Spannendverhaaltje.nl

Chanels stoute zakenreis

-
21-10-2010
Als secretaresse van een internationaal computerbedrijf regel ik veel zakenreizen voor mijn baas Mike. Hij is met zijn 45 jaar wel 10 jaar ouder, maar we voelen elkaar prima aan. Zo weet ik bijna alles van hem en handel zelfs de contacten af met zijn vrouw als hij er geen zin in heeft.
Zijn vrouw Zara is architecte en een ongelooflijk zeik wijf met een Cleopatra kapsel dat hem om de haverklap wil spreken of hem iets wil laten regelen, terwijl hij nauwelijks tijd heeft. Soms regel ik ook wat voor haar, als zij bijvoorbeeld naar het buitenland moet voor een opdracht, boek ik de tickets en het hotel. En dan is het ook nooit goed. Dan belt Zara uit Milaan op dat ze geen vegetarisch eten in het vliegtuig had en dat het hotel niet deugt omdat de kleur van de kamer afschuwelijk is. Alsof ze met haar ogen open slaapt!

Ikzelf leef voor mijn werk. Mijn man Bert is een goeiert, die al een tijdlang de administratie van een vleesgroothandel bestiert. Hij is aardig, neemt vaak een bloederige biefstuk van een kilo mee van zijn werk en doet zijn klusjes, maar het is niet echt de meest inspirerende persoonlijkheid. Ik fitness, hij kijkt tv. Ik kook gezond, hij snackt. Ik ga liever reizen en winkelen en mooie gebouwen kijken, hij blijft liever thuis en kijkt tv. Ik had dan ook eindelijk weer eens een moment voor mezelf toen Mike en ik naar Parijs moesten voor een seminar.

Bert ging bij zijn moeder eten en Zara zat in New York. Ik boekte een goed klassiek hotel in het centrum, een suite met twee slaapkamers. Dat mocht van Mike. We checkten aan het eind van de middag in n a een lange rit in de snelle BMW van Mike en gingen direct nog in de grote warenhuizen winkelen. Mike kocht een duur horloge. Ik kocht make-up, een walgelijk duur zwart jurkje en lingerie. Toen ik schrok van de prijs, betaalde Mike met zijn creditcard. Een voorschot op mijn bonus zei hij. Het was heerlijk om met een bundeltje glanzende papieren tasjes te lopen in zo'n mooie stad.

's Avonds gingen we uit eten. Het was zo gezellig! Ik was natuurlijk voor de gelegenheid opgetut in mijn nieuwe jurkje dat iets te strak zat om mijn van nature grote boezem. Ik had mijn blonde haren opgestoken en mijn lippen roodgestift. Ik droeg mijn mooie zwarte lingerie, kousen en hoge hakken. Alle mannen in het restaurant keken jaloers naar Mike. Ik voelde me een prinses en een actrice. Ik was niet meer mezelf hier. Ik was een ander. En ik genoot.

We dronken wijn uit van die grote kristallen glazen en lieten ons kostelijke driesterrengerechten serveren. We kletsten en grapten over Zara en lachten. Voldaan en wiebelig van de wijn tripte ik aan de arm van Mike op mijn hakken naar het hotel terug.De stokoude gietijzeren lift werd net onderhouden, dus trok ik Mike mee en liepen we via de brede, met Perzische tapijt beklede trap omhoog. Mike floot bewonderend om het uitzicht toen ik hem heupwiegend voorging de trap op. Ik keek grijnzend om. Ik had stoute plannetjes.

Bij de deur keken we elkaar ondeugend aan en stal ik een kusje van hem. Ik nam hem mee naar het zitje bij het grote klassieke venster dat uitkeek over de altijd drukke Parijse boulevard beneden met de kleurige neonreclames. Ik maakte Mikes das los en hielp hem uit zijn jasje. Ik liet hem plaats nemen in het zitje. Vervolgens stripte ik sensueel mijn jurkje uit, zodat ik in mijn zwarte, uitpuilende kanten BH, string en kousen voor hem stond. Ik liep heupwiegend naar het barretje en schonk whisky voor hem in en bracht het hem met een lange tongzoen. Hij nipte ervan en keek glimlachend naar me terwijl ik tussen zijn benen knielde en zijn broek losmaakte en zijn broek naar zijn enkels trok.

Glunderend haalde ik zijn forse paal uit zijn slip. Met mijn rode lippen kuste ik het puntje van zijn eikel. Ik nam hem in mijn mond en liet zijn dikke eikel diep mijn keelgat inglijden. Lippenstift kleurde de stam van zijn pik rood. Mike kreunde. Ik herhaalde de beweging, nu sneller. Na een paar halen haalde ik hem uit mijn mond. Een sliert speeksel hing van mijn onderlip naar het puntje van zijn eikel. Ik keek hem aan en likte langs het randje van zijn eikel, vervolgens langs de richel omlaag naar zijn zak, waar ik aan zijn ballen sabbelde en mijn nagels erlangs streelde.

