Spannendverhaaltje.nl

Chrissy

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Big Q meer verhalen van Big Q Steeds zie ik je lopen; dan weer in de stad, dan weer in het bos. En iedere keer groet ik je en vriendelijk groet je terug. Dan blijf ik staan en kijk je zolang na, tot dat je uit mijn gezichtsveld bent verdwenen. Ik ken je al zolang, maar je bent zover weg. Ik heb je al eens proberen duidelijk te maken wat ik voor je voel, maar jij denkt steeds dat ik het niet meen. Met je verjaardag stuur ik je bloemen en met Valentijn een kaart. Maar de echte boodschap schijnt niet aan te komen.
Een paar weken geleden sprak ik je moeder. Ze zag er goed uit. In eerste instantie hoorde ik niet wat ze zei; ik stond gebiologeerd naar haar opstaande tepels te starten. In gedachte was ik al bezig haar bh los te knopen, toen ze plots jou naam noemde.verschrikt uit mijn roes keek ik op. Wat is er met Chrissy? Vroeg ik haar. ‘Ze heeft dringend woonruimte nodig’ zei ze, ‘kun jij haar helpen?’ Je moeder wist helemaal niets van mijn verlangens naar jou. Je moeder vertelde nog een paar dingen, maar ik luisterde al niet meer. Mijn aandacht werd weer getrokken door haar begeerlijke borsten. Mijn blik gleed af naar onder en zag dat ze een legging aan had waar haar schaamlippen zich geil in aftekenden. Mijn lul begon aardig te groeien en onwillekeurig kwam ik iets dichter bij haar staan. Ze keek me in eerste instantie een beetje vreemd aan, maar vervolgde toch haar verhaal. Ze volgde mijn blik en keek toen naar de zwelling in mijn broek. Een beetje beschaamd keek ze naar me op en kapte het gesprek af. Voor ze wegliep gaf ze me een zoen op de wang. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en trok haar tegen mij aan en drukte een zoen recht op haar lippen en perste mijn tong in haar mond. Ze tongde me kort terug en wrikte zich los. Ik had mijn harde lul tegen haar kut gewreven en een vochtige plek was zichtbaar in haar legging. In tweestrijd staand, bleef je even wachten. Keek me veelzeggend aan en kwam weer wat dichterbij. Ze drukte haar volle lippen op de mijne en stak haar tong diep in mijn mond. Met haar hand tastte ze naar mijn kruis. Ik wilde haar alleen maar neuken, omdat ik geil was en toch wilde voelen hoe het met Chrissy was. De kans dat ik haar aan m’n sabel zou kunnen rijgen was niet bijster groot; Chrissy is 24 en ik ben 41. Je moeder fluisterde in mijn oor dat ik naar jullie schuur moest komen. Je vader was thuis, maar die lag ‘s middags altijd te slapen. Bij de schuur aangekomen, zette ik mijn fiets op slot tegen de achterkant. Ik duwde de deur open en klom de trap op naar de zolder. Daar lagen een aantal matrassen en kussen. Hier ben ik ook wel vaker geweest met jou, maar heb nooit toenadering durven zoeken; laat staan, aanraken.
Korte tijd later ging de deur weer open. In spanning wacht ik af. Ik zie je jongere zus haar brommer in de schuur parkeren. Van boven af heb ik een goed uitzicht op haar tieten die heerlijk in haar topje bewegen. De laatste keer dat ik haar zo bekeken had, had ze nog niet zo veel, maar nu waren het toch wel lekkere ballen. Bij de gedachte dat ze me zou berijden en haar tieten ritmisch zouden dansen, deed me bijna klaarkomen.
Na een kwartiertje ging de deur weer open; eindelijk kwam je moeder er weer aan. Ze had haar legging uitgetrokken en een rok aangedaan. Ondanks je moeder niet één van de jongste meer is, heeft ze een paar begeerlijke benen. Als een jonge geit beklom ze de trap. Ik was op mijn rug op de grond gaan liggen en kon zo onder haar rok kijken. Voor ik het goed en wel gezien had, ging ze door haar hurken en drukte haar frisgewassen kut op mijn gezicht. Als vanzelf likte ik haar gleuf en knop. Steeds harder drukte ze haar kut in mijn gezicht. Ik pakte haar clit tussen mijn lippen en begon zachtjes te bijten en hem met mijn tong te bewerken. Dit miste zijn uitwerking niet, want na korte tijd voelde ik de kutsappen over mijn gezicht lopen. Ik deed mijn best om zoveel mogelijk door te slikken.
