Spannendverhaaltje.nl

Cindy: Hoe ik een sletje werd

-
16-08-2010
Ik deed mijn ogen open en keek om me heen. De kamer waar ik lag was duister, maar ik voelde meteen dat ik alleen was. Langzaam werd mijn beeld scherp en herinnerde ik me weer waar ik was. Ik lag in het bed van Judith, de Personeelsmanager van mijn werk. Ik dacht terug aan gisteravond en aan wat er allemaal was gebeurd en glimlachte in mezelf. Eigenlijk kende ik Judith helemaal niet zo goed. Ze werkte dus op het kantoor waar ik receptioniste ben. Ik schatte haar ergens tussen de dertig en vijfendertig en ze zag er goed uit. Goed figuur, altijd mooie, dure kleding aan. Ik had haar één keer gesproken bij een korte introductie training toen ik hier bijna drie maanden geleden begon te werken. We spraken elkaar nauwelijks totdat, ongeveer een maand geleden, mijn vriendje Michael het uitmaakte. Ze kwam me op een middag snikkend op de gang tegen en vroeg me wat er aan de hand was. Ik luchtte me hart bij haar en vanaf toen vroeg ze me altijd hoe het er nu mee ging wanneer we elkaar tegenkwamen. We konden leuk met elkaar kletsen en we spraken af dat ik een keer bij haar zou komen eten.
Ik had moeite met het vinden van haar huis. Ze woonde dan wel ruim, maar het was behoorlijk afgelegen. Judith begroette me en liet me binnen. Ze zag er goed uit, een beetje overdressed misschien voor een etentje met een collega. Best hip ook. Een zwart rokje, dat niet heel kort was, maar wel met een split over haar rechterbeen bijna tot aan haar kruis. Erop droeg ze een glimmend rood, strak shirtje met een hele diepe v-hals, zodat een gewaagd decolleté zichtbaar werd. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik had namelijk zelf een oude spijkerbroek en een paar hippe nike’s aangetrokken. Lekker casual, omdat ik de hele week al in een mantelpakje rond moet lopen. Judith scheen het niet erg te vinden of liet het in elk geval niet blijken. Judith had heerlijk gekookt en we zaten bijna de hele avond te praten over mijn ex-vriendje en wat een eikel het was en ondertussen zagen we al bijna de bodem van onze tweede fles rode wijn. Ik voelde me al behoorlijk licht in m’n hoofd en Judith stelde voor om van tafel te gaan en lekker op de bank te gaan hangen en verder te kletsen. We ploften allebei neer op de bank en daarbij schoof Judith haar rokje open en ik schrok me dood.
Ik keek recht tegen haar kutje aan!! “Oh ja, zei Judith een beetje lacherig, ik heb geen slipje aan. Heb ik nooit onder een rokje hoor, dat is zo’n lelijk gezicht”. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen, maar Judith deed of het de normaalste zaak van de wereld was. “Heb jij het wel eens met een vrouw gedaan?”,vroeg ze. “Ehh.. nouweh, nee”. “Zou je dat niet spannend vinden dan?” Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik kon niet helder denken door alle wijn die we al op hadden en ik werd gewoon totaal overvallen door deze onverwachte wending in ons gesprek. Ik kon mijn ogen niet meer van haar kutje afhouden toen ze zichzelf zachtjes begon te strelen. “Wil je zien hoe ik klaar kom?”, vroeg ze terwijl ze verder onderuit zakte. Eén been sloeg ze over de leuning van de bank, terwijl ze haar andere been op de grond zette. “Nou? Wil je zien hoe ik mezelf klaarvinger?” “Ja”, fluisterde ik zachtjes. Ik wilde het zien! Ik had nog nooit een andere vrouw zien klaarkomen. Ik had zelfs nog nooit een poesje van zo dichtbij gezien. Ze had haar lipjes kaalgeschoren en bovenop had ze een keurig klein driehoekje van schaamhaar. “Wat? , vroeg ze, “ik hoorde je niet?” “Ja, ik wil het zien”, zei ik nu iets harder.
