Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw met een opdracht

-
16-08-2010
Bij mij naast woonde mensen met een dochter. Hun dochter was bijna jarig en werd 31. Ze woonde een straat verder en mijn ouders gingen er heen voor de verjaardag. Ik ging net maar besloot een dag later te gaan. De dag naar haar verjaardag ging ik naar haar huis en belde aan. Ze deed open en vroeg me binnen te komen. In de gang feleciteerde ik haar. Ik kuste haar ene wang en haar andere wang en toen kuste ik haar vol op de mond. Ze schrok even en ging achteruit. Ik deed mijn armen om haar heen en nu liet ze toe dat ik haar zoende en a snel warenonze tongen in elkaar verwikkeld. Ze was niet de knapste en slankste vrouw maar ze had wel lekkere tieten waar ik erg op geilde. Ik liet mijn handen over haar borsten en haar lekkere brede kont glijdden en ze vond alles goed. Ik besloot een poging te wagen en ging met mijnhand achter haar trui.
Ze had geen bh aan en ik kon zo bij haar tieten. Snel trok ik haar trui uit en zuig op haar tepels, mijn handen gingen naar haar broek en die knopte ik los. Ik voelde achter har slipje en ze had een bosje haar. Nu maakte zij mijn broek los en bevrijdde mijn keiharde pik. Ze nam hem in haar mond en zoog er lekker op. Ze nam me mee naar de slaapkamer waar we ons uitkleedde. Ze ging op bed liggen en ik legde mijn lul tussen haar borsten. Ze drukte ze tegen elkaar en ik begon te neuken. Elke keer als mijn lul bij haar mond kwam likte langs mijn eikel en ik kwam bijna klaar. Ze vroeg me haar te neuken en trok haar lippen ver uit elkaar. Ik keek recht in haar grotje en stak mijn lul naar binnen. We neukte rustig en kreunden allebei. Ze zei "steek hem diep naar binnen" en dat deed ik. Ze spande haar spieren en schokkend kwamen we beide klaar. Hijgend lagen we te zoenen en trok ze aan haar tepels. Ze had zulke geile borsten en ik kon er niet vanaf blijven.
Zij masseerde mijn lul en die werd weer stijf. Toen mijn lul op volle sterkte was klom ze bovenop me en bereed me. Haar borsten schudde alle kanten op en dit wond me erg op. Ze kwam alweer en gleed van me af. Ik was nog niet klaar en legde haar op haar buik. Ik stak een vinger in kont en merkte dat ze erg strak was. Ik ging daar dus maar niet in en nam de voorkant. Ik gleed makkelijk in haar ruime natte kut. Ik stootte diep in haar en er klonken soppende geluiden. Vlak voor ik kwam trok ik terug en spoot alles over haar tieten. Zoenen drukte we onze lijfen tegen elkaar. Toen we bij waren gekomen ginge we naar de douche. Het warme water liep over haar lichaam en ik zoende haar overal. Ze zei dat ze nog een lading wou en ging door haar knieen. Met lange halen ging mijn lul door haar mond en ze tongde mijn eikel. Zo was ik nog nooit gepijpt en al snel kwamen de laatste druppels naar buiten. We douche ons nog even en kleedde ons aan. Bij de deur zoende we nog een keer. Toen weg liep zei ik "ik kom later deze week nog wel even, voor dat ik kom moet je even scheren en je kontje rekken" en snel ging ik naar huis.
Aan het eind van de week ging ik weer naar haar huis in afwachting van een lekkere avond. Ze had voor de tv een deken en kussen neergelegd en daar gingen we naakt liggen. Ze zette een pornofilm op waar we allebei erg geil van werden. We betastte elkaar en gingen toen naar de slaapkamer. Ze had zich lekker kaal geschoren en nu wilde ik haar andere opdracht bekijken. Ik ging met vingers naar haar kont maar merkte dat die nog net zo strak was als eerst. "waarom heb je hem niet opgerekt" vroeg ik haar. Ze zei "ja sorry weinig tijd". "nou dan moet ik het maar doen" zei ik en bracht mijn stijve naar haar gaatje. Ik drukte hem naar binnen en ze trok een pijnlijk gezicht. Ik begon langzaam te sloten en te kreunde ervan. Ik ging steeds sneller en sloeg op haar brede billen. "neem me hard" zei ze en ik ging nog harder. Haar tieten schudde heen en weer en al snel kwam ik klaar. Zij was nog niet klaar en ging met haar kut op mijn mond zitten.
Ik stak mijn tong naar binnen en ze gleed over mijn gezicht. Haar sappen waren heerlijk en nu kwam zij ook klaar. We lagen naast elkaar en hijgend likte ik haar tieten. Ze trok aan mijn lul en zei dat ze nogeens wilde. Ik weigerde niet en ze zat al snle weer bovenop me. Wild rijden en kreunend neukte ze. Ze werd zo wild dat ik dacht dat mijn lul eraf zou vliegen. Zij kwam klaar en haar sappen liepen langs mijn lul maar ze bleef rijden. Ze spande haar spieren en samen kwamen we wee klaar. Ze liet zich voorover vallen en tongde me diep. We hijgden uit en maakte ons schoon. Toen ik me aankleedde zag ik hoe laat het was en moest snel naar huis. Naakt bracht ze naar de deur en likte daar langs mijn kruis. Ze vroeg me nog eens vaker langs te komen en ik stemde in. Thuis vroegen me ouders waar ik was geweest. "ooh bij vrienden".
Aantal keer gelezen:
714
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)