Spannendverhaaltje.nl

buurmeisje van de zwartekousenkerk

-
21-08-2010
Toen ik een jaar of veertien was, had ik een buurmeisje van dertien. Ideale situatie voor een jongen bij wie de hormonen flink beginnen op te spelen, zou je denken. Niets was minder waar. Mijn buren waren streng gelovig, van de zwartekousenkerk. Elke zondag twee keer in optocht naar de kerk, zedige jurken tot over de knie, hoedjes op. ’s Avonds verplicht bijbelstudie. Diane, zo heette ze, droeg een weinig flatteuze bril en zag er verder nou ook niet bepaald appetijtelijk uit. Maar toen ze dertien was, begon ze wel het stevige figuur van haar moeder te ontwikkelen. Dat was een vrouw met een stevige voorgevel en billen waar je een stukje op mee zou willen rijden. Aan Diane’s voordien rechte, platte lichaam begonnen rondingen te komen op plaatsen waar ik als veertienjarige bijzondere aandacht voor had. Maar gezien haar levensstijl had ik me er al bij neergelegd dat het volstrekt bij kijken zou moeten blijven.

O.k., het zou bij kijken blijven maar ook daar kon ik van genieten. Zeker omdat er weinig andere mogelijkheden waren om bij welk meisje dan ook verder dan kijken te komen. Ik was daar ook een veel te verlegen jongetje voor. Als Diane de deur uitging, stond ik vaak boven uit het raam te kijken. Daar hadden we een spionnetje, een spiegeltje aan het raam waarmee je een groot deel van de straat kon overzien. In dat spionnetje zag ik haar dan gaan. Haar billen trilden bij elke stap die ze zette, en als ze terugkwam zag ik de vormen van haar borsten zich aftekenen onder haar altijd wat vormeloze kleren. Op een dag ging ik verder dan nakijken. Ik volgde haar op gepaste afstand toen ze de deur uitging. Diane zat op een andere school dan ik en zij moest nog op zaterdagochtend naar school. Daar zou ze nu wel heen gaan. Ik liep toch nog maar een stukje mee ook al zou ze dan straks achter een schooldeur verdwijnen waar ze de hele ochtend volgestopt zou worden met geloof en leefregels die mijlenver van de mijne afstonden. Vlak voordat ze bij haar school was, verdween ze ineens uit zicht. Waar was ze nou heen? Ik liep wat sneller en ontdekte toen dat er een poort was waar ze doorheen kon zijn gegaan. Voorzichtig sloop ik ook onder die poort door. Ik kwam op een achterplaats van een rijtje huizen. Geen Diane te zien. Ze speelt toch geen spelletje met me, dacht ik hoopvol en verrast. Ik hoorde een geluid, achter een bestelwagen. Ik keek onder die wagen door en zag vier voeten. Twee waren zeker van Diane, de andere twee zaten in jongensschoenen en stonden heel dicht bij die van Diane. Dit kon toch niet waar zijn? Een geheime ontmoeting met haar liefje, voor schooltijd? Het moest niet gekker worden.

Zonder een geluid te maken sloop ik tot achter de bestelwagen. Ik wist: als ik om de auto heen kijk, zie ik Diane en een jongen. Prachtig misschien om te zien maar ze mochten mij niet zien, dus dat ging niet. Ik spitste mijn oren. Kon ik ze horen praten? Ik moest me sterk concentreren maar toen hoorde ik heel zachtjes het geluid van een kusje en ik hoorde de jongen zeggen: dank je wel dat ik je mocht kussen op je wang, wil je mij nu ook een kusje geven? En toen hoorde ik ineens het geluid van rennende voeten en zag ik Diane het achterplaatsje af schieten. De jongen liep haar een paar stappen achterna, riep haar naam en stopte toen zij niet reageerde. Ik kon zien dat hij niet wist wat hij moest doen. Vaag kende ik hem, volgens mij woonde hij een paar straten bij ons vandaan en ging hij naar dezelfde kerk als Diane.

