Spannendverhaaltje.nl

Cheryls' kontje

-
21-08-2010

Cheryl's kontje

Je hebt van die meisjes die hun best doen om op een 'gooise vrouw' te lijken. Daar is Cheryl er 1 van. Opgestoken blond haar, een zonnebankbruin tintje en niemand die haar ooit verteld heeft, dat je huid daar van gaat slijten... Nepbont jas en nepbont laarzen en te veel smaakvolle make up.. Toch zou je er nog intrappen, met haar grote blauwe ogen en haar kleine neusje ziet ze er grappig uit zo.. Tot ze haar mond open doet en haar lage maar snerpende stem je weer in plat Amsterdams terug op aarde brengt.
Gelukkig hebben de zonnebank en de sportschool nog niet zo heel veel invloed gehad. Eigenlijk is ze nog gewoon een lekker wijf met een lekker lijf. Grote tieten, zelf vind ze haar kont te dik, maar ik vind dat wel lekker ook...
Ik vond haar op het Leidseplein op een terras en ze viel nogal voor me. Nou ja, voor het geld dat ze dacht dat ik had. Laat ik eerlijk zijn..
We kletsten wat, ik werd wat opdringerig, wat ze wel mooi vond. Ze wilde niet met me mee naar mijn huis, na een eerste ontmoeting, maar ik mocht haar wel thuisbrengen.
We spraken af voor een avond twee dagen later. Ik zou haar ophalen...

