Spannendverhaaltje.nl

Buurmeisje neukt voor zakgeld 4

-
25-10-2010
Buurmeisje Mandy wil zakgeld! 4
Haar vader vertrouwde het niet en was dus haar slaapkamer binnen gegaan eerst zocht hij in de kasten en trok toen het matras omhoog.
Daar lag een plastic tas, hij kiepte dat om er rolde een geile outfit uit en een kassa bon met de naam van een seks shop, hij bekeek het pakje een zeer kort rokje en een bijbehorend jasje, in de kleur blauw met police op de klepjes van de borstzakjes.
Het bloed schoot hem in zijn pik, hij werd bloedgeil, in gedachten zag hij er haar al in rondlopen.
Gauw deed hij alles weer netjes terug, in zijn hoofd spookte het, voor wie was dat bedoelt?
Dit zou ze vast niet naar school aandoen?, dus voor die knapen zou het dan niet zijn, maar voor wie dan wel?
Jan hielp zichzelf even in het toilet om niet met een dikke bobbel in zijn broek in de kamer te komen, met een diepe kreun schoot zijn geil zo hard uit zijn lul, dat hij de pot miste en tegen de muur aanspoot waar het traag naar beneden stroomde.

Wij slaan even de saaie schooldagen die er nog tussen zaten over, het is natuurlijk wel zo dat de vader van Mandy haar in de gaten hield omdat hij nieuwsgierig was naar de persoon of personen voor wie dat setje bedoeld was.
Op school werd ze natuurlijk wel verbaasd aan gekeken, er was wat met haar haar en ze droeg het nieuwste van het nieuwste aan kleding opeens, de jongens kregen opeens veel meer belangstelling voor haar, wat de andere meiden natuurlijk jaloers maakte.
Mandy had de hele tweehonderd euro er in geïnvesteerd.
Mandy zat op de Vrijdagmiddag te schuiven in haar stoel, ze wilde zo gauw mogelijk naar Henk.
Ze had het pakje al mee genomen zodat ze gelijk na de zoemer naar de boot van Henk kon gaan, die had vroege dienst dus die zou er dan al zijn.
Toen de zoemer dan uiteindelijk ook ging was ze als een van de eerste de klas uit.
De jongens kregen geen enkele kans om haar aan te spreken, zo snel was ze weg, ze scheurde werkelijk met haar fiets door de stad, alsof het een race tegen de klok was.
Mandy had thuis natuurlijk wel iets moeten loslaten over haar baantje, ze had verteld dat ze in een winkel werkte, op de vraag welke winkel had ze geen antwoord gegeven.
Vrijdagavond koopavond dus kon ze mooi een tijdje weg blijven.
Ze fietste langs de haven, zette snel haar fiets weg en liep naar de boot van Henk.
Henk was aan het schilderen, af en toe moest je wat aan onderhoud doen, He.
Mandy liep het trapje op, Henk keek om,’’Hoi Henk, daar ben ik weer!’’
‘’Hallo Mandy, dat is snel, ik moet dit nog even afmaken!’’
‘’Is goed!’’, zei ze, ze gaf hem een zoen op de mond en liep naar binnen, ze kon niet wachten en trok snel haar kleren uit en het sexy police pakje aan.
Henk bleef nog een half uur schilderen en vond het toen welletjes, hij verlangde naar haar.
Henk borg de schilder spullen op en waste zijn handen, hij had al gezien dat ze blauwe strengen in haar haar had, toen hij de kajuit in wilde zag hij al dat Mandy de gordijnen had gesloten, er was dus iets wat de buiten wereld niet mocht zien.
Henk sloot de kajuit deur dan ook maar gelijk achter zich, en liep het woon gedeelte in, daar stond ze en draaide een rondje, zijn mond viel open van verbazing.