Ik zag dat ze begon te glimlachen en haar vingers begonnen ijverig te werken. Twee vingers gleden haar poesje binnen en met de wijsvinger van haar andere hand draaide ze langzaam rondjes om haar kittelaar. Aan de geile blik in haar ogen was te zien dat ze het vreselijk naar haar zin had. Ze begon te kreunen. Haar vingers gleden sneller in en uit haar natte spleetje en haar klitje schoot steeds sneller onder haar wijsvinger heen en weer. Steeds harder kreunde ze. Ze begon te schokken en te kermen en ik zag dat haar pupillen zich een seconde vernauwden op het moment dat ze klaarkwam. Wat was dat een geil gezicht zeg, nu wilde ik ook klaarkomen. Judith kwam overeind. “En, hoe vond je het om naar me te kijken?” Nog voordat ik antwoord kon geven haalde ze haar vingers uit haar poesje en stak ze onder mijn neus. “Proef maar”, zei ze en stak haar vingers vrijwel onmiddellijk in m’n mond. Ik proefde haar sappen, het smaakte een beetje zoutig. Ik kon het haast niet geloven, ik was gewoon het geil van een andere vrouw van haar vingers aan het aflikken!! “Ja, daar ben je geil van geworden hè schatje!”, zei Judith, “nu is het jouw beurt om klaar te komen!”. “Zal ik je lekker likken?” Jeez, kijken naar een vrouw terwijl ze zichzelf vingert is één ding, maar gelikt worden dat was een heel ander verhaal.
Wat dacht ze wel niet? Dat ik een lesbo was ofzo? Judith zag dat ik van haar was geschrokken en begon met een geil stemmetje op me in te praten. Over hoe lekker ik het zou vinden en dat ze zag dat ik enorm geil was en dat het ons geheimpje zou zijn. Dat ik enorm geil was, daar had ze wel gelijk in. Ik had sinds het uit was met Michael geen sex gehad en mijn lichaam verlangde vreselijk naar een geile neukpartij. En het was heerlijk om naar Judith te kijken terwijl ze zo met zichzelf bezig was. Misschien had ze wel gelijk. Ik kon het toch gewoon een keer proberen met een meisje. Niemand hoefde erachter te komen. Judith trok me mee naar haar slaapkamer. Ze kleedde me uit en duwde me op bed. “Doe je benen maar lekker wijd”, zei ze. Judith begon me zachtjes te likken en ik was in een roes. Ik voelde hoe ze op m’n lipjes sabbelde en haar tong door m’n gleufje heen bewoog. Zachtjes bewoog haar tong tussen m’n lipjes door en begon langzaam cirkels rond mijn klitje te trekken. Het was heerlijk, nog nooit had iemand met zoveel plezier aan mijn vruchtje gesabbeld. Nog nooit was ik zo heerlijk gelikt.
Ik vroeg me af of het kwam doordat Judith een vrouw was en dus feilloos wist waar ze de gevoeligste plekjes kon vinden. Steeds kleiner werden de cirkeltjes, maar telkens werd mijn klitje net niet beroerd door Judith’s hete tongetje. Tot groot genoegen van Judith begon ik mijn onderlichaam te bewegen in de hoop dat haar tong op mijn opgezwollen kittelaartje terecht zou komen. “Ahh toe”, smeekte ik zachtjes, “lik me daar eens”. “Je wil dat ik je geile knopje lik he?”, vroeg Judith uitdagend. “Jaaahh, lik m’n klitje”, zuchtte ik, “alsjeblieft lik m’n klitje”. Bijna onmiddellijk voelde ik hoe ze zachtjes tegen m’n kittelaar begon te blazen en vervolgens heel voorzichtig met het puntje van haar tong kleine tikjes er tegenaan gaf. Oh wat gemeen, ze maakte me helemaal gek. Mijn hele lichaam hunkerde naar een verlossend orgasme, maar op deze manier kon ik dat gewoon niet bereiken. Waarom nam ze m’n klit niet tussen haar lippen om er op te zuigen, waarom liet ze me niet gewoon klaarkomen terwijl ik het zo nodig had. “Ahh toe, harder alsjeblieft, zuig op m’n klitje”. “Je bent wel een geil sletje hoor, dit had ik nooit van jou verwacht”, zei ze terwijl ze met een vinger m’n geile knopje zachtjes begon te strelen.
