Spannendverhaaltje.nl

Chantal 22

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Chantal, 22 jaar en ik ben dol op ruige sex. Ik heb lang donkerblond haar, heerlijke ronde borsten en een kaalgeschoren kutje. Ik zal jullie eens vertellen over een zeer spannende ervaring die ik had in een studentenhuis. Niet zo lang geleden was ik met mijn vriendin Eva gaan stappen. We hadden ons voor deze gelegenheid extra sexy aangekleed, want we waren uit op een avondje geile sex. Ik had een zwart latex jurkje aan dat net over mijn kont viel. Daaronder droeg ik zwarte kousen en zwarte pumps, maar geen slipje. Eva had een zwart met zilveren topje aan waar haar grote borsten heel mooi uitpuilden. Daaronder droeg ze een kort rokje en kousen, met daarover knielange laarzen. We waren helemaal in de stemming.
Eenmaal in de club aangekomen keken we onze ogen uit…wat een lekkere mannen liepen daar rond!! Vrouwen trouwens ook. Al gauw kwam Eva naar me toe en fluisterde in mijn oor dat we niet samen naar huis zouden gaan. Ze glimlachte geheimzinnig. En niet veel later zag ik haar met een heel knappe vent de deur uitlopen. En hij had er duidelijk wel zin in, want hij had zijn hand al achter haar billen langs onder haar rokje laten glijden. Ik verheugde me meteen op de spannende verhalen die ik later te horen zou krijgen. Wij vertellen elkaar namelijk altijd alles. Ik ging aan de bar zitten en bestelde een drankje terwijl ik mijn ogen goed de kost gaf. Ineens kwam er een knappe jongen naast me zitten. Hij was vrij breed en had prachtige donkere ogen. Hij schoof zijn barkruk dichterbij en legde zomaar zijn hand op mijn linkerdij! Terwijl hij zijn hand steeds dichter naar mijn kutje toeschoof boog hij zich naar me toe en zei in mijn oor:"Wedden dat ik je in 5 minuten klaarvinger? " "Hier?" vroeg ik, "Dat durf je niet!" "Wedden dat ik dat wel durf?"hijgde hij in mijn oor. "Goed waar wedden we om?"zei ik. "Als het me lukt ga jij met mij mee naar huis, lukt het me niet mag jij zeggen wat je wilt dat ik doe" fluisterde hij. "oke, deal!" zei ik.
Ik dacht dat ik deze weddenschap makkelijk zou winnen, want de meeste mannen die ik tot dan toe had gehad hadden nooit begrepen wat echt lekker vingeren was. "Je bent al lekker nat, meisje. Doe je benen eens wat meer uit elkaar." zei hij. Tot mijn verbazing moest ik bekennen dat hij gelijk had…ik was nat! Ik deed mijn benen wat meer uitelkaar en meteen begroef hij zijn hand in mijn kutje. Zijn vingers gingen zo vaardig te werk dat ik algauw voelde dat ik mezelf niet meer helemaal in de hand had. Mijn tepels priemden naar voren door de latex van mijn jurkje heen, en mij kutsap vloeide rijkelijk. Intussen waren er mensen om ons heen komen staan, die erg verlekkerd naar dit geile schouwspel keken. Dit wond me nog meer op en ik draaide mezelf een beetje om zodat al die mensen recht in mijn kutje konden kijken. Ondertussen bespeelde de vreemde jongen mijn kutje op zo'n geweldige manier, dat ik voelde dat ik verschrikkelijk ging klaarkomen. De hele weddenschap was ik al vergeten. Het enige waar ik aan dacht was dat heerlijke kloppende gevoel in mijn neukgrotje en de vingers van die jongen. Mijn hele lichaam trilde toen ik klaarkwam. "Zo, nu moet je met mij mee" fluisterde de jongen in mij oor. Ik was zo suf van het heftige orgasme dat ik me gewillig door hem mee liet voeren. We liepen door een paar straten en eindigden bij een soort herenhuis. Toen we binnenstapten werd het meteen duidelijk, dit was een studentenhuis.
Overal stond troep en de muren waren volgeplakt met foto's van naakte meisjes. Hij leidde me naar de woonkamer waar drie banken, een salontafel en een televisie met videorecorder stonden. Boven de salontafel hing een afzichtelijke lampekap, bruin met allemaal frutsels er aan, en veel licht kwam er ook al niet uit. Hij zei me dat ik moest gaan zitten, en vroeg wat ik wilde drinken. Vervolgens liep hij de kamer uit. Niet veel later kwam hij terug met de drankjes en een bruine papieren zak. Ik dacht dat daar zoutjes ofzo in zouden zitten dus ik lette er niet echt op. Toen we de drankjes op hadden begon hij me te strelen over mijn hele lichaam. Hij duwde me omver en ik kwam half liggend op de bank terecht. Zachtjes maar toch dwingend duwde hij mijn beide armen boven mij hoofd. Ik dacht dat hij dat deed om een beter zicht op mijn borsten te hebben die inmiddels uit mijn jurkje waren gesprongen., dus ik deed gewillig wat hij wilde.