Die ochtend liep ik verward door de buurt. Ik had nooit verwacht dat Diane zich zou laten zoenen, dat ze überhaupt iets anders met jongens zou doen dan hen op zondag zedig toeknikken in de kerk. En nu had ik haar betrapt. O.k., het zou iets anders geweest zijn als ik haar met haar onderbroek op de schoenen gezien had terwijl een klasgenoot haar stond klaar te vingeren, maar zelfs dat simpele zoentje op de wang bracht mijn fantasie rond haar al op gang. Ik stelde me voor hoe haar tong zich aarzelend aan een dansje met de mijne zou wagen, ik stelde me voor hoe haar handen in mijn nek zouden voelen, ik stelde me voor dat ik mijn handen op haar billen zou leggen en haar kruis dicht tegen het mijne zou drukken, ik stelde me voor hoe ik haar jurk los zou knopen en haar borsten zou voelen. Zoals gezegd, ik had daar helemaal geen ervaring mee maar ik had als voorsprong op Diane dat ik minder bijbelse lectuur verslonden had en uit mijn boeken ideeën had opgedaan over hoe het zou zijn als je met een meisje samen zou zijn.

Hoe zou Diane zich eigenlijk voelen vanochtend? Ze had een zonde begaan. Reken maar niet dat ze bij thuiskomst vrolijk aan haar moeder zou vertellen dat ze met een jongen gezoend had. Die voelde zich nu waarschijnlijk hartstikke schuldig en brak zich het hoofd over hoe ze voor haar zonde vergeven zou kunnen worden. Die zou vanavond ongetwijfeld het dubbelde aantal bladzijden uit de bijbel gaan lezen. Die zou zeker, zeker niet willen dat haar moeder van iemand te horen kreeg dat ze met jongens zoende. Die zou er hoogstwaarschijnlijk, zeker wel veel voor over hebben als haar ouders niet op de hoogte werden gebracht.

Ik stond tegen twaalven, toen Diane’s school uitging, aan de overkant van de straat. Daar kwam ze. Lag het nu aan mij of had ze een roder hoofd dan toen ze vanochtend van huis wegging? Ze zag me niet en dat was ook mijn bedoeling. Ik volgde haar op afstand. Ze liep alleen. Die snotneus van vanochtend was gelukkig nergens te zien. Die kon ik nu helemaal niet gebruiken. De poort van vanochtend liep ze voorbij, een beetje schichtig om zich heen kijkend. Tussen Diane’s school en onze straat ligt een parkje. Daar moest ze doorheen. In het midden van het parkje is een stukje met wat dichtere begroeiing. Vlak daarvoor haalde ik haar in. “Hé Diane, ben je naar school geweest?” Ze schrok van me, wist niet goed wat ze moest zeggen. We deden wel eens samen mee aan spelletjes op straat maar om nu te zeggen dat we dagelijks hele gesprekken voerden, dat was overdreven. Ik had mijn openingszetten goed gerepeteerd, het leek wel schaken. “Zeg, wat zou jij doen als je van iemand wist dat ze iets absoluut niet mag van d’r ouders en je zag ’t haar dan toch doen? Zou je dat aan haar ouders gaan vertellen?” Ze was verward: “Hè, wat bedoel je?” “Nou, precies wat ik zeg. Stel je zag bijvoorbeeld iemand met een jongen zoenen, terwijl je weet dat haar ouders dat absoluut niet goed vinden, zou jij dat dan aan haar ouders zeggen?” Nu voelde ze wel nattigheid. Die bril mocht haar dan misschien een beetje dom uiterlijk geven maar ze was beslist niet dom. Ze keek me aan maar wist niet wat ze moest zeggen.