Veel te zacht om klaar te komen, maar hard genoeg om me ongegeneerd te laten kronkelen en kreunen. “Ohh laat me komen alsjeblieft, Judith, maak me klaar”, riep ik uit. Mijn gezicht was verwrongen van geilheid, mijn hele lichaam tintelde en tot genoegen van Judith begon ik in mijn eigen tepels te knijpen. Het kon me echt allemaal niks meer schelen, het enige dat mij te doen stond was klaarkomen! “Nou nou, je bent er wel aan toe hè? Kijk eens hoe heet je bent. En hoe nat. Ik wil je wel klaar laten komen hoor, maar daar moet natuurlijk wel wat tegenover staan.” “Maakt niet uit, ik doe alles voor je. Maar laat me nou lekker komen, … alsjeblieft”, ik smeekte haar om verlossing. “Alles?”vroeg Judith pesterig terwijl ze een tikje tegen m’n klit gaf, waardoor een golf van genot door mijn lijf heen schoot. “ALLES!!”, riep ik uit. “Ok, ik laat je klaarkomen als jij beloofd dat je van nu af aan mijn sletje bent en alles doet wat ik zeg.
En dat je vanaf nu alleen nog maar klaarkomt met MIJN toestemming!!” Haar sletje zijn?? Alleen maar klaarkomen met haar toestemming? Waar heeft ze het over??? Ik wilde omhoog komen om te protesteren, maar op dat moment voelde ik hoe ze aan weerskanten van mijn klit een vinger plaatste en mijn klitje heen en weer liet schokken. Ik werd gek! “Jaaah”, hoorde ik mezelf roepen, “jaahh ik ben jouw geile sletje, ik doe alles wat je wilt”. En op hetzelfde moment voelde ik hoe ze ook haar lippen over m’n knopje heen sloot terwijl haar vingers nog sneller heen en weer schoten. Ik hapte naar adem toen ik de eerste golf van een geweldig orgasme vanuit m’n hete poesje door m’n lijf voelde schieten. Ik lag te schokken en te kreunen en er leek geen einde aan te komen. Toen ik weer een beetje bij begon te komen liet ze me alleen achter op haar bed. M’n benen lagen nog gespreid, maar ik was te uitgeput om ze bij elkaar te doen.
Nagenietend sloot ik mijn ogen en viel in slaap. Terwijl ik terugdacht aan wat me gisteravond was overkomen, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen; sex hebben met een vrouw. En ik had al helemáál niet gedacht dat ik er zo van zou genieten. Eigenlijk schaamde ik me er een beetje voor dat ik me zo had laten gaan. Maar een maand lang zonder sex had me behoorlijk hitsig gemaakt en nou ja, wat gaf het ook eigenlijk. Ik had gewoon een beetje geëxperimenteerd. Het was een éénmalige uitspatting en zoals Judith al zei, het was ons geheimpje. Keer op keer draaide de gebeurtenissen van gisteravond zich als een film in mijn hoofd af en begon ik alweer aardig heet te worden. Ik liet mijn handen over m’n lichaam glijden. Kneedde mijn borsten en kneep even in mijn tepels om vervolgens snel af te zakken naar mijn poesje. Ik was alweer nat! Ik dacht aan de tong van Judith en begon mezelf vurig te vingeren. Lekker snel. Twee vingers in en uit m’n kutje. Eén vinger over m’n genotsknobbeltje.
