Spannendverhaaltje.nl

Buurmeisje neukt voor zakgeld 2

-
25-10-2010
Buurmeisje Mandy wil zakgeld! 2
Na de lekkere pijp partij vielen ze in slaap, Henk droomde over haar, wat hij allemaal nog zou willen doen.
Zijn dromen bedrog?, of!
Laat in de morgen werden ze wakker de zon scheen, Mandy keek in het rond en zag Henk naakt liggen nu besefte ze pas weer hoe ze hier was terecht gekomen, ze had de smaak van sperma nog in haar mond.
Henk keek ook slaperig om zich heen, ‘’Goeden morgen Mandy!’’
‘’Ik ben helemaal ontspannen door jou en heb over jou gedroomd!’’
‘’Nou het ontbijt kunnen we wel overslaan!’’, zei hij, toen hij op de klok keek.
Mandy ging na zich te hebben aangekleed haar tanden poetsen en wat brood klaar maken, ze moesten toch wat eten, Henk startte de motor en ze voeren de haven uit, nu met de stroom mee, huiswaarts dus.

Mandy haar ouders waren allang weer thuis ze vonden een briefje (ben met Henk op de boot mee), ze vonden het prima.

De boot werd nu aangemeerd in een volgende haven na een aantal uren varen, ‘’Zo dit is onze laatste overnachting op de boot!’’, zei Henk, terwijl ze een portie nasi naar binnen werkte.
Hij begon nu over wat er afgelopen nacht gebeurd was, ‘’wat jij gedaan hebt was erg lekker Mandy, maar ik ben een oude man en jij nog zo jong, dit is verwerpelijk en had ik eigenlijk niet goed moeten vinden!’’
‘’Jij vond het toch lekker??’’
‘’Ja, dat wel zeker, maar ik had het niet toe moeten laten, begrijp je?, wat zouden je ouders hier wel niet van vinden!!’’
‘’Ik vond het wel spannend om te doen, en ik deed het goed, He?’’
‘’Ja, je deed het super!’’’
‘’Me ouders hoeven dat toch niet te weten?’’
Ze aten door en deden samen de afwas, Mandy spookte het gesprek nog in haar hoofd, ze hadden toch niets verkeerds gedaan, was haar optie.
Met een glaasje wijn in de hand ging Mandy tegen Henk aan zitten en keek hem schuin aan, ‘’Henk?’’
‘’Ja??’’
‘’We hebben niets verkeerds gedaan hoor, ben al 16 en geen kind meer!’’, zei ze.
‘’Ik had je opa kunnen zijn!!’’
Ze kletsten nog wat over koetjes en kalfjes en rond de klok van twaalf, zei Henk, ‘’bedtijd en het onweert niet, welterusten en tot morgen!’’, hij stond op en liep zijn kajuit in.
Mandy stond ook maar op en liep haar kajuit in, ze kleedde zich uit en dook onder de lakens, ze kon de slaap niet vatten, het gebeurde van afgelopen nacht en het gesprek van vanavond bleef in haar hoofd rond spoken.
Ze keek op de klok toen ze zich al een paar maal had om gedraaid, twee uur pffff ze kon niet in slaap komen, de harde lul van Henk had haar nieuwsgierigheid aangewakkerd naar meer, verdomme ze was zestien en wist toch best wat ze wilde, dat gezeur altijd over het mag niet.
Weer een uur later, dacht ze, kan mij het ook verdommen, ze stond op, trok haar slipje uit, haar slipje was nat er zat plakkerig spul in haar kruisje, ze was gewoon GEIL, besefte ze.
Ze liet haar slipje achter in de kajuit en sloop naar de kajuit van Henk, zachtjes trok ze de deur los, liep naar binnen en sloot de deur weer, ze liep in het donker op de tast naar zijn bed.
Ze bonkte tegen het bed aan, verstarde even, maar ze hoorde de zachte ademhaling van Henk, hij had de bonk niet gehoord, ze voelde wel dat haar kutlipjes gezwollen waren en dat er nattigheid langs haar dijen liep, ze was godverdomme bloedjes geil.
Het moest er vannacht maar van komen, was haar besluit.

