bij mijn huis gekomen, stapten we uit en haalden we onze spullen uit de kofferbak.
Ik deed de voordeur open en we gingen naar binnen. Ik mikte mijn en haar spullen in de hoek, deed de deur dicht en kuste haar hard op haar lippen. Ze opende haar mond en ik vond haar tong. Tijdens het tongen maakte ik haar blouse en bh los. Mijn handen gingen verder naar beneden en op de tast maakte ik haar broek los. Ik maakte me los van haar mond en stroopte haar broek en zwarte string in een beweging richting haar enkels. Ze stapte uit haar pumps, broek en string. Ik kleedde me zelf uit en mijn pik stond stijf omhoog. Ik drukte me tegen haar aan en duwde mijn tong weer in haar mond. Ik pakte met mijn handen haar heerlijke ronde billen en drukte zo mijn pik stevig tegen haar lekkere lijf. Haar tepels prikten in mijn borst. Ik liet haar op de trap zitten en spreidde haar benen. Voorzichtig pakte ik haar zwarte schaamlippen vast en trok deze uit elkaar. Ik keek in een fantastische rose neukgrot. Ik zette mijn mond op haar kut en stak mijn tong diep in haar natte poes. Ik neukte haar met mijn tong en zo te horen beviel haar het erg goed. Ze kreunde hard dat ik door moest gaan. Haar handen duwden mijn hoofd en dus mijn mond steviger op haar openstaande kut. Ik rukte me los van haar schaamlippen en haalde diep adem. Claire duwde mij direct weer richting haar rose genotsgleuf. Ze rook heerlijk en haar sappen parelden langs haar dikke negerschaamlippen. Ik likte het weg en zocht met mijn tanden haar klit. Zachtjes knabbelde ik aan haar kittelaar. “Jaaaa, mmmmm, ga doooooor, lekkerrrrr” riep ze uit. Ik draaide een paar achtjes om haar klitje om daarna haar weer met mijn tong te neuken. “Jaaaa, ik koooom, oooh, jaaaaa, ik kom nuuuuu” kermde ze. Ik stopte 2 vingers in haar kut en voelde haar kut samen trekken.
Haar geil stroomde uit haar openstaande neukgrot. Terwijl ze nog lag bij te komen richtte ik me op en plaatste mijn dikke eikel tegen haar zeiknatte neukopening. In een keer gleed ik bij haar naar binnen en pompte als een bezetene me zelf naar een climax. “Ooh, jaaaa, ik ga je vol spuiten, mmmmmm, oooooh wat heb je een lekkere kut” riep ik uit. “Spuit op mijn tieten, lekker ding” riep ze. Ik haalde mijn lul uit haar natte kut en richtte mijn spuit op haar grote borsten. Mijn hand flitste over mijn gladde dikke eikel tot dat ik moest komen. Zwaar hijgend hield ik mijn hand stil. “Mmmmm, jaaaa, ik kooom” hijgde ik en bij het laatste woord spoot ik mijn zaad over haar heen. Er zat zo veel kracht achter dat de eerste twee stralen op haar gezicht kwamen. De volgende stralen kwamen op haar lekkere borsten. Ze ging recht op zitten en nam mijn schokkende pik in haar mond en zoog de rest van mijn zaad in haar heerlijke bekkie. Toen er geen sperma meer uit pik te melken was, keek ze naar het sperma op haar lichaam. Ze wreef mijn room over haar hele romp. Haar buik en tieten glommen van mijn geil. Ze stond op en keek in de spiegel en zag daar nog klodders sperma zitten. Ze ging voor me staan en vroeg of ik haar gezicht schoon wilde likken. Ik drukte mijn tong op haar gezicht en ik likte mijn eigen zaad op. Toen ik daarmee klaar was, gaven we elkaar een tongzoen. Toen we een beetje waren gekalmeerd, pakte ik haar spullen en liep er mee naar boven.