‘’Zo, heee!, wat zie jij er lekker uit, meis, heb je dat allemaal voor mij gedaan?’’
‘’Ja, ik wilde jou er mee verrassen!’’
Henk voelde zijn lul in enorm tempo steigeren.
Mandy zag gelijk dat er een flinke circus tent in de broek werd opgezet, ze genoot er van dat ze hem zo kon opwinden.
Ze vloog hem om de hals en begon hevig te tongen, Henk beantwoorde dit vurig,ze voelde zijn harde pik tegen haar lichaam drukken.
‘’Henk?, ik ben zo geil Henk je moet me echt neuken, nu Henk, ik wil nu neuken!!’’, ze kon gewoon niet wachten, ze voelde het geil al langs haar dijen uit haar kutje kabbelen.
Ze smachtte gewoon naar het binnendringen van zijn lid in haar al iets open staande kutje.
‘’Wat een geil pakje heb je aan, lekker ding!’’, gromde Henk, van pure lust.
Hij greep haar billen door de stof heen en drukte haar lichaam nog strakker tegen de zijne aan, zodat ze zijn harde lul nog beter voelde.
‘’Ik wil jou ook, schatje, ik droom elke nacht over jou!’’
Zijn hand gleed onder haar korte rokje in haar slip, hij voelde de intense hitte die van haar afsloeg en ook dat ze al behoorlijk geil was, zijn vingers dreven van het geil, haar kut lipjes waren op gezwollen en stonden iets open.
Hij liet twee vingers naar binnen glijden en pompte die zo ver mogelijk naar binnen.
Mandy kreunde.
Het was zo lekker, zo lekker verboden wat ze deden, hij 56, zij 16, ze is zo mooi en zo lekker geil, dit was nee is de ultieme droom van elke man.
Ze kwam op zijn vingers al vrij vlot klaar, ze drukte haar kutje zover mogelijk over de vingers, haar geile pijp mondje stond iets open, zuchtend en kreunend, begon ze te schokken en liet haar eerste orgasme die namiddag door haar lichaam razen.
‘’OOOHHH, Henk oohh huhu oohh wwatt .. Doe je dat lekkerr, ooohhhhhhh!!’’, het geil spoot gewoon langs zijn vingers.
Mandy bleef een tijd heftig trillen en schokken, het leek wel of het klaar komen nu alweer heviger was dan de vorige keer.
Nog amper hersteld van het enorme orgasme trok ze zijn hand uit haar slipje, het geil doordrenkte haar slip al helemaal, ze rommelde aan zijn riem en opende de gesp, trok het knoopje los en ritste zijn broek, de broek gleed vanzelf op de enkels.
Mandy trok ook zijn slip naar beneden, en de harde lul stuiterde de vrijheid tegemoet, ze zakte door haar knieën en greep zijn billen stevig vast.
Henk voelde haar geile pijp mondje over zijn schacht schuiven, ze begon hem stevig af te pijpen, duurde niet lang of zijn ballen kletste tegen haar kin, zo diep werd hij genomen, God wat kon ze dat goed , hij genoot, de geil scheuten trokken door geheel zijn lichaam.
Hij hield haar hoofd vast en wroette door haar mooie lange blonde haren, hij werd perfect af gepijpt, daar kon een professionele hoer nog wat van leren.
Zo lekker, zo verboden.
Ze kneed zijn ballen, Henk kreunde luid,’’OOHHH Mandy oohh gg oohh!’’
Henk sloot zijn ogen en zag vuurwerk in diverse kleuren uiteen spatten,’’AAggg aaagghhhh gg aaaggggg oo, mmm aaagghh!!’’, en daar pulseerde het geil al door de buis en kwam in felle harde stralen in de mond van Mandy, diep in haar mond.
Schokkend schoot hij zich leeg, zijn lichaam verkrampte zich, zo hevig was het klaar komen.
Mandy slikte zoveel mogelijk van zijn sperma door, ze begon het steeds lekkerder te vinden, hij spoot zo krachtig zoveel, dat een deel langs haar mondhoeken naar buiten werd geperst en op haar jasje droop.

Na de hevige explosies gingen ze eerst wat eten, het was nu rond half zes in de namiddag.
Mandy was nog steeds geil, het slipje kleefde tussen haar dijen.
Na het eten wilde ze gelijk neuken, daar had ze al wat dagen op gewacht, elke nacht had ze gedroomd dat zijn pik haar penetreerde.