Zachtjes kroop ze op het bed, natuurlijk bewoog het matras, ze trok de deken op, Henk voelde opeens een frisse wind over zijn blote kont en werd wakker, hij keek om en trok aan het touwtje zodat het licht aan ging, hij zag Mandy volkomen naakt op haar knieλn naar hem toe kruipen.
Jezus, wat zag dat er geil uit, ‘’Wat doe je nou, Mandy??’’, zei hij verschrikt.
‘’Henk ik ben echt geil, ik kan niet slapen?’’
‘’Jij, geil??’’
‘’Ja, kijk maar!!’’, en hij kreeg zicht op haar glad geschoren kale kutje, hij zag het geil tussen haar gezwollen lipjes glinsteren, dat wicht was echt geil, boter geil.
Henk voelde zijn penis met stevige schokken omhoog komen, er vloeide rijkelijk bloed zijn aderen in en in no time stond de lul keihard overeind.
‘’Mandy, je weet toch dat dit verwerpelijk is??’’, probeerde hij nog, maar echt verzet was er al niet meer, zijn hele lichaam snakte naar haar lichaam, ze is zo mooi, zo lekker jong, zo lekker verboden.
‘’Henk??, ik ben er aan toe, wil jij het alsjeblieft doen!!’’
‘’Jezus meis, dat moet je een vriendje laten doen!!!’’
‘NEE, Henk, ik wil geen geklungel de eerste keer!!’’, zei ze resoluut.
Henk zijn pik werd door die woorden super dik en hard, de aderen stonden gespannen over zijn harde lid.
Zijn hersens probeerde nog te werken, van nee Henk een engeltje dat zachtjes nog nee zei, maar zijn lichaam reageerde anders, dat wilde haar neuken, vast in het matras neuken, haar diep nemen, zich er in leeg spuiten, dat mannetje dat dat zei was rood met hoorntjes en een drietand in zijn hand en die schreeuwde, neem haar, neem haar ze is geil.
Henk was nu ook boter geil op die mooie blondine.
Ze had hem de vorige nacht super gepijpt, nu wilde hij haar eerst verwennen, ‘’ga maar liggen!’’, sprak hij zacht, hij moest zich wel inhouden om er niet gelijk op te duiken en haar te doorboren.
Mandy ging liggen en wachtte in spanning af wat er zou gebeuren.
Henk duwde haar dijen uit elkaar en even later voelde Mandy zijn tong eerst op haar kutje, maar al snel drong hij zover als dat mogelijk was in haar strakke maagdelijke spleetje met zijn tong.
Mandy huiverde van geilheid.
Ze voelde zijn tong in haar kutje bewegen, hij lebberde er geil uit, wat hij lekker vond, zo heerlijk fris, nectar hebben die jonge dingen in hun spleet, zijn tong gleed nu ook over haar klitje, ze kreunde, dit voelde lekker aan.
Henk zijn tong verdween weer in haar strakke spleet en nu voelde ze een vinger op haar klitje, Henk wreef er stevig overheen, een warme zinderende geile gloed trok vanuit haar onderlichaam door heel haar lichaam heen.
Mandy begon erg hard te kreunen, ‘’ooohhhhh oohh wwat is dittt l ll lekkerr , mmm oooohhh!!’’, ze bouwde haar eerste orgasme op.
Henk voelde dat er rijkelijk geil werd aangemaakt en uit haar kutje kabbelde langs zijn tong heen en zijn neus zat ook al onder het geil.
Haar kutje begon te krampen en te knijpen, ze schokte en kwam met gilletjes klaar, ‘’ oohhhh Henk oooohh wwat doe je met mij, oooohhh gg gaaf oohh wwat lekkerr, mmmmmm … !!’’, ze had een langdurig en diep orgasme.
Henk dacht als die altijd zo klaar komt dan kon het wel is een seks beest in bed worden.
Ze bleef schokken en kreunen, gewoon erg geil om te zien hoe zij klaar komt.

