Spannendverhaaltje.nl

Burenhulp

-
21-10-2010
Om te beginnen zal ik mij even voorstellen, ik ben Johnny een Surinamer van 51 jaar en ik ben al bijna 30 jaar getrouwd met mijn vrouwtje Monica, we wonen in een gezellige buurt in het oosten van het land.

Wij hebben een buurvrouw, Rosanne van 27 jaar, haar man heeft haar een jaar geleden laten zitten voor een collega van zijn werk. Waarom weet ik niet, maar het zal niet zijn omdat Rosanne geen knappe verschijning is. Ze is niet groot maar het is een mooie meid die zeker niet achteraan heeft gestaan bij het uitdelen van de borsten.

Nu is Rosanne vorige week met haar fiets onderuit gegaan door de gladheid, waardoor ze haar enkel nogal zwaar heeft gekneusd. Ze loopt nu met een paar krukken in huis, naar buiten kan ze niet want het is overal veel te glad, daarom helpen wij haar maar een beetje. Soms een paar boodschappen voor haar meenemen en ook breng ik haar meestal de post uit haar brievenbus even naar binnen.

Zo ook een paar dagen geleden, en zoals gewoon maak ik dan even een praatje met haar. Ik vertel haar ook dat ik die middag nog even naar de stad ga om een paar dingetjes in te kopen. Ze zegt daarop dat ze eigenlijk dan wel even met mij mee wil rijden omdat zij ook nog een paar dingetjes op moet halen in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum. Daar kan ze met haar krukken wel lopen omdat het daar niet glad is. Ik neem haar daarom dan ook mee en parkeer de auto onder het overdekte winkelcentrum. We spreken af dat we elkaar over twee uur weer bij de auto ontmoeten.Twee uur later zijn we allebei weer terug bij de auto en rijden we weer terug naar huis. Als ik haar uit de auto help en naar binnen help, vraagt Rosanne me of ik zin heb om vanavond bij haar te eten omdat Monica vanavond moet werken, we hoeven dan geen van beiden alleen te eten. Dit lijkt mij wel wat en samen maken we een lekkere pan met macaroni. Aan tafel gaat het gesprek eerst over koetjes en kalfjes. Rosanne vraagt me wat ik heb gekocht die middag, ik vertel haar dat ik niet veel heb gekocht, een blad over fotografie en een nieuw kaartje voor in mijn fotocamera. Ik vraag haar ook wat zij heeft gekocht, ze had een leuk jurkje gehaald en wat lingerie, die ze besteld had omdat het niet in de juiste maat was toen ze er een paar weken geleden voor was geweest. Oh wat leuk, zeg ik zo. En is het voor een speciale gelegenheid dat je die kleding hebt gehaald? Want de zaken die ze noemde waar ze de artikelen had gekocht waren niet de goedkoopste zaken. Ze vertelde dat ze binnenkort een feestje had waar ze deze kleding voor had gekocht, eigenlijk had ze ook nog schoenen nodig maar dat was nu wel moeilijk omdat haar enkel nogal dik is door de kneuzing, dat moet dus nog maar even wachten, ze had al wel wat moois gezien.

Ik ben wel benieuwd naar wat je hebt gekocht zeg ik zo, kun je het niet even showen? Ze krijgt een kleur en zegt dat het wel een kort jurkje is wat ze heeft gekocht. Je hoeft het niet te doen, zeg ik zo, voor zon oude vent als ik. Nee, ze wil het me wel even tonen en ze gaat naar boven om het aan te trekken. Even later komt ze beneden in een oogverblindend mooi zwart jurkje waarin haar borsten ook heel mooi uitkomen. Je kunt ook nog net een randje zien van haar BH. Ik complimenteer haar met haar keus en zeg dat ze op deze manier zo weer aan de man moet zijn. Is dat de BH die je vanmiddag ook hebt gekocht vraag ik haar. Ja, zegt ze, het is helemaal een setje met slip en kousen. Dat maakt het geheel nog spannender, zeg ik haar. Voor ik het in de gaten heb maakt ze haar jurkje los en stap er uit. Nu staat ze alleen in haar lingerie voor me, wat een schoonheid van een vrouw.

