Spannendverhaaltje.nl

Carnaval

-
21-10-2010
Carnavalfeestje. Het verhaal gaat over mijn man, een vriend en mezelf.

Mijn man en ik besloten om dit jaar ook maar eens te genieten van de carnavalvreugde, eigenlijk was het meer een sociale verplichting. Het was een gekostumeerd bal. Ik had de opvallende pakken (Belle en het Beest) gaan huren en mijn man wist niet welke het waren. We zouden eerst onze innerlijke wat gaan versterken in een knus en gezellig restaurantje. Daar lieten we ons flink zakken in enkele glaasjes zeer lekkere wijn, maar in onze kostuums konden we niet naar het restaurant gaan. We zouden ons later gaan omkleden.

Bij het buitengaan werd de wijn me ietwat te veel. De bekende hamer… Ik was op slag dronken. Mijn man bracht me naar huis, het was immers toch zo voorzien om langs daar te gaan om ons om te kleden. Ik kon naar het schijnt nog amper op mijn benen staan en besloot dan maar thuis te blijven. Mijn man zou dan maar alleen de sociale verlichting gaan vervullen. Hij trok zijn pak aan en vertrok. Ik lag terwijl op het bed te rusten.

Na enkele uurtjes bekwam ik een beetje en besloot toch nog naar het feest gaan. Ik wist welk pakken ik gehaald had maar hij had geen benul van mijn pak. Ik besloot hem een poets te bakken en te testen hoe trouw hij wel zou zijn.

Al gauw had ik "het beest" gevonden. Het danste met verschillende vrouwen, ik danste er stilaan naar toe tot het plots voor mij stond. Mijn kans. Ik danste zwoel en ophitsend. Ik liet hem duidelijk verstaan wat mogelijk was. Het beest fluisterde een ondeuglijk voorstel in mijn oor en ik ging er (nog licht door de wijn en nieuwe drank) er meteen op in. Buiten op de parking, op een achterin gelegen plekje, liet ik zich gewillig zoenen door het beest. De erotische spanning nam toe en het bleef niet bij zoenen alleen. Het beest zijn handen dwaalden af naar mijn borstjes. Ik had voor de gelegenheid geen bh aan. Zijn handen masseerden mijn borstjes en hij voelde dat ik geen bh droeg. Hij betastte mijn borstjes door de opening in mijn kleedje. Enkele toevallige voorbijgangers die hun auto net hadden geparkeerd gaven hun ogen de kost en liepen daarna al lachend door. Het hitste me nog meer op. Ik ontdeed me voor zijn ogen me van mijn slip. Hij draaide me om en kwam zonder probleem langs achter bij me binnen. Hij neukte me op die parking terwijl ik voorover gebogen stond tegen een wagen. Ik voelde zijn zaadlozing in me.

Na de vrijpartij, verdween ik plotseling met gemengde gevoelens. Ik wou immers mijn man testen en hij had gevreeën met een andere vrouw, zonder hij het wist dat het zijn eigen vrouw eigenlijk was. Ik ging weer naar huis en kroop nog nagenietend en met gemengde gevoelens weer in mijn bed. Enkele uurtjes later kwam mijn man ook thuis, ik was nog wakker lag met en boekje in mijn handen. Ik vroeg hem nieuwsgierig hoe het geweest was, ik wou weten of hij het me eerlijk zou vertellen wat er gebeurd was. Hij antwoordde; "gewoon, niets bijzonders, je weet toch dat ik me niet goed amuseer als je er niet bij bent". Ik werd een beetje boos en vroeg: is er niets anders geweest, geen vrouw of dergelijks? Hij antwoordde verbaasd: "neen". Toen ontstond er een hevige woordenwisseling, ik gooide allerlei verwijten naar zijn hoofd en hij snapte er niets van. Toen ik op het punt stond om met ruzie naar mijn moeder te vertrekken, nam hij me vast en dwong me om even naar zijn uitleg te luisteren en hij vertelde me dat hij slechts enkele minuten op het bal was geweest. Nadien was hij naar onze stamkroeg getrokken en daar de rest van de avond vertoefd. Een gesamelijke vriend uit het cafè vroeg of hij zijn pak mocht lenen om naar het bal te kunnen gaan. Hij stemde erin toe en ze wisselde van kleren aan en die vriend zou het pak de dag nadien terug brengen. Ik zag nu pas dat hij onbekende kleren aanhad en realiseerde me dat het beest een lichte baardgroei had terwijl mijn man zich die avond netjes had geschoren. Een schaamtegevoel overmande me en besloot dan maar het ganse verhaal op te biechten, ook hoe ik genoten had. Nu werd mijn man op zijn beurt om geil en nam me op zijn beurt ook. Ik durfde geen weerstand te bieden en schaamde me over de realiteit. Ik was het die vreemd gegaan was. Mede doordat ik me me nog licht van de drank in het hoofd voelde.De dag nadien bracht de vriend het pak terug. Ik had mijn man moeten beloven me voor de gelegenheid terug verkleden als "Belle". Hij trok grote ogen en wist niet wat te zeggen. Om te bewijzen dat hij totaal niet jaloers of boos was, begon hij me langzaam voor de ogen van die vriend uit te kleden. Ik voelde me zeer schuldig en durfde niet tegen te spartelen. Als laatste viel mijn maskertje. Toen ik naakt voor hem stond, fluisterde hij me in mijn oor dat ik hem ook maar moest uitkleden. Hij diende me wel wat aan te porren, maar met de herinneringen op de vrijpartij op de parking, stemde ik maar toe. Het was nu toch te laat om nog terug te grabbelen. Tenslotte was dit niet de enige keer dat ik met een andere man vrijdde.

