Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw Netty van 46

-
21-10-2010
Netty 46 en Paul 50 zijn al 10 jaar onze inmiddels bevriende buren, zij hebben een dochter en een zoon net als wij. De kinderen zijn sinds kort het huis uit, alleen onze zoon Theo 21 woon nog bij ons. Wij zijn leeftijdsgenoten, mijn vrouw Jolante 47 en ik Rob 48 hebben sinds wij naast elkaar kwamen wonen vanaf het begin altijd al een goed contact met hun onderhouden. Onze tuinen grenzen aan elkaar, zomers regelen wij om beurten een barbecue, komen op elkaar, s verjaardagen en passen tijdens vakanties op elkaar, s huis, verzorgen de bloemen en planten. Kortom een leuk en goed contact, verder lopen wij de deur niet bij elkaar plat maar kunnen altijd in tijden van nood een beroep op elkaar doen, zonder de privacy van elkaar te schenden. Intieme details van elkaar zijn wij niet van op de hoogte, maar het is altijd wel zo dat ik persoonlijk Netty altijd een mooie aantrekkelijke vrouw heb gevonden en nog steeds een schoonheid vind om te zien, niet dat mijn vrouw minder is in aanzien maar Netty is gewoon een andere type vrouw om te zien en zij gedraag zich altijd net iets vrouwelijke als Jolante, zowel in haar verzorging als met haar kleding. De vrouwen kunnen goed met elkaar overweg en Paul en ik kunnen het ook goed vinden met elkaar. Hobby's delen wij niet echt, ik ben een sportfreak, terwijl Paul totaal niets met sport heb.

Mede door dat ik zelf ook een paar keer per week sport, hardlopen en voetbal ben ik vrij slank gebleven. Paul daar in tegen heeft een kantoorbaan met zittend werk en daardoor met het verstrijken van de jaren een behoorlijke buik opgebouwd, hij zit denk ik rond de 110 kg en ik weeg vrijwel altijd het zelfde 85 kg. Met de vrouwen is dit net zo, mijn vrouw is behoorlijk volslank rond de 80 kg terwijl Netty de buurvrouw ook vrij sportief is, sport en een slank figuurtje heeft behouden naar ik schat rond de 60 kg, ook lang is voor een vrouw 1. 80m. Dit even ter beschrijven van onze globale uiterlijke kenmerken. Terug naar mijn verhaal wat ik hier wil schrijven en met de lezers van deze site wil delen omdat er onverwachts erotisch er een avontuur ontstond tussen Netty en mij. Wegens een reorganisatie in ons bedrijf zit ik vanaf het begin dit jaar zonder werk na 25 jaar thuis, geen prettige situatie maar wel even een ander dagelijks ritme waarin ik belanden, ik werd (tijdelijk hoop ik) huisman. Mijn vrouw heeft een vul time baan 4 dagen in de week, ik verzorg een beetje ons huishouden en doe de dagelijkse boodschappen, zorg dat s, avonds het eten op tafel staat ect. Ik was ongeveer twee weken thuis toen Netty mij vroeg op een ochtend toen ik de tuin een beetje op order aan het maken was of ik trek had ik in kopje koffie, natuurlijk nam ik haar uitnodiging aan en zo kwam het dat wij over en weer zo twee keer per week s, morgens een kopje koffie met elkaar drinken. Ik zei hier niets over tegen mijn vrouw, om geen argwaan te kweken.

