Spannendverhaaltje.nl

Cadeautje

-
21-10-2010
Het is nacht en je ligt diep in slaap wanneer je in je onderbewustzijn ineens merkt dat je wordt aangeraakt door iets of iemand. Omdat je zo vast slaapt kost het je moeite om wakker te worden, maar je stijver wordende pik maakt dit onvermijdelijk. Als je je ogen opslaat zie je in het schemerdonker dat je vrouw niet naast je ligt. Maar dat kan ook niet, besef je meteen. Die is met haar zussen een weekendje naar Parijs. Zij wel.

Maar wie is dan degene die zachtjes je lul masseert? Met een ondeugend lachje stel ik vast dat je me herkent. Even lijk je overdonderd door mijn aanwezigheid, maar dan neemt een ongeremd verlangen de overhand. Je handen gaan spontaan op ontdekkingstocht over de rondingen van mijn lijf. Je vrouw ben je inmiddels glad vergeten en je fixeert je volledig op mij. Gespannen wacht je af wat er gaat gebeuren. Ik drijf die spanning nog verder op door helemaal niets te doen. Dat geeft je de gelegenheid je ogen en handen goed de kost te geven. Ik heb een zwarte kanten string aan en een flinterdun doorschijnend zwart jurkje. Je ondeugende pret oogjes verraden dat die aanblik je wel bevalt. Je pik heeft nu geen hulp meer nodig om overeind te komen. Hij staat kloppend rechtop en dreigt bijna uit zijn velletje te barsten. Je zak is strak om je ballen gespannen.

Zonder je aan te raken buig ik me over je heen. De zwaartekracht laat mijn borsten bijna uit het jurkje piepen. Mijn harde tepels raken jouw hijgende borst net niet, en ik lees de teleurstelling in je ogen. Je wilt iets zeggen maar ik leg streng een vinger over je lippen en gebied je te zwijgen. Dan likt mijn natte tong langzaam langs je lippen. Je aarzelt geen moment en duwt jouw tong tegen de mijne. Een lange heftige tongzoen volgt. Ik voel mijn kutje intussen hunkeren van verlangen. De verleiding is groot om meteen je overheerlijke en super geile lul te naaien, maar dat zou een te snelle bevrediging voor je zijn. En dus kruip ik naar het hoofdeinde van het bed en plaats mijn knieën aan weerszijden van je hoofd. Je kunt mijn geilheid nu ruiken.

Met je tanden laat ik je het strikje lostrekken dat mijn string op zijn plaats houdt. Het lukt niet meteen, maar als het natte kruisje eindelijk zijn geheim prijs geeft heb je een eersteklas uitzicht op mijn boterzachte kale kutje. Alsof het een overrijpe perzik is wil je meteen met je hele mond eraan zuigen en likken, maar ik wijs je terecht. Je mag alleen het puntje van je tong gebruiken. Heel zachtjes op mijn klitje, alsof je een bakje vruchtenyoghurt zonder bestek moet leeg lebberen. Gehoorzaam volg je mijn instructies op. Je bent een natuurtalent want je leert snel. Ik voel hoe het primitieve genot bezit neemt van iedere vezel van mijn lichaam. Met een snelle ruk trek ik het jurkje over mijn hoofd en begin mijn borsten en tepels te kneden. Het orgasme laat niet lang op zich wachten. Met een oerkreet geef ik me eraan over terwijl ik tegelijkertijd je vrouw recht in haar ogen kijk via de vergeelde trouwfoto boven het bed. Kijk naar me, mens! Zo kun je nog wat van me leren.

Onder mijn nog na trillende lichaam hoor ik je kreunen en steunen. Het is duidelijk dat je het niet lang meer volhoudt en ik besluit je uit je lijden te verlossen. Ik buig me opnieuw voorover maar nu in omgekeerde richting. Mijn onderkant bevindt zich nog steeds in de buurt van je gezicht als ik even heel snel aan je vochtige eikel lik. Hij reageert meteen heftig kloppend. Mijn tong trekt vervolgens een nat streepje van je eikel naar je ballen. Alweer voel ik hem steigeren. Je hebt niet veel meer nodig. Zo meteen zal je zaad zich een weg naar buiten banen en alles bespuiten wat het onderweg tegenkomt. Nog één keer probeer ik wat je hebben kan. Ik zuig één van je geschoren ballen op in mijn mond. Je schreeuwt het uit alsof je op een pijnbank ligt en gemarteld wordt. Een prettige marteling dan wel, want ik hoor je allerminst protesteren.

Op mijn billen schuif ik over je zwetende lijf heen, mijn onderlichaam dichter naar je lul bewegend. Met mijn rug naar je toe gekeerd laat ik me uiteindelijk langzaam over je pik heen zakken. Als je ballen mijn lipjes raken is het hek van de dam. Het voelt alsof een brandslang in miniformaat in me leeg wordt gespoten. Een recentere foto van je vrouw kijkt me ook van deze kant van de kamer aan. Ik kijk brutaal terug. Eigen schuld, madammeke. Als jij hiertoe bereid was zou ik hier nu niet zijn.

Om te voorkomen dat je lul zal krimpen begin ik op en neer te wippen. Onze lichaamssappen soppen dat het een lieve lust is. Jij moedigt me aan door me geile toespelingen naar mijn hoofd te slingeren. "Neuken, geil wijf! Harder...! Ik zal je kut doorboren tot je mijn eikel in je strot voelt spuiten". Ik steek mijn vingers tussen mijn lipjes en begin mezelf te vingeren. Als ik voor de tweede keer de allesoverheersende stroom door mijn lichaam voel suizen vind ik het welletjes. Ik laat mezelf van je afglijden en stap in mijn schoenen, raap mijn lingerie bij elkaar, sla mijn jas om mijn blote schouders en verlaat je slaapkamer.

Beneden trek ik met een voldaan gevoel de achterdeur achter me dicht en haast me naar het aangrenzende huis. Daar ben ik nog net op tijd om mijn in alcohol gedrenkte vriend bij de voordeur op te vangen na een voetbal avondje stappen met zijn vrienden. Met een lodderige blik bekijkt hij mijn hoogst ongewone kleding.

“Wat… heb jij gedaan?” lalt hij.

“Ik heb zojuist de buurman geneukt”, zeg ik terwijl ik hem uit zijn jas help.

Hij lacht uitbundig alsof hij een meesterlijke mop hoort. “Ja ja… Dat zou die ouwe snoeper wel willen”.

Inderdaad, denk ik. Na ruim twintig jaar platonische liefde met zijn vrouw was dit precies wat die aardige ouwe man nog een keertje wilde.

© Fanny - Reacties: fannyadams@home.nl
Aantal keer gelezen:
803
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)