De volgende stap was de meest spannende voor me. Als dit zou lukken dan was er veel mogelijk. Ik zei: “Volgens mij snap je goed wat ik bedoel. Ik wil met je praten over wat ik nu moet doen. Kom”. En ik trok haar aan haar pols mee tussen de bomen, uit het zicht van het pad. Als ze nu vreselijk zou gaan tegenstribbelen, zou het niks worden, althans nu niet. Maar ze was verdoofd, leek het wel. Haar geheim zo snel op straat, daar kon ze die ochtend op school nooit bij hebben stilgestaan. We stonden tussen de bomen, niemand kon ons zien. Diane haalde snel adem. Ik bekeek haar nu eens rustig. Die jongen die haar gezoend had, had ’t niet slecht bekeken. O.k., die bril was niks maar ze had mooi krullend haar dat ze lang droeg. Haar lippen waren gemaakt om te zoenen, leek het wel, lekker vol en nu, van de zenuwen waarschijnlijk, een beetje vochtig. Ze was ongeveer even lang als ik maar toonde zwaarder. Dat kwam door haar rondingen, borsten die ergens verscholen in haar wijde knoopjesjurk moesten zitten, haar heupen die stevig waren en haar billen die natuurlijk nog niet zo groot waren als die van haar moeder maar veel uitgesprokener dan die van haar leeftijdsgenoten. Ik moest haar niet teveel tijd geven om bij te komen van de schok. “O.k., ik zal je zeggen wat ik had bedacht. Ik heb jou zien zoenen met een jongen vanochtend. Als je moeder daarvan hoort, vermoordt ze je. Ik kan het haar zeggen maar ik wil ook wel mijn mond houden. Dan wordt het ons geheim. Maar daar moet je dan wel iets voor doen”. “Wat dan?” “Je moet mij ook zoenen”.

Ze zei niet meteen: “Ja, bekijk het”, en ze liep ook niet meteen weg. Ze ademde zwaar en dat maakte dat ik haar borsten tegen haar jurk zag drukken. Ze moest eens weten hoe ze me daarmee gek maakte. Die meid had totaal geen idee wat voor effect ze op me had. “Dus als ik jou een zoen geef, dan vertel je niks aan mijn moeder?” “Als je mij zoent, dan vertel ik niet dat ik je vanochtend met die jongen heb gezien achter die bestelwagen.” Ze schrok van het detail. “O.k., maar dat moet je dan zweren, hierop”. En ze pakte uit haar schooltas een zwart boek. O jé, de bijbel er ook nog bij. Dat had ik vanochtend vroeg toch ook niet kunnen verzinnen. “Goed, ik zweer dat ik je moeder niets zal vertellen over dat je vanochtend met die jongen stond te zoenen”, zei ik met mijn hand op haar boek. Ze stopte haar boek terug in haar tas en kwam naast me staan. Voorzichtig kwam ze met haar gezicht dichter bij het mijne, aarzelend tuitte ze haar lippen en drukte een kus op mijn wang. Gauw deed ze een stap terug. Ik keerde haar de andere wang toe, ja, ik wist wel iets van de bijbel. Even flitste er een lichtje op in haar ogen maar ze herhaalde braaf wat ze net gedaan had. Ik voelde haar lippen nu iets beter, heel zacht en vochtig. Ik wees nu op mijn mond. Paniekflits. Maar ik keek haar zo dwingend mogelijk aan. Ze durfde me niet aan te kijken maar kwam wel dichterbij. Ze bracht haar mond dicht bij de mijne. Ik pakte haar zacht bij haar schouders vast. Ik voelde hoe ze trilde. Ze was zo geconcentreerd op de verboden kus dat ze misschien niet eens doorhad dat ik haar vasthad. Haar lippen waren nu vlakbij de mijne. Ik voelde de adem uit haar neus op mijn huid. Ze rook heel licht naar zweet en verder naar goedkope zeep. Ik wachtte tot ze haar lippen op de mijne zou zetten. Dat leek wel een eeuwigheid te duren. Mijn handen lagen niet langer op haar schouders maar op haar rug, onder haar schouderbladen. Door het katoen van haar jurk heen voelde ik haar huid en de bandjes van haar BH. Ik trok haar dichter tegen me aan en daardoor kwamen onze lippen steviger op elkaar dan zij verwacht had. Van schrik weken haar lippen uiteen, misschien wilde ze protesteren. Van die gelegenheid maakte ik gebruik om mijn tong tussen haar lippen door te steken. Wow, dit had ik nooit gevoeld, die zachte lippen, zo’n vochtige mond. Ik zocht Diane’s tong en die leek onafhankelijk van Diane’s wil te reageren. Onze tongen speelden met elkaar en uit Diane’s keel klonk een gesmoorde kreun. Ik had haar nog steeds stevig vast maar het leek wel alsof we zonder mijn handen op haar rug ook wel aan elkaar gekleefd zouden blijven. Ik voelde hoe ze zwaar ademde en ik voelde haar lijf tegen me aan. Haar borsten zaten nu dicht tegen haar jurk en mijn borst aangeplakt, ze voelden groot en zacht. Eén hand liet ik naar haar billen zakken die als een heel apart landschap aanvoelden. Al deze nieuwe ervaringen lieten me niet onberoerd. Ik voelde hoe mijn pik stijver werd en met schokjes omhoog kwam. Gelukkig had ik niet zo’n strakke broek aan dus hij had flink de ruimte om te groeien. Diane’s handen lagen nu in mijn nek, voorzichtig streelde ze mijn haar. Blijkbaar maakte ik nu echt iets bij haar los want ze kreunde weer zachtjes. Ik maakte mijn mond zachtjes van haar lippen los en kuste haar in haar nek, in de opening van haar jurk. Ik pakte haar gezicht vast en kuste haar op haar mond terwijl ik haar diep aankeek. Ze leek een floers over haar ogen te hebben. Was dit mijn diepgelovige buurmeisje?

