Spannendverhaaltje.nl

Celeste

-
16-08-2010
Al vanaf mijn tiende jaar woont Celeste naast me, ze is 2 jaar jonger dan ik en op het moment van het plaatsvinden van dit verhaal is zij 18 en ik dus 19. Eerder hadden we samen op de middelbare school gezeten maar niet in dezelfde klassen en vanwege het leeftijdsverschil gingen we niet meer dan als oppervlakkige vrienden en buren met elkaar om. Celeste was de afgelopen jaren, sinds haar vijftiende opgegroeid in een mooie jonge vrouw met een frisse oogopslag en een leuke uitstraling. Al weer twee jaar zat ik op het hoger onderwijs en zij was net klaar met haar havo en het was de eerste zomervakantie dat zij alleen thuis mocht blijven terwijl haar ouders op vakantie gingen.
Ook ik was allen thuis en liep me al een week een beetje te vervelen. Iedereen was weg voor de zomer en er was weinig te doen. Overdag zat ik vaak alleen maar een beetje in de tuin te lezen en 's avonds huurde ik wel eens een film of zat ik wat te Internetten. Het weer wilde ook niet erg meewerken want het was te heet om ook maar iets nuttigs te doen. Volgens mij zat Celeste met ongeveer hetzelfde probleem, ze lag veel buiten te zonnen in haar bikini wat ik prima kon zien vanuit mijn slaapkamerraam en ik had al meerdere keren stiekem achter het gordijn staan kijken naar haar mooie jonge lichaam. Ze had een zwarte bikini die erg afstak tegen haar melkwitte huid en haar halflange rode haar alleen maar accentueerde.
Haar borsten waren niet groot, misschien zo groot als sinaasappels maar zeker stevig en de welving van haar heupen en haar lange benen was genoeg om mij zo al een stijve te bezorgen. Vanwege haar rode haar en haar erg lichte huid moest ze zich als ze ging zonnen erg goed insmeren wilde ze niet verbranden en de manier waarom haar handen met haar lange vingers langs haar lichaam gleden, soms even stoppend op erotische plekken als de binnenkant van haar dijen was nog opwindender voor mij en vanwege het gebrek aan gezelschap en het ontbreken van een vriendin voor alweer een klein jaartje stond ik me regelmatig stiekem op mijn kamer af te trekken bij het raam kijkend naar Celeste haar behandeling die haar volgens mij zelf ook niet helemaal koud liet want af en toe waren harde tepels door haar bikini heen te zien. Dan droomde ik dat ze op me reed, reeds lang ontdaan van die vervelende bikini en ons allebei naar een hoogtepunt bracht totdat ik mezelf vergat en klaarkwam tegen het gordijn.
Het gordijn dat die zomer vaker dan normaal gewassen moest worden. Diezelfde week nog, nadat ik voor de zoveelste keer haar had staan begluren kwam ze even langs. Dit keer helaas niet in bikini maar in een rokje dat tot net boven haar knieŽn kwam en een wit topje dat een stuk van haar buik vrijliet en waaronder je duidelijk een zwarte kanten BH zag zitten. Ze vond me in de tuin waar ik zat te genieten van een koude cola en een Science Fiction boek. Ik werd begroet met een vrolijk "hoi" en ik schrok me rot want ik dacht dat ze ontdekt had dat ik haar stond te begluren en dat ik erbij was. Met het schaamrood op mijn kaken stamelde ik een begroeting terug en toen bleek dat ze me niet boos aankeek ofzo herstelde ik me en vroeg haar of ze ook zin had in wat koels te drinken. Daar had ze wel oren naar en voordat ik het wist zaten we vrolijk te kletsen over allerhande dingen en mensen. Het was erg gezellig en het bleek in de loop van het gesprek dat mijn ver moedens inderdaad waar waren en dat zij zich ook nogal verveelde die weken.
Haar ouders zouden de eerste twee weken niet terug komen en ze had weinig te doen. Om de verveling te bestrijden besloten we die avond een video te gaan kijken bij mij thuis en eerst even wat te gaan eten bij haar. Ze nam afscheid met een: "ik ga nog even zonnen" wat ik natuurlijk helemaaaal niet erg vond. Die middag moet ik wel een 100 keer naar boven gelopen hebben om haar daar te zien liggen en ik liep ook de hele middag met een ontzettende stijve in m'n broek maar ik kon me bedwingen en heb me niet staan aftrekken. Toen de middag ten einde was nam ik vlug een koude verfrissende douche en verkleedde me even in een wat nettere korte broek. Na even naar de stad gereden te zijn, waar ook al niets te doen was, om een videofilm te huren belde ik bij Celeste aan. Het duurde even voordat ze open deed en toen ze dan eindelijk de deur opende was dat in 2 handdoeken. 1 om haar haar gewikkeld en de andere om haar lichaam, ik kon net de bovenlijn van haar borsten zien en ik moest opeens heel hard mijn best doen om iets te verbergen.