Elke morgen was haar slipje drijfnat en was het bed ook bevuild met haar geil, ze trok zelf elke morgen het bed weer netjes, het zou dus vanzelf wel opdrogen, er was thuis toch niemand die eigenlijk wat deed dus viel het ook niet op en Maandag morgen gooide Mandy de lakens zelf wel in de wasmachine.
Mandy wist echter niet dat haar vader nu meer aandacht aan haar bestede, dus toen zij Vrijdag morgen naar school was, ging Jan haar vader weer op haar kamer kijken, hij zag dat het pakketje wat onder het matras had gelegen weg was.
Nu had hij de dekens van het bed laten glijden en wilde dat weer recht trekken, de lucht die van haar lakens zijn neus introk deed zijn lul weer snel omhoog schokken, verdorie die griet licht hier nachts in te geilen met zichzelf.
Wat stonk dat geil, kon het hem ook schelen, hij ging op haar bed liggen en deed net of zij onder hem lag, hij trok zich kreunend leeg en zijn sperma verspreide zich over de lakens.
Jan was weer even zijn geilheid kwijt, trok de lakens en dekens weer netjes recht, maar het feit dat hij nu wist dat zijn dochter blijkbaar een erg geile slet was, die in zijn geschifte brein met jan en alleman lag te fozen.
Hij was bang dat hij in al zijn geilheid niet van haar zou kunnen afblijven, moeders de vrouw lag immers elke avond vol van de goedkope sherry op de bank te snurken en een potje lekkere seks had hij al maanden niet gehad.

Mandy wist van dit alles natuurlijk niets, ze liep een beetje showwerig langs Henk heen, ze tilde haar rokje op zodat hij haar drijf natte slipje zag, ze drukte haar tietjes omhoog, ze stak haar vinger in de mond en zoog er op, en met een hoog stemmetje als een geile lolita maakte ze hem gek, gek van verlangen om haar op zijn harde lul te spietsen.
‘Henk?, neuk mij Henk, ik wil jou in me voelen, kom nou Henk, jou eigen sletje is GEIL!’’, zo maakte ze hem gek, ze zag dat zijn pik alweer op oorlogs sterkte stond en trok haar natte slipje over haar kontje en plakkerige dijen naar beneden.
Haar kutje glinsterde van het geil, het geil liep zichtbaar over haar dijen naar beneden.
Hoe geil wil je ze hebben dacht, Henk.
Henk zijn pik was loeihard, zijn eikel glom en er parelde rijkelijk voorvocht op.
Mandy greep hem vol aan de pik en trok hem van de stoel af, ‘’ik wil je in me Henk, ik heb het nodig, ik wordt Gek as je me nou niet neemt!!’’
Henk leidde Mandy naar de tafel, hij trok haar korte police jasje uit, draaide haar om en greep haar stevig bij haar tietjes, hij drukte haar met zijn lichaam voorover op de tafel.
Met zijn knie drukte hij haar dijen uit elkaar.
Mandy kreunde al, ze voelde zijn lul langs haar dij glijden en even later voelde ze zijn eikel tegen haar open staande kut lipjes drukken.
‘’Ooohhhhhhhhhhhhhh!’’, nou zou het eindelijk gebeuren.
‘’Ik neem je keihard, sletje !!’’, zei hij, met verwrongen stem, zij had hem zo gek gemaakt, dat pure lust, alleen pure lust, was waar hij naar snakte.
Mandy was er klaar voor om is goed en stevig als een lust object gepenetreerd te worden.
Henk zijn pik ramde zich in een diepe stoot naar binnen, Mandy tilde haar hoofd op, ‘’ooohhh oohhhh!’’, kreunde ze.
Henk had met zijn linkerhand een tiet stevig vast, als houvast om luid grommend zo diep mogelijk in haar te komen en met zijn rechterhand trok hij aan de haren haar hoofd iets achter over, nu kon hij haar gekreun ook beter horen.
Met snelle zeer diepe halen werd ze genomen, elke stoot deed haar harder kreunen.
Oooh wat deed hij dat lekker, gaaf vet dit.
Ze voelde zijn harde lul woest in en uit haar schieten, alles in haar spleet werd geraakt, haar klitje was als een volgezogen erwt opgezwollen.
‘’Ooohh huhu Henk aaaaaaa ooohh huhuhu ik, ik ooohhhhh … iik kommmmmmmmm ooohhhhh!!’’, ze schreeuwde het uit, een heftig orgasme nam bezit van haar, ze liet zich helemaal gaan, gek werd ze er van, zo lekker was het.
Henk bleef door neuken, diep door stoten, dat lekkere strakke kutje van haar, hemels is dat, hoe haar kut spieren zijn harde pik afmolk.
Henk probeerde zich te concentreren op nog niet klaar komen, het zweet liep hem in straaltjes van zijn lichaam, hij verhoogde het tempo nog even en een tweede orgasme joeg gelijk achter de wegebbende vorige aan.
Mandy werd helemaal gek,’’OOOhhh HENK, jaa , ja, ja oooohhh, harderr Henk ooh ja, oh ja.. Oooohhhh zo, zz zo lekkerrrrr aaggh huhuhuh oohh.!*#!!!’’
Nog een loeiharde diepe stoot, Henk ontplofte, zijn geil werd gelanceerd, zijn pik zwol immens op en snel pulserend schoten dikke stralen uit zijn buis,’’Aaaggggggggggggggggggg aaagg god, oo god Aaggggggg !!’’’
Mandy ontving hevig kreunend zijn sperma, ze voelde het naar binnen schieten, de extra harde lul vulde haar helemaal.
Allebei nat van het zweet bleven ze even zo staan uit te hijgen, de pik plompte uit haar, een golf sperma en geil vloeide uit haar wijd open staande spleet.

