Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw masseren

-
21-03-2015
Mijn buurvrouw Janina is een vrouw die bij mij kind aan huis is. Zo ook deze ochtend. Ze kwam binnen voor de gebruikelijke kop koffie en even lekker kletsen over van alles en nog wat. Janina ging lekker zitten op de bank en genoot van haar koffie. Terwijl ze dit deed zag ik haar steeds met één hand in haar nek grijpen. Ik vroeg haar: heb je last van je nek? Ja, zei ze, ik heb me verdraaid tijdens het douchen. Dat is niet zo mooi. Zal ik je nek even masseren? vroeg ik haar. Graag, zei ze, want dit doet behoorlijk zeer. Nou kom hier maar even zitten, zei ik tegen haar en dirigeerde haar naar de hoek van mijn hoekbank.

Ik liet haar haar sjaal afdoen en begon haar rustig en kalm in haar nek te masseren. Dit voelt al een stuk beter zo, zei ze tijdens de massage. Dat geloof ik direct Janina, want ik doe niet meer dan je spieren te laten doorbloeden waardoor de pijn afneemt. Aangezien je de nekspier niet alleen behandelt zei ik tegen haar: zal tevens je schouders en schouderbladen masseren anders heeft het nog geen zin. Doe maar, zegt ze, want ik zit behoorlijk vast.

Na enige tijd steeds over haar t-shirt gemasseerd te hebben vroeg ik haar of ze even haar shirt wilde uitdoen zodat ik beter kon masseren. Ik merkte dat Janina een beetje preuts erin was maar uiteindelijk ging wel haar shirt uit. Daar zat ze dan, mijn heerlijke overbuurvrouw met een ontbloot bovenlijf bij mij op de bank. Heel rustig en bedacht masseerde ik haar verder.

Op een gegeven moment deed ik haar bh bandjes over haar schouders om niet de massage te verstoren. Even één moment, zei ik tegen haar, ik kom zo terug. Ik moet even massageolie pakken zodat het wat makkelijker over je huid glijdt. Ik stond op en pakte boven mijn massageolie en ging weer naar beneden. Na mijn handen lekker ingesmeerd te hebben begon ik Janina weer te masseren.
Heel rustig en langzaam maar toch zo dat haar spieren beter gingen doorbloeden.

Na verloop van tijd bleef ik niet alleen bij haar schouders en nek maar ging ik ook over haar armen en rug heen. Lekker Janina, vroeg ik haar. Heerlijk Ron, zei ze, wat kan je dat goed. Ach gewoon kwestie van kennis van het lichaam en je inleven in wat je aan het doen bent, antwoordde ik haar.
Op een gegeven moment vroeg ik haar om even lekker op de bank te gaan liggen zodat ik haar beter kon masseren. Janina draaide zich op haar buik op de bank en ik ging naast haar staan om haar verder te masseren. Ik vroeg haar of ik haar bh bandje even mocht losmaken omdat deze in de weg zat. Ehhhh nou als je er last van hebt dan moet het maar, zei ze. Met een snelle beweging maakte ik haar bh bandje los en kon zo lekker door masseren. Ook haar flanken vergat ik niet waarbij ik ter hoogte van haar borsten af en toe, per ongeluk, iets dieper ging. Ik hoorde Janina een lichte kreun geven als ik in die buurt kwam. Vervolgens ging ik richting haar onderrug en ging af en toe met mijn vingertoppen onder haar broeksriem over de bovenzijde van haar billen. Ook dit vond ze lekker.

Na een 20 minuten haar een massage gegeven te hebben vroeg ik haar of de andere kant ook gemasseerd moest worden. Nou, zegt ze, je doet het goed en ik vind het heerlijk dus doe maar. Janina draaide zich om en liet de bh los op haar borsten liggen. Wederom begon ik haar nek te masseren en ook haar bovenarmen. Janina lag te genieten met haar ogen dicht en na verloop van tijd dacht ik, we merken wel wat er gebeurd als ik haar borsten ook masseer. Heel langzaam gleden mijn vingertoppen steeds onder haar bh maar de aandacht ging vooral uit naar de plek tussen haar borsten.
Wederom hoorde ik zachte kreuntjes van Janina. Lekker buuf? vroeg ik haar. Ja heerlijk, antwoordde ze. Ik dacht; dit is mijn kans en terwijl ik met één hand de bovenzijde van haar borsten masseerde haalde ik met mijn andere hand de bh weg.

Gelukkig zei Janina niets en kon ik onverstoord doorgaan met masseren. Heel rustig smeerde ik haar borsten in met massageolie en ik zag dat haar tepels recht naar voren stonden. Ik vergat niet om ook haar tepels te behandelen en er zelfs af en toe in te knijpen. Janina maakte zachte geluiden als ik dat deed. Ik gleed richting haar buik en masseerde deze ook. Mijn vingers gleden onder haar broekrand door en ook dat gaf ik aandacht door er een beetje druk op te leggen. Janina genoot zichtbaar en ik ging met mijn handen weer omhoog om die borsten (b80) weer onderhanden te nemen. Janina beet zowat op haar lip, zo lekker vond ze het, en ik besloot om één tepel met mijn vingers te pakken en de andere met mijn tong.

Wat doe je nu?? riep Janina. Waarop ik zei: vind je het erg en niet lekker? Dan stop ik. Nee het is heerlijk, zei ze terug. Ik zoog aan haar tepels en ik merkte dat ze geiler werd. Terwijl ik aan haar borsten zoog ging ik met mijn hand tussen haar benen om ook haar poesje te verwennen. Ahhhh, riep Janina, wat lekker dit. Ik opende haar broek en trok deze een stuk naar beneden. Ik gleed met mijn vingers tussen haar string en begon met haar inmiddels natte lippen te spelen. Ahhhhhh je maakt me gek zei ze, maar het is o zo heerlijk.

Op een gegeven moment begon ik Janina te vingeren waarbij ik ook haar g-spot beroerde. Ahhhhhh wat doe je met me? riep ze me toe. Oooh Janina, ik zal je even een ongelofelijk orgasme bezorgen. Steeds sneller gingen mijn vingers in en uit haar kut en het duurde niet lang of ze kwam spuitend klaar met een luide kreet. Ahhhhhhh wat is dit nu weer? schreeuwde ze, het is zo lekker. Dat heet squirten, Janina en dat is het ultieme klaarkomen van de vrouw.

Na Janina te hebben laten bijkomen heb ik haar laten aankleden. Het begin is nu gezet en de volgende keer zal ik haar ongelofelijk verwennen door mijn pik in haar te stoppen, maar dit in een volgend verhaal…
Aantal keer gelezen:
1371
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)