Met een, "wacht even, ik ben zo klaar, als je wil mag je alvast de tafel dekken" draaide ze zich om en verdween weer naar boven, naar de badkamer. Toen ze zich omdraaide bleek de handdoek om haar lichaam iets te kort en zag ik net de onderkant van twee stevige jonge billen. Dit wond me nog meer op en ik besloot maar snel mijn gedachten op wat anders te brengen door de tafel te gaan dekken. Het was even zoeken maar na een kwartiertje had ik dan toch alles gevonden en ik vroeg me inmiddels af waar Celeste bleef. Voorzichtig liep ik naar boven en klopte ik op de deur van de badkamer...geen antwoord, ik keek naar het slot en zag dat het niet gesloten was en na nog eens tevergeefs kloppen deed ik de deur op een kier open, de badkamer was leeg, geen Celeste. Wat ik echter wel zag was haar zwarte BH op de vloer.
Ik wist dat ik het eigenlijk niet moest doen maar ik kon de verleiding niet weerstaan en ik stapte vlug naar binnen en pakte het kledingstuk op, het was inderdaad een mooie zwarte kanten BH en ernaast lag nog een stofje zwarte stof, uit nadere inspectie bleek dit een string te zijn...mijn lul was weer op sterkte toen ik plotseling een andere deur op de verdieping hoorde. Ik gooide snel de twee stukjes stof neer en beende de badkamer uit, de deur voorzichtig achter mij sluitend toen Celeste de hoek om kwam. Ze zag er adembenemend uit, een zeegroen jurkje dat net onder haar heupen ophield en haar lange goedgevormde benen blootgaf. De schouders waren ook bloot en het jurkje liet helaas geen decollete zien maar de zachte stof accentueerde de welvingen van haar borsten goed. Ik legde uit dat ik haar zocht en dat ik de tafel gedekt had. Opgeruimd liep ze voor me uit naar beneden terwijl ik opgelucht adem haalde omdat ze niet in de gaten had gehad dat ik naar haar ondergoed had staan kijken.
Het eten was heerlijk en de film naderhand spannend, Celeste kroop zo af en toe even tegen me aan als het erg eng werd en we hadden later op de avond veel lol totdat ze rond een uur of 12 weer richting haar huis ging. We namen afscheid met de wederzijdse verzekering dat we dit zeker nog eens over moesten doen en toen ze weg was besloot ik dat het een leuke avond geweest was en dat ik, als we dit overdeden, eens moest gaan polsen of ze me erg leuk vond. Ik ging nog even op het terras zitten om een laatste drankje te drinken van die avond, het was buiten nog steeds zwoel en er was een aangenaam windje opgestoken. Toen het na een half uurtje toch te fris werd ruimde ik de kussens op en liep ik naar binnen waar ik op de bank nog Celeste haar handtasje aantrof. Het feit dat het nog niet zo gek laat was en dat ik eigenlijk hoopte nog een blik van Celeste in misschien wel haar nachtkleding te bemachtigen bracht mij er toe om het tasje nog even terug te gaan brengen.
Ik stapte mijn deur uit en belde bij haar aan, toen er na drie maal bellen nog niemand open deed probeerde ik voorzichtig de deurknop die meegaf. Nu toch wel enigszins bezorgd liep ik naar binnen. Na rondgekeken te hebben op de benedenverdieping waar niemand was liep ik naar boven, Celeste kon wel vergeten hebben de deur op slot te doen en al lang in bed liggen. Eenmaal boven aan de trap gekomen bleef ik even stil staan luisteren, een zacht gezucht bereikte mijn oren en na nog even polsen besloot ik dat het uit de badkamer kwam. De deur van de badkamer stond op een kier en een smalle lichtstraal scheen over de overloop, het gezucht was duidelijker nu en werd af en toe afgewisseld met een zachte kreun.