Ik trok mijn knieën op en m’n benen schokte in de lucht. Het was een kwestie van seconden voordat mijn orgasme volledige controle over mijn lichaam zou hebben. Ik stootte een kreet uit en op dat moment ging de deur open en kwam Judith binnen. Het moet ongetwijfeld een vreselijk geil gezicht geweest zijn om mij zo aan te treffen; mijn rug gekromd, benen schokkend in de lucht, handen tussen m’n benen, vingers glimmend van het vocht terwijl ik op mijn onderlip beet van genot. Ik schrok me natuurlijk dood, had helemaal niet verwacht dat ze binnen zou komen. Ik had me compleet laten gaan met de herinneringen van afgelopen nacht. Ik keek haar een beetje schaapachtig aan en mompelde iets over hoe lekker het was gisteren en dat ik nu naar huis moest gaan terwijl ik overeind probeerde te krabbelen. “Naar huis gaan?, zei ze, “ik dacht het niet!!” Haar stem klonk koud, bitchy zeg maar. “Ik dacht dat wij gisteren iets hadden afgesproken? Maar nee hoor, mevrouw is alweer zo geil dat ze niet van haar jeukende kut af kan blijven!
Ik dacht dat je me had beloofd alleen nog maar klaar te komen wanneer IK je daar toestemming voor gaf??” “Ehh, ja maar”, stamelde ik, “dat meende je toch niet echt?” “Natuurlijk meende ik dat, suffe doos!”, sprak ze streng, “je denkt toch niet dat ik je zomaar voor niks klaar had laten komen? Je was natuurlijk wel abnormaal geil, maar ik ben toch zeker geen liefdadigheidsinstelling!!” Terwijl ik probeerde een laken over me heen te trekken om mezelf te bedekken, greep Judith plotseling mijn armen vast, trok ze razendsnel boven mijn hoofd en klik … klik .. mijn polsen zaten vast in een paar leren boeien met robuust uitziende metalen sluitingen die elk aan een hoek van het hoofdeinde van het bed gemonteerd waren. Ik was nog een beetje versuft van mijn overweldigende orgasme denk ik, want voor dat ik goed en wel in de gaten had wat er gebeurde zaten ook mijn enkels in dezelfde soort boeien gevangen. Wat was dit nu weer??? Waar sloeg dit op?? Was dat mens wel goed bij haar hoofd?
Ik kon geen kant op! Gelukkig had ik nog voldoende bewegingsvrijheid om wild om me heen te slaan en schoppen, hoewel enigszins beperkt door mijn geboeide ledematen. Judith zei niks en keek me alleen maar aan met een vage glimlach op haar gezicht. Ze liet me een poosje spartelen en liep toen naar een kastje. Ze trok een laatje open om vervolgens terug te komen met een soort afstandsbediening. Ik zag hoe ze met haar lange, een tikkeltje ordinaire, roodgelakte nagel één van de knopjes induwde en ik zag hoe de boeien rond mijn enkels, die aan ongeveer 2 centimeter dikke, soepele touwen bevestigd waren langzaam maar zeker omhoog werden getrokken. Ik voelde hoe mijn benen langzaam maar zeker contact met het bed verloren en ik schreeuwde dat ze hiermee moest stoppen. Judith glimlachte alleen maar en drukte een ander knopje in en nu werden mijn benen niet alleen omhoog getrokken, maar ook uit elkaar!! Het duurde een paar minuten voordat Judith het takelmechanisme tot stilstand liet komen.
Mijn benen waren nu hoog in de lucht getrokken, wijd uit elkaar. Zelfs mijn billen raakten het bed niet meer, ik steunde alleen nog maar op mijn rug. Als een rat in de val lag ik daar, al mijn gevoelige, intieme plekjes tentoongespreid voor deze praktisch onbekende vrouw, die er zichtbaar van genoot om mij in mijn benarde positie te zien. Hoe ik ook jammerde en smeekte om me los te maken, Judith deed alsof ze me niet hoorde. “Zo”, zei ze, “en nu gaan we van jou een braaf en gehoorzaam sletje maken”. Met die woorden hoorde ik dat ze de kamer verliet. Ik zette het op een schreeuwen:”Maak me los, trut! Dit slaat nergens op, laat me gaan!” Toen ze een paar minuten later terugkwam lag ik nog te schreeuwen. “Daar heb ik dus geen zin in hè…”, zei ze en liep weer naar het kastje waar zojuist de afstandsbediening uit tevoorschijn was gekomen. Toen ze weer naar mij toegelopen kwam en ik juist aan een nieuwe smeekbede wilde beginnen om me toch alsjeblieft te bevrijden pakte ze m’n hoofd hardhandig beet en duwde een zwart, zacht balletje in mijn mond. Ik dacht dat ik stikte!! Ik probeerde te schreeuwen, maar het lukte niet.