De gesprekken die ik had met de buurvrouw tijdens de koffie waren ook anders dan als wij met zijn vieren waren, samen spraken wij over de sauna, wat wij graag deden terwijl onze echtgenoten daar niets mee had, maar ook over sporten en dergelijke. Joh Rob zei Netty op een ochtend, waarom gaan wij samen niet eens naar de sauna, nou lachte ik dat vind ik best wel een leuk idee, maar ik denk dat Jolante daar misschien een gedachte bij kan krijgen. Dat was het moment dat onze gesprekken een andere belading kreeg. Netty lachte en reageerde met: ach wat niet weet wat niet deert toch! Je hoef dat toch niet te zeggen tegen haar als zij daar moeite mee zou hebben, ik zeg dat ook niet hoor tegen Paul als wij dat een keer samen zouden gaan doen. Zo heb ik ook nooit gezegd dat wij s, morgens koffie bij elkaar drinken, waarom zou ik vroeg zij aan mij, ja ik heb hier ook nog nooit met Jolante over gesproken zei ik. Misschien gaan wij wel een keer naar de sauna zei ik, wij zien het wel. De week daarop kwam ik bij Netty meestal zo rond 10. 30 uur op de koffie toen zij met natte haren nog in haar badjas liep, ik kom net onder de douche vandaan en ben nog niet aangekleed, ik hoop dat je dat niet erg vind lachte zij enigste wat geheimzinnig, ikke niet hoor reageerde ik, van mijn part loop je in je blote kont zei ik best wel wat uitdagend daarop. O maar dat doe ik ook wel regelmatig hoor lachte zij als ik alleen ben, ik vind het soms lekker in mijn blootje door het huis te lopen, ik doe ook wel eens wat naakt in het huishouden en ga daarna pas douchen.

De spanning voelde ik opkomen in deze woorden, ik werd er lichtelijk geil van, maar durfde nog niet te zeggen dat ik dat best wel eens zou willen zien. Wij sauna gangers hebben daar toch geen moeite mee zei Netty, nee ik zeker niet lachte ik wat nerveuze als normaal. Bij het tweede kopje koffie wat Netty inschonk en mee terug kwam in de kamer stond haar badjas van boven iets open, ik kon de rondingen van haar tieten zien, ook de manier waarop zij nonchalant weer op de bank ging zitten zorgde ervoor dat haar badjas van onderen iets open stond, ik werd goed geil van deze erotische uitstraling in haar badjas. Haar bovenbenen kon ik zien, ik probeerde in haar kruis te kijken om te ontdekken of zij een slipje aanhad, maar zover kon ik net niet inkijken. Nog even over de sauna Rob zei zij, ik ga morgen (woensdag) naar de sauna, als je zin en tijd heb kunnen wij samen gaan. Ik heb morgen buiten het huishouden niet echt iets anders te doen zei ik, dus lijkt mij gezellig. In welke sauna kon jij altijd vroeg zij, ik zei waar ik kwam in onze stad, Netty bleek in een andere vaste sauna te komen. Maar wij kunnen misschien ook naar een andere sauna gaan zei Netty, waar wij beide niet bekend zijn. Ik voelde haar aan, werd steeds geile, maar het verbaasde mij toch enigszins dat zij dit voorstelde en met mij wilde doen. Er was nog nooit iets tussen ons gebeurt, behalve dan een kus op elkaar, s wang maar verder nooit iets met aanrakingen van elkaar, s lichaam of zo, uiteraard hadden wij elkaar ook nog nooit naakt gezien, wat dan wel zou gebeuren als wij samen naar de sauna zouden gaan. Netty stond op en pakte een sauna boekje uit een lade van de kast, liet mij een sauna complex zien wat zij al op voorhand had uitgezocht.