Diane gooide haar hoofd in haar nek terwijl ze tegen me aan bleef staan. Hiermee gaf ze me alle kans, nodigde ze me als het ware uit om haar hals te zoenen. Die kans liet ik me niet ontnemen. De bovenste knoopjes van haar jurk waren open dus dat stuk huid kon ik zo met mijn lippen strelen. Ik plaagde haar daar even met mijn tong. Daarmee volgde ik de halslijn van haar jurk. Ik zag haar borsten op en neer gaan en haar tepels verharden. Wat gebeurde hier? Werd mijn zwartekousenmeisje opgewonden van wat er met haar gebeurde? Snel knoopte ik 3 knoopjes van haar jurk los terwijl ik met mijn andere hand haar billen streelde. Weer ontsnapte aan Diane’s mond een kreun. Ze drukte mijn hoofd dicht tegen zich aan en omdat de knoopjes los waren kwam ik nu met mijn mond uit bij de gleuf tussen haar borsten. Ze duwde me zo wat met mijn neus op haar borsten. Nou, dat waren bepaalde geen harde feiten. Wel stevig maar ook o zo zacht. Ik likte met mijn tong tussen haar borsten en langs de rand van haar beha. Ik ging hier zo in op dat ik twee dingen vergat: mijn handen lagen zo goed als werkeloos op haar lijf, de linkerhand onder haar rechterborst en de rechterhand op haar linkerbil, én mijn pik barste bijna uit mijn broek. Tot mijn stomme verbazing corrigeerde Diane hoogstpersoonlijk mijn vergeetachtigheid. Ze bewoog haar bekken zodanig dat mijn hand haar billen wel weer moest strelen en dat mijn pik tussen ons in gemasseerd werd. En ze pakte mijn linkerhand en legde die op haar borst. Ik wist niet hoe ik het had. Har gekreun was nu aanhoudend en ze begon van alles tegen me te fluisteren: “OOOH, nu begrijp ik waarom mijn moeder altijd zo tekeer gaat als mijn vader haar ’s avonds na het eten mee naar boven heeft genomen. Wij zitten dan aan tafel in de bijbel te lezen en zij zijn boven. OOOH, wat is dit lekker. En dan hoor ik mijn moeder kreunen: JAAA, hou me vast, hou me stevig vast, pak ze vast. En nu snap ik waarom. Pak mijn tieten vast. Hou mijn billen stevig vast. OOOH, wat voelt dat lekker.”