De woorden bleven in mijn keel steken en alles wat ik uit kon brengen was:”Hmmppppfp, hmmmp, HHMMPPF!!” “Zo, da’s beter”, zei Judith. Eerst gaan we eens wat doen aan die bos met haar van jou”, zei ze terwijl ze naar m’n poesje keek, “want dit kan echt niet hoor!” Met haar vingers knisperde ze door m’n schaamhaar. Ze pakte een schaartje en knip, knip, knip. De plukjes schaamhaar vlogen in het rond. Met een grote, dikke kwast begon ze me zachtjes in te zepen.. Omdat m’n benen zo wijd uit elkaar waren getrokken kon ze overal goed bij komen. Ze pakte een scheermesje en voorzichtig, maar duidelijk geroutineerd begon ze alle haartjes zorgvuldig van m’n kutje te scheren. Met een vochtige handdoek verwijderde ze voorzichtig de restjes schuim en droogde me voorzichtig af. Goedkeurend keek ze naar m’n ‘nieuwe’, gladgeschoren kutje. “Kijk maar eens goed”, zei ze, “zo wil ik dat je er voortaan uitziet. En denk erom dat ik geen stoppeltje tegen wil komen!”. Ze pakte een spiegel en liet me mijn kutje bekijken.
Mijn god, dat zag er heerlijk uit. Ze had werkelijk geen haartje laten zitten! M’n lipjes waren helemaal glad en prachtig roze. Ik kon zelfs zien dat mijn kittelaartje alweer een beetje opgezwollen was. Dat kwam natuurlijk door alle aandacht die mijn poesje had gekregen. Het was frustrerend om te voelen hoe mijn kutje begon te kloppen en te tintelen, terwijl ik eigenlijk alleen maar weg wilde. Weg, naar huis en vergeten wat er hier allemaal gebeurd was! Toen drukte ze onverwacht haar mond op mijn gladde kutje en likte ze even zachtjes aan mijn klitje. “Ooohhww ja, ga door”, dacht ik, maar het duurde niet lang voor ze stopte. Ze liep weer naar het kastje en kwam terug met een monsterlijke dildo in haar handen. Het ding was zwart en had de vorm van een gigantische pik, compleet met aderen en grote zwarte ballen. De dildo had een grote, glimmende, zwarte eikel en was minstens zo dik als een colaflesje! Als ze maar niet dacht dat ze dat monster bij me naar binnen kon schuiven, dat zou nooit passen!
Ik begon te protesteren, maar door de bal in mijn mond kon ik niets anders uitbrengen dan een paar onverstaanbare geluiden. “Ohh”, zei ze, “wat geil dat je me smeekt om die dildo in je kutje te duwen. Ik hoop dat hij groot genoeg voor je is!” En met een gemeen lachje zette ze de eikel tegen de opening van mijn poesje en begon zachtjes te duwen. Gelukkig was ik al behoorlijk nat! M’n arme kutlipjes weken gehoorzaam uiteen om ruimte te maken voor de enorme, zwarte kunstpik die zonder medelijden stukje voor stukje bij me naar binnen werd geduwd. Centimeter voor centimeter schoof ze die dikke pik langzaam bij me naar binnen. Steeds een stukje verder totdat de hele eikel in me verdwenen was. Toen pakte ze de dildo aan het uiteinde beet en duwde ze het monster in één soepele beweging tot de ballen toe in m’n getergde poes. Ik snakte naar adem en m’n ogen rolden in m’n oogkassen. Ik voelde het duizelen in m’n hoofd. M’n hele kutje voelde opengesperd, ik was nog nooit zo opgevuld geweest!! Judith genoot zichtbaar van de heftige reactie die het inbrengen van de grote, zwarte dildo bij mij teweegbracht en fluisterde met een zoet stemmetje in m’n oor: “Zo, nu mag je even afkoelen”.
