Spannendverhaaltje.nl

Buurvrouw Jennifers lekkere kont

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door binkie Ik had een vrije dag en was lekker blijven liggen toen mijn vriendin naar haar werk ging. Zo rond een uurtje of elf vond ik het wel tijd om uit bed te gaan dus ik sprong eruit en schoot de badkamer in om even lekker te douchen. Onze badkamer heeft een klein raampje met uitzicht op de parkeerplaats voor de deur en aangezien ik een paar stemmen hoorde besloot ik om eens even te kijken wie dat waren.
Tot mijn grote genoegen bleken het de buurvrouw en mijn overbuurvrouw te zijn. Mijn buurvrouw was ongeveer 60 jaar en een aardig mens, maar verder niet zo interessant. Aan de andere kant was mijn overbuurvrouw een heel stuk beter te doen. Ze had lang, golvend, bruin haar en een prachtig figuurtje. Mooi slank met een strak buikje. Haar borsten waren wat aan de kleine kant, maar haar kont was ongelooflijk. Zo mooi rond en strak had ik ze nog nooit gezien. Ik schatte haar ongeveer midden 20. Ik had haar twee of drie keer ontmoet en ze had zich toen voorgesteld als Jennifer. Ze woonde samen met haar vriend en hun zoontje en waren een keer even langs gekomen om ons welkom te heten in de wijk.
Het was erg warm en ze liep in een heel kort spijkerbroekje waardoor haar mooie bruine benen ook goed te zien waren. Verder had ze een strak topje aan en hingen haar haren los over haar schouders.
Ik kon mezelf niet beheersen en aangezien ik zeker wist dat ze mij, buiten mijn hoofd, niet konden zien pakte ik mijn lul vast en begon ik er een beetje mee te spelen. Binnen de kortste keren stond hij fier overeind en begon ik er stevig aan te trekken al kijkend naar het lichaam van Jennifer. Ik dacht eraan hoe ze zonder kleren eruit zou zien en hoe ik haar stevig zou nemen als ik de kans kreeg. Het duurde niet lang of ik spande mijn lichaam aan en spoot stevig een paar stralen sperma tegen de badkamermuur aan. Ik kreunde even. Dat ging zo hard dat de dames eens om zich heen keken wat er aan de hand was en ik kon net op tijd wegduiken voordat iemand mij zag.
Ik was nu in ieder geval een stuk meer ontspannen en sprong onder de douche om een beetje af te koelen.
Na het douchen trok ik een korte broek en een t-shirt aan en ging naar beneden om een ontbijtje klaar te maken. Ik ging in de tuin zitten en begon mijn zelf gemaakte ontbijtje op te eten en tegelijk wat te lezen.
Zo trok een uurtje voorbij toen ineens er een kind van een jaartje of 5 in mijn tuin stond. Ik legde mijn boek weg en liep naar het ventje toe. "Hoi, wat kom jij hier doen en waar zijn jouw vader en moeder?" vroeg ik aan het kind. Het kind wees naar de tuin vaN Jennifer en haar vriend. "Je moeder vind het vast niet goed als jij in vreemde tuin rond loopt. Zullen we eens terug naar je moeder gaan? Geef me maar eens een hand". Hij pakte gehoorzaam mijn hand beet en ik nam hem mee naar de tuin schuin aan de overkant van die van ons.
Toen ik de tuin binnen liep begon mijn lul ploteling te stijgeren. Daar lag Jennifer in een roze bikini op haar buik te zonnen. Ze had een stringbikini aan. Ik had nog nooit zo'n lekkere kont gezien. Ik probeerde aan wat anders te denken wat als ze het zou zien zou het gelijk weer voor ongemakkelijke situaties zorgen. "ik heb een verstekeling gevonden" Zei ik van een afstandje. Ik kreeg geen gehoor en toen ik naar haar toe liep zag ik dat ze met oordopjes in naar muziek lag te luisteren. Ik tikte haar op haar schouder en verschrikt keek ze om. Ze deed haar oordopjes uit en keek me vragend aan. "Ik heb een verstekeling in mijn tuin gevonden. Volgens mij hoort hij bij jou." zei ik tegen haar en ze keek naar het jongetje. "Oh ben je er nu al weer vandoor gegaan? Je weet wat dat betekent he. Ga jij maar eens even naar je kamer." Ik stond verbaast te kijken naar de reactie van Jennifer. "Is dat niet wat hard?" vroeg ik. "Zo erg vond ik het niet hoor". Waarop Jennifer antwoordde "Weet ik wel, maar hij heeft vaker dat hij er vandoor probeert te gaan en dat moet hij nu maar eens afleren. Wil je misschien wat drinken? Ter compensatie van de overlast." Ze stond op en ik kon het niet laten om een snelle blik te werpen op haar lichaam. "Ik heb verder niets beters te doen dus prima. Heb je iets van cola?" Ze liep naar binnen toe en kwam terug met twee glazen cola.