Ik wilde wel aankloppen maar kon de verleiding niet weerstaan om eerst door de kier te gluren. Dit deed ik maar ik zag slechts een blote voet en een klein stukje been, het gekreun werd ondertussen heviger en ik duwde de deur nog een stukje verder open. De deur piepte maar Celeste scheen er geen erg in te hebben want daar zat ze: wijdbeens op de rand van het bad, naakt. Haar ene hand lag tussen haar benen terwijl haar andere hand met haar linkertepel speelde. Haar hoofd was iets naar achter gezakt en ze had haar ogen gesloten terwijl het puntje van haar tong net tussen haar rode lippen door kwam. Opeens deed ze haar ogen open en keek me recht aan. "Zo," zei ze "ik was bang dat je niet meer zou komen vanavond, zoals je ziet was ik alvast begonnen". Dit kon ik natuurlijk niet anders opvatten dan als een regelrechte uitnodiging en ik liep naar haar toe en boog me voor haar. Ze haalde haar handen van haar borst en haar poesje en sloeg haar armen om mijn nek.
Ik tilde haar zo omhoog en al zoenend stonden we dicht tegen elkaar aan. Mijn handen gleden over haar rug en haar billen terwijl haar handen snel mijn shirt uittrokken. Het gevoel van haar stevige borsten en haar harde tepels tegen mijn borst was goddelijk. Ik kuste haar hals en liet ondertussen mijn handen over haar billen weer naar boven glijden om haar borsten vast te nemen, na haar hals kwamen haar tepels aan de beurt die beiden strak vooruit wezen. Hierna trok Celeste snel mijn broek uit en stond ik alleen nog in mijn short tegenover haar naakte lichaam.
Zachtjes vroeg ze of ik mee wilde gaan naar haar slaapkamer en fluisterend stemde ik toe. Ze wilde me voorgaan maar ik pakte haar op en tilde haar naar haar deur, na die open gedaan te hebben legde ik haar teder op haar bed neer en ging naast haar liggen. Al snel vervolgden we onze tongzoenen en voelde ik haar handen over mijn short gaan, tastend naar mijn lul die keihard was. Ze trok aan het elastiek van m'n short en ik begreep haar bedoeling en trok hem snel uit. Nu hadden haar handen vrij spel, ze trok zachtjes aan m'n lul en fluisterde in een hese stem dat ze me in haar wilde voelen. Langzaam schoof ik op haar en bedacht me een moment toen ik besefte dat ik geen condooms had, het laatste dat ik wilde was Celeste zwanger maken.
Celeste had mijn aarzeling in de gaten en vroeg wat er mis was. Toen ik het haar vertelde zei ze: "dat geeft niet, ik ben aan de pil en ik wil niets anders dan je hete naakte vlees in me" met dat sloot ze een hand om m'n lul en leidde me zacht in haar. Langzaam neukten we zo, Celeste was zeker geen maagd meer maar haar natte poesje was zeker niet wijd en zorgde voor een hemels gevoel om mijn lul, ik moest langzaam aan doen om haar geen pijn te doen en mijzelf niet te snel een orgasme te bezorgen. Onder me lag Celeste zacht te kreunen en te steunen en geile dingen in mijn oor te fluisteren waardoor ik nog rustiger moest doen wilde ik niet op slag klaarkomen.
Na verloop van tijd gaf ze te kennen dat zij bovenop wilde, ik draaide me daarom rustig op mijn rug en ze ging schrijlings op me zitten, ze pakte weer mijn lul vast en liet die in haar natte kutje glijden, nu zag ik pas goed bij het licht van de halfvolle maan en de sterren die door haar geopende raam schenen dat haar poesje kaal was op een streepje schaamhaar op haar onderbuik na, zacht bereed deze jonge vrouw me, net als in mijn dromen. Ik richtte me op en overlaadde haar borsten met kussen en nam haar tepels in mijn mond, kleine druppeltjes zweet van de bedompte dag liepen langs haar welvingen en ik likte ze allemaal op.
Langzamerhand overviel het heerlijkste gevoel me, ik kon het niet lang meer houden nu, ik fluisterde tegen Celeste dat ik ging komen en ze gaf me een geile glimlach en neukte me nu nog langzamer, ze liet mijn lul bijna uit haar glijden en dan weer helemaal tot aan mijn buik in haar, dit duurde nog maar even voordat ik echt kwam, met dikke stralen spoot ik mijn zaad tot aan haar baarmoeder en tegelijkertijd voelde ik haar poesje rond mijn lul samentrekken, bij de laatste straal haalde ze haar poesje van mijn lul en spoot ik tegen haar buik. Volkomen uitgeput en tevreden zakte ze op mij en zo sliepen we in.
Aantal keer gelezen:
473
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)