En met die woorden liep ze de kamer uit. “Afkoelen??”, dacht ik, “ik ben nog nooit zo geil geweest in mijn leven. Ik heb nog nooit zo’n dikke pik in me gevoeld. Hoe kan ik nu afkoelen?” Judith liet me alleen voor wat wel een eeuwigheid leek. Gefrustreerd met mijn benen in de lucht en een prachtige dikke dildo in mijn gladgeschoren kutje, lag ik daar. Ik wilde dat Judith terugkwam om me te neuken. Om die dildo stevig in en uit me te rammen. Doordat hij zo groot was voelde ik hem heel goed zitten, maar het maakte me knettergek dat er verder niks mee gebeurde. Ik wilde geneukt worden. Of gelikt! Klaarkomen, dat wilde ik!! Al zou ze maar één hand losmaken, zodat ik mezelf kon vingeren, dat was ook goed. Maar nee, in plaats van terugkomen hoorde ik Judith in een ander vertrek. Ik hoorde haar praten, ze was aan de telefoon. Ik kon maar flarden van het gesprek verstaan, maar begreep wel dat het over mij ging. “Nee, nee, vastgebonden op bed….. ja, helemaal geschoren.
Die dikke, zwarte dildo ja!… ja, een heel geil gezicht hoor!” Mijn god, ze vertelde iemand over mij. Paniek maakte zich van me meester, ik wilde weg, NU… maar ik kon geen kant op. In de andere kamer hoorde ik Judith nog een tijdje vrolijk verder babbelen en ineens was het stil. Het duurde niet zo heel lang voordat ik de deurbel hoorde en ik stemmen hoorde. Nu wist ik echt niet meer wat ik moest doen. Het was duidelijk dat ze niet van plan was om ons geheimpje te bewaren. Hier lag ik; vastgebonden, benen wijd, kutje geschoren en een dikke dildo erin geschoven. Wat een aanblik moest ik zijn. Hoe zou iemand me kunnen geloven wanneer ik zou uitleggen dat ik dit nooit gewild had. Het duurde niet lang voordat ik de stemmen dichterbij hoorde komen. De deur ging open en Judith kwam binnen met twee dames van het werk. “Oh nee”, dacht ik, “niet van het werk”. Ik wist niet precies wie het waren, maar ik kende ze wel van gezicht. Ze zagen er allebei chique uit en waren ongeveer van dezelfde leeftijd als Judith, schatte ik. “Ohh, het is haar echt! Oh wat een vreselijk geil gezicht”, kirden de dames. “Cindy”, zei Judith, “mag ik je even voorstellen.
Dit zijn Annet en Ellen. Vanaf nu zul je precies doen wat wij je vertellen. Je bent ons slavinnetje en je kunt erop rekenen dat je van nu af aan heel wat uurtjes zult overwerken, geile schat van me!” De drie vrouwen keken elkaar giechelend aan. Ze kwamen om me heen staan en Ellen begon de zwarte dildo langzaam uit m’n kutje te trekken, terwijl Annet met twee vingers mijn gevoelige clitoris begon te bewerken. Ik kon niets anders doen dan ze hun gang laten gaan. Ik probeerde weerstand te bieden, maar alle aandacht die ze aan m’n kutje schonken werd me teveel. Ik voelde hoe geil ik was en hoe die grote, dikke pik in en uit m’n grotje bewoog. Ik moest mezelf wel laten gaan, ik had geen keus! Plotseling werd de dildo uit m’n poesje getrokken en verdwenen de vingers van m’n klit. Oh nee, het mocht niet ophouden, niet nu.