Ik kon deze sauna niet maar het zag er goed uit, en was een half uurtje rijden van ons huis vandaan. Ik vind het goed Netty zei ik, laten wij dat morgen maar doen. Ok gezellig zei zij, ik kijk ernaar uit, maar laten wij het wel discreet doen, wij rijden er afzonderlijk ik onze auto naar toe, als de buren ons zien vertrekken samen en later in de middag weer samen zien terug komen krijg je misschien praatjes in de straat, ik vind het best lachte ik nog steeds enigszins verbaasd over hoe Netty tevens over de dingen nadacht. De afspraak stond voor de andere dag en wij zouden elkaar rond 11. 00 uur zien en treffen in de sauna. Heel de dag bleef ik aan Netty en haar woorden denken, haar ondeugende uitdaging in haar badjas waarin zij mij toch wat van haar heerlijke lichaam had willen laten zien en natuurlijk aan ons sauna dagje. De andere morgen stond ik al met geile spanning in mijn lichaam op, kreeg een paar keer spontaan en goede stijve lul en voelde mij heerlijk. In de sauna precies op tijd aangekomen, kleden ik mij snel om en ging op zoek naar Netty. Ik trof haar aan in de bar gezeten aan een kopje koffie in badjas met al natte haren. Heb jij al een rondje gedaan vroeg ik toen ik haar lachend, nee joh maar ik heb al wel lekker een duik in het zwembad genomen. Ik bestelde ook koffie, en vroeg Netty, heb je het nog tegen Jolante gezegd dat wij samen naar de sauna zijn, nee joh lachte ik, dat is toch ons geheimpje zei ik met een knipoog, ja natuurlijk lachte Netty terug, ik heb ook niets gezegd thuis. Mijn lul begon te reageren, ik vond haar die dag nog mooier en aantrekkelijke als ik altijd al vond, ik had het goed naar mijn zin en keek zeker uit haar straks naakt te zien.

Na de koffie stelde Netty als eerste voor een rondje te doen, even door de sauna te lopen en te kijken waar alles zat en hoe het er verder uitzag. Ik voelde mij goed in haar gezelschap en dat scheen bij Netty net zo te zijn, wij lachte en dolde veel met elkaar maar van enig intiem aanraken was geen spraken. Bij de douches aangekomen deed Netty haar badjas uit en kreeg ik voor het eerst haar lichaam te zien, licht bruin getint door de zonnebank zag ik haar nog platte buik, een klein streepje schaamhaar en een stel mooie eveneens nog behoorlijk harde tieten. Netty ging met haar rug naar mij toe onder de douche staan, ga je niet douchen vroeg zij omdat ik nog even twijfelde om mijn badjas op dat moment uit te doen, ik had namelijk alweer een halve erectie staan. Ja natuurlijk wel zei ik en deed ook mijn badjas uit terwijl ik tegen haar heerlijke billen aankeek ging ik naast haar onder de douche staan. Netty keek opzij, met een glimlachje zei zij, lekker h dat warme water en keek hierbij duidelijk naar mijn halve erectie, ja heerlijk zei ik. Om het nog een beetje spannende te maken bukte Netty (volgens mij expres) een paar keer onder de douche met haar billen naar mij toe gericht om haar onderbenen te wassen, hierbij keek ik tussen haar benen en zag het stroomde water langs haar gladgeschoren kutlippen lopen. Mijn ogen gaven impulsen door naar mijn hersenen want ik stond nu dus met een compleet stijve lul naast haar onder de douche, het ontging Netty niet maar ze zei geen woord, behoudens weer haar glimlachje.

Wij gaan een sauna rondje doen Rob zei Netty die onder de douche vandaan ging, ik moest wel natuurlijk en sloeg gauw mijn badjas om mij nog natte lichaam. Netty droogde zich eerst in mij volle zicht rustig af met de handdoek en deed toen pas haar badjas weer aan. Netty koos een sauna uit waar nog niemand inzat. Mijn lul had gelukkig weer een iets normale stand aangenomen toen ik op de bovenste bank in de sauna op mijn handdoek bewust eerst plat op mijn buik ging liggen. Netty ging plat op haar rug, contra een verdieping onder mij liggen met haar benen iets gespreid, waardoor ik het volle zicht over haar heerlijke lichaam kreeg. De tepels van Netty stonden nu ook stijf. Ik lag regelrecht tegen haar kutlippen aan te kijken op nog geen 40-50 centimeter afstand. Na een minuut of 6-7 begon het transpireren, haar lichaam begon te glimmen en ik kon goed zien dat er druppels zweet op haar schaamstreek en kutlippen verschenen. Mijn lul stond in top toen ik mij ook omdraaide en op mijn rug ging liggen, kan ik zowel blijven liggen bedacht ik mij, zolang er niemand anders binnenkwam probeerde ik het maar even. Ik wilde graag naar Netty blijven kijken maar doezelde toch een beetje weg, het zweet begon in mijn ogen te lopen waardoor ik deze dicht hield. Het begon nu wel heel heet te worden en ik opende dan ook mijn ogen om daarna langzaam rechtop te gaan zitten om straks ook twee verdiepingen lager te gaan zitten om wat bij te komen voor wij weer uit de sauna zouden gaan. Toen pas zag ik dat Netty al rechtop zat en naar mijn stijve lul zat te kijken, lekker h Rob de sauna lachte zij. Ik kon weinig zeggen en voelde mij opgelaten met mijn stijve lul. Na samen nog even op de onderste bank te hebben gezeten om weer een beetje bij te komen gingen wij de sauna uit en gingen in het koud water bazuin. Dicht tegen elkaar, s lichaam in het koude water voelde ik mijn lul zich terug trekken in een normale stand.