Je knielde nu verder naar voren en maakte mijn broek los. Eindelijk vond mijn lul de vrijheid. Met al je ervaring ging je mijn harde lul te lijf. Ondertussen bewerkte ik je cilt en je lippen met tong en vingers. Ik voelde dat je weer klaarkwam en slaakte een klein kreetje.
Plots zwaaide de deur open en in de opening stond je vader. Hij riep je moeders naam, maar die antwoordde niet omdat ze mijn neukstaaf in haar mond had. Geërgerd liep hij weg en ik spoot mijn lading diep in haar keel. Ze probeerde zoveel mogelijk door te slikken, maar het was zoveel, dat dat niet lukte. Ze likte mijn lul schoon en gaf hem nog een massage. Korte tijd later stond hij weer paraat. Je moeder ging van mijn gezicht af en ging uitdagend voor me zitten. Ik maakte haar bh los en omvatte haar tieten; masseerde ze en kneep in haar tepels. Ik zette haar wat rechter op haar knieën en drukte mijn harde paal in haar natte grot. Een soppend geluid was te horen. Ondertussen masseerde ik haar tieten en beroerde haar clit. Ze moedigde me aan haar harder te neuken. Ik liet haar tieten en clit los, pakte haar heupen en begon haar hard te nemen. Toen trok ik mijn lul uit haar druipende kut, legde haar ruggelings op een matras en schoof een kussen onder haar kont. Vervolgens nam ik plaats tussen haar benen en zonder enige aankondiging ramde ik mijn lul tot aan de schacht in haar. Ik voelde dat haar baarmoedermond weerstand bood, maar drukte door. Ik zat met mijn eikel klem. Ze had al enkele kinderen gehad, dus het was wel wat soepen. Het deed haar wel een beetje pijn, maar vroeg me toch vooral niet te stoppen. Steeds weer drukte ik hard tegen haar mond en steeds weer kwam ik een stukje verder binnen in haar baarmoeder. Ik voelde mijn zaad opkomen en drukte mijn lul voor de laatste keer flink diep in haar. Mijn eikel wel omklemt door de hals van de baarmoeder. Dikke stralen sperma spoot ik diep in haar. Kreunend kwam ze klaar en uitgeput zakte ze naar achter. Zo bleven we even liggen. Langzaam verloor mijn lul de stevigheid en floepte uit haar. Met een papiertje veegde ik mijn lul af, drukte nog een dikke tongzoen op haar mond en ben weggegaan.
Nu, enkele weken later, zie ik je weer lopen. Je ziet er stralender uit dan ooit. Het weekje vakantie heeft je goed gedaan. Ik schiet je aan en vraag of je al woonruimte hebt gevonden. Je kijkt me aan en vraagt hoe ik dat weet. Ik vertel je dat ik je moeder gesproken had. Ik vertel je, dat ik wel iets voor je kan regelen. Ik ben beheerder van een terrein waar zomerhuisjes staan en van oktober tot april staan er altijd een hoop leeg. Je zegt me dat je er over zult denken en me nog wel belt.
Diezelfde avond ging de telefoon: ‘hoi, met Chrissy, ik ga op je aanbod in…..’. Een paar uur later sta je daar dan met twee tassen vol kleren. Het liefste had ik je mee naar huis genomen en in mijn optrekje een plaatsje gegeven, maar dat zal er niet inzitten. Ik wijs je een huisje dicht bij mijn huis, zodat je bij nood snel bij me kan zijn. Het is een alleraardigst optrekje met 3 slaapkamers en heel gezellig ingericht.
Diezelfde nacht wordt er op mijn deur geklopt. Het kloppen houdt aan en ik als beheerder moet dan mijn bed uit om te kijken wat er loos is.
In de miezerige nacht zie ik je daar staan. Ik doe de deur open en wenk je naar binnen. Je vertelt me dat je niet kunt slapen van de vreemde geluiden in het bos. In het bos zitten nu eenmaal beesten die ‘s nachts leven.