We gingen allebei in een tuinstoel zitten en praatte een beetje over koetjes en kalfjes. Ze was best aardig, maar ik had eigenlijk niet zo veel tegen haar te zeggen. De enige reden dat ik bleef was dat fantastische lichaam. Ik vroeg of ik even haar wc mocht gebruiken en ze wees mij de kant van de wc uit.
Toen ik terug kwam liep Jennifer net naar binnen toe om de glazen weg te zetten. Midden in de kamer stond een bank en we moesten allebei langs hetzelfde smalle pad achter de bank langs. Het was nu onmogelijk om niet even te kijken naar het prachtige lichaam wat mijn kant op kwam. Vlak voordat ik langs haar wilde lopen draaide ze mijn richting op en keek ze mij geil aan. Ze zette de glazen in de kast naast ons en graaide met haar hand vol in mijn kruis. Ze had precies alles beet en kneep er zachtjes in. "Ik zie je wel kijken hoor. Bevalt het je wat je ziet?" Vroeg ze met een geile stem. Ik kon niet anders meer doen dan toegeven dat het mij uiterst beviel wat ik zag. "Volgens mij zou jij best wel eens mij een lekkere beurt willen geven of niet?" ging ze verder. Ook daarop kon ik niets anders dan "ja" antwoorden.
Ze pakte mij bij mijn kont en trok mij naar zich toe. Ze zette haar lippen op de mijne en stak haar tong naar binnen. Ik kon, en wilde, niets anders dan haar terug zoenen en voor dat ik het wist stonden we te tongzoenen midden in de woonkamer. Ik legde mijn ene hand op een bil en met mijn andere greep ik haar achterhoofd vast en drukte die tegen mijn gezicht. "Ik ben zo geil. Als je me niet neemt word ik gek!" kreunde ze.
Ze maakte zich van mij los en ging door haar knieŽn. Ze maakte de knoop en rits van mijn korte broek los en trok hem samen met mijn boxer in ťťn ruk naar beneden. "wow, wat heb jij een groot stuk vlees hangen". Hij was inderdaad iets groter dan gemiddeld met dik 20cm. Ze duwde mij tegen de bank aan en pakte met 1 hand mijn lul beet. Ze keek er even naar en gaf er een kusje op. Daarna ging ze met haar gezicht naar de wortel van mijn lul en likte met een lange haal zo weer richting het topje. Ze keek mij nog even geil aan en liet mijn lul zo haar mond in glijden. Ik was blij dat ik mij vanmorgen al had staan aftrekken, want anders was ik spontaan klaar gekomen. Ze begon mij met lange halen te pijpen. Ze kreeg hem blijna helemaal haar mond in en dat had nog nooit een ander meisje voor elkaar gekregen. Ze pakte met haar hand mijn ballen beet en begon die te masseren. Ze bleef maar op en neer gaan. Soms snel en dan weer tergend langzaam. Ze haalde hem even uit haar mond en zei "Ik wil dat je zo meteen over mij heen spuit". Ze liep mijn lul weer naar binnen glijden en met die gedachte voelde ik al snel mijn zaad opborrelen. "Ik ga komen!!! AAAhhhh!!!". Ze haalde snel mijn lul uit haar mond, hield haar mond wagenwijd op en bleef er aan trekken. Ik spande mij aan en begon te spuiten. De eerste straal kwam tegen haar gehemelte terecht, de tweede in haar gezicht en de twee daarna op haar borsten. "Was dat lekker?" vroeg ze. "Geweldig" antwoordde ik. "Als je nu al zo lang door kunt gaan kun je straks mij helemaal geven wat ik wil" zei ze met een geile blik.
Ze liep even naar de keuken om het sperma van haar gezicht en borsten af te vegen en kwam daarna weer terug. Terwijl ze naar mij toe liep deed ze met een uitdagende blik de touwtjes van haar bikini los. Hij viel op de grond en ze maakte al lopend gelijk ook de touwtjes van haar broekje los. Deze viel ook op de grond vlak voordat ze bij mij kwam. Ze ging tegen mij aan staan en we begonnen weer te zoenen. "Ik wil zo meteen die dikke, grote lul van je in mijn kutje hebben." Dat kon geregeld worden, maar aangezien mijn lul na die heerlijke pijpbeurt nog niet helemaal klaar voor actie was wilde ik haar eerst even verwennen.
Ik zette haar op de rugleuning van de bank en zakte door mijn knieŽn. Ik begon eerst haar dijbenen te likken. Daarna gaf ik een lik over haar poes. "Ooohhh..." was het enige wat uit Jennifer kwam. Ik drukte haar benen nog wat meer uit elkaar en begon nu met mijn tong haar klitje te verwennen. "oh fuck dat ik lekker! Ga door!" begon ze te kreunen. "Hmmm jaaa... damn dit is zo verschrikkelijk lekker! NEUK ME NU!" Ze was blijkbaar klaar met het voorspel en ik trok haar van de bank af.