Samen gingen wij naar de relaxruimte en gingen naast elkaar op een ligbank liggen, er werd niet gesproken tussen ons en ik dommelde een beetje weg, zag daarbij steeds weer haar geile transpireren de lichaam in de sauna met de zweetdruppeltjes op haar mooie kutlippen. Ik was goed geil maar durfde geen toenadering naar haar te maken, bang dat zij hier niet voor in was, al daagde Netty mij hier natuurlijk wel toe uit, althans lichamelijk zonder woorden. Slaap je Rob vroeg zij na een half uurtje zo naast elkaar te hebben gelegen, nee hoor zei ik, ok zullen wij even een duik nemen in het zwembad stelde Netty voor. In het zwembad liepen de spanningen weer op, Netty zwom voor mij uit, haar benen ging hierbij open en dicht en in keek volop tegen haar kut aan. Hoelang hield zij deze uitdagingen vol begon ik mij af te vragen. Na een paar rondjes zo achter haar te hebben gezwommen hield Netty stil aan de rand van het zwembad waar op dat moment geen andere mensen in waren. Haar tepels stonden keihard en ik hing ook aan de rand dicht tegen haar aan, een lachje verscheen weer op haar gezicht toen mijn inmiddels weer stijve lul tegen haar bovenbeen aankwam. Netty sloeg haar armen om mijn schouders, kroop letterlijk tegen mijn aan waardoor ik haar harde tepels over mijn borst voelde komen, lekker h zo dagje sauna lachte zij, wat je lekker noem zei ik! Omdat zij voor mij tegen mijn lichaam hing in het water en zij begon te watertrappelen kwam mijn stijve lul tussen haar benen, die ik dan ook goed tegen haar kut voelde komen. Even later zat mijn stijve geklemd tussen haar twee bil helften, je ben een beetje opgewonden zo te voelen Rob lachte zij, is dat heel vreemd dan vroeg ik, nee dat niet zei Netty maar ik voel het wel tussen mijn benen. Op dat moment kwamen er mensen het zwembad in en liet Netty mij los. Later wij er maar uitgaan lachte zij, dan nemen wij een drankje in het restaurant. Ik zwom nog een paar rondjes voor ik het zwembad uit kon met mijn stijve lul, ik vond het gnant om zo het water uit te komen. Na het drankje in het restaurant namen wij een douche en zaten even later samen en alleen in het turksstoombad.

