Spannendverhaaltje.nl

Buurman

-
26-10-2010
Het was zomer en ik was net 18 jaar geworden. Voor het eerst ging ik niet mee met mijn ouders op vakantie maar bleef gewoon thuis. Ik kon zelfs een zakcentje verdienen als ik bij de buurman het huishouden deed. De buurman John is een vrijgezelle man van 56, mijn moeder maak elke week zijn huis schoon, maar nu ze weg was moest ik het maar doen. Ik ging naar de buurman en begon zijn huis schoon te maken. hij zat op zijn stoel en keek naar me! Aan het eind van de middag vroeg hij of ik zin had om pizza te eten. Dat was gezellig want dan was ik niet zo alleen. We aten en hij schonk bier voor me in, ik dronk veel want thuis mag ik niet zo veel drinken.Het was heel gezellig en ik begon flink dronken te worden. Toen begon John intieme vragen te stellen. Hij wilde weten of ik een vriendje had of ik wel eens sex of ik aan de pil was had gehad en wat mijn sexuele fantasieen waren.

Met mijn dronken kop vertelde ik honderd uit dat ik aan de pil was i.v.m menstruatie, dat ik nog nooit echt sex had gehad, en dat het mij best wel leuk leek om hoertje te zijn en met allemaal mannen sex te hebben. En dat had ik niet moeten zeggen. John liep naar de video en zette een porno film aan en kwam naast me zitten. Hij begon over mijn borsten te wrijven. Ik liet het toe en begon eigenlijk wel opgewonden te worden. Opeens stopt John en zegt: ga staan en laat me eens zien wat een lekkere tieten je heb. Ik gehoorzaam en trek mijn t-shirt en bh uit. Hij pakt mijn borsten en begint erin te knijpen en aan te likken. En dan wil hij ook de rest zien. Ik gehoorzaam en verlegen trek ik mijn broek en slipje uit. Ik moet bukken en mijn benen wijd doen zodat hij eens goed kan kijken. Aan de ene kant wil ik dit niet maar ik ben onzettend opgewonden. Hij begint met mijn klitje te spelen en ik geef me helemaal over.

Ik moet op handen en voeten gaan zitten en hij komt achter mij zitten hij speelt met mijn kutje, maar dan opeens ramt hij zijn pik diep in me. Ik gil het uit van de pijn maar hij neukt hard door. Na een tijdje begint hij tijdens het neuken over mijn klitje te wrijven en kort daarna kom ik klaar. Hij neukt nog even verder en spuit dan mijn kutje vol. En daarna volgt een week met sex sex en nog eens sex. Als ik niet wil zeg John dat hij eens tegen mijn ouders gaat vertellen wat voor vieze dingen ik doe.En dat ik gewoon moet luisteren omdat ik zijn sletje bent. Ik moet goed leren pijpen en alle sperma inslikken, ik wordt in mijn kontje geneukt tot dat ik het lekker vind. Ik mag geen ondergoed meer dragen en moet er altijd sexy uitzien. We gaan samen naar buiten en dan moet ik voor mannen iets laten vallen en bukken om het op te rapen zodat ze mijn kutje zien. Hij maakt foto`s en video`s van me. En neukt me zelfs een keer in een parkeergarage onder een camera zodat de bewakers ook mijn geile kutje en tieten kunnen zien.

En dan is de week bijna voorbij de volgende avond komen mijn ouders terug. John geeft mij kleren en zegt dat ik die aan moet doen en mij geil moet opmaken en om 19:00 bij hem moet zijn. Ik gehoorzaam en trek een hoerige rode kante doorzichtige bodystokking aan, er zitten rode kousen en rode pumps bij. Om 19 :00 bel ik aan. John doet de deur open en neemt mijn jas aan. Ik heb een hele grote verassing voor je ga maar eens kijken. Ik loop de huiskamer binnen en daar zitten 6 mannen. Dit zijn je klanten zegt John. Jij gaat ze vanavond allemaal verwennen. En je krijgt er nog geld voor ook 10 gulden per klant zegt hij lacherig. Ik moet een groot glas wisky leegdrinken en boven op bed gaan liggen. En dan komt de eerste man hij geeft me een tientje en trekt mijn kruis van mijn bodystokking open haalt mijn borsten eruit en begint me te neuken er komt geen einde aan. Ik moet hem pijpen en dan weer in mijn kontje neuken uiteindelijk komt hij klaar en loopt weg. Ik ben uitgeput. dan Komt John binnen, lekker he?

Hij roept naar beneden en dan komen er 3 mannen tegelijk. John gaat zitten en zegt nu moet je er lekker 3 tegelijk. Ik roep nee maar voor ik het weet heb ik al een pik in mijn mond, kutje en kontje. Het gaat de hele nacht zo door. als laatste besluiten ze me onder te spuiten. ik moet mijn hele lichaam ermee insmeren en dan geeft John mij jas en 60 euro en zegt "zo nu ben je een echt hoertje" volgende vakantie maar weer he! Het is gek maar het is nu alweer een paar jaar geleden, maar toch laat ik elk jaar ga ik weer naar John en laat ik hem 1 t/m 3 weekjes met me doen wat hij wil. En ik vind het nog geil ook!
Aantal keer gelezen:
1000
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)