Gefrustreerde kreten werden achter in mijn keel gesmoord. Gelukkig werden mijn smekende blikken beantwoord. En hoe! Ellen en Annet begonnen tegelijk aan mijn gladde, natte kutje te likken. Was ik gisteren nog nooit door een vrouw gelikt op dat intieme plekje. Nu deden twee vrouwen zich tegoed aan mijn geile poesje. Het was heerlijk om te voelen hoe hun gladde hete tongen over mijn dikke schaamlipjes gleden, er zachtjes in beten of erop zogen. Af en toe wreven ze hun tongen tegen elkaar aan terwijl mijn geile knopje, dat ondertussen rood opgezwollen was en trots omhoog keek, ertussen zat. Ik dacht dat ik gek werd en flauw zou vallen van geilheid. Terwijl de tongen doorgingen met hun geile werk, voelde ik dat er iets koels tegen mijn anus aan werd geduwd. Ik schrok ervan, want daar was ik nog nooit aangeraakt. En dat wilde ik ook helemaal niet. Een kleine, vrij smalle vibrator werd langzaam door Judith in mijn kontje geschoven. Het duurde een tijdje voordat hij er helemaal in zat en als beloning drukte ze het kleine schakelaartje aan het uiteinde van ‘0’ naar ‘1’, zodat het ding zachtjes begon te trillen.
Ik had natuurlijk wel willen protesteren, maar ik was bang dat de twee nu zeer verhit uitziende dames op zouden houden met het likken van mijn kutje. Bovendien, het was eigenlijk een heerlijk gevoel, zo’n trillende staaf diep in mijn kontje. Oh shit zeg, wat was ik geil, ondanks de bal in mijn mond was mijn gekreun duidelijk te horen. Ik voelde hoe mijn orgasme dichterbij kwam. De tongen flitsten over en langs mijn klitje dat begon te kloppen van geilheid. Het was duidelijk dat ik slechts seconden verwijderd was van een spetterend orgasme. De dames hadden dit blijkbaar ook in de gaten, want ze lieten me een tijdje precies op dat randje balanceren. Me nét niet klaar laten komen… ik hield het niet meer! Opeens hielden ze op met likken. Ze stapten een klein stukje achteruit om me triomfantelijk te bekijken. “Je hebt gelijk, Judith”, zei Ellen, “het is inderdaad één van de geilste teefjes die ik ooit heb meegemaakt! Kijk hoe ze erbij ligt en hoe ze ligt te kermen!” Het moet inderdaad wel een fraai gezicht geweest zijn; mijn druipend nat kutje, mijn pulserende kittelaar die ver tussen de schaamlippen uit stak, mijn rode, bezwete gezicht waar de haren tegenaan plakte. “Het is duidelijk dat je weer op springen staat”, zei Judith, “maar voordat je verlost wordt zul je ons eerst moeten verwennen”.
Terwijl ze dat zei werd de dikke, zwarte dildo weer mijn kutje binnen geschoven, waardoor ik de zacht trillende vibrator in mijn kontje nog beter voelde. Ik zag hoe Annet zich uitkleedde. Judith haalde de bal uit mijn mond, maar nog voordat ik iets kon zeggen, kreeg ik de natte kut van Annet over mijn gezicht heen geschoven. “Likken slet! Zuig maar aan haar klitje. Neuk haar met je geile tong!”, moedigden Judith en Ellen me aan. Of ik wilde of niet, ik had geen keus dus begon ik voorzichtig aan het eerste kutje dat ik ooit had geproefd te likken. Blijkbaar was het niet helemaal naar de zin van Annet, want ze begon ruw met haar poesje tegen mijn gezicht te rijden. Het duurde niet lang of m’n hele gezicht glom van het vocht uit haar kutje. Door de felle bewegingen van Annet schoot mijn tong over haar gleuf heen en weer van haar kittelaar tot aan haar sterretje. Het was niet makkelijk met deze wilde dame boven op me, maar uiteindelijk kregen mijn lippen haar klit te pakken en zogen zich er aan vast.