De stoom was dusdanig dat ondanks dat wij dicht bij elkaar zaten, wij elkaar niet goed konden zien, behalve dan elkaar, s schim. Een paar keer voelde ik wel een been van Netty tegen mijn been stoten, soms een hand tegen mijn bovenbeen maar verder gebeurde er niets. Ik zat ik gedachte wat ik kon doen, als ik haar direct zou aanspreken, haar lichaam zou gaan betasten voor een seksuele toenadering naar haar, hoe zou Netty daarop reageren, of juist niet en mij misschien wel terecht wijzen dat wij buren zijn, beide getrouwd en niet meer dan dat! Dit uitje naar de sauna samen, het gegeven dat Netty hier ook niets over had gezegd tegen haar man, het korte maar wel erotische geile contact tussen ons in het zwembad bracht mij toch ik de moeilijke situatie om mijn vrouw trouw te blijven. Maar aan de andere kant wilde ik Netty wel verder uitdagen, haar heerlijke lichaam betasten en zeker seks met haar willen hebben, maar ik wist niet, mede door de afstand die Netty bleef behouden of zij dit wilde. Ik weet natuurlijk ook wel dat als je iets wil in het leven wat eigenlijk verboden is, je daarvoor een risico moet durven nemen om je doel te bereiken, maar ik voelde mij heel goed zo samen met Netty als buurvrouw, het koffie samen drinken en nu dit sauna uitje. Ik wilde ons leuke contact ook niet op het spel zetten en haar daardoor doen blokkeren tegenover mij. Bovendien was dit allemaal ook wel heel erotisch, geil en spannend tussen ons, zonder dat wij daar seks voor met elkaar hadden. Maar ik kon niet in het hoofd van Netty kijken en wist niet hoe zij hier over dacht. Desondanks bleef zij mij toch steeds in ieder geval erotisch uitdagen met haar lichaam en al eerder bij haar thuis in haar halfopen geschoven badjas. Het kwamen steeds meer mensen het turksstoombad binnen, kom Rob zei Netty, wij gaan eruit.

Wij eten een broodje in het restaurant en drinken nog wat, maar dan moeten wij toch aanstalten gaan maken om weer naar huis te gaan zei Netty, de klok gaf alweer 15. 00 uur aan. Het is beter als wij thuis zijn lachte zij als onze echtgenoten uit hun werk komen, en ik wil straks nog even lekker af douchen en mijn lichaam scrubben onder de douche. Dit werd mijn hoogtepunt van een geile erotische afsluiting van ons sauna bezoek. Eenmaal onder de douche samen vroeg Netty of ik haar rug en benen even goed wilde scrubben, aangenaam verrast door haar verzoek nam ik een paar volle handen met het scrub zout en begon haar in te wrijven en te masseren, mmm lekker hoor zei Netty en ook goed voor mijn huid. Haar billen gaf ik extra aandacht, niet tussen mijn benen hoor Rob lachte zij, dat is geen prettig gevoel en bijt. Je doet het goed, doe de voorkant ook maar, wat ik met alle plezier deed natuurlijk. Haar tieten mocht ik ook masseren en Netty genoot hier zichtbaar van, weer had zij loei harde tepels staan. Haar mooie platte strakke buik masseerde ik en ging voorzichtig met mijn vinger met scrub door haar kleine korte schaam streepje. Op mijn knien voor haar zat ik op nog geen 10 centimeter van haar kutje verwijderd, haar schaamlippen glommen en waren opgezet van opwinding, dat kon ik nu toch heel duidelijk zien. Na haar benen te hebben gedaan vroeg Netty of ik het ook wilde dat zij mij scrubte, ja graag zei ik. Eenmaal weer recht op mijn benen staande met wederom een halve erectie, begon Netty heel mijn lichaam heerlijk en voor mij zeer opwindend te scrubben, alle plekjes nam zij onderhanden. Ik kon het niet tegenhouden dat mijn lul in volle erectie ging staan, Netty keek en keek er naar, glimlachte en zei daarbij, ik zie dat jij het ook lekker vind, het scrubben. Plotseling hield zij op, zo even goed af douchen zei Netty en dan gaan wij ons aankleden. Zo gebeurde ook, bij de balie rekende wij af en op de parkeerplaats op weg naar onze auto, s zei Netty, ik vond het een gezellige dag zo samen Rob en zie je morgen he bij de koffie, het is morgen mijn beurt lachte zei geheimzinnig. Het leek voor mij een eeuwigheid te duren voor het 10. 30 uur de andere morgen was, maar Netty bleek toch het e. a voor mij in petto te hebben toen ik nog maar net op de bank in haar woonkamer had plaats genomen.

Lees hiervoor deel 2 .
Aantal keer gelezen:
1130
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)