Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw

-
29-05-2011
Hallo,
Mijn naam is Roy en ik ben woonachtig in omgeving Eindhoven. Ik ben inmiddels 43 jaar en gelukkig getrouwd met Lieke.Op sex gebied kom ik niks tekort maar denk nog wellusig terug aan mijn eerste keer.
We schrijven 1987, plaats delict Eindhoven.
Ik was toen 19 jaar en nog maagd, niet dat ik een lelijke vent was maar om de een of andere reden kwam ik er maar niet aan toe om een vriendin aan de haak te slaan. Ik was erg druk met mijn studie en sporten. Doordat ik op een behoorlijk hoog niveau volleybalde had ik eigenlijk nergens anders tijd voor. 5 dagen per week naar school, 4 avonden trainen en in het weekend wedstrijd.
Het was vrijdag avond toen mijn ouders me vroegen om mee te gaan naar een kennis making avond van de nieuwe buurt, mijn ouders hadden namelijk net een nieuwe woning in aanbouw gekocht en de makelaar had voor de nieuwe wijk een avondje georganiseerd. Ik had door een blessure geen wedstrijd verplichtingen dat weekend en ging dus mee.We kwamen wat later aan dan de rest dus ik kon meteen mijn nieuwe buurtgenoten inventariseren. Henri, een enthousiaste vrijgezel kwam naast ons wonen en we raakten al snel aan de praat.Na een klein uurtje gekletst met hem kwam mijn moeder aan met de nieuwe buurtjes die aan de andere kant kwamen wonen. Rick en Nicolette. Rick was een echte yup in opkomst, Nicolette was verpleegster en ze zouden binnenkort gaan trouwen. Nicolette droeg een bijzonder strak blauw jurkje en je kon meteen zien dat zij ook een sportief type was. Geen grammetje vet en een geweldig mooi figuur. we raakten wat aan de praat en ik merkte dat er een klik tussen ons was. verdorie dacht ik, staat hier eens een lekker ding die ik echt leuk vind, gaat ze trouwen en is ze 13 jaar ouder dan ik.
Een half jaar later konden we eindelijk in ons nieuwe huis trekken, ik was eigenlijk nicolette alweer vergeten tot ik die leuke stem achter me hoorde. Hey Roy hoe gaat het met je. Nou hoe gaat het met me zei ik, ik sta hier te klooien met een bankstel in mijn handen. Komen jullie dadelijk een kopje koffie drinken bij ons vroeg ze. tuurlijk, een half uurtje later zaten we gezellig aan de koffie en ik kon mijn ogen niet van haar af houden, wat een zeldzaam mooi lijntje, zoals ik het in kon schatten had ze een mooie c cup.Die zou ik wel eens willen zien dacht ik en tegelijkertijd voelde ik mijn lid stijf worden, even vlug met Rick wat kletsen over koetjes en kalfjes en gelukkig werd hij weer slap.
Een week later werd mijn wens al waarheid, ik was bezig in mijn kamer om wat dingen op te hangen, toen ik naar buiten keek lag Nicolete te zonnen in de tuin, ze lag precies op een stukje waar niemand haar kon zien ,,,, alleen ik dus. Pfff heerlijke tieten had ze en inderdaad ik had gelijk, zeker een c cup. Ik besloot er van te genieten en trok mijn broek uit en rukte me uit volle borst af, wat een heerlijk orgasme, naar je topless buurvrouw kijken terwijl zij het niet weet. Die zomer gebeurde dat vaker, Nicolette hield van zonnen en ik inmiddels aan het rukken terwijl ik naar haar keek.
Helaas trouwde Nicolette diezelfde maand en ik dacht dat ik nooit meer van haar zou zien als wat ik te zien kreeg als ze ging zonnen.
mijn kansen keerde toen Nicolette en Rick op de verjaardag van mijn pa kwamen. Nicolette zat tegenover me in een kort spijker rokje en een klein topje, kon ook niet anders want het was bijzonder warm die avond. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat ze met aan het flirten was. Zo nu en dan deed ze haar benen een klein beetje uit elkaar zodat ik tegen haar smetteloze witte slipje aan keek. Rick was al vrij snel stom dronken en praatte alleen maar een hoop onzin. Goh zei mijn moeder, heb je tegen Nicolette al verteld dat je ook een huis gekocht hebt. Nicolette wilde er alles van weten en vroeg of ik nog spullen nodig had. Goh, ik heb alles nog nodig want ik had bijna al mijn spaargeld in de hypotheek gestopt. Loop maar even mee zei ze, wij hebben nog van alles. Ik keek even naar Rick die een of ander lul verhaal over de stijgende olie prijzen aan het vertellen was tegen mijn oom.
We liepen naar hun huis en ze ging meteen door naar zolder, ik gelukkig achter haar. Een waar genot ik keek steeds tegen haar heerlijke kont en kruis aan. Toen we op zolder aan kwamen was mijn lid al helemaal knetter hard. Ze had eigenlijk allen oude spullen staan waar ik niks van wilde hebben. Uit beleefdheid en om toch een beetje tijd te rekken vraag ik, goh wat moet je voor die kapstok hebben? Ze schiet in de lach en zegt, viezerik...Ik schrik en zeg,wat bedoel je. Ik zie je echt wel staan voor je raam hoor als ik lig te zonnen. gelukkig had ik een glaasje op op en kon vrij adrem zeggen, ja wie is dan de viezerik. Even kijken we elkaar aan met een blik van....wij hebben echt een klik....Ik denk het is nu of nooit en zeg. Je bent nou eenmaal een hele mooie leuke vrouw met een fantastisch lichaam.
Ze gaat zowaar blozen en heel even valt er een stilte. Ik neem mijn besluit, buig mijn hoofd voorover en begin haar te zoenen, die meteen beantwoord wordt. Ik streel haar over haar rug en ga langzaam met mijn handen naar haar borsten, heerlijk om te voelen door haar topje heen, haar tepels voelde ik gewoon groeien. Het is nu of nooit zegt ze terwijl haar hand mijn lid heerlijk aan het masseren is. Ik trek haar topje omlaag en daar zijn ze, de tieten die ik al zo vaak gezien heb. Ik neen ze zachtjes in mijn mond en proef haar lijf en ruik haar geur. Ik ging op mijn knieeen en gewillig deed ze haar rokje omhoog, daar was ik dan, 5 centimeter verwijderd van haar poes. Ik betaste het stof en voelde haar lippen. Ik ging wat harder wrijven en hoorde haar kreunen. Terwijl ik haar slipje omlaag trok hoorde ik haar zeggen, we hebben niet veel tijd, Rick is dadelijk echt dronken en kom dan naar huis. Ik zag haar kale poes en wist niet goed wat te doen,,,lik me aan mijn knobbeltje: Ik zette mijn tong op dat heerlijke knobbeltje en likt alsof ik Lassie was. Kreunend kwam ze klaar Ik stond op en wilde gaan, Rick zou zo thuis komen. Nee zij ze, jij moet ook nog, ze gooit me zowat op de grond en kleed me helemaal uit, mijn penis stond fier overeind met al een druppel voorvocht erop. ze likt die druppel er heerlijk af en neemt mijn lid in haar mond. 3 seconden later kom ik wel zo geweldig klaar en spuit haar hele mond vol. Proesten lacht ze,,,goh is toch niet je eerste keer hoop ik he. Ik zeg van wel. Goh je hebt no nooit geneukt zegt ze,,nee zeg ik ik.
Wordt vervolg
Aantal keer gelezen:
1125
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)