Nu moest het dan ook maar gebeuren vond Henk, hij taste gretig in haar stevige tietjes, en zette zijn harde lul op haar gezwollen kut lipjes, zachtjes perste hij zijn eikel naar binnen, wauw wat was dat lekker strak.
Mandy voelde haar kut lipjes uit elkaar geperst worden, ze zuchtte, nu ging het gebeuren, ze sloeg haar benen om zijn heupen, dat Henk daardoor nog dieper in haar zou kunnen komen wist ze niet.
Langzaam voelde ze de zwaar geaderde dikke grote pik naar binnen dringen, ze was drijfnat en zo geil als maar kon.
Henk vond dat erg lekker om zijn pik, zo strak, hij bewoog zachtjes en gleed daardoor langzaam verder, Mandy kreunde met haar mondje iets open, toen voelde hij weerstand.
‘’Ben je er echt klaar voor Mandy??’’
‘’Ja, ja doe maar, ben zo geil, maak me vrouw Henk ooohhh maak van jou sletje een vrouw ooohh ja, ooh ja!!’’
Henk trok zijn harde pik iets terug en ramde hem nu naar binnen, nu kon ze hem, wat hem betrof ook krijgen ook.
Mandy voelde even een stekende pijn, stelde niet veel voor, ze wist dat haar maagdenvlies nu aan flarden was gegaan, ze was geen maagd meer en geen kind.
Henk nam haar met diepe halen, Mandy kreunde en moedigde hem aan, ‘’ ja Henk neem mij, och gossie oohhhhhhh, huhuhuhh geilllll ooohh ja, mmm !’’
Wat kon dat wicht geil klaar komen, een genot om haar te neuken, schokkend en trillend joeg een tweede orgasme door haar lichaam, nog heviger dan de eerste.
Henk zijn pik werd behoorlijk bewerkt door haar knijpende kutje, het geil begon behoorlijk te borrelen in zijn ballen, hij bleef diep door stampen, haar geil perste langs zijn stotende lul naar buiten, wit rozig schuimend geil.
‘’Ik ga zo ook komennn MANDY ik gga komen!’’
‘’Spuit mij vol, ik wil, ik wil.. Mmmm ooohh ik wil het voelen.. Ooohhhhh!!’’
Henk dacht nog even van, zij heeft natuurlijk nog niet de pil, maar hij was te geil te ver heen om voor het zingen de kerk uit te gaan, bovendien vroeg ze er om, om vol gespoten te worden.
Zijn pik verdikte zich en pulserend schoot met hoge snelheid zijn sperma in haar kutje, ‘’AAAAGgg aaagg aaggh aaaagg gggg god ooohh god wat geilllllll .. !!’’, ook Henk kreeg een abnormaal fel orgasme, god wat is dit een lekker sletje.
Mandy voelde zijn sperma bij haar naar binnen gepompt worden, haar orgasme verhevigde zich nog, ‘’ jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaa ooohh jaaaa!!’’

Henk bleef totaal leeg gespoten en uit geblust nog even op haar liggen, hij ademde zwaar, was ten slotte ook al niet de jongste meer, 56 was hij.
Mandy sloeg de armen om zijn nek, ‘’oohh Henk oooohh wat is dit lekker, dank je, dankje!!’’, snikte ze.
Nu was het dus toch gebeurd, hij had haar ontmaagd.