Toen ik de koffer op mijn kamer had neer gelegd, ging ik op bed liggen en keek naar het overheerlijke negerinnen lijf. Haar tieten hingen zwaar naar beneden en de grote tepelhoven keken mij aan. Ze bukte en maakte de koffer open. Haar borsten bungelden heerlijk heen en weer en haar tepels wezen naar de vloer. Na enig gerommel in de koffer ging ze recht opstaan en hield ze een dildo omhoog. Ze legde de dildo naast me neer, kroop bij mij op bed en ging met haar kut op mijn mond zitten. Haar vochtige opening bedekte mijn mond. Ze begon met haar onderlijf over mijn mond te schuren. Kreunend ging ze met haar mond naar mijn slappe pik. Haar sap liep in mijn mond. Jezus, wat is zij geil. Haar geil smaakt heerlijk. Ik duwde haar billen omhoog en pakte de dildo. Zonder aankondiging duwde ik hem in een keer diep in haar neukgleuf. Ik keek hoe ik de dildo in en uit schoof. Jammerend van geilheid bewerkte zij mijn pik en zak. Er kwam weer wat leven in mijn pik en hij werd in haar mond langzaam stijf. De dikke dildo zat nu zo goed als helemaal in haar soppende poes. Haar geil bleef uit haar opening lekken. Ze zoog mijn stijve pik diep in haar mond. Ik voelde haar lippen tegen mijn buik aan. Ze had nu een 19 cm lange en 5 cm brede pik geheel in haar mond. Ik voelde haar huig langs mijn eikel gaan. De dildo haalde ik met een soppend geluid uit haar kut. Haar kleine schaamlippen puilden tussen haar dikke grote schaamlippen uit. Prachtig!! Ik duwde haar van me af, zette haar op handen en knieen op het bed en wel zo dat haar kont over de rand van het bed stak. Ik ging er achter staan en duwde mijn lid langzaam diep in haar. Ik zag haar tieten hangen.
Terwijl ik haar lekker diep neukte spuugde ik een klodder speeksel op haar sterretje. Met de dildo smeerde ik het speeksel uit. Weer een klodder speeksel spuugde ik op haar sterretje. Nu duwde ik de dildo zachtjes tegen haar sterretje. Ik ging met mijn neuklat steeds sneller pompen en haar tieten gingen sneller heen en weer. Ik duwde de dildo wat harder op het sterretje en in een keer schoot de top van de dildo langs haar sluitspier. “Mmmmm, jaaaaaaaa, lekkerrrrr” kreunde ze. Ik hield mijn lul diep in haar kut en concentreerde me op de dildo. Ik zag de dildo steeds dieper in haar kontje verdwijnen. Ik duwde nu de dildo in zijn geheel in haar dikke ronde kont. Claire trilde van genot. Met mijn hand hield ik de dildo diep in haar kont en begon met mijn neukstaaf in haar kut te pompen. Het tussenwandje tussen haar kut en anus was de enige afscheiding tussen mijn pik en de dildo. Met mijn eikel voelde ik de geribbelde dildo in haar anus zitten. Wild beukte ik mijn pik in haar. Ik wisselde het af door mijn pik stil te houden en de dildo vervolgens hard in haar reet te pompen. Haar kolossen van tieten schudden hard heen en weer en kletsten tegen haar buik en gezicht. “Jaaaaa, wat een lekkere neukbeurt, gebruik me, jaaaaa, ooooooh” kermde ze luidruchtig. Ik haalde mijn pik uit haar kut, maar liet de dildo zitten. Ik draaide haar om en liet haar mijn paal pijpen. Ik rijkte met een hand naar haar kont en pompte de dildo in haar ronde reet. Kreunend slokte ze mijn lul in zijn geheel naar binnen. Met de andere hand drukte ik haar hoofd zo ver mogelijk naar mijn buik. Kokhalzend liet ze mijn pik uit haar mond schieten. Haar speeksel hing aan mijn pik en ballen. Weer duwde ik mijn staaf in haar mond en gebruikte haar mond als kut. Voor de tweede keer liet ze mijn pik uit mond schieten. Nog meer speeksel droop van mijn paal. Ik draaide haar nog een keer om, haalde met een plop de dildo uit haar kont. Haar sterretje bleef openstaan. Ik twijfelde geen moment en propte in een keer mijn harde pik in haar reet. Omdat mijn paal lekker nat was glibberde hij gemakkelijk in en uit haar anus. De dildo duwde ik in haar kut en neukte haar ook met de dildo. Ze gilde het uit. “Jaaaaaaa, ik koooooom”. Op het moment dat ze het zei, gutste het geil uit haar kut. Trillend op haar knieën bleef ze mijn lul in haar kont ontvangen. Ook ik stond op springen en kondigde mijn zaadlozing aan. Mijn zak spande zich en het zaad borrelde richting mijn paarse dikke eikel. Kreunend spoot ik mijn sperma diep in haar darmen. Het bleef maar komen. Toen ik uiteindelijk mijn kloten geleegd had haalde ik de dildo uit haar kut en mijn lul uit reet. Haar beide openingen bleven open staan. Ze liet zich voorover vallen en ik ging er naast liggen. “Oh kut zeg, wat ben jij een geil lekker ding” zei ik tegen haar. Als antwoord kreeg ik een tongzoen. Daarna zei ze tevreden:”Gelukkig ben jij net zo geil”. Zo vielen we in slaap en werden om een paar uur later wakker. Een hongerig gevoel bekroop me. Het was nu 8 uur in de avond en we hadden nog niets gegeten. We gingen ons even wassen, trokken beide een t-shirt aan. Daarna stapte Claire in een schone string en ik deed een short aan.