Mikes paal stond keihard overeind. Ik kon er bijna aan hangen. Arme kerel, dacht ik, hij zal wel in geen maanden een goed potje seks hebben gehad. Ik nam hem in mijn mond en pijpte hem weer, mijn hand masseerde zijn ballen. Met de middelvinger van mijn andere hand bereikte ik langs zijn bilspleet zijn anus. Ik duwde mijn vinger diep in hem en duwde naar boven tegen zijn prostaat. Zijn spieren spanden en zijn ballen werden hard. Zijn eikel groeide in mijn mond en ik voelde zijn beenspieren trillen. Mark kermde. Ik legde zijn eikel op mijn tong en trok hem in mijn mond af. Ik voelde zijn lul pulseren en dikke stralen warm geurig zaad schoten uit zijn eikel en spoten tegen mijn huig. Het leek wel alsof hij zestien was, zoveel sperma golfde mijn mond in. Het vormde een grijzig doorschijnende plas op mijn tong en in mijn keel.

Ik hield mijn kin omhoog en mijn mond open om het binnen te houden en lachte onhandig slurpend naar hem. Een straaltje verliet mijn mondhoek en drupte op mijn borst. Ik sloot mijn mond om de lading door te slikken. Het warme zaadslijm gleed mijn keel door en ik grinnikte. Ik likte de laatste pareltjes van zijn eikel en kwam overeind. Ik ging naast hem op de leunstoel zitten en nam een slok whisky uit zijn glas. Mike haakte mijn BH los en sabbelde aan mijn tepels. Zijn hand gleed mijn string binnen en drukte op mijn gladde lipjes. Ik voelde zijn vingers zalig draaien op mijn klitje en spreidde mijn benen om hem ruimte te geven. Ik liet vluchtig een oog op zijn pik vallen. Die stond weer stijf overeind.

Mijn lipjes bloeiden open en mijn klitje begon te zwellen en genotssignaaltjes naar mijn hersenen te sturen, die op hun beurt weer de sluizen openzetten. Ik werd drijfnat van zijn vingers. Zijn heerlijke tong draaide rondjes rond mijn tepel. Zijn handen vouwden mijn grote borsten om zijn gezicht en hij snoof. Het was zo lang geleden dat ik zo vaardig werd bemind. Ik was het plichtmatige weekendwipje met Bert zo spuugzat dat ik al tijden om zeven uur īs ochtends opstond om te gaan hardlopen. Maar Mike deed mijn geilheid met de seconde toennemen. Ik heb bij de juiste man nooit zoveel nodig om in een sletterig blondje te veranderen. Met een stomend kruis fluisterde ik hem toe dat ik hem wilde.

We stonden op en wandelden naar het bed. Daar ontdeed ik hem van zijn kleren. Ik ging liggen op de glanzende zijden sprei van het grote zachte bed. Mike trok mijn string nu helemaal van mijn dijen en kroop omhoog. Ik beet verwachtingsvol op mijn onderlip. Nu ging het gebeuren. Ik voelde het puntje van zijn pik langs de kous van mijn dij omhoog schuiven tot hij mijn natte lipjes raakte. Ik reikte omlaag en plaatste hem op de goede plek. We tongzoenden en Mike drukte zijn dikke eikel in mijn hunkerende natte gaatje. Hij drong makkelijk binnen door mijn vocht, maar groot was hij wel. Ik pakte zijn billen vast en trok hem dieper in me en zo begonnen we zachtjes te neuken, mijn baas en ik. Zijn paal schoof soepel in en uit me. Ik trok mijn knieŽn op zodat ik er meer van kon zien. Zijn pik kwam glanzend van mijn slijmerig vocht tussen mijn plakkerige lipjes vandaan en schoof toen weer diep in mijn onderbuik. Een heerlijk geil gezicht.

Mike draaide me op mijn knieŽn en handen en plaatste zijn lul tegen mijn lipjes. Ik voelde zijn pik weer in me schuiven en duwde met draaiende kont mijn kutje stevig op hem. Hij pakte mijn heupen en trok me ik een heerlijk hard tempo tegen hem aan. Ik kermde bij elke dreun van zijn pik tegen mijn binnenste. Mike duwde me met mijn wang op het kussen, zodat mijn kontje het enige was dat omhoog stak. Hij greep mijn bekken en paalde me zo diep en hard, alsof het een willoze homp vlees was, dat mijn mond wijder en wijder open ging en ik begon te jammeren van genot. Ik ging zalig klaarkomen. Mijn vingers grepen de zijden sprei stevig vast. Ik voelde het hemelse gevoel naderen en bereikte moeiteloos een stuipend orgasme.