Ineens drukte hij zijn bovenlichaam bovenop me zodat ik meteen voelde dat ik geen kant meer opkon. Met zijn linkerarm pakte hij mijn beide polsen vast, zo stevig dat het pijn deed. Met zijn rechterhand bedekte hij mijn mond zodat ik niet kon gillen. Ik piepte een beetje. Terwijl hij zich zo op me drukte draaide hij zijn hoofd naar de deur en riep:"Kom maar jongens, ik heb d'r" Meteen ging de deur open en vier stevige knullen kwamen de kamer binnen. Ik probeerde me los te worstelen, maar elke beweging die ik maakte deed me pijn. Ze liepen op de bank af en namen me in een soort houdgreep. Ik kon nu echt nauwelijks meer bewegen. Terwijl ze me van de bank tilden lieten ze hun vrije handen over mijn lichaam glijden. Ze knepen in mijn tepels en staken vingers in mijn kutje, dat overigens weer drijfnat was. Want ondanks dat ik bang was, vond ik het hele gebeuren toch ook wel erg spannend.
Ze legden me met mijn buik op de koffietafel die net iets korter dan ik bleek te zijn. Mijn hoofd stak er aan een kant overheen en aan de andere kant bungelden mijn enkels en voeten. De jongen met wie ik hier was gekomen maakte de bruine papieren zak open en daaruit kwamen verstelbare boeien. Hiermee maakten ze mijn polsen en enkels vast aan de tafelpoten. Terwijl ze dat deden haalde de jongen die mijn mond bedekte per ongeluk zijn hand weg. Ik zette meteen een keel op van jewelste. En net toen ik adem wilde halen voor een tweede hartverscheurende gil duwde een van hen een grote bal in mijn mond die aan de achterkant van mijn hoofd werd vastgemaaktmet een riempje. Tranen sprongen in mijn ogen. Ik kon nu echt niks meer beginnen. Plotseling voelde ik dat mijn jurkje omhoog werd geschoven tot ver boven mijn billen. Meteen daarna voelde ik een brandende pijn op mijn kont. En nog eens, en nog eens! Ze waren me aan het slaan met een zweepje, en om beurten gaven ze me een klap. Ze maakten er een sport van te kijken wie de roodste striem achter liet.
Na twee rondjes kozen ze een winnaar. Hij mocht als eerste. Wat als eerste?? Ik probeerde mijn hoofd om te draaien om te kijken wat er gebeurde, maar een van hen zag dat en trok hard aan mijn lange haren totdat mijn hoofd weer recht lag. Ineens voelde ik dat iemand een kussentje ofzo onder mijn buik duwde. Hierdoor kwamen mijn benen iets meer uit elkaar te liggen. Ineens voelde ik dat iemand iets tegen mijn neukgaatje aanduwde. Dit voelde niet als een pik. Het moest wel een Dildo zijn. Hard werd hij naar binnen geduwd. Het deed een beetje pijn en ik kronkelde met mijn onderlichaam. Dat werd meteen afgestraft met een flinke tik op mijn billen. Vervolgens voelde ik dat er iemand tussen mijn benen ging staan. Meteen daarop voelde ik een stevige druk tegen mijn kontgaatje. Ik probeerde weer weg te draaien, maar dat lukte niet omdat de andere vier jongens me knepen en sloegen zodra ik bewoog. Ineens voelde ik dat de jongen die achter me stond met een stoot in mijn kontgaatje kwam. Hij was groot geschapen en ik dacht dat ik doodging van de pijn. Tranen stroomden over mijn wangen. Hij begon te stoten.
Eerst langzaam en algauw sneller. Ik besloot me maar over te geven want verweer had alleen maar klappen en haartrekken tot gevolg. Zodra ik ontspande voelde ik een heerlijke gloed door mijn lichaam trekken. De jongen neukte mijn kontje stevig en sloeg af en toe hard op mijn billen. Ik voelde hoe mijn klitje opzwol en de dildo in mijn grotje glibberig begon te worden. Oooooh, eigenlijk was dit heel lekker. Net toen ik bijna klaarkwam, trok de jongen zijn pik terug en liep om de tafel heen naar mijn gezicht toe. Ik keek hem aan en hij bewoog zijn hand een paar keer over zijn pik. Zijn hete zaad spoot in mijn gezicht en mijn haar. En ik kon er niets tegen doen. Maar voordat ik wat dan ook kon bedenken voelde ik dat er weer iemand zijn grote pik in mijn kontgaatje aan het duwen was. Weer werd ik hard geneukt en weer genoot ik er van, maar vlak voorat ik kwam…werd het hete zaad over mijn billen gespoten.
