Spannendverhaaltje.nl

Carla

-
21-08-2010
Het was weer eens zo'n zaterdag. Niks te doen, een licht knagende kater van de jenever van vrijdagavond. Mijn vrouw was de hele dag weg met haar vriendin, wadlopen en daarna eten of zo. Ze was om 6 uur al vertrokken, ik was er rond een uur of 9 ook maar uitgegaan. Flink gescheten, lang gedouched en niet geschoren. Ik was zo geil als boter, katergeilheid, maar had mijn pik gespaard, want na drank duurde me dat altijd even te lang qua handwerk. In de kamer lag een briefje op tafel met een zak Margrieten en Vivatroep. "Wil je dat even bij Carla afgeven?". Tuurlijk, moest toch nog boodschappen doen, kon er ook wel bij. Nou is Carla een wereldwijf, met prachtige ogen, lange benen en een paar geweldige lekkere tieten. Dus ik goed mijn tandjes gepoetst en op de fiets. Even later belde ik aan, de auto stond voor de deur dus er was iemand thuis. Er ging een raam open boven en een nat hoofd verscheen: Carla. "Ik kom net onder de douche vandaan, wacht even dan doe ik open." Aha, dus haar vent was niet thuis. Het schoot me te binnen dat ik dat wist, want hij is een collega en ik had gehoord dat hij zaterdagdienst had. Maar er waren blijkbaar ook geen kinderen, anders deden die wel open. Ik kreeg een ietwat ondeugende gedachte. De deur ging open en het stuk was gekleed in een kamerjas, een hele oude die ze al jaren had.
Ze was nog bezig om haar mooie haardos in een handdoek te proppen en liep voor me uit de kamer in. Ik knalde het tasje op tafel en zei dat het voor haar was, van mijn vrouw. "Wil je zo koffie? Ik ben er aan toe." Ik natuurlijk ook dus ik leunde tegen de tafel, ondertussen met belangstelling loerend of er wat vlees zichtbaar was door die badjas. Ze was nog steeds bezig dat haar in die handdoek te draaien, en toen gebeurde er iets leuks: de jassluiting, een dun ceintuurtje, verschoof iets en een groot deel van een tiet werd zichtbaar. Ze was zo geconcentreerd dat ze dat niet in de gaten had, dus ik grijnsde en bekeek dat stukje tiet met frisse belangstelling. Voor een meid van bijna 40 zag het er goed uit, zo te zien hing het nauwelijks. Ze kreeg mijn blik in de gaten en zei: "Daar hoor jij helemaal niet naar te kijken, meneer". Ik zei dat ik me diep schaamde en liep op haar af met de mededeling dat ik het wel even zou bedekken. Ze draaide zich niet om, en ik kon me niet bedwingen. In plaats van dat ik de jas dichttrok gaf ik een kort rukje aan de ceintuur zodat hij helemaal open viel. Nu keek ik frontaal tegen haar prachtige tieten aan, die mooi naar voren priemden omdat ze nog steeds haar handen achter haar hoofd had met die handdoek. Ik keek in haar mooie ogen en zag een ietwat ondeugende blik. Dan maar de stoute schoenen aan dacht ik, en streelde heel zachtjes met mijn vingertoppen langs de buitenkant van haar tieten. Ze huiverde een beetje en ik zag haar tepels direct samentrekken en verharden.
Dus die streelde ik ook maar even zachtjes, en iets naar voren leunend kuste ik haar op haar wang, toen op haar mond en bukte me om een zacht kusje op beide tepels te geven. Ze liet de handdoek los, die meteen op de grond viel, en sloeg haar handen om mijn nek. Haar mond was gewillig en we begonnen zachtjes te tongworstelen, terwijl mijn handen nu overal over haar memmen gleden. Ze zei dat ik die koffie wel even kon vergeten, pakte mijn hand vast en trok me mee naar de trap. We liepen snel naar boven, waar ze haar jas uit liet vallen en zich meteen achterover op het bed liet vallen. Ik schoof op mijn knieŽn tussen haar benen en begon weer met haar tieten te spelen. Haar tepels waren nu zo hard als stenen spenen, en ik streelde en likte haar lijf. Mijn handen schoven naar haar heupen en ik pakte de rand van haar slip beet. Ze duwde haar heupen omhoog en de broek was uit. Ook nu spreidde ze haar benen, ze had weinig schaamte wat dat betreft, en ik keek naar haar lekkere kut. Haar lipjes stonden iets open, ik zag dat ze al een beetje nat was en haar klitje stak heel dapper een heel klein beetje naar buiten. Mijn mond vond snel de weg, ik likte haar scheur drijfnat, draaide rondjes om haar klit, en even later stak ik zachtjes een vinger in haar spleet. Voorzichtig duwend stak ik hem er eerst een paar keer helemaal in, draaide toen mijn hand om en begon haar g-spot te masseren. Onderwijl zoog ik met mijn lippen de hare een stukje mijn mond in en liet mijn tongpuntje steeds tegen haar knopje aankomen, in het tempo waarmee ik ook haar kutbinnenwerk stimuleerde. Knappe meid die daar niet van klaarkomt, en even later begon ze te duwen met haar onderlijf, ze kreunde en bewoog, en ik voelde dat haar kutsappen rijkelijk begonnen te stromen. Ze werd nu steeds wilder, en ik voerde tempo en druk stevig op. Even later knalde ze uit elkaar, ze gromde en stootte met haar lendenen en beleefde een heel diep orgasme, zowel kutgewijs als clitoraal, dus erg hevig.