Meteen stopte ze met rijden en bleef als versteend op me zitten, zodat ik het iets makkelijker kreeg met het verwennen van haar klit. Keer op keer zoog ik het kleine, geile knobbeltje tussen mijn lippen naar binnen en liet het onder mijn tong heen en weer schieten. Ik werd beloond met een paar harde knepen in mijn tepels. Ze begon luid te kermen en te kreunen dat ze bijna klaar zou komen. Ik zoog nog eens extra hard aan haar klitje, waardoor ze schokkend klaar kwam. Ze liet zich van me af vallen op het bed. Maar tijd om bij te komen had ik nauwelijks want daar nam Ellen al plaats. Ze liet zich in een standje negenenzestig over me heen zakken. Ellen had, net als Judith en Annet, een keurig gladgeschoren poesje. Maar in tegenstelling tot mij hadden de vrouwen alledrie een keurig, klein driehoekje van haar boven hun gleufjes. “Doe het zacht en langzaam, schatje”, fluisterde ze. En terwijl ik zachtjes aan haar poesje begon te likken voelde ik hoe zij haar tong zo nu en dan ook op mijn getergde genotsknobbeltje liet neerkomen. Ze besloot om de zacht trillende vibrator eens wat harder te laten werken en zette hem in één keer in de hoogste stand.
Het ding begon hard te trillen, waardoor ook de grote dildo in mijn kutje mee begon te trillen. Ooohh heerlijk, ik kreunde het uit, vooral wanneer ze haar tong weer over mijn klit liet glijden. Ondertussen begon ook Ellen aardig te kermen. Haar lichaam begon spastisch te schokken. Ik probeerde nog om mijn bekken omhoog te duwen, zodat ik controle had over hoe hard mijn kittelaar tegen haar tong zou bewegen, maar het was tevergeefs. Door het orgasme dat door haar kutje heen jakkerde had Ellen absoluut geen aandacht meer voor mij. Ook zij liet zich voldaan van me afglijden. Nu was alleen Judith nog over. Ook zij nam plaats boven mijn gezicht en trok met beide handen haar schaamlippen ver uit elkaar. Het was niet moeilijk om haar dikke klit te vinden en mijn lippen erom te sluiten. Het was niet te geloven, zodra ik eraan begon te zuigen kwam ze al klaar. Zij was net zo geil als ik!!! Mijn lippen lieten haar klit niet los en terwijl ik zoog liet ik mijn tong tegen het topje aan tikken.
Zonder op adem te kunnen komen gleed ze over in een volgend orgasme. Ik hoorde hoe ze een paar schorre kreten uitstootte en moeite had om niet om te vallen. “Oh ja geile slet”, hoorde ik haar zeggen, “dat was heerlijk. Nu is het jouw beurt”. Terwijl ze dat zei maakte ze de boei aan mijn rechterhand los. Onmiddellijk breng ik deze tussen mijn benen. Ik voel hoe de vibrator trillend zijn werk doet en hoe de dildo tot aan de ballen in mijn kutje geschoven is. Ik zie hoe de drie vrouwen me aanstaren om te zien hoe ik mezelf klaar ga laten komen, maar het kan me niets schelen. Ik ben zo geil, ik moet gewoon klaarkomen. M’n vingers vinden mijn klit en knijpen er zachtjes en ritmisch in. Steeds sneller. Golven van genot spoelen door mijn lichaam als ik klaarkom. Het lijkt niet meer op te houden, ik voel hoe de vibrator nog steeds hard in mijn kontje trilt en hoe mijn kutspieren zich ongecontroleerd om de dikke dildo samenknijpen. Mijn lichaam schokt en ik gil het uit, duidelijk tot genoeg van de drie vrouwen.
Terwijl ik nog versuft na lig te genieten maken de vrouwen me los en verlaten giechelend de kamer. Het duurt even voordat ik weer bij m’n positieven ben, maar dan pak ik snel al mijn kleren, die nog verspreid op de grond liggen, bij elkaar en verlaat ik zo snel mogelijk het huis. Als ik maandagochtend om acht uur ’s morgens op mijn werk verschijn ligt er een grote bruine envelop met mijn naam erop op me te wachten. In de envelop zit een videoband en een briefje. Alle hoop die ik had, dat het om een éénmalig avontuur zou gaan vervliegt zodra ik het breifje lees: “Een kleine voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat je doet wat wij zeggen.”
Aantal keer gelezen:
480
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)