Dat gebeurde nog drie keer, zodat ze allemaal aan de beurt waren geweest. Maar ik was nog steeds niet klaargekomen. Mijn klitje klopte als een gek, maar aan mij werd niet gedacht. Ze begonnen mijn boeien los te maken, en omdat ik dacht dat het nu allemaal voorbij zou zijn werkte ik mee. Maar zodra de boeien los waren hielpen ze me niet overeind zoals ik had gedacht, maar draaiden ze me op mijn rug en maakten me weer vast aan de tafel. Nu kon ik ze allemaal eens goed bekijken. Wat een lekkere jongens waren het. En ze hadden allemaal lekkere dikke grote pikken. Mijn kutlipjes zwollen op bij de gedachte aan dat vlees in mijn grotje. Ze knepen in mijn tepels en haalden de zeiknatte dildo die al die tijd in mijn spleetje had gezeten er uit. Een van de jongens ging schrijlings over me heen staan en duwde mijn borsten om zijn harde paal heen. Hij begon mijn tieten als een wilde te neuken. Tegelijkertijd voelde ik dat de dildo die eerst zo lang in mijn kutje had gezeten in mijn kontgaatje werd geduwd en heen en weer gehaald.
Vlak daarna voelde ik dat iemand zijn pik in mijn kutje duwde en me hard begon te neuken. Er waren nu drie mannen stevig met me bezig. De andere twee gingen elk op een bank zitten en begonnen zichaf te trekken. Ik genoot van het geile gezicht. Mijn tepels staken keihard vooruit en ik keek naar hoe de jongen mijn borsten steeds harder neukte. De jongen die mijn kutje neukte had zijn duim op mijn klitje gelegd en draaide met zijn duim heerlijke rondjes over mijn harde klitje. Ik werd helemaal gek. Gillend kwam ik klaar. De jongens die op de bank zaten stonden op en trokken zich boven mijn gezicht af. Daarna kwam de jongen die mijn borsten neukte ook nog klaar. Met mijn gezicht druipend van het zaad en trillend over mijn hele lichaam leek ik flauw te vallen. Niet lang daarna maakten de jongens me los en hielpen me overeind. Twee van hen brachten me naar de douche waar ze me uit mijn jurkje hielpen. Daarna wasten ze me en gaven me een slipje van zwart kant dat net iets te klein voor me was. Toen ik het had aangetrokken rilde ik, de douche ruimte was behoorlijk fris.
Als gevolg hiervan priemden mijn tepels direct weer vooruit. De jongens namen me weer mee naar de huiskamer, waar de ander drie netjes op de bank zaten met hun gezicht naar de televisie. Ze zeiden dat ik bij ze moest komen zitten omdat ze een verrassing voor me hadden. Ik en de twee anderen zochten een plekje op de bank. Een van hen startte de video. Ik kreeg een het helemaal warm, en ik voelde dat ik zat te blozen. Daar op tv zag ik mezelf! En alles wat ze net met me gedaan hadden. Ik vroeg ze hoe dat kon, ik had toch niemand een videocamera zien bedienen. Ze wezen allemaal naar het plafond. Daar boven de salontafel, aan de gigantische lelijke lampekap was een klein digitaal cameraatje bevestigd. We hebben toen met zijn allen de hele band weer zitten kijken, en aan het eind was ik weer zo verschrikkelijk geil, dat ik ze smeekte om me weer te neuken. Maar ze zeiden dat dat niet ging gebeuren en dat als ik klaar wilde komen ik mezelf maar moest helpen. Ik smeekte en probeerde van alles om ze te verleiden nog een keer die heerlijke pikken in me te stoten, maar ze waren onverbiddelijk.
Toen ben ik op de salontafel gaan zitten, trok mijn slipje opzij en ben mezelf gaan vingeren, terwijl ik de jongens om beurten strak aankeek. Ik zag dat dat ze opwond, en daarom maakte ik er een showtje van. Ik spreidde mijn benen, en liet ze goed zien hoe nat mijn spleetje was. Toen ik klaar was gekomen, hielpen de jongens me aankleden. Bij het weggaan gaven ze me een pakje dat ik pas thuis van ze mocht openmaken. Toen ik thuis was trok ik het papier meteen van het pakketje. Wat er in zat?? De videoband…dit avontuur kan ik dus nooit meer vergeten.
Aantal keer gelezen:
877
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)