We liepen naar beneden ik keek in de koelkast. Ik had nog een paar verschillende kant en klaar maaltijden liggen. We kozen de babi pangang en om 9 uur hingen we vol gegeten en voldaan in de bank. Ik stond op en liep naar de koelkast en pakte er een fles rose uit. Toen ik weer in de kamer kwam bekeek ik haar nog een keer goed. Haar borsten hingen naar buiten en ik zag haar tepels duidelijk zitten. Omdat ze met de benen wijd zat zag ik dat haar string tussen haar schaamlippen zat. Haar grote zwarte schaamlippen waren goed zichtbaar. Mijn pik beroerde zich, maar hij was nog niet aan volgende neukbeurt toe. Toen de fles leeg was stapten we naar boven, want morgen moesten we weer naar mijn klanten. Nadat we onze tanden geschrobd hadden, ploften we naast elkaar naakt in bed en vielen in slaap. Ik werd wakker plotseling wakker. Hoorde ik wat? Ik luisterde aandachtig, maar hoorde toch niks. Misschien was het geluid van een dicht slaande autoportier.
Ik keek naar Claire en zag haar heerlijk slapen. Ze lag op haar zij met haar rug naar me toe en had haar benen hoog opgetrokken. Omdat ik niet meer kon slapen, ging ik zo op bed zitten dat ik naar haar kut kon kijken. Haar kutje was “gesloten” en zag haar kleine schaamlippen nog net tussen haar grote schaamlippen zitten. Mijn lul groeide snel en ik hielp hem een handje. Ondertussen keek ik op de wekker en ik zag dat het 5 uur in de ochtend was. Ik stond op en ging naast het bed staan en keek naar het geile koppie van Claire. Mijn blik gleed naar haar tieten die op de matras hingen. Ik meette met mijn duim en wijsvinger hoe groot haar tepelhoven waren. Ik hield mijn vingers iets van haar huid af, zodat ze niet wakker zou worden. Ik schatte dat ze zo’n 7 cm in doorsnee waren. Haren tepels staken van nature iets uit haar tepelhoven. Ik bleef aan mijn paal sjorren en duwde mijn pik zo ver mogelijk naar beneden. Dat vind ik zo’n geil gezicht als mijn eikel dikker en paarser wordt. Mijn eikel begint dan heerlijk te kloppen en mijn aders op mijn pik worden dikker. Ik bleef trekken en het voorvocht kwam te voorschijn. Mijn voorhuid verspreidde het voorvocht over mijn eikel. Gladder en gladder werd mijn eikel. Het soppend geluidje dat de combinatie van het rukken en het voorvocht veroorzaakte, maakte mij nog geiler. Ik wisselde van hand en bleef me zelf bevredigen, totdat Claire zich bewoog. Ik schrok van de plotselinge beweging en stopte met rukken. Ze draaide zich op haar rug en sliep verder. Haar tieten gleden elk treiterend langzaam naar een kant. Ik keek naar haar mollige buik en liet mijn ogen over lichaam dwalen. Haar kleine toefje schaamhaar op haar venusheuvel, was net zo zwart als haar tepelhoven en schaamlippen. Ondertussen had ik het aftrekken weer hervat. Direct stroomde er weer een druppel voorvocht uit mijn eikel. Met mijn andere hand kneep ik in mijn zak. Mijn zak spande zich om mijn kloten als voorbereiding op een zaadlozing. Ik rukte sneller en sneller en ik begon steeds luider te hijgen. Het sperma zocht zich een weg naar buiten. Ik hield het niet meer en zette een been naast Claire op het bed en de andere liet ik naast het bed staan. Van deze beweging werd Claire wakker. Ze deed haar ogen open en het eerste wat ze zag was mijn dikke pik. Luid kreunend spoot ik mijn zak leeg. Vele stralen room spoot ik over haar heen. Er lagen klodders op haar tieten, buik, venusheuvel en gezicht. Verbaasd keek ze me aan. Deze verbazing duurde niet lang en ze ging recht op zitten om lul schoon te likken. Toen ze daar mee klaar was, duwde ze me op mijn rug en zei gemaakt boos: “Je zo maar op mij aftrekken he? Hiervoor krijg je straf.