Ik haalde mijn vinger uit haar drijfnatte gleuf en likt heel zachtjes verder langs haar klit. Ze werd daar gek van, alles was enorm gevoelig en ze deed haar best het te verdragen, maar duwde me even later toch weg. Intussen was mijn jodocus, nog gevangen in mijn broek, tot op oorlogssterkte gezwollen. Ik maakte mijn riem en broek los en bevrijdde mijn pik, die knetterstijf was en klopte van geiligheid. Snel schoot ik uit de rest van mijn kleren en schoenen, en ging schrijlings over haar buik heen zitten, zodat mijn pik ter hoogte van haar tieten in de richting van haar gezicht wees. "Als ik je nu neuk spuit ik 'm in drie seconden helemaal leeg", zei ik, en ze begreep de hint. Ze nam hem in een hand vast en trok heel zachtjes mijn voorhuid naar achteren. De eerste druppels voorvocht kwamen al naar buiten, in ik zette mijn handen nu achter haar hoofd tegen de muur. Ze bewoog haar hoofd naar voren en nam mijn hete knop in ťťn keer diep in haar mond. Heel zachtjes likte en zoog ze aan mijn lul, onderwijl mijn ballen strelend met haar andere hand. Dit was de hemel op aarde, en ik begon zachtjes te bewegen en haar in haar warme, natte mond te neuken. Ik hield dat niet lang vol, liet mijn lul uit haar mond floepen en zette mezelf recht overeind. Ze maakte een paar lekkere trekbewegingen en toen spoot ik mezelf leeg, in haar gezicht, over haar tieten, in haar hals, stralen dik heet wit sperma kwamen eruit, alsof ik drie jaar niet was klaargekomen. Ik liet mezelf naast haar neervallen, en ze veegde zichzelf een beetje schoon met de handdoek. Ze kroop tegen me aan en we begonnen nu heel rustig te vrijen, te zoenen en te strelen. Mijn lul was nog steeds half hard, en even later lag ik weer tussen haar benen en schoof heerlijk diep in haar poesje.
Ze was een geoefend neukster, met een geweldige spierbeheersing in haar kut, en ik neukte haar met heel lange halen, steeds net niet uit haar lippen glijdend, en zo diep als ik kon naar binnen. Haar benen gingen in mijn nek, en nu voelde ik dat ik helemaal tot op haar baarmoeder kon neuken, zo diep. Ik ging steeds harder en sneller, mijn ballen sloegen bij elke stoot tegen haar billen, alles sopte en gleed van het vocht. Ze bewoog perfect mee, en melkte met haar kutspieren mijn lul. Ik voelde dat haar hand op haar buik lag en dat ze zichzelf nu vingerde terwijl mijn lul steeds sneller in en uit haar kut gleed. Ik haalde 'm iets te ver naar buiten, en ik gleed uit haar kut. Door het tempo stootte ik meteen weer naar voren en gleed nu onder haar kutlippen door tussen haar billen, waar ik een lief sterretje wist te zitten. Ze was daar ook al drijfnat, dus ik hield me even in, en zette mijn eikel tegen haar aars. Ik drukte door en toen zat ik in de hemel. Een heet, strak gaatje, en ik begon weer te pompen. Intussen vingerde zij zichzelf als een bezetene, stromen kutgeil liepen uit haar spleet. Ze begon weer klaar te komen, en ik voelde ook wat aankomen. Even later spoot ik mijn geil in haar reet, hard rammend en zo diep als ik kon, terwijl zij onder mij helemaal gek werd van haar eigen orgasmes, want zo te zien en te voelen kwam ze twee keer achter elkaar. Na afloop hebben we samen gedouched, en ik heb haar daar nog eens laten klaarkomen, nu op een vinger en een duim waarmee ik haar kutlippen en klitje lekker masseerde.
Ze ging nog even op de knieŽn om me te pijpen, maar mijn pik was even niet thuis. We droogden ons af, en ze pakte wat kleding uit de kast. Ik bleef lekker liggen kijken, en ze trok leuke lingerie aan, zo'n zwart met rood setje, kanten broekje en een bh, die de helft van haar tieten bloot liet. Mijn lul was half stijf, en ik trok er een beetje aan. Ze zei dat ze daar erg geil van werd, om het een man te zien doen bij zichzelf. Ze ging zo naast me liggen dat ze vol zicht had op mijn jongeheer, en ik begon mezelf heel rustig af te trekken. Ze werd daar wel geil van want ze schoof haar slipje wat opzij en begon een vinger in haar kut heen en weer te bewegen, en streelde haar klitje. Daar werd ik mijn beurt weer behoorlijk geil van en ik begon wat steviger te sjorren. Ze begon nu weer te kreunen en ik zag aan het samentrekken van haar lippen dat ze weer klaarkwam. Ik voelde mijn punt ook naderen en kreunde "In je mondje". Ze boog voorover en de timing was perfect: het moment dat haar mond zich om mijn eikel sloot kwam ik klaar en spoot mijn laatste geil van die dag diep in haar keel. Ze slikte alles door, en likte mijn pik helemaal schoon, waar ik helemaal gek van werd, want drie keer zo klaarkomen is voor mij wel de limit. Koffie hebben niet meer gedronken....
Aantal keer gelezen:
1004
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)