Ze dronken wat en Henk moest haar daarna nog eenmaal neuken, ze kon er geen genoeg van krijgen.
De tijd verstreek snel, en toen Mandy op de klok keek waren de winkels alweer een tijd dicht.
‘’Verdorie!’’, zei Mandy.
‘’Ik moet snel naar huis Henk, ben al wat te laat, krijg ik weer gezeur aan me kop!’’
Snel trok ze haar natte slipje aan, ‘’waar zijn mijn kleren, Henk?!!’’
Ze kon ze niet zo gauw vinden, trok het korte jasje aan, pakte haar lange jas en trok die er overheen.
‘’Henk zoek jij me spullen maar op, ik moet nu echt weg!!’’
‘’Je hebt geen eens schoenen aan?’’
‘’Die liggen hier wel ergens, komt morgen middag wel!!, doei!’’, ze speerde naar buiten, sprong op de fiets en passeerde een paar maal een rood stoplicht.
Om half twaalf zette ze haar fiets in de tuin en liep via de keuken naar binnen.
Haar moeder keek met lodderige ogen op, ‘’ben je da aarr eindelijk?’’, die had alweer een behoorlijke slok op.
‘’Je hebt geen eens schoenen en sokken aan??’’, zei haar vader, die ook al een aardig biertje op had.
‘’Nee die heb ik in de keuken al uit gedaan!!’’, loog ze.
‘’Je bent wel erg laat?, zolang zijn de winkels toch niet open?’’
‘’Ja, pff opruimen, hé, opruimen!!’’
‘’Ben erg moe ga gelijk slapen!’’, en ze stoof naar boven.
Op haar kamer deed ze de lange jas uit, ze was al blij dat ze de lange jas had meegenomen anders had ze behoorlijk voor ik weet niet wat gestaan.
Ze voelde zich erg moe sloeg de dekens open, haar slipje trok ze uit dat ding was verzadigd van haar geil en Henks sperma, ze rook de geile lucht die tussen haar benen uit kwam.
Moet eigenlijk nog gauw ff douchen, dacht ze.
Nog even uithijgen van het harde fietsen, ze ging op het bed zitten, haar ogen wilde steeds dicht vallen, het was heftig geweest en erg lekker.
Ongemerkt zakte ze achter over en ging liggen, gadver.. Wat voelde dat bed nat en koud aan, voor ze het wist lag ze met iets opgetrokken knieën op bed en was in slaap gevallen, haar jasje hing los, haar tietjes waren goed zichtbaar en haar korte rokje, was tot hoog op haar dijen opgekreukeld.
Ze droomde, ze droomde over Henk dat Henk haar weer nam.