Ik knielde voor hem en nam zijn rechtopstaande staaf in de mond. Ik likte met mijn tong rond zijn eikel, afwisselend met op en neergaande bewegingen tijdens het zuigen. Mijn man stond langs de zijlijn te kijken hoe ik een andere man aan het klaar maken was. Alle remmingen waren doorbroken Ik liet me volledig gaan. Mijn man trok mijn kontje omhoog en kwam zachtjes in me. Hij begon heen en weer in me te gaan en daarbij kletsten zijn ballen tegen mijn billen aan. Een mengeling van geluiden klonken door de kamer. Het gekreun van de genietende vriend, het hijgen van mijn man en het sappige geluid van het in- en uitschuiven van zijn penis in mijn warme kutje. Het werd onzen vriend een beetje teveel en riep dat hij ging klaarkomen. Mijn man hield me in deze stand en hij kwam klaar in mijn mond, ik likte hem weer schoon en stond recht. De sperma liep nog uit mijn mondhoeken en ik zoende mijn man op de mond. Zo proefde mijn man ook het sperma van een andere man. Ik draaide me om en gaf onze vriend ook een tongzoen. Een raar gevoel. Mijn man zei dat we best maar naar de slaapkamer gingen en we vleiden ons neer op het bed. De strelingen werden weer hervat en mijn man nam weer initiatief om te vrijen. De pik van onze vriend hing er eerst maar wat slapjes bij na het klaarkomen. Ik nam beide pikken beurtelings in mijn mond. Ik trok mijn man naar beneden en zoende hem op de mond, vervolgens na ik de pik van onze vriend en begon er weer aan te zuigen, afwisselend met een zoen op de mond van mijn man. Nu was het mijn beurt om weerwraak te nemen, ik geleidde de pik van onze vriend naar de mond van mijn man en zei hem dat hij er ook maar eens moest aan zuigen. Hij deed dit ook. Gezamenlijk likten we onze vriend.

Toen ik weer afdaalde naar mijn man zijn pik, ging onze vriend achter me zitten en nam me op zijn hondjes. Ik liet dit gewillig toe, hij was al eerder in me geweest, dus zag er het probleem niet van in. Op die manier werd ik door een andere man genomen en terwijl zoog ik mijn man. Opgewonden door het schouwspel klaar hij klaar in mijn mond en ik slikte zoals gewoonlijk alles weer netjes door. Mijn man stond recht en verliet de slaapkamer. Onze vriend draaide me op mijn rug en kwam boven op me liggen. Deed mijn benen open en liet hem opnieuw in me komen. Met mijn benen rond zijn middel geslagen en terwijl ik nu duidelijk zijn gezicht kon zien, voelde ik hem hevig stoten. Het wond me enorm op en opnieuw kreeg ik een heus orgasme.

Moe en voldaan lag ik met opengesperde benen op het bed. De twee mannen stond aan het voeteinde van het bed lachend te kijken. Ik wist dat het spel nog niet gedaan was. Ze kwamen beide aan mijn zijde liggen en streelden opnieuw mijn borstjes en buik. Het spel werd hervat. Het duurde nog tot laat in de avond, waarbij ik meermaals klaar kwam. Ik liet hen beloven dat dit slechts een eenmalig voorval mocht zijn.

Toch denk ik nog geregeld aan die vrijpartij, zeker als het weer carnaval is zoals binnenkort.
Aantal keer gelezen:
1093
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)