Ik hikte van zuurstofgebrek en de stuipen die door mijn lichaam trokken. Mike vertraagde zijn tempo. Zijn lange lat nu spekglad van mijn natte orgasme. Hij trok zich terug en gaf me met de vlakke hand een zachte pets op mijn billen. Ik grinnikte en draaide me op mijn rug. Ik spreidde mijn benen wijd, zodat hij uitzicht had op mijn opengeneukte kutje. Hij streelde mijn kousen en de huid van mijn dijen. Hij plooide mijn schaamlippen open en boog voorover om me te likken. Ik sidderde bij het voelen van zijn tong op mijn klitje. Ik liet mijn vingers door zijn haar kroelen. Het was zalig. Hij was een geweldige minnaar die elk plekje evenveel aandacht gaf en mijn kutje deed hunkeren naar elke beweging.

Weer gebruikte Mike zijn vingers. Hij neukte me met wijs- en middelvinger. Recht op mijn G-plek. Hij likte mijn klit nu sneller en ik voelde mijn spanning stijgen. Mijn ademhaling begon onregelmatig te worden en ik voelde een loom en sterk gevoel opzwellen. Het was alsof ik bijna klaarkwam, maar dan anders. Met een luid en lang aanhoudend oehoehoe kwam ik wťťr knetterend klaar. Een straal kutgeil spoot langs zijn hand uit me en maakte een langwerpige natte vlek op de sprei. Wauw! schreeuwde Mike opgetogen. Ik schaamde een beetje. Ik had dit thuis met mijn speeltje ook wel een keertje meegemaakt. Zijn onderarm arm glom van mijn geil.

Ik gebaarde naar Mike dat hij moest gaan liggen. Ik ging tussen zijn benen zitten en pijpte vol overgave aan zijn pik. Hij was keihard, groot en mannelijk. Mijn tong verkende elk richeltje en ribbeltje tot ik weer op krachten was gekomen en mijn geilheid weer toenam. Toen koop ik op hem. Hurkend leidde ik zijn pik naar mijn gezwollen kut. Ik zakte over hem heen en begon met mijn heupen achtjes te draaien. Wrikkend en draaiend keek ik hem geil hijgend aan. Hij kneedde mijn borsten, draaiend aan mijn harde tepels. We tongzoenden en reden lekker op elkaar in. Mijn kutje smakte van het vocht. Ik wilde zo graag dat hij in me zou klaarkomen.

Ik ging achterstevoren op zijn pik zitten. Zijn stramme lid drukte zo nog beter tegen mijn baarmoedermond. Ik wrikte en wipte met mijn achterwerk op en neer en heen en weer. Dan weer wrikkend, dan weer draaiend. Dan weer met lange halen langs zijn glanzende paal op en neer dreunend. Ik was zo enthousiast dat zijn pik tweemaal uit mijn kutje schoot. De laatste maal plaatste Mike hem tegen mijn aarsje. Ik keek om naar hem en drukte me tegen zijn eikel. Ik krulde mijn tong om mijn tanden en kreunde jaaa.

Mijn poepertje opende zich om zijn duwende paarse eikel en ik begon langzaam over hem heen te zakken. Het was wat stroefjes, maar na een paar keer op en neer smeerde het resterende kutgeil op zijn pik mijn nauwe gaatje genoeg om lekker in en uit me te gaan schuiven. Mike kwam overeind en ik kwam daardoor op handen en knieŽn. Hij begon van boven naar beneden zalig op mijn zuigende kontgat in te heien. Ik vingerde me onderlangs en kneep hem met mijn kringspier af om het genot te verhogen.

Mike versnelde en ik voelde mijn orgasme weer naderen. Vlak voor me op de grond ging Mikes mobiel af. Ik grinnikte en keek om. Ik pakte hem en keek wie het was. Het was Zara. Ik nam op en groette haar en vertelde haar dat we in de bar zaten en dat Mike even in de lobby was. Mike versnelde intussen zijn tempo weer. Ik voelde mijn onderbuik spannen. Zara begon breeduit te klagen over haar hotelkamer en ik begon gedempt klaar te komen, bijtend op de rug van mijn hand. Ik kon alleen maar hm hm.. zeggen.

Ik rolde op mijn rug en Mike kwam in mijn kutje. Wanneer komt Mike, vroeg Zara. Ik hing op want ik voelde nog een orgasmegolf naderen. Ik begon luid te jammeren, de telefoon begon weer af te gaan en op dat moment, heftig pompend in mijn kut kwam Mike, zijn spermakanon spoot mij totaal vol. We hijgden en lachten en ik voelde een ontzagwekkende sperma vloed uit me lekken, bij elke lachstuip een beetje meer.
Aantal keer gelezen:
977
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)