Ze ging wijdbeens boven me staan en begon haar zelf op te geilen. Ik zag haar kut en als ik verder omhoog keek zag ik haar tieten bungelen. Ook mijn sperma zag ik nog steeds op haar huid kleven. Ze gleed met haar vingers over haar schaamlippen. Langzaam ging ze met een vinger tussen haar lippen. Ze ging niet in haar kut maar wreef tussen haar geile pikzwarte schaamlippen. Na een minuutje of zo duwde ze een vinger heel langzaam in haar poesje. Ze haalde hem er weer uit en zag hoe die vinger glom van haar kutsap. Twee vingers gingen er in en ze begon steeds sneller te pompen. Ze haalde de twee vingers er weer uit en smeerde haar vocht over haar schaamlippen. Een derde vinger ging er bij en weer flitste haar vingers in en uit haar neukgrot. Weer trok ze haar vingers uit haar kut en smeerde nog een keer haar geil op haar lippen. Haar lippen glommen me tegemoet en ik zag dat haar poesje mooi open stond. Het roze van haar grotje was een mooi contrast met haar huidskleur. Ze draaide zich om en nu keek ik naar haar billen. Van deze kant had ik ook een heel mooi zicht op hoe ze haar vingers weer in haar kutje bracht. Vlug pompte ze haar vingers hijgend een enige tijd in haar roompotje. Ze bukte voorover, haalde haar 3 vingers uit haar kut. Deze verving ze door haar hand. Met haar vingers tegen elkaar drukte ze haar slanke hand verrekte langzaam bij haar naar binnen. Ik zag hoe haar schaamlippen zich om haar hand heen spanden.
Tussen haar benen door zag ik haar grote borsten heen en weer slingeren en haar verwilderde geile blik mij aan kijken. Toen haar hand met een harde gil er helemaal in gleed bewoog ze haar hand op en neer. Luid kreunend riep ze dat ze ging komen. “Jaaaaaa, mmmmm, ik koooom”. Ze bewoog haar hand snel en toen ze klaar kwam bleef ze pompen. Haar geil stroomde met kracht uit haar kut en omdat ze zo hard bleef pompen spetterde haar geil alle kanten op. Jammerend van geilheid bleef ze pompen om haar climax zo lang mogelijk te rekken. Haar geil spetterde dus in het rond en kwam op mijn benen en buik terecht. Uitgeput viel ze met haar handen naar voren en haar benen wijd op haar buik op bed. Maar door deze masturbatie stond mijn pik weer volle op oorlogssterkte. Ik ging op haar rug en billen liggen en schoof mijn pik in haar ver openstaande neukgleuf. Met mijn lul in haar kut, legde ik mijn linker been links en mijn rechtbeen rechts van de benen van Claire en duwde haar benen tegen elkaar. Hierdoor voelde haar druipende kut heerlijk nauw. Ik kwam er nu niet zo diep in, maar het voelde heerlijk. “Oeffffff, niet weerrrrrrr, mmmmmm, jaaaaa, oooh wat ben ik gevoelig, neuk me geile beer, spuit me vol” kreunde ze. Mijn pik was nog zo gevoelig dat ik na een minuutje mijn zak met een schreeuw verder leeg maakte. Moe, maar voldaan lagen onze zweterige en plakkerige lichamen op elkaar. Ik rolde van haar af en zag dat het bijna 6 uur was. We besloten om op te staan en te gaan douchen.
Na het ontbijt gingen we weer keurig gekleed naar mijn klanten. De hele dag had ik last van mijn gevoelige pik. Deze dag deed zelfs de eerste keer plassen zeer. En Claire, die liep de hele dag met O-benen. Maar niet heus. Maar een gevoelige kut had ze wel. Na een leuke, omzetrijke en rustige dag zette ik haar laat in de middag in Deventer op de trein. Op het perron gaven we elkaar een kus en zeiden: “Tot volgende week op kantoor.” Het is verder bij deze geile dagen gebleven en onze relatie bleef verder puur zakelijk. Ondanks dat ze mijn dochter had kunnen zijn, had ik geen greintje spijt.
Aantal keer gelezen:
728
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)