Ik ga naast je op de bank zitten en sla een arm om je heen. Je zakt lekker tegen mij aan en doet je ogen dicht. Ik heb een lekker uitzicht op je borsten, doordat je pyjama openvalt. Ik kan mijn blik er niet vanaf houden. Ik voel je nog verder ontspannen en kan de verleiding niet weerstaan om nog een knoopje van je pyjama los te maken, zodat ik je tepels ook kan zien. Zachtjes blaas ik over je borst, langs je tepels. Hierdoor beginnen je tepels te groeien. In hetzelfde tempo als mijn lul. Na een tijdje pak ik je tiet in mijn hand en begin ze te masseren. Je gaat een beetje verzitten en kreunt er een beetje bij. Ik weet niet of je echt slaapt, maar ik kan me niet bedwingen. Ik maak nog een paar knoopjes los en pak je bij je blote tieten. Ik masseer afwisselend je tepels en je tieten. Langzaam word je wakker en kijkt me veelbelovend aan. Ik buk iets naar voren en laat mijn lippen zakken op jou volle lippen en onze tongen vinden elkaar. Ik ontdoe je van je pyjamajas en wrijf je over je rug en borst. Ook trek ik je broek en onderbroek uit. Daar sta je dan voor me. Even schiet het door mijn hoofd dat dit misschien niet kan, maar jij doorbreekt mijn gedachten door voor me te knielen en mijn dikke eikel naar binnen te slurpen. Gretig lik je aan mijn paal en al spoedig heb ik het gevoel dat ik moet spuiten. Ik trek mijn lul uit je mond en neem je weer in mijn armen. Voorzichtig lijd ik je naar de eettafel en laat je er ruggelings op plaatsnemen. Je billen leg ik op de rand en je voeten laat ik steunen op de stoelleuning waarop ik plaats neem. Je lippen zijn nog mooi gesloten, alleen aan de onderkant zijpelt er een beetje kutvocht uit. Ik lik dit vocht op en proef de heerlijke smaak. Bij het oplikken beroer ik ook je kontgaatje; een rilling schiet door je lijf. Ik kus je nog even op de gesloten lippen en dan trek ik ze langzaam uit elkaar. Van onderaf lik ik je gleuf en speel met je clit. Ik steek mijn tong diep in je grot en proef je heerlijke kutsap. Ik begin je heerlijk te likken en aan je clit te sabbelen. Elke keer dat je dreigt klaar te komen, klem je mijn hoofd tussen je dijen. Dan kom je klaar en geef je een gil. Ik blijf likken en slurp al je sappen naar binnen. Dit maakt je zo gek dat je me vraagt je te neuken. Ik sta op en jij denkt dat ik mijn harde lul in je sappige kut ga steken. Mijn lul staat op knappen; mijn zaad zit al goed in de knop. Ik loop naar de zijkant van de tafel en leg mijn lul voor je gezicht. Als vanzelf hap je mijn eikel in je mond. Na 3 keer zuigen leeg ik mijn zak in je mond en je probeert alles door te slikken. Dit heb je zo te zien vaker gedaan, want behendig werk je al het sperma weg. Je likt mijn lul schoon en laat hem even rusten.
Ik neem weer plaats tussen je benen en geef je een dikke kus op je lippen. Dan help ik je van de tafel en neem je mee naar mijn bed. Hier aangekomen kijk jij je ogen uit; vooral de spiegels hebben jou aandacht. Ik leg je in mijn bed en neem plaats naar je en begin je weer op de warmen. Je ligt onspannen op je rug. Ik kus je in je hals en streel en kus je borsten en je buik. Dan ga ik van bed af en ga voor het voeteneinde zitten. Ik begin aan je tenen te sabbelen. Je vindt het kriebelen, maar het wind je ook op. Met een geile blik in je ogen geniet je. Dan kus ik je benen, kuiten en ga zo langzaam omhoog. Aangekomen bij je kruis, neem ik je lippen en je clit weer goed onderhanden. Ik wil je neuken en snel ook. Ik zet je op je knieën met je kontje ophoog. Ik neem achter je plaats en begin aan je kontgaatje te likken. Je kijkt een beetje vreemd, maar geniet hier toch van. Uit de lade pak ik een tube crème en masseer je kontgaatje. Je kijkt me verschrikt aan en zegt dat je niet anaal genomen wil worden. Ik beloof je dat ik mijn lul er niet in zal steken. Als haar kontje lekker soepel is pak ik uit de lade een dildo. Deze sop ik ook goed in met vet en laat hem langzaam in je kontje zakken. Tot aan de verdikking is hij nu binnen. Ik neem achter je plaats en druk mijn lul in je kletsnatte kut. Met lange halen neuk ik je. Door de dildo in je kont is je kutje lekker strak. Jij geniet ook, vooral ook omdat ik je tijdens het neuken ook je cilt beroer. Dan voel ik je hele lijf samentrekken en kom je steunend klaar. Ook ik pers mijn zaad diep in je. Bij elke straal kreun je het uit. Moe laat je jezelf op het bed zakken. Voorzichtig trek ik de dildo uit je kontje en ga naast je liggen. Liefkozend kruip je tegen mij aan en zegt me dat je dit altijd al wilde…..
Jij velt vrijsnel in slaap, terwijl ik nog aan het vergelijken ben; jij en je moeder. Dan kies ik toch voor……………..
Aantal keer gelezen:
1001
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)