Ze lagen nog even stil na te genieten en vielen tenslotte in slaap, pas begin in de middag, de zon stond al hoog aan de hemel kwam er enig beweging in het bed.
Mandy rekte zich uit,’’goeie morgen Henk!’’, zei ze.
‘’Nou meer goeden middag!’’, zei Henk, toen die op de klok keek.
‘’Henk vet gaaf dat je het gedaan hebt, ik wist niet dat het zo lekker kon zijn!!’’, ze rolde haar naakte lichaam op hem en gaf hem een kus.
Henk zijn pik reageerde gelijk toen ze op hem rolde, Mandy voelde de pik met schokjes tussen haar benen omhoog komen.
‘’Je bent alweer geil??’’, ze lachte.
Mandy drukte zich omhoog en knielde over hem heen, Henk voelde haar hand aan zijn pik en zag dat ze die naar haar kutje bracht, met een zucht gleed ze over zijn harde lul en begon te wippen, steeds verder drukte ze haar spleet over zijn paal, totdat ze zijn ballen tegen haar billen voelde.
Mandy begon nu als een bezetene te rijden.
Henk wist niet wat hem over kwam, wat een geile slet, natuur talent, ja dat was ze een natuur talent, ze keek hem geil aan en kreunde alweer.
Henk sloeg zijn handen achter zijn hoofd en bleef rustig liggen, laat zij nu maar het werk doen, ze deed het goed, met overgave en vol lust beleving.
Hij voelde haar strakke spleet over zijn harde lul schuren en ze bleef maar kreunen, steeds luider, ze bereed hem als een gebruiksvoorwerp op jacht naar haar genot, naar een giga orgasme.
Haar ogen draaide weg toen ze explodeerde, hevig gekreun en gegil om meer, ze stuipte gewoon, ze melkte zo aan zijn pik dat hij gelijktijdig met haar klaar kwam, zo hevig en lekker.
Zo een geile nacht had hij met die dure hoeren nog nooit gehad en dat kosten hem klauwen met geld, dit wicht neukte hem de hemel in zo lekker.
Weer spoot hij zijn geil bij haar naar binnen, na nog even uit te hijgen gingen ze samen douchen.
Mandy waste zijn pik en ballen, hij haar borsten en kutje, onder de douche vingerde hij haar staande tot weer een hoogtepunt, ze konden gewoon niet van elkaar afblijven, om half drie zaten ze eindelijk zeg maar aan het ontbijt.

‘’Als wij thuis zijn moet je als de sodemieter een afther morning pil halen, hoor!!’’, zei Henk, ‘’je bent veel te jong om nu al achter een kinderwagen te lopen!!’’, zei hij, lachend.
Even later startte hij de boot en voer verder huiswaarts, deze dagen zou hij nooit vergeten, als een jonge god had hij dat grietje ontmaagd en haar het eerste orgasme bezorgt.
‘’Hoe deed je dat eerst altijd?, alleen maat trekken of zo??’’, vroeg ze nieuwsgierig.
Henk speelde open kaart, ‘’nee een keer in de maand een escort en verder gewoon handkar, die hoeren zijn nogal duur en je moet wel wat, He!!’’
‘’Hoeveel kost dat dan?’’, vroeg ze.
‘’’Nou voor een nacht 600 tot wel 1000 euro hoor!!’’
‘’Phoe, hee dat meen je niet!’’
‘Ja en dan zijn ze allemaal nog niet eens zo lekker als jij, op een enkele uitzondering na!’’
Het bleef een tijd stil, Mandy keek over het water en dacht koortsachtig na.
Ze had een plan, maar zou hij dat willen?, of zou hij kwaad worden en haar uitmaken voor een vieze smerige hoer.
Het bleef stil, af en toe kwam er een boot voorbij van de andere kant, ‘’haal even een biertje voor me, Mandy, ik heb dorst en we zijn nu toch bijna terug, een pilsje kan wel!’’
Mandy liep het trapje af en haalde een pilsje uit de koelkast, trok met een opener de kroonkurk er af en liep weer naar boven.
‘’Alsjeblieft Henk!’’
‘’Dank je Mandy!’’
‘’Hoe vond je de boot tocht?’’, vroeg hij.
‘’Vet gaaf kicken, echt waar onvergetelijk, vooral de twee laatste nachten!’’
‘’Heb nou eigenlijk alweer zin!’’, zei ze, lachend.
‘’Ha hahaha!!’’, reageerde Henk.
‘’Heb echt waar alweer jeuk aan me poes!!’’, en ze krabde tussen haar benen.
‘’Je bent een geil meisje, Mandy, zoek maar gauw een vriendje!’’
Weer was het een tijd stil, de haven kwam in zicht, Henk stuurde de boot naar de ligplaats, Mandy stapte uit en gooide de tros over een paal eerst voor en toen achter.
‘’Zo einde van de reis!’’, zei Henk.
‘’Nog wat drinken, Mandy?, voor wij op huis aan gaan!’’
‘’Ja, doe mij maar een cola!’’, ze stapte weer op de boot en dacht na over haar plan, zou ze, zou ze het nu aan hem voorstellen??