" Waar gaan we heen..?" vroeg ze.
" Ik weet iets wat ik heel leuk vind.." zei ik..
We reden de stad uit, de polder in...
" Ik hou niet zo van het platteland.." zei ze.
"Het gaat er om wat ik leuk vind...Waar jij van houdt doet er niet zo toe.."
zei ik.
Ze keek me een beetje verontrust aan. Ik reed een dijk af, en via een hobbelweggetje een grote schuur binnen.
" Wat is dit? " Vroeg Cheryl angstig..
" Dit vind ik leuk, kom.." zei ik en stapte uit de auto. Ik liep om de lage motorkap heen en deed haar deur open, trok haar omhoog en naar buiten..
Ik trok haar mee de schuur in. Aan het eind stond een oud ledikant en daar duwde ik haar op. Ik ging bovenop haar zitten en trok haar armen op haar rug en maakte die aan elkaar vast met een gevoerde handboei.
Cheryl krijste 'hee ' en ' hoo' en 'help'.. en ik maakte haar in met nepbont gevoerde laarzen gestoken voeten aan de poten van het bed vast. Ik trok haar trui omhoog en bevrijdde haar borsten uit een zwart kanten bh-tje.. Ik trok haar een beetje overend en mompelde goedkeurend.. Vervolgens scheurde ik haar strakke witte broek van haar kont.. Eerst trok ik hem over haar billen omlaag, maar dat ging maar een klein stukje en toen zat-ie klem.. Met een goeie ruk was haar elastiek los en de zijkant er uitgescheurd. Zo hing haar broek p haar knieen en had ik een mooi uitzicht op haar kont.. Ik ging achter haar staan en streek er met mijn handen over.. Cheryl vloekte en schold. " Blijf met je vingers van me af.."
" Ok.. zei ik.." maar geloof me, je gaat me straks vragen of ik weer mijn vingers wil gebruiken.."
Uit een doos die onder het bed stond, haalde ik een zweepje te voorschijn. Een klein rijzweepje, niet zo lang als een normale, maar erg effectief. Ik tikte er een keer mee over Cheryls billen. Ze scheeuwde.." auwww..hou op, dat doet pijn.. " Een reden te meer voor nog een slag, vond ik.. En nog een..
Er verschenen rode striemen op de billen van het huilende vrouwtje..
" je kunt me natuurlijk vragen of ik met mijn vingers aan je wil zitten.." suggereerde ik..
" Oww alsjeblieft, doe het met je vingers.. zit aan me.." huilde Cheryl meteen..
Ik streelde haar weer, zachtjes over haar billen.. en haar onderrug.. en met een hand reikte ik onder haar langs naar haar tepels. Daar kneep ik even hard in en rukte er aan.. Ze bokte in haar boeien en brulde ' oewwwoeeww.."
" Je vroeg om vingers... had je liever dat ik knijpers gebruikte? Kan hoor,," Ik pakte uit de doos twee houten wasknijpers. Ik tilde Cheryl's ene borst op en liet de wasknijper op haar ene tepel los.. Cheryl gilde, " Auww. nee, dat is.. auww.."
En de andere borst onderging hetzelfde lot.. Intussen was ik weer bij haar billen aangeland. ik aaide ze zacht. " Wat massage-olie zou geen kwaad kunnen.." zei ik.
Ik pakte een flesje met olie en wreef dat over haar billen.. Met mijn vette vingers streek ik over haar kontsterretje en zonder ene waarschuwing gleed ik met een vinger in haar kontje naar binnen.
Cheryl schoor overeind met een diepe kreun.." Neeeeh.. niet daar.." zei ze met een holle stem.. Ze is duidelijk opgewonden geraakt..
Dus drukte ik mijn vinger diep haar holletje binnen..
Een minuutje of zo haalde ik mijn vinger in haar op en neer. Toen boog ik me naar haar over en maakte haar boeien los..
" Je hebt nu begrepen wat de bedoeling is he?" snauwde ik haar toe.." ga op je knieen en ellebogen staan en draai je kont naar me toe.."
Cheryl gehoorzaamde.. Ze zag wel, dat ze geen keus had..
Ik keek op haar billen die aan mij gepresenteerd werden neer.. Een tikje met de zweep zouden ze wel kunnen gebruiken dacht ik... Cheryl schoot voorover toen ik dat deed, ze loeide van de schrik, maar bleef op ellebogen en knieen staan..
Ik vond haar kont een prachtig vooruitzicht.. Weer sloeg ik haar.. ze veerde weer op..Ik ging achter haar zitten en vingerde opnieuw haar sterretje.. Nu met twee vingers.. en drie... Ik goot met mijn vrije hand wat olie over mijn vingers zodat ze goed gleden.. Cheryl jammerde.. " nee.. neee. neee."
" Vinger jezelf.." beval ik haar.." Vinger jezelf klaar, terwijl ik je kont vinger. Ik wil dat je die dikke billen van je tegen mijn hand aan duwt.. " zei ik hees tegen haar.. Met mijn vrije hand greep ik haar in haar opgestoken haren.. " Vinger jezelf en duw je kont tegen 'n hand aan, gooise trut met je dikke reet!"
Cheryl wrong haar onderlijf in allerlei bochten.. Ze begon zichzelf te vingeren en al snel voelde ik hoe ze zichzelf steeds ritmisch achteruit duwde, tegen mijn hand aan.. Mijn vingers verdwenen dan ook ritmisch in haar kontje..
Ik hoorde hoe Cheryl steeds zwaarder begon te ademen.. ze ging klaarkomen.. dacht ze..
Ik trok even hard aan de wasknijpers op haar tepels en de scherpe pijn die dat veroorzaakte, bracht haar weer even terug naar de werkelijkheid..
Ik ga je kontje neuken, domme del.." zei ik en ging achter haar zitten.. Ze jankte toen ik met mijn pik in haar voorgevingerde gat gleed..
" en nu met je heupen bewegen en vinger jezelf.." zei ik..
Het arme vrouwtje moest even wennen, maar al heel snel voelde ik hoe ze zichzelf klaar vingerde, met mijn pik in haar strakke reet.. Ik voelde zelfs hoe haar kringspier begon te knijpen.. Dat was voor mij het sein om in ene langzaam tempo in haar kontje heen en weer te gaan.. Cheryl vingerde verder.. Ze kwam klaar,, jammerend en wel.. want ik schoof intussen mijn pik steeds weer in haar kontje op en neer...
Ook toen ze klaar gekomen was en eigenlijk even wilde bijkomen bleef ik doorgaan.. weer stootte mijn pik in haar getergde reet... Ze huilde" hou op.. het was net lekker..." Ik begon haar te vingeren.. Haar klitje was nog erg gevoelig en ze wilde eigenlijk niet.. Nu kneep ik even gemeen in haar zojuist zo lekker aanvoelende klit.. Ze duwde haar kont naar achteren en duwde zo mijn pik zo diep als het kon in haar.. Ik kneep en vingerde verder en al heel snel daarna kwam ze weer klaar.. huilend van pijn en van het heerlijke gevoel... En ik.. Ik kwam tegelijkertijd met haar klaar.. De knijpende bewegingen van haar kringspier werden me te veel..

na een minuut of wat had ik weer wat energie..
" Kom, we gaan naar huis, Cheryl.." zei ik.. terwijl haar strakke kontje mijn nu slappe pik fijn kneep.." tijd voor een echte borrel.."

Aantal keer gelezen:
2160
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)