Haar moeder was om half een op de bank in slaap gevallen en snurkte luid.
Haar vader keek vol walging naar die alcohol verslaafde, zelf zette hij ook wel aardig wat bier weg, maar zo erg als zij.
Hij liep naar boven, bij Mandy brandde nog licht, hij hoorde niets en opende de deur zachtjes, net wilde hij het knopje indrukken om het licht uit te schakelen toen hij haar zag liggen.
Jan kon het niet laten om naar binnen te lopen, even kijken, even maar, stelde hij zichzelf gerust.
Haar slipje lag op de grond, hij kon het ruiken, hij kon haar ruiken, zijn pik schokte ondanks de alcohol omhoog, ze heeft mooie weelderige tietjes zag hij, stevig en haar tepels stonden stijf, haar kaal geschoren kutje stond iets open en het geil glinsterde er tussen.
Jan had het niet meer, zijn vrouw lag beneden zwaar dronken te snurken, hier lag die geile slet van een dochter, zonder slipje in die geile outfit, ze was zo thuis gekomen?, besefte hij.
Zijn lul schokte en klopte als een gek, zijn brein toch al beneveld, dit zag er zo geil uit.
Jan liep naar de deur en deed het licht uit, hij ging niet weg, maar trok zijn broek uit, zijn slip uit, zijn overhemd uit zijn hemd uit.
Naakt stond hij op twee meter van haar bed met een enorme stijve paal.
Langzaam liep hij naar het bed, in de schemer kon hij nog net haar contouren zien, hij rook de geile lucht die tussen haar dijen vandaan kwam des te beter.
Jan kroop op het bed, het piepte wat, maar Mandy was ver in haar droom, ze glimlachte.
Hij ging achter haar liggen, zijn penis was nog maar tien centimeter van haar natte kutje verwijdert, zijn hand streelde haar tietjes, ‘’MMMM!’’, reageerde ze.
Hij werd wat vrijpostiger, hij kneep er in en rolde de harde tepels tussen zijn vingers,’’mmm ooohh mmm!’’
Mandy werd niet wakker, ze was te diep in haar droom, waar in ze door Henk werd genomen.
Jan duwde zijn gezwollen eikel tegen haar opening en schoof voorzichtig een eindje haar kutje in, wat voelde dat lekker strak aan.
Steeds dieper schoof hij voorzichtig naar binnen, opeens,’’OOoohh Henk, oohh neem me, ja ja Henk!’’
Henk??, dacht Jan, toch die verdomde buurman Henk?, had die vuile viezerik met zijn poten aan zijn dochter gezeten, spookte het in zijn door drank vernevelde brein.
HIJ WEL??, IK NIET, wat dacht ze wel, godverdomme, nu drukte hij in een keer naar binnen en begon haar stevig te neuken,’’OOOOHH JJJJAAA Henk ooohhhhhhh!!’’, was maar goed dat zijn vrouw stom dronken op de bank pitte, want Mandy was nogal luidruchtig.
‘’Tjeemig’’, fluisterde hij, wat is ze lekker strak.
Duurde niet lang of Jan kwam zachtjes kreunend in haar klaar, hij beet op het kussen om zijn gekreun te smoren.
Zijn geil spoot diep in haar, nu hij klaar was kwam de schaamte, snel kroop hij uit bed, raapte zijn kleren op.
‘’Henk?’’, hoorde hij haar zeggen, Mandy werd wakker, ik lig in me eigen bed?, ze zag haar slaapkamer deur nog net dicht gaan, ze voelde aan haar kutje waar de sperma van Jan nu uit kolkte.
Plotseling zat ze rechtop in bed, ze was helemaal niet bij Henk besefte ze, ze was gewoon thuis in haar eigen bed.
Ze was echter net wel geneukt????
Einde deel 4 van geile Mandy.
‘’Ik vind dit soort verhalen lekker geil schrijven, xxxx Angela.
Aantal keer gelezen:
422
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)