Beiden aan een cola, ‘’Ik zal dit nooit vergeten!’’, zei hij.
Mandy keek hem aan, ze twijfelde.
‘’Henk!’’
‘Henk ik….!’’
‘’Wat is er Mandy?, zeg het maar!’’
‘’Henk als jij… , als jij nn nou geen escort meer neemt, Henk .. Henk en ik, ik….als je mij dan zakgeld geeft, ik vind ik vond het zo lekker Henk echt waar, als je mij dan zakgeld geeft, dan.. Dan kkkan je mij toch……!!, dan kan je mij toch.. Neuken??’’, het was er uit, ze kleurde rood en durfde hem niet aan te kijken.
Henk wist niet wat hij hoorde, dat meisje bood zich aan, die mooie knappe geile blondine bood zich aan!
‘’Weet je wel wat je zegt Mandy?’’
‘’Ik ik wil het en en ik ik.. Hoef niet zoveel hoor!’’
‘’Wat had je dan gedacht, gewoon eerlijk zeggen!’’, zijn pik stond alweer loeihard in zijn broek.
‘’Nou elke maand 100 euro????’’, zei ze zachtjes en durfde hem nog steeds niet aan te kijken, ze wilde niet overkomen als een hoer.
Henk dacht na, ‘’is dat voor een keer neuken per maand??’’
‘’Nee, nee wanneer je mij wil!’’, zei ze snel.
Henk zijn gedachten ontspoorde bijna, dit sletje bood zich aan voor onbepaald, hij zou haar dus elke week kunnen neuken, elke dag als hij zou willen, wist ze eigenlijk wel wat ze zei.
‘’Okι, elke laatste van de maand krijg je 200 euro!’’
Mandy keek op, hij zei tweehonderd euro.
‘’O, Henk gekkie!’, en ze gaf hem een kus.
Mandy krijgt dus haar zakgeld.
Ze stapten uit de boot en zeulden de spullen naar de auto, Mandy stapten in Henk gooide het spul achter in de wagen en stapte ook in.
Ze reden weg en niet veel later waren ze weer thuis.
Mandy opende de deur, nadat ze Henk nogmaals had bedankt.
Ze liep de huiskamer in, de armoede zooi straalde haar tegemoet, moeder zat met een grote fles niet te zuipen sherry aan de strot.
‘’Zo onze matroos is weer thuis!’’, zei ze, ‘’was het leuk?’’
‘’Ja, was erg leuk en trouwens ik heb een baan voor af en toe na schooltijd!!’’
‘’Fijn voor je!’’
Zo dat had ze snel geregeld, nu kon ze dus ook gewoon met betere kleding aan thuis komen, haar ouders vonden alles best.
Einde deel 2 over geile Mandy.
Angela, (breezergirl), gaat lekker met deel 1 dankjewel!
Aantal keer gelezen:
347
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)