Ik zette haar tegen de rugleuning aan en pakte mijn lul beet. Terwijl ik mij even aftrok om mijn lul weer op oorlogssterkte te krijgen sloeg ik zachtjes op haar kont.
Ik drukte haar voorover en pakte mijn lul beet. Ik duwde hem langzaam tussen haar lippen en met een ferme duw stootte ik hem zo naar binnen. "aaahh" klonk er even uit haar mond. Ik begon haar rustig te neuken. Ik pakte haar bij haar heupen en begon steeds harder te stoten. "hmm hmm hmm ja ik wil lekker hard geneukt worden door je. harder! harder! Je lul is zo groot. Ik scheur bijna uit!" zei ze met een geile stem. Ik was haar nu keihard aan het nemen. Haar billen kletste hard tegen mijn onderbuik en mijn ballen raakten haar klit wat haar nog geiler maakte.
Ik besloot dat het tijd was om van standje te wisselen. Ik leidde haar naar de bank en ging zitten. Ze kwam op mijn schoot zitten en begeleidde mijn lul richting haar kut. "Oh dus je wil dat ik lekker op je ga rijden. Ik vind het allemaal goed, als je me straks maar vol spuit!". ze begon eerst een beetje op en neer te wiebelen, maar niet lang daarna begon ze meer op en neer te bewegen. Ze zakte helemaal over mijn lul heen, kwam weer omhoog en liet haar met volle snelheid weer vallen. "Ah Ah Hmm hmm hmm" was het enige wat er nog uit kwam. Ik pakte haar weer bij haar heupen om haar nog sneller naar beneden te drukken. uiteindelijk begon ze toch weer geile taal uit te slaan "Hij is zo groot en hij zit zo diep. Ik voel hem tegen mijn haarmoeder aan komen. Oohhh ik ben nog nooit zo lekker genomen! hmmm hmmm aah ahh". Ik ging bijna komen dus ik tilde haar op en nam haar mee naar de keukentafel. Op die manier kon mijn orgasme even uitgesteld worden.
Ik legde haar op haar rug neer en pakte haar kont even beet om hem zo neer te leggen dat ik er goed bij kon. Ik stak mijn lul weer in haar en pakte haar benen beet. Terwijl ik haar benen omhoog hield strekte ze haar benen helemaal en kon ik haar zo diep mogelijk pakken. Blijkbaar was ze heel leni. Nog iets wat haar extra geil maakte. "Spreid mijn benen zo ver mogelijk. Je zit er nu zo diep in. Aahhhh!!" Ik kon haar alleen op deze manier niet zo heel hard nemen dus ik draaide haar om.
Ze ging in split met haar buik op de tafel liggen. Ik kon zo precies bij haar naar binnen komen. Op deze manier waren haar billen nog ronder. Ik pakte ze beet en begon weer als een beest te neuken. Haar lenigheid vond ik zo geil dat mijn lul nog harder werd dan ik voor mogelijk hield. "oh hij is zo hard" kermde Jennifer uit.
Ik trok haar naar mij toe en een been schoot van tafel af. "Neem me gewoon op de grond! Ik wil dat je in me klaar komt. Ik hou het niet langer meer!!!!"
Ik legde haar neer en stopte mijn lul weer in haar. Ik pakte haar benen en legde die in mijn nek. Ik begon nu als een bezetene te stoten. Als ze volgespoten wilde worden, dan kon dat geregeld worden! "Oh hij zit weer zo diep!! aaahh aahhh aaahhh!!!". Haar benen zakten af totdat ze in mijn elleboogholten terecht kwamen. Op deze manier kon ik maximaal diep in haar komen. Ik voelde iets tegen de top van mijn lul aanstoten wat haar baarmoeder moest zijn.
Ik stootte zo hard als het maar kon "Oooohh hij is zo verschrikkelijk hard en groot!!. aahhh aahhh ooh hij wordt groter. Je gaat komen he!! Ja hij wordt dikker!!! Stuit me vol!!! Aaahhhh!!!!!!!" ik spoot een paar dikke stralen met sperma zo diep mogelijk in haar kut en zakte over haar heen. Onze bezwete lichamen plakten tegen elkaar aan.
Opeens hoorde Jennifer een auto de oprijlaan oprijden. "fuck dat is mijn vriend. Snel, door de achterdeur". Ik kon nog net mijn broek en shirt aantrekken en snelde de tuin uit.
Toen ik thuis kwam besloot ik onder de douche te springen. Toen ik er onderuit kwam zat mijn vriendin al in de woonkamer. "Hey schat, heb je een lekker dagje gehad?" vroeg ze. "Ach, vrij rustig." antwoordde ik, maar ik wist wel beter.
Het is daarna nooit meer gebeurd, maar als we elkaar tegen kwamen keken we elkaar wel met een bepaalde blik aan. Inmiddels is ze verhuist en woont er een vrijgezelle man in het huis, maar die ene keer zal ik nooit vergeten.
Aantal keer gelezen:
2628
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)