Ik liet me dat allemaal geen twee keer zeggen. Ik knoopte Diane’s jurk tot aan het laatste knoopje, dat bij haar middel was, open. Ik zag haar borsten nu helemaal in haar beha zitten. Ik pakte ze stevig vast en draaide met mijn duimen rondjes rond haar tepels die inderdaad al flink hard waren. Diane schudde met haar hoofd en drukte haar bekken nog harder tegen me aan. “OOOH, kus mijn tieten alsjeblieft”. Ze maakte haar beha-sluiting op haar rug los en drukte haar borsten tegen mijn lippen. Wat zagen ze er prachtig uit, ik kon ze nauwelijks met een hand bedekken. Met mijn linkerhand hield ik haar rechterborst stevig vast terwijl ik de linker met mijn tong bewerkte. Ik nam de tepel tussen mijn lippen en zoog er flink aan. Diane begon mijn hoofd en weer te bewegen waardoor ik haar tepel steeds verder uitrekte. Ik wisselde van borst om de andere tepel ook alle aandacht te geven. Onderwijl bracht ik mijn linkerhand ook naar haar billen. Door al haar gedraai was haar jurk omhooggeschoven en kon ik makkelijk met mijn handen de rand van haar jurk bereiken. Ik trok die nog een stuk verder omhoog en toen kon ik met mijn handen haar onderbroek strelen. Ik voelde de warmte van haar onderlijf door haar broekje heen. Toen ik haar heupen streelde, deed Diane ineens haar onderlijf naar achteren en vervolgens snel weer een stukje naar voren. Daardoor zaten mijn handen ineens aan de voorkant van haar onderbroek waar ze onweerstaanbaar naar haar kruis werden getrokken. Als een magneet. Een natte magneet dan want het kruis van haar broek voelde erg nat aan. Ik liet mijn vingers er overheen glijden en een diepe zucht was het gevolg. “OOOH JAAA nu snap ik wat mijn moeder bedoelt als ze roept: ik ben zo nat, kom er in. OOOH, stop je vinger in me, OOOH alsjeblieft blus me, ik sta zowat in brand”.

Ik schoof haar broekje iets opzij en streelde met mijn vingers door haar kletsnatte gleuf. Ik liet mijn middelvinger in haar kutje glijden en ze begon nog sneller te ademen. Mijn duim rustte boven haar kutje en daar begon ze nu zelf rondjes tegenaan te draaien. Ik nam zoveel mogelijk van haar borst in mijn mond en zoog die helemaal op. De tepel van haar andere borst nam ik tussen duim en wijsvinger en draaide er rondjes mee. “OOOH OOOH OOOH JAAA wat is dit lekker, wat is dit ongelofelijk lekker, wat doe je toch met me, je maakt me helemaal gek, dit voelt zo lekker, ik wou dat het nooit ophield, ik wou OOOH OOOH OOOOOH”. En een hoog kreetje volgde, haar kutje krampte samen om mijn vinger, haar lijf trok strak en ze viel zo tegen me aan, haar armen om me heen.

Het was allemaal zo nieuw voor me dat ik mijn eigen lijf in alle opwinding vergeten was. Nu Diane dan zo slap tegen me aan hing, kwam mijn pik weer even aandacht opeisen. Hij drukte tegen mijn riem aan. Ik trok me wel eens af maar dan was hij nooit zo stijf als nu. Jezus, wat een paal. Doordat ik zelf naar beneden keek wat daar allemaal gebeurde, werd Diane’s blik, aardig wezenloos na deze ervaring, ook die kant opgetrokken. “O, dat bedoelt mijn moeder dus als ze roept: wat ben je stijf, kom op met die paal”. Ik kreeg langzamerhand toch een heel ander beeld van mijn godsvruchtige buren. Diane strekt haar hand naar mijn pik uit en streelde hem voorzichtig door mijn broek heen. Dat was al bijna genoeg om te laten klaarkomen. Nee, zo’n smeerboel maken we er niet van. Dit meisje is nu toch al helemaal los, dan kan dit er ook nog wel bij. Ik maakte snel mijn riem los en deed mijn rits naar beneden. Dat lieten mijn pik en Diane zich geen twee keer zeggen. Mijn pik sprong, bevrijd uit de omknelling van broek en riem, naar voren en Diane ving hem in haar hand op. Door mijn onderbroek heen kneep ze er stevig in. Nu was het mijn beurt om te kreunen. “OOOH JAAA hou hem vast”. Ik schoof mijn onderbroek wat naar beneden en daar hield ze mijn pik in al zijn glorie vast. Ze bekeek hem aandachtig en zei: “Dat mis je dus als je alleen maar broertjes hebt”. Ze schoof mijn velletje naar achter en merkte aan mijn adem, die ik in 1 keer inhield, wat dit voor effect had. Ze trok het velletje weer terug en ik drukte mijn pik naar voren waardoor de huid weer terugschoof. Dit had ze snel door en ik steeg zowat naar de hemel op, zo lekker voelde het. Ik pakte haar beide borsten vast terwijl zij haar hand steeds sneller over mijn pik bewoog en ik tegen haar beweging in mijn pik door haar hand liet glijden. Wild kuste ik haar op haar mond en tussen het tongen door zei ze: “OOOH wat is die stijf, ik voel hem helemaal kloppen, wat moet het bijzonder zijn om die in je te voelen. Mijn moeder roept dan: ram hem erin, kom er helemaal in”.

Deze opmerking maakte dat ik meteen stopte met de beweging van mijn pik. Als ik nog iets zou doen, zou ik meteen ontploffen. Diane leek dit te begrijpen want ze stopte ook met haar getrek en hield alleen mijn kloppende pik stevig vast in haar hand. Ik keek haar in haar glanzende ogen en zei: “Zou je dat echt willen, zou je mij echt in je willen hebben?” “OOOH, het lijkt me heerlijk, zo’n kloppende paal; als ik hoor hoe mijn moeder tekeer gaat als mijn vader hem er in heeft gestopt, dat moet nog lekkerder zijn dan wat je daarstraks deed”. Ik pakte haar gezicht met twee handen vast, kuste haar op haar mond en zei: “Alleen nu kan het niet want je mag niet zwanger worden. Ik heb niks bij me. Wil je me aftrekken dan?” “Ja, maar wil jij dan je vinger nog bij me naar binnen stoppen, dan denk ik gewoon dat dat jouw paal is”. Zo gezegd zo gedaan. In ons bosje gingen we op de grond zitten en kleedden ons helemaal uit. Op mijn kleren gingen we zo op onze knieën zitten dat Diane mijn pik goed vast kon houden en ik met mijn middelvinger weer in haar kutje kon glijden. We keken elkaar strak en begonnen te bewegen. Onze tongen vonden elkaar als vanzelf. Met mijn vrije hand probeerde ik haar twee borsten tegelijkertijd te strelen en haar tepels naar elkaar toe te bewegen. Diane pakte mijn ballen met haar vrije hand vast en dat voelde wel zo vreselijk zalig dat ik al snel voelde dat ik zou gaan klaarkomen. Haar kutje was ook al heel vochtig en ik hoorde aan haar gehijg dat ze ook bijna klaarkwam. Ik fluisterde: “OOOH, wat doe je dat lekker, ik ga zo spuiten, OOOOOH”. En uit mijn pik spoten vijf, zes stralen sperma omhoog. De eerste spoot langs Diane heen, de andere kwamen op haar buik terecht. Ik kuste haar als een gek en op datzelfde moment voelde ik weer, sterker dan de eerste keer, hoe haar kutje zich samentrok. “AAAAH OOOH het is net alsof je in me zat, net alsof je in me spoot. Ik voelde je gewoon van binnen. OOOH wat is dat fijn”. We lieten ons op de grond vallen en kropen dicht tegen elkaar aan. Mijn pik lag op haar dij en haar buik die vochtig was van mijn zaad, plakte tegen de mijne.

Dit had ik vanochtend nooit kunnen denken toen ik haar naar school zag lopen. Dit had ik überhaupt nooit kunnen denken dat ik zo snel mijn eerste echte ervaring met een meisje zou hebben. En wat voor een meid, ze genoot er zelf ook vreselijk van. Ze lustte er volgens mij wel pap van. Dit bleef niet bij 1 keer als het aan mij lag. Ik streelde Diane over haar rug en billen, voelde in haar bilnaad hoe vochtig ze nog was. En zag toen over haar schouder iets dat nog grote gevolgen zou hebben. Mijn eerste straal zaad was op haar schooltas terechtgekomen waar het zwarte boek, de bijbel nog uitstak. Er liep een straaltje zaad langs de bovenkant van de bladzijden. Ach, dat zou vast wel opdrogen. Wist ik veel welke grote gevolgen dit nog zou hebben. Maar daarover een andere keer.
Aantal keer gelezen:
3208
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)