Dat het mij wel wat doet ziet Rosanne blijkbaar ook wel want ik zie haar blik naar mijn kruis gaan waar zich ondertussen een stevige bobbel heeft gevormd. Zo te zien vind je het wel leuk om me zo te zien zegt ze met een zwoele stem. Ik vertel haar dat dat zeker zo is, zon mooie verschijning in een ook nog zo spannende verpakking laat mijn oude jongen niet onberoerd. Jij kijkt graag naar mijn grote borsten zegt Rosanne maar volgens mij vind ik bij jou ook wel iets interessant. Is het waar dat Surinamers van die hele grote penissen hebben? Ik vertel haar dat ik niet ontevreden ben met mijn lengte en dat Monica er ook heel blij mee is.

Ons gesprek wordt steeds pikanter en Rosanne zegt, dat is iets wat ik tegenwoordig mis, een lekkere stevige pik. En gelijk glijdt haar hand over mijn kruis. Ik zeg haar nog dat dit eigenlijk niet kan, ik ben haar buurman en bovendien een stuk ouder en daarnaast ben ik getrouwd. Rosanne zegt me dat ook niet iedereen het hoeft te weten, en dat we het ook kunnen zien als burenhulp. Ondertussen maakt ze mijn broek open en bevrijd ze mijn steigerende jongeheer. Ik kan er niet veel tegenin brengen, het wind mij enorm op dat deze jongedame mij zo benaderd, zo heb ik het nog nooit bekeken. Ze heeft nu mijn jongeheer in haar hand en buigt zich naar voren om hem in haar mond te nemen. Ze begint me geweldig te pijpen iets wat ze beter doet als Monica. Van opwinding voel ik al snel mijn zaad komen, ik waarschuw haar dat ik klaar ga komen, maar ze zuigt gewoon door waardoor ik al heel snel klaarkom in haar mond. Ze zuigt mijn hele pik leeg wat een lekker gevoel. Even hang ik lekker maar voldaan achterover op de bank waarna ik ook wat meer aandacht ga besteden aan mijn geile buurvrouwtje. Ik streel haar over haar mooi sexy lingerie en vooral haar borsten neem ik goed onder handen. Haar lingerie verdwijnt langzaam en na korte tijd ligt ze naakt met alleen nog een paar kousen aan tegen me aan. Rosanne help mij ook uit mijn kleren. We besluiten naar boven te gaan waar we op haar bed verder gaan met elkaar te verwennen. We strelen elkaar uitgebreid en we beginnen elkaar te zoenen en te likken. Ik vergeet ook haar grotje niet, Ze heeft een mooi geschoren poesje met alleen een heel dun streepje haar. Ik lik haar lekker door haar schaamlippen en vind daar haar pretknobbeltje. Ik verwen haar daar lekker met mijn tong en ze komt na een tijdje op een geweldige manier klaar terwijl ik haar lik. Dan begint ze mij ook weer lekker te pijpen, als mijn jongeheer weer helemaal op sterkte is zegt Rosanna dat ze die grote jongen ook wel eens in zich wil voelen, Heel voorzichtig schuif ik dan mijn penis in haar lekkere natte grotje. Ik begin haar heel rustig te neuken en druk mijn penis iedere keer iets verder bij haar naar binnen. Rosanne slaakt allerlei kreetjes en moedigt mij aan om door te gaan en mijn pik helemaal ik haar te schuiven, Zoveel heeft ze er nog nooit in gehad, het voelt geweldig. Ze komt nogmaals klaar op mijn grote penis, waarna ik ook nog een keer geweldig klaarkom in haar warme grot. We blijven nog even liggen naast elkaar, en als we weer een beetje zijn bijgekomen, zie ik dat ik naar huis moet omdat Monica over een uurtje ook terug zal komen van haar werk. We spreken af dat dit eenmalig is geweest en ons geheimpje zal blijven.

Of het ook eenmalig is geweest? De tijd zal het leren...